25 najboljših tem WordPress za fotografe (2020)

Iščete teme WordPress za fotografe?


WordPress tema, zasnovana posebej za fotografe, vam lahko prikaže svoje delo, poišče več strank in se poveže z drugimi podobno mislečimi fotografi.

V tem članku smo za fotografe izbrali nekaj najboljših tem WordPress, ki jih lahko uporabite na svojem fotografskem spletnem mestu.

Najboljše teme WordPress za fotografe

Izdelava WordPress spletnega mesta za fotografe

Najprej se morate prepričati, ali ste izbrali pravo platformo za izdelavo svojega spletnega mesta. WordPress.org, ki ga gostuje sam, je najboljši gradnik spletnih strani za fotografe.

WordPress ponuja ustvarjalno svobodo z neomejenimi dizajni, tisočimi aplikacijami, razširitvami in integracijami, ki so na voljo lastnikom spletnih mest.

Če želite začeti, se morate prijaviti za WordPress račun za gostovanje. To bo domača stran vašega spletnega mesta.

Potrebovali boste tudi ime domene, ki ga bodo uporabniki dali v svoje brskalnike, da odprejo vaše spletno mesto (na primer wpbeginner.com ali google.com).

Priporočamo uporabo Bluehosta. So eno najbolj priljubljenih spletnih ponudnikov gostovanja na svetu in uradni gostiteljski partner WordPress.

Po prijavi na račun gostovanja boste morali namestiti WordPress. Sledite navodilom v našem priročniku o tem, kako zagnati WordPress blog in takoj boste začeli delovati.

Nato morate izbrati temo iz naših strokovnjakov spodaj. Če potrebujete pomoč pri namestitvi teme na svoje spletno mesto, si oglejte navodila za začetnike o namestitvi teme WordPress.

Povedano si oglejmo nekaj najboljših tem fotografij WordPress.

1. Divi

Divi Fotograf

Divi je priljubljena WordPress tema in vrhunski ustvarjalec strani. Na voljo je s 100-imi paketi postavitve in uvoznikom demo vsebine z enim klikom, kar olajša zagon vašega spletnega mesta za fotografije.

Ima vizualni program za prilagajanje besedila, urejevalnik besedila v obliki črke, številne možnosti oblikovanja in drugo. Z globalnimi elementi in slogi lahko enostavno upravljate nastavitve na celotnem spletnem mestu. Divi je prijazen do začetnikov in ga je enostavno postaviti.

Pridobite temo Divi še danes!

2. Astra Tema

Fotograf Astra

Astra Theme je lahka večnamenska tema WordPress. Priložen je na desetine začetnih mest, vključno z vgrajenimi demo postavitvami z vsebino za fotografe.

Tema se odlično obnese s ustvarjalci strani s povleci in spusti, da ustvarijo ciljne strani po meri. Omogoča popoln nadzor nad barvami, pisavo in ozadjem.

Pridobite temo Astre danes!

3. Elegance Pro

Elegance Pro

Elegance Pro je elegantna WordPress tema za fotografe, oblikovalce in umetnike. Zgrajena je na osnovi StudioPress Genesis Framework.

Tema ima minimalističen dizajn postavitve z krasnim prikazom fotografij. Na voljo je s predlogi strani po meri za blog, domačo stran in ciljne strani. Elegance Pro je enostavno nastaviti z uporabo orodja za prilagajanje tem WordPress s predogledom v živo.

StudioPress je zdaj del WP Engine-a, najbolj priljubljenega upravljanega gostujočega podjetja WordPress. To temo in vse druge 35+ druge teme StudioPress lahko dobite, če se prijavite na gostovanje WP Engine za izdelavo svojega spletnega mesta.

Bonus: Uporabniki WPBeginner dobijo tudi dodatnih 20% popusta. Začnite z WP Engine že danes!

Pridobite temo Elegance Pro še danes!

4. Ultra

Ultra fotografija

Ultra je močna večnamenska tema WordPress. Na voljo je z več vnaprej izdelanimi spletnimi mesti, vključno z demo stranjo za fotografe.

Omogoča vam predstavitev predstavljenih fotografij v drsniku po domači strani po meri. Tema Ultra ima neomejeno izbiro barv, pripomočke po meri in čudovite možnosti tipografije.

Pridobite temo Ultra danes!

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP je brezplačna WordPress tema, ustvarjena za ustvarjanje katerega koli spletnega mesta. S funkcijo Uvozi Ocean Demo Import z enim klikom lahko uvozite brezplačna in vrhunska predstavitvena mesta, da takoj začnete fotografirati spletno mesto.

Tema ima barvne sheme, pisave, ozadja po meri in predloge strani. Ima hiter čas nalaganja strani in vgrajen SEO, ki pomaga povečati promet na vašem spletnem mestu.

Pridobite temo OceanWP danes!

6. Neve

Neve

Neve je sodobna WordPress tema za fotografe, kreativne blogerje, umetnike in modne oblikovalce. Na voljo je z enostranskimi in večstranskimi postavitvami.

Ponuja brezhibno integracijo z ustvarjalci strani s povleci in spusti, kot so Beaver Builder, Elementor, Visual Composer itd. Tema je tudi združljiva z urejevalnikom blokov Gutenberg za ustvarjanje čudovitih objav s slikami.

Pridobite temo Neve danes!

7. Obalna črta

Obalna črta

Coastline je edinstveno zasnovana tema WordPress za fotografe. Priložen je del s portfeljem, na katerem bodo lepo prikazane vaše fotografije.

Druge pomembne funkcije vključujejo pripomočke po meri in več možnosti izbire postavitve. Na domači strani uporablja postavitev mrežice s fiksno stransko vrstico na levi strani. Temo je enostavno prilagoditi in izgleda odlično na vseh napravah in zaslonih.

Pridobite temo Obalne črte še danes!

8. Fargo

Fargo

Fargo je vrhunska tema WordPress fotografije, narejena posebej za vizualne umetnike in fotografe, da ustvarijo izjemen spletni portfelj. Ima čudovite animacije z minimalističnim črno-belim videzom.

Fotografije lahko razstavite z različnimi postavitvami. Z vsemi napravami in velikostmi zaslona obravnava besedilo, videoposnetke in fotografije z enako eleganco.

Fargo ima orodje za upravljanje s stili, s katerim lahko dosežete vizualno skladnost na spletnem mestu z vnaprej določenim naborom barv in pisav. Izberete lahko tudi barve po meri, ki ustrezajo identiteti in slogu vaše blagovne znamke.

Z WooCommerce se združuje za ustvarjanje spletne trgovine. Če želite prodati svoje fotografije in dobiti več rezervacij za fotografiranje prek spleta, potem lahko to temo storite precej učinkovito.

Pridobite temo Fargo danes!

9. Zaslonka

Zaveži

Shutter Up je brezplačna tema programa WordPress za fotografe in fotobloge. Priložen je drsni drsnik za vsebino, ki na stilski način predstavi svojo najboljšo fotografijo.

Na domači strani so lepi razdelki, ki lahko dodajo pričevanja uporabnikov, storitve, foto albume in drugo. Nastavitev je enostavno s programom WordPress customizer s predogledom v živo.

Pridobite temo Shutter Up danes!

10. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro je minimalistična WordPress tema za fotografe, da ustvarijo lepo spletno stran o portfelju in fotografiji. Ima ozadje v beli barvi, ki požene vaše fotografije in vsebino.

Ima widgetized postavitev domače strani in več predloga strani za vaš blog, arhive in ciljne strani. Ambiance Pro je prijazen do SEO in podpira WooCommerce za prodajo fotografij v spletu.

Pridobite temo Ambiance Pro danes!

11. Oblika

Oblika

Shape je WordPress tema, zasnovana posebej za fotografe. Na voljo je z vgrajenimi filtrirnimi galerijami in čudovitimi prehodnimi učinki.

Priložen je pripomoček po meri, da v nogo doda polje za naročnino na glasilo in ustvari svoj seznam e-poštnih sporočil. Tema ima postavitev mreže, da vidno prikaže vaše fotografije.

Pridobite temo Oblika danes!

12. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro je elegantna večnamenska tema WordPress. V njej je nekaj pripravljenih spletnih mest za zagon, ki jih lahko uvozite in zamenjate vsebino, da začnete hitro začeti.

Tema podpira slikovni in video drsnik, s katerim naredite vtis na svoje uporabnike. Ima popolnoma prilagodljivo domačo stran in prevod, ki je pripravljen za izdelavo večjezičnega spletnega mesta.

Pridobite temo Hestia Pro danes!

13. Pravi sever

Pravi sever

True North je čudovita WordPress tema, primerna za fotografe za izdelavo portfeljskih spletnih mest. Na domači strani je priložen odsek z portfeljem, kamor lahko preprosto naložite fotografije.

Druge pomembne funkcije vključujejo postavitev mreže, ozadja po meri in velike glave. Priloženi so pripomočki po meri za profile družabnih medijev in funkcije odkrivanja vsebine.

Pridobite temo Pravi sever danes!

14. Inspiro

Inspiro

Inspiro je odlična tema WordPress za fotografijo. Na voljo je z vizualnim ozadjem, ki vam omogoča, da dodate profesionalno fotografijo ali videoposnetek, s katerim boste navdušili svoje uporabnike.

Podpira ustvarjalce strani in galerijski modul za hitro izdelavo vašega spletnega mesta za fotografije. Tema je popolnoma združljiva z WooCommerce.

Pridobite temo Inspiro še danes!

15. Suarez

Suarez

Suarez je tema blogging WordPress. Priložen je nabor možnosti prilagajanja in ustvarjalec stranskih in spustnih strani za oblikovanje ciljnih strani.

Tema vključuje tudi animacije CSS, Googlove pisave in lep drsnik. Nastavite ga enostavno s pomočjo plošče za prilagajanje v živo.

Pridobite temo Suarez danes!

16. Lense

Objektiv

Lense je stilska tema WordPressa za fotografe in ustvarjalce videov. Ima postavitev v dveh stolpcih z navigacijskim menijem in logotipom po meri na levi strani ter lepim vodoravnim drsnikom na desni strani zaslona.

Na voljo so čudovite postavitve galerije za prikaz fotografij in videoposnetkov. Ima prilagodljive možnosti prilagajanja z več barvnimi izbirami, celozaslonskim prikazom in pripomočke po meri.

Pridobite temo Lense danes!

17. Izpostavite Pro

Izpostavite Pro

Expose Pro je lepo oblikovana WordPress tema za fotografe. Priložen je widgetized domača stran s 4 območji gradnikov in ponuja več predlog za vaš blog, domačo stran, arhiv in ciljne strani.

Ima obliko objave v galeriji po meri s svetlobnim oknom. Expose Pro uporablja velike predstavljene slike, da prikaže najboljše vaