25 najbolj uporabnih gradnikov WordPress za vaše spletno mesto

Iščete uporabne pripomočke WordPress za svoje spletno mesto?


S pripomočki lahko dodate vsebino, funkcije in druge elemente na svojo stransko vrstico WordPress in druga področja, pripravljena na gradnike.

WordPress ima peščico vgrajenih pripomočkov, ki jih lahko uporabite takoj. Vtičniki in teme WordPress lahko dodajo tudi svoje WordPress gradnike.

V tem članku bomo delili nekaj najbolj uporabnih pripomočkov WordPress za vaše spletno mesto. Ti pripomočki vam bodo pomagali učinkovito uporabljati digitalno nepremičnino na vašem spletnem mestu za izboljšanje uporabniške izkušnje in rast vašega podjetja.

Najbolj uporabni pripomočki WordPress za vaše spletno mesto

1. Gumb za klic WP

Gumb za klic WP

Ko raste mobilni internetni promet, se večini uporabnikov zdi, da je za več informacij enostavno poklicati podjetje. Gumb za klic WP vam omogoča enostavno dodajanje gumba »Klikni za klic zdaj« na svoje WordPress spletno mesto.

Z njim lahko dodate lepljiv gumb, ki se pomika z uporabnikom, ali pa s pripomočkom prikažite gumb za klic v stranski vrstici.

Deluje s katero koli stacionarno ali mobilno telefonsko številko, vendar priporočamo uporabo profesionalne službene telefonske storitve, da ne boste nikoli zamudili klica.

Navodila za korak za korakom si oglejte naš članek o tem, kako preprosto dodate gumb za klic v programu WordPress.

2. WPForms

WPForms

WPForms je najboljši vtičnik za obrazec WordPress na trgu. Omogoča vam, da hitro ustvarite kontaktni obrazec in ga dodate kamor koli na svojem spletnem mestu.

Priložen je ustvarjalec obrazcev za povleci in spusti, pripravljene predloge obrazcev, blok Gutenberg in pripomoček za stransko vrstico. Gre za vrhunski vtičnik z brezplačno različico, ki je na voljo kot WPForms Lite.

Za podrobnosti glejte naš vodič o tem, kako ustvariti kontaktni obrazec v WordPressu z navodili po korakih.

3. RafflePress

RafflePress

RafflePress je najboljši vtičnik WordPress za oddajo / tekmovanje. Omogoča vam ustvarjanje virusnih daril in natečajev, s katerimi lahko takoj pridobite veliko prometa, nove stranke in naročnike.

Omogoča vam zagon in ga dodajte v objavo, stran ali stranski pripomoček. Prav tako lahko ustvarite samostojno ciljno stran za oddajo in jo promovirate v svojih socialnih profilih.

RafflePress je plačljiv vtičnik z brezplačno različico, imenovano RafflePress Lite.

Če želite izvedeti več, glejte naš vodič o tem, kako izvesti podelitev v programu WordPress s podrobnimi navodili.

4. Pripomoček za nedavne objave s sličicami

Pripomoček za nedavne objave s sličicami

WordPress privzeto vsebuje pripomoček za nedavne objave, ki prikazuje navaden seznam vaših nedavnih objav. Pripomoček za nedavne objave s sličicami vam omogoča prikazovanje nedavnih objav s sličicami.

Kot sličico uporablja predstavljeno sliko ali prvo sliko v postu. Tudi na zaslonu z nastavitvami pripomočka lahko prilagodite višino in širino slike.

5. Astra gradnike

Astra gradnike

Astra Widgets je paket pripomočkov, ki so ga ustvarili ljudje za priljubljeno temo Astra. Omogoča vam enostavno dodajanje lokacije vašega podjetja, povezav na družabne profile in seznam ikon na vašo WordPress stransko vrstico.

Deluje s katero koli temo WordPress in je združljiv tudi z vsemi priljubljenimi vtičniki za ustvarjanje strani.

