24 najboljših tem WordPress za modne bloge

Iščete najboljše WordPress teme za modne bloge? Tradicionalne WordPress teme so pogosto zasnovane za podjetja in tradicionalne bloge, ki nimajo sloga, ki ga želite videti na modni spletni strani. V tem članku smo izbrali nekaj najboljših tem WordPress za modne bloge, spletna mesta in spletne revije.


Najboljše teme WordPress za modne bloge

Izdelava modnega bloga z WordPressom

WordPress že uporabljajo številne vrhunske blagovne znamke, vključno z nekaterimi velikimi imeni v modni industriji. Predvsem zato, ker je tako enostaven za uporabo in prilagajanje.

Obstajata dve vrsti WordPress spletnih strani. WordPress.com, ki je gostujoča rešitev WordPress in WordPress.org, znana tudi kot WordPress z lastnim gostovanjem. Razliko si oglejte v našem vodniku na spletnem mestu WordPress.com proti WordPress.org.

Priporočamo WordPress.org, ker vam omogoča dostop do vseh funkcij WordPress izven škatle.

Za začetek spletnega mesta, ki ga gostuje WordPress, potrebujete domensko ime in račun za gostovanje WordPress.

Priporočamo uporabo Bluehosta. So eno največjih gostiteljskih podjetij na svetu in uradno priporočen ponudnik gostovanja WordPress.

Po nakupu gostovanja lahko sledite navodilom za korakom v našem navodilu, kako začeti vodnik po spletnem dnevniku.

Kot rečeno, poglejmo si nekaj najboljših tem WordPress za modne bloge, ki jih lahko uporabite na svojem spletnem mestu.

1. Shoppe

Shoppe

Shoppe je zelo prilagodljiva tema WordPress za modna spletna mesta in gradnjo spletne trgovine.

Priložen je z integriranim orodjem za izdelavo strani s povleci in spusti in več pripravljenimi dizajni, ki jih lahko uporabite kot izhodišče. Vključuje čudovite fotogalerije, drsnike, več stilov navigacijskega menija in še več.

2. Løge

Løge

Løge je osupljivo lepa tema e-trgovine WordPress, zasnovana posebej za spletna mesta, povezana z modo in slogom. Odlikuje jo čudovita prednja stran trgovine, prilagodljivi strani bloga in arhiva ter prilagodljive možnosti oblikovanja.

Podpira vse vtičnike za ustvarjanje strani, kar omogoča tudi ustvarjanje lastnih ciljnih strani. Ima čudovite predloge za foto galerije, kontaktni obrazec in strani v polni širini.

3. Zložite

Zložite

Stack je edinstveno oblikovana WordPress tema s krepkimi barvami, postavitvijo mreže in čudovitimi animacijami. Je zelo primeren za vse vrste vsebin, njegov dizajn pa je zelo primeren za modna in življenjska mesta.

Poleg tega ima del portfelja, čudovite galerije slik in popolno podporo za WooCommerce. Za hitrejšo nastavitev ima ploščo z možnostmi po meri z uvoznikom demo podatkov z enim klikom.

4. Galerija Pro

Galerija Pro

Galerija Pro je zgrajena na podlagi okvira Genesis, elegantna tema WordPress za fotografije in modne bloge. Na vrhu je vaš logotip, ki mu sledi navigacijski meni, slika glave in nato vaša najpomembnejša vsebina z minimalističnimi motnjami v oblikovanju.

Vključuje predloge strani po meri, več pripravljenih področij pripomočkov, podporo prilagajanju tem in še več. Je zelo optimiziran za hitrost in zmogljivost.

5. Styler

Styler

Styler je tema programa WordPress za spletna mesta o modi, lepoti, zdravju in fitnesu. Odlikuje ga edinstvena zasnova domače strani z lepljivim navigacijskim menijem in celotno sliko glave glave na vrhu.

Vsebuje predloge za vašo stran spletnega dnevnika, predlogo celotne širine strani in ciljne strani. Vključuje podporo za več barv, prilagojene pripomočke, ikone socialnih medijev in WooCommerce.

6. poper+

Poper +

Pepper + je vsestranska tema WordPressa z modularnim pristopom k oblikovanju. Morate samo povleči in spustiti module, da lahko sami ustvarite osupljive postavitve strani. Vključuje tudi več pripravljenih modelov spletnih strani, ki jih lahko uvozite z enim klikom.

Vključuje funkcije, kot so podpora za kontaktne obrazce, Googlove pisave, Google Maps, podpora za WooCommerce, tabele s cenami in drugo. Je dovolj prilagodljiv, da ga lahko uporabljamo kot preprost tradicionalni blog, pa tudi kot popolno spletno trgovino ali spletno stran za članstvo.

7. Vrhunec

Vrhunec

Peak je elegantna WordPress tema za fotografe, modne oblikovalce, umetnike in druge kreativne strokovnjake. Na svoji domači strani je čudovita postavitev zidanih ploščic, ki lahko samodejno napne ploščice iz vaših objav.

