25 најбољих тема на једној страници ВордПресс (2019)

Да ли тражите најбоље ВордПресс теме са једне странице за своју веб страницу? Многе пословне веб странице користе теме једне странице да би креирале интерактивно корисничко искуство. У овом чланку ћемо вам показати неке од најбољих ВордПресс тема на једној страници које можете користити на својој веб локацији.


Најбоље теме за ВордПресс на једној страници

Израда веб странице са једном страницом помоћу ВордПресс-а

Веб локација ВордПресс.орг која је домаћин, савршена је платформа за изградњу веб странице на једној страници. Погледајте наш водич о разлици између ВордПресс.орг и ВордПресс.цом.

Да бисте покренули веб страницу ВордПресс, прво што ће вам требати је ВордПресс хостинг налог. Свим веб локацијама потребан је веб хостинг. Овде се чувају све ваше датотеке.

Требаће вам и име домена. Ово ће бити адреса ваше веб локације на Интернету (пример: впбегиннер.цом).

Ако тек почињете, препоручујемо вам да користите Блуехост или СитеГроунд. Они су једна од највећих хостинг компанија на свету и званични ВордПресс хостинг партнер.

Једном када се пријавите за хостинг, следећи корак је инсталација ВордПресс-а. Следите упутства из нашег корак по корак водича о томе како покренути ВордПресс блог, и бићете покренути и покренути за кратко време..

Сада сте спремни за инсталирање ВордПресс теме на вашу веб локацију. Изаберите тему из нашег стручног избора у наставку.

Ако вам је потребна помоћ при инсталирању теме, следите упутства у нашем инсталирању водича за ВордПресс тему.

Рекавши то, погледајмо неке од најбољих ВордПресс тема на једној страници.

1. Цреативо

Цреативо

Цреативо је ВордПресс тема једне странице погодна за пословне, портфолио и веб локације за фотографије. Ова невероватна вишенаменска тема долази са неколико демонстрација за један клик, укључујући веб локацију једне странице. Морате да замените садржај сопственим и добро ћете ићи.

Долази са уграђеним типом портфеља, потпуном подршком за ВооЦоммерце, 7 скинова, 3 дизајна, више распореда заглавља и неограниченим избором боја. Такође долази са бесплатним производима попут градитеља страница, клизача и додатка за чет уживо.

2. Монтбланц

Монтбланц

Монтбланц је прелепа ВордПресс тема на једној страници која се такође може лако користити на веб страницама. Дизајниран за веб локације за пословање, фотографију и портфељ. Садржи велики клизач преко цијелог екрана на почетној страници с прегледним навигацијским менијем и логотипом на врху.

Долази са 5 изгледа почетних страница, 4 креативна стила заглавља, више распореда портфолија и потпуном подршком за ВооЦоммерце. Испоручује се са алатком за прављење драг-дроп и падајућих модула. Подешавање тема је једноставно уз једноставан увоз демо садржаја.

3. Погон

Покренути

Пропел је прекрасно дизајнирана тема на једној страници за ВордПресс. Долази са инсталацијом демо садржаја са једним кликом и садржи изглед једне странице са засебним изгледима за блог и све додатне странице које можда желите да додате.

Долази са предивним филтрабилним портфељем користећи Ајак и предивним анимацијама. То укључује ефекат помицања паралакса за одјељке на почетној страници. Општи изглед теме је врло привлачан и модеран.

4. ОнеЕнгине

Једна страна

ОнеЕнгине је ВордПресс тема на једној страници пословања. Долази са подршком за додавање клијената, портфеља, тима, услуга и секције. Има подршку за анимиране графиконе, табелу за цене и одељак блога.

5. бркови

Бркови

Бркови су ВордПресс тема на једној страници за дизајнере, уметнике, фотографе, итд. Дизајниран је за употребу на веб страницама, али је довољно флексибилан да се може користити и на веб страницама. Долази са уграђеним одељцима за портфељ, клијенте, услуге и врсте садржаја чланова тима.

Бркови имају јединствено модеран дизајн са прилагођеном подршком логотипа, лако подешавање, уграђеном Гоогле мапом и подршком за контакт форму.

6. Нула

Нула

Зеро је модерна ВордПресс тема за једну страницу за дигиталне агенције, стартап-ове, програмере апликација, итд. Долази са слојевитим изгледом почетних страница са прелепим анимацијама на скролу.