6. Preproste družbene ikone

Preproste družbene ikone

Resnično preprost pripomoček je, da dodate družabne ikone na stranske vrstice. Vse možnosti konfiguracije so v nastavitvah pripomočka. Izberete lahko, na katera družbena omrežja se želite povezati, in dodate svoje URL-je v profilu.

Ikono lahko spremenite tudi tako, da izberete barvo pisave ozadja in ikone. Za podrobnosti glejte naše vadnico o dodajanju ikon družbenih medijev v svojo stransko vrstico WordPress.

Ta vtičnik je ustvaril StudioPress, priljubljeno podjetje, ki stoji za tematskim okvirom Genesis (danes podružnica WP Engine).

7. pripomoček Google Maps

Gradnik Google Maps

Preprost način za dodajanje zemljevida na stransko vrstico spletnega mesta je z uporabo Google Maps Widget. Ta preprost pripomoček vam omogoča prikazovanje Googlovega zemljevida v pripomočku. Ko uporabnik klikne na zemljevid, se v pojavnem oknu svetlobnega polja odpre večji zemljevid.

To je eden najboljših gradnikov WordPress za podjetja, ki želijo prikazati svoj naslov in lokacijo na svojem spletnem mestu. Oglejte si naš vodič o tem, kako dodati Google Maps v WordPress za več informacij.

8. Socialno štetje plus

Social Count Count Plus

Morda ste videli, da nekatera priljubljena spletna mesta prikazujejo svoje privržence v družabnem omrežju v stranski vrstici. To dodaja verodostojnost vašega spletnega mesta z dodajanjem družbenega dokaza.

Widget Social Count Plus vam omogoča enostavno prikazovanje števila privržencev družbenih medijev v stranski vrstici. Oglejte si naš vodič o tem, kako prikazati število sledilcev družbenih medijev v WordPressu.

Ta pripomoček prikazuje samo vaše število sledilcev in ne toliko, koliko člankov se deli na vašem spletnem mestu.

Če želite prikazati število delnic za posamezne objave, priporočamo, da uporabite skupno število, ki je eden najboljših vtičnikov za socialne medije za WordPress. Omogočil vam bo enostavno dodajanje gumbov za skupno rabo družabnih omrežij v vaše objave in strani s štetjem skupnih deležev za vsako spletno mesto družbenih medijev.

9. Kompaktni arhivi

Kompaktni arhivi

Privzeti pripomoček mesečnih arhivov prikazuje arhiv vašega spletnega dnevnika na dolgem seznamu mesecev. To lahko zavzame veliko prostora. Compact Archives to težavo rešuje tako, da mesečne arhive razvrsti v leta in jih prikaže v kompaktni obliki.

Priložen je tudi blok Gutenberg, ki mu ga lahko dodate v svoje objave in strani. Vključuje tudi pripomoček, ki ga lahko uporabite v stranski vrstici spletnega dnevnika.

Za več informacij si oglejte naše vadnico o ustvarjanju kompaktnih arhivov v programu WordPress.

10. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je najboljša programska oprema za generiranje svinec WordPress na trgu. Omogoča vam enostavno pretvarjanje obiskovalcev spletnih strani v naročnike in stranke.

Pomaga vam razširiti seznam e-poštnih sporočil, tako da dodate obrazce za prijavo v pripomočke v stranski vrstici, pojavno okno v svetlobni plošči, plavajoče vrstice in še več.

OptinMonster je najboljši WordPress pripomoček za spletna mesta in podjetja, ki želijo povečati število konverzij..

11. AdSanity

AdSanity

AdSanity je najboljši vtičnik za upravljanje oglasov za WordPress. Omogoča vam enostavno prikazovanje oglasov kjer koli na vašem spletnem mestu in ima pripomoček za samodejno prikazovanje oglasov na stranski vrstici spletnega dnevnika.

Če nameravate svoje spletno mesto podpirati z Googlom AdSense, oglasnimi pasicami ali povezanim trženjem, vam AdSanity pomaga, da maksimizirate oglasni prostor in ustvarite več prihodka.