Na voljo je z vgrajeno vrsto objave v portfelju, mega meniji, drsnimi pripomočki, pasico z naslovom strani, prilagojeno stranjo z napakami 404 in popolno podporo za WooCommerce.

8. Salon

Salon

Salon je lepo oblikovana tema WordPress, primerna za modne bloge, zdravilišča in kozmetične salone. Za domačo stran ima elegantno postavitev z drsnikom na celotnem zaslonu na vrhu.

Na voljo je v več barvnih shemah in omogoča uporabo drugačne barvne sheme za vsako stran. V notranjosti boste našli tudi pripomočke po meri za socialne medije, kontaktne podatke in odkrivanje vsebine. Pripravljen je za e-trgovino in ga lahko uporabljate z vsemi vrhunskimi ustvarjalci strani WordPress.

9. Eleganten

Eleganten

Eleganten je minimalistični slog WordPress teme, primeren za modne in življenjske dnevnike. Uporablja elegantno tipografijo s čudovitimi fotogalerijami, zaradi katerih vaša vsebina izstopa.

Ima vgrajen portfeljski del s čudovito postavitvijo zidane mreže za prikaz elementov portfelja. Na voljo je z več stili glave, predlog, izbira postavitve, člani skupine in demo namestitveni program z enim klikom za hitrejšo namestitev.

10. Meteor

Meteor

Meteor je tema fotografije, portfelja in nadaljevanja programa WordPress. Na domači strani ima čudovito postavitev mreže, ki prikazuje najboljše vaše delo. Podpira fotografije, modele, videoposnetke, storitve in še več.

Vsaka postavka portfelja dobi lastno podrobno stran z več stili in postavitvami. Na voljo je z edinstveno predlogo za nadaljevanje ustvarjanja spletnega videa.

11. Zarya

Zarja

Zarya je osebna tema bloga za modne bloge in portfelje. Odlikuje mehke pastelne barve, hrustljavo tipografijo in prostorno postavitev. Zasnovan je tako, da deluje brez težav s poudarkom na zmogljivosti in hitrosti.

Na voljo je v škatlastih in polnih širinah. Vključuje tudi podporo za ozadje in glavo po meri, pripomočke po meri za nas, Instagram bloke in vgrajene gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih.

12. Neto

Neto

Neto je tema WordPress, pripravljena na WooCommerce, primerna za vse vrste modnih blogov, butikov in modnih dodatkov. Odlikuje ga čist dizajn z edinstveno privlačno domačo stranjo. Na voljo je z vgrajeno podporo za vse priljubljene vtičnike za ustvarjanje strani.

Ima enotno tematsko ploščo po meri za lažjo nastavitev. Prilagodite ga lahko tudi s programom za prilagajanje v živo, ki vam omogoča popoln nadzor nad barvami, postavitvami, gradniki in še več.

13. Zavist

Zavist

Če iščete elegantno in brezplačno WordPress temo za svoj modni blog, potem si oglejte Envy. Ta čudovito oblikovana tema WordPress vsebuje čudovito postavitev mreže s tremi stolpci za prikaz vsebine.

Vključuje tudi gumbe socialnih medijev, celoten zaslon prekrivanja iskanja, predloge strani za blog, arhive in strani na celotni širini, več stranskih vrstic in drugo. Je zelo enostaven za uporabo in zahteva zelo malo časa za namestitev.

14. Akvarella

Akvarella

Aquarella je svetla in lepa tema spletnega dnevnika WordPress, ki uporablja drzne barve in tradicionalno postavitev spletnega dnevnika. Na voljo je v več barvnih shemah, tako da lahko preklopite na bolj subtilne barvne sheme, če želite.

Vključuje ozadje po meri, glavo, družabne pripomočke, pripomoček za avtorski profil, Google Pisave in še več. Je prevod pripravljen in enostaven za nastavitev.

15. Ravnotežje

Ravnovesje

Balance je dobro oblikovana WordPress tema za katero koli poslovno ali profesionalno spletno stran. Ta tema, pripravljena na e-trgovino, vsebuje drsnik na polni širini na vrhu z vašim pozivom k dejanjem na domači strani, ki mu sledijo različni razdelki vašega spletnega mesta.

Dobro uravnotežen dizajn omogoča, da ga oblikujete na kakršen koli način. Dobavlja se z več barvnimi shemami, po potrebi lahko ustvarite tudi svoje barve. Nastavitev teme je dokaj enostavna in za začetnike prijazna.

16. Lavelle

Lavelle

Lavelle je tema WordPress v brezplačni reviji, primerna za modne bloge. Uporablja čudovite barve in predstavljene slike, da ustvari zelo privlačno uporabniško izkušnjo za vaše občinstvo.

Ima dve postavitvi stolpcev za objave v blogu in eno postavitev stolpcev za strani. Ima tudi več pripravljenih področij za gradnike v nogi. To preprosto temo je enostavno prilagoditi in jo hitro nastaviti.

17. Papirnata vrečka

Papirnata vrečka

Papirnata torba ima zelo čisto minimalistično postavitev spletnega mesta modnega bloga ali revije. Za to preprostostjo je na voljo več možnosti (80+ možnosti samo v orodju za prilagajanje tem), s katerimi lahko natančno prilagodite vse vidike svojega spletnega mesta.

Vključuje več postavitev, več stranskih vrstic, pripomočke po meri in prilagodljivo postavitev domače strani. Preizkušen je z vsemi osnovnimi vtičniki WordPress in brez napora deluje s priljubljenimi ustvarjalci strani.

18. Zennor

Zennor

Zennor je prilagodljiva tema WordPress za modne bloge z ženskim pridihom. Ta tema, pripravljena za bloge in spletne trgovine, vsebuje edinstveno sodobno domačo stran, ki je na voljo v različnih kombinacijah postavitve.

Priložen je čudovit drsnik za objave, postavitev mreže za objave na blogu, vrtiljak izdelkov za WooCommerce in dodatki po meri za integracijo v Instagram in Facebook. Nastavitev in prilagoditev teme je zelo preprosta in uporablja prilagajalnik tem v živo, tako da si lahko ogledate predogled sprememb v živo.

19. Ultra

Ultra

Ultra je večnamenska mega tema za WordPress. Ima več gotovih modelov spletnih strani, ki jih je mogoče namestiti z enim klikom, vključno z demo podatki. Uporabite lahko intuitiven urejevalnik strani s povleci in spusti.

Na voljo je z Google Zemljevidi, kontaktnimi obrazci, tabelami s cenami, časovnico, animiranimi števci, vrsticami napredka in še več. Ima več možnosti postavitve, ki jih lahko uporabite s svojimi barvami in pripomočki po meri.

20. Indigo

Indigo

Indigo je odlična in dobro oblikovana WordPress tema, primerna za modne bloge, butike in modne revije. Ta zelo fleksibilna tema programa WordPress ima 15 že pripravljenih modelov spletnih strani, ki jih je mogoče namestiti z enim klikom.

Za izdelavo postavitev uporablja module, tako da lahko modul preprosto povlečete in spustite, če ga želite dodati ali odstraniti kateri koli obstoječi modul, ki ga ne želite. Nastavitev in uporaba je enostavna in všeč ji bo njena pozornost do podrobnosti.

21. Zadnje

Zadnje

Najnovejša je tema WordPress za spletne trgovine, ki uporabljajo WooCommerce. Ta čudovita WordPress tema odlikuje edinstveno prodajalno z glavo, ki jo lahko uporabite za najavljanje izdelkov. Za modni blog lahko to področje uporabite za prikaz svojih predstavljenih vsebin.

Vključuje 5 postavitev blogov, več postavitev e-trgovine in podrobno enotno stran izdelka. Vse tematske funkcije delujejo brez težav in za nastavitev potrebujete zelo malo časa.

22. Velure

Velure

Velure je lepa tema revije WordPress za modne bloge. Priložen je s čudovitim Instagramom na vrhu, ki mu sledijo gumbi socialnih medijev, s pomočjo katerih boste pridobili več sledilcev. Spodaj ima predstavljen drsnik, ki mu sledi območje, pripravljeno za tri stolpce.

Priložen je s pripomočki po meri za Instagram Instagram, najnovejšimi tvitovi, socialnimi ikonami, predstavljenimi kategorijami, naročnino na glasilo in še več. Pripravljen je tudi WooCommerce in vključuje čudovite predloge za strani izdelkov.

23. Didi

Didi

Didi je odlična WordPress tema za modne bloge, ki iščejo eleganten in minimalističen dizajn. Ta lepa tema ima več postavitev domačih strani, predloge strani, področja gradnikov in še več. Vse možnosti teme so na voljo v orodju za prilagajanje v živo za lažjo nastavitev.

Vključuje tudi popolno podporo za ustvarjalce strani, WooCommerce, večjezične spletne strani in jih je mogoče enostavno prevesti. Njegova enostavnejša namestitev in enostavnejša zasnova vam bosta pomagala z minimalnimi napori.

24. Cressida

Cressida

Cressida je lepo oblikovana tema WordPressa za modne bloge, življenjski slog in osebna spletna mesta. Odlikuje ga čist in eleganten dizajn s poudarkom na berljivosti in uporabniški izkušnji.

Na voljo je z namensko naslovno stranjo s predstavljenimi objavami, poudarjenimi objavami, pasom objav, promocijsko kategorijo ter več pripomočki za nogo in glavo. Prav tako podpira drsnik, pasico ali drsnik za objave s stransko vrstico na sprednji strani.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WordPress-a za modne bloge. Morda boste želeli videti tudi naš zadnji korak za korakom WordPress SEO vodič za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map