Долази са уграђеним одељцима за додавање портфеља, клијената, услуга, секција. У потпуности подржава ВооЦоммерце тако да на своју веб локацију можете додати и онлајн продавницу.

7. Хигхенд

Хигхенд

Хигхенд је премиум ВордПресс вишенаменска тема. Доступан је са могућностима попут вишеструких спремних за употребу демо предложака, укључујући прелепу пословну демонстрацију на једној страници. Такође укључује програм за прављење и отпуштање страница, клизаче, фонтове икона итд.

Долази са неколико предложака страница, прилагођених виџета, више бочних трака и навигацијских менија. Има одељке за додавање предмета вашег портфеља, чланова тима, фотогалерија. Спремна је ВооЦоммерце па тако можете чак и да додате интернетску продавницу на своју веб локацију.

8. Сиднеи Про

Сиднеи Про

Сиднеи Про је елегантна вишенаменска ВордПресс тема. Долази са лепим великим клизачем, са подршком за заглаве видео записа. Има додатне видгете који вам омогућавају да направите свој властити распоред повлачењем и испуштањем у више области спремних за видгете.

Може се користити као тема са једне странице, али такође је спремна да се користи као тема са више страница. Долази са додатним предлошцима страница за то. Такође подржава и ВооЦоммерце ван кутије.

9. Параллак

Параллак

Параллак је прелепа ВордПресс тема на једној страници са летећим елементима, паралакс позадином, портфељем и типовима поштанских порука.

Лако је додати анимиране траке напретка, распореде листа и решетки, те бесконачно скроловање. Параллак такође додаје филтере слика попут сепије, нијанси сиве и замућења које можете применити на слике без употребе Пхотосхопа.

10. ОнеПаге

Једна страна

ОнеПаге је ВордПресс тема на једној страници за пословне веб странице. Садржи Твиттер феед, одељак за клијенте, анимирани бројач, таблицу цена итд. Тема је оптимизована за брзину и перформансе, а долази са једноставним алатом за прављење и пребацивање.

11. Моесиа Про

Моесиа Про

Моесиа Про је лепо дизајнирана ВордПресс тема за једну страницу за пословне веб странице. Долази са алатком за прављење драг и падајућих страница са различитим блоковима садржаја. Можете додати и уредити блокове како бисте лако направили своју почетну страницу.

Такође садржи клизач, предлошке страница, Гоогле фонтове и све функције које бисте очекивали од премиум теме.

12. Фрееланцер

Фрееланцер

Као што само име каже, Фрееланцер је једна од страница на ВордПресс-у са једном слободном тематиком и професионалцима. Долази са спремним за употребу одељцима за управљање портфељем, клијентима, изјавама итд.

Нуди вишеструки избор боја за сваки одељак. Спреман је за употребу на вишејезичним веб локацијама помоћу ВПМЛ-а. Подешавање је врло равно напријед са прилагођеном панелом опција тема.

13. Дневна светлост

Дневна светлост

Дневна светлост је одлична ВордПресс тема за једну страницу, која се такође може лако користити за креирање веб страница. Долази са моћним функцијама које вам омогућавају да лако направите своју почетну страницу помоћу превлачења и испуштања.

Долази са померањем паралакса, сликама јунака, клизачима и уграђеним портфељом. Подешавање и прилагођавање је лако и испоручује се са 2 изгледа почетне странице и 10 предлога странице.

14. Предузеће

Ентерприсе

Ентерприсе је професионална ВордПресс пословна тема. Дизајниран је тако да одговара ВордПресс веб локацијама са једном и више страница. Долази са уграђеним одељцима за додавање портфеља и услуга.

Такође долази са лако додавањем табеле са ценама, прилагођених виџета, више распореда и подршке за прилагођени логотип.

15. Ултра

Ултра

Ултра је моћан и веома флексибилан ВордПресс тема. Долази са неколико изгледа почетних страница које се могу користити за лако израду веб странице ВордПресс на једној страници. Такође долази са визуелним алатом за прављење и пребацивање страница са једноставним додавањем модула садржаја.

Ултра је погодан за све пословне веб локације и долази са спремним за коришћење шаблона за различите индустрије као што су ресторан, агенције, бање и салони, адвокати, па чак и продавнице е-трговине..