12. Pričevanja Rotator

Pričevalni rotator

Preprost način za dodajanje družbenega dokazila na vaše spletno mesto je dodajanje mnenj strank na vaše spletno mesto. Testimonials Rotator vam omogoča enostavno dodajanje mnenj strank na vaše spletno mesto.

Gre za enega najboljših pričevalnih vtičnikov za WordPress in ima odličen pripomoček, ki vam omogoča prikaz vrtečih se pričevanj v stranski vrstici. To zavzame manj prostora in vam omogoča pametno uporabo stranskih trakov za povečanje socialnega zaupanja.

Podrobna navodila najdete v našem članku o dodajanju vrtljivih pričevanj v WordPressu.

13. Prikažite pripomoček za stran

Predstavite pripomoček za stran

Ta čist vtičnik vam omogoča, da stran dodate kot predstavljeno stran na svoji strani WordPress. Lahko se odločite za prikaz naslova strani, predstavljene slike in odlomka. Oglejte si ta članek o tem, kako v WordPressu predstaviti stran, če želite izvedeti več.

14. Enostavno

Preprosto

Preprost vtičnik vam omogoča enostavno dodajanje izdelkov v vaše izdelke. To je koristno, če pogosto objavljate članke z dolgo obliko. Če uporabnik doda pomoč, lahko hitro skoči na različne razdelke.

Vtičnik lahko samodejno vstavi a v daljše članke ali pa ga ročno dodate. Poleg tega je priložen tudi pripomoček za prikaz mize v stranski vrstici.

Za podrobnosti glejte naš članek o tem, kako enostavno dodati v WordPress.

15. Kontekst pripomočkov

Kontekst gradnikov

Vtičnik Widget Context omogoča prikazovanje in skrivanje gradnikov glede na kontekst. Na primer, lahko gradnik skrijete, če si uporabnik ogleduje določeno stran.

To je koristno, če ne želite prikazati gradnika na določenih straneh ali ga želite prikazati samo v določenih razdelkih. Za podrobnosti glejte naš članek o prikazovanju / skrivanju gradnikov v WordPressu.

16. Fiksni pripomoček Q2W3 za WordPress

Q2W3 Fiksni pripomoček za WordPress

Pripomočki stranske vrstice običajno izginejo, ko se uporabnik pomakne po vašem spletnem mestu. Q2W3 Fixed Widget za WordPress vam omogoča, da poljuben pripomoček spremenite v fiksni widget, ki ostane na zaslonu, ko se uporabniki pomikajo navzdol.

To je koristno, če želite prikazati posebno ponudbo, pomembno vsebino ali obrazec za prijavo na glasilo. Za podrobnosti glejte naš vodič o ustvarjanju lepljivega plavajočega pripomočka v WordPressu.

17. WordPress Priljubljene objave

WordPress Popular Posts

WordPress Popular Posts je najbolj priljubljen dodatek objav za WordPress. Kot že ime pove, vam omogoča prikazovanje najbolj priljubljenih objav v WordPressu.

Vtičnik ima pripomoček, ki ga lahko dodate na stransko vrstico. Kratek kodo ali predlogo lahko uporabite tudi za prikazovanje priljubljenih objav kjer koli na vašem spletnem mestu.

18. WP-PostRatings

WP-PostRatings

Vtičnik WP-PostRatings vam omogoča enostavno dodajanje sistema za ocenjevanje objav na svoje spletno mesto WordPress. Nato lahko vaši uporabniki ocenijo članke na vašem spletnem mestu in vam takojšnje povratne informacije.

Vtičnik vsebuje tudi pripomoček, s katerim lahko prikažete vsebino z najboljšo oceno na stranski vrstici spletnega dnevnika.

19. Tema Moja prijava

Tema Moja prijava

Tema Moja prijava je močan WordPress vtičnik, ki omogoča ustvarjanje prijavne strani po meri za obiskovalce vašega spletnega mesta. Zelo koristno je, če na svojem spletnem mestu dovolite registracijo uporabnikov ali vodite več avtorski blog WordPress.

Vtičnik ima tudi pripomoček za prijavo na stransko vrstico, ki ga lahko uporabite za lažjo prijavo uporabnikov v svoje račune. Za podrobnosti glejte naš vodič o ustvarjanju obrazca za prijavo v sprednji / stranski vrstici v WordPressu.

20. Napredni filtri izdelkov AJAX

Napredni filtri izdelkov AJAX

Napredni filtri izdelkov AJAX omogočajo prikaz trenutnega filtra izdelkov za vašo trgovino WooCommerce. Uporabnikom lahko omogočite filtriranje izdelkov po ceni, oceni ali lastnostih, tako da preprosto dodate pripomoček za filter na svojo stransko vrstico.

21. Googlov prevajalec jezikov

Google Language Translator

Vtičnik Google Language Translator vam omogoča enostavno dodajanje pripomočka za preklapljanje jezikov na vaše WordPress spletno mesto. Uporablja Google Translate za prevajanje vsebine na vašem spletnem mestu v kateri koli jezik.

Alternativa: TranslatePress vam omogoča kombiniranje Googlovega prevajanja z ročnimi prevodi za izboljšanje splošne kakovosti prevedene vsebine.

22. Uvoznik gradnikov & Izvoznik

Uvoznik & izvoznik gradnikov

Zdaj, ko ste nastavili pripomočke in konfigurirali njegove nastavitve, jih boste morda želeli premakniti na drugo spletno mesto. Tu je uvoznik pripomočkov & Izvozni vtičnik je še kako primeren.

Omogoča vam, da naložite vse svoje pripomočke kot datoteko JSON, ki jih lahko nato uvozite na katero koli drugo mesto WordPress. Če uporabljate isto temo in vtičnike, bodo vsi vaši pripomočki uvoženi točno takšni, kot so bili.

Če uporabljate drugo temo, ki nima enakih področij pripomočkov kot stara tema, bodo ti gradniki uvoženi kot neaktivni gradniki. Nato jih lahko povlečete in spustite na katero koli želeno območje.

23. Koledar prireditev

Koledar prireditev

Koledar dogodkov je eden najboljših vtičnikov za koledar WordPress na trgu. Omogoča vam enostavno upravljanje seznamov dogodkov na spletnem mestu WordPress.

Lahko dodate nove dogodke s popolnimi podrobnostmi, prikažete koledar dogodkov v WordPress objavi ali strani ali prikažete prihajajoče dogodke v pripomočku stranske vrstice.

24. Še en povezan vtičnik za objave (YARPP)

Še en povezan vtičnik za objave (YARPP)

Še en sorodni vtičnik (YARPP) je najboljši dodatek v zvezi z WordPress na trgu. Omogoča vam enostavno prikazovanje sorodnih vsebin za vsak članek na vašem spletnem mestu.

Uporablja napreden algoritem za uskladitev z vsebino, ki mu omogoča prikaz več kontekstno povezanih objav kot drugi vtičniki. Priložen je tudi pripomoček, ki ga lahko uporabite za prikazovanje povezanih objav v stranski vrstici.

25. Objave v stranski vrstici

Objave v stranski vrstici

Objave v stranski vrstici je res preprost, a zelo uporaben vtičnik. Omogoča vam prikazovanje določenih objav v pripomočku stranske vrstice.

Izberete lahko, katere objave želite prikazati, jih prikažete z naslovom, odlomkom in sličico ali navadnimi seznami. Z vtičnikom Widget Context ga lahko uporabite tudi za prikazovanje različnih objav na različnih področjih vašega spletnega mesta.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti uporabne pripomočke WordPress za vaše spletno mesto. Morda boste želeli videti tudi naš vodič o najboljših vtičnikih WordPress in najboljših Gutenbergovih vtičnikih za vaše spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map