16. Цорпорате Плус

Цорпорате Плус

Цорпорате Плус је бесплатна тема на једној страници за ВордПресс за пословне веб странице. Такође се може користити као тема са више страница са одвојеним одељком блога.

Долази са моћним функцијама као што су клизач, о одељку, услугама, подршци за паралакс позадину, секцији блога и страници за контакт. Потпуно је видгетизед што олакшава подешавање.

17. Бусинесс Оне

Бусинесс Оне

Бусинесс Оне је бесплатна тема на једној страници за ВордПресс. Дизајнирана за пословне веб странице, ова тема одликује модеран корпоративни изглед. Има уграђену подршку за садржај о одељку, услугама, портфељу, тиму, клијенту и вештинама.

18. Потенза

Потенза

Потенза је још један одличан избор за ВордПресс тему са једном страницом. Доступна је са једноставним за подешавање потпуно видгетизед почетне странице. Само додајте садржај и додајте видгете са садржајем да бисте направили изглед почетне странице.

Долази са пуно избора боја, прилагођених позадина, помицања паралаксом и прелепим анимацијама. Долази са прилагођеним виџетима за прављење поштанских петљи, додавање услуга, клијената, табела са ценама и пројеката.

19. СинглеПаге

СинглеПаге

СинглеПаге је бесплатна тема за ВордПресс. Долази са јединственим изгледом који омогућава корисницима да се лако крећу горе и доле. Такође има подршку за видео позадину, друштвене иконе, прилагођени логотип и подршку за Гоогле карте преко целог екрана.

20. СцроллМе

СцроллМе

СцроллМе је бесплатна тема на једној страници за ВордПресс, али уместо уобичајеног померања дизајнирана је за хоризонтално скроловање. То га чини запањујуће лепим избором за посао везан за портфељ, фотографију, моду или дизајн ентеријера.

21. Ресторан

Ресторан

Ресторан је ВордПресс тема на једној страници за ресторане, кафиће и барове. Долази са подршком за паралакс, позадином видеозаписа преко целог екрана, одјељком с ФАК-ом, тестимонијалима, Гоогле фонтовима и шачицом кратких кодова. Оптимизиран је за брзину и спреман је за употребу и на вишејезичним ВордПресс веб локацијама.

22. Скромно

Схапели

Схапели је бесплатна тема на једној страници за ВордПресс са лепим сетом функција. Долази са прилагођеним видгетима за лако додавање портфеља, изјава и паралакса на почетну страницу.

Лако је прилагодити и подесити помоћу алатке за прилагођавање тема уживо. Такође подржава ВооЦоммерце и може се користити и на веб страницама.

23. Параллак Про

Параллак Про

Праллак Про је ВордПресс тема на једној страници изграђена на врху оквира Генесис теме. Као што име сугерира, долази са прелијепим ефектима помицања паралакса који садрже велику заглаву на цијелом екрану на врху.

Долази са потпуно видгетизед изгледом почетних страница који вам омогућава да једноставно превучете и испустите блокове садржаја да бисте поставили почетну страницу.

Такође се може користити као тема са више страница и испоручује се са прелепом типографијом, потпуном подршком за ВооЦоммерце и прилагођеним виџетима. Једноставна је за подешавање и високо оптимизована за брзину и перформансе.

24. Хестиа

Хестиа

Хестиа је бесплатна тема за ВордПресс који се такође може користити као тема са једне странице. То укључује једноставно подешавање тема уз помоћ додатног додатка који на ваше веб странице додаје изјаве, услуге и одељке почетне странице.

Подешавање почетне странице је једноставно уз једноставно превлачење и прилагођавање тема помоћу алата за прилагођавање тема. Спреман је за употребу са популарним додацима за прављење бесплатних страница и подржава ВооЦоммерце изван оквира.

25. Атријум

Атријум

Атриум је модерна ВордПресс тема на једној страници за портфолио, фотографије и пословне веб локације. Долази са уграђеним сектором портфолиа и предивним филтерабилним изгледом портфолија.

Има изузетно привлачне позадинске ефекте паралаксе, једноставан за израду изгледа почетне странице и лепљив навигациони мени. То је лако подешавање и долази са прилагођеном плочом опција за брзо прилагођавање.

То је све за сада.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбољу ВордПресс тему са једне странице за своју веб локацију. Такође бисте желели да видите листу основних ВордПресс додатака за пословне веб локације.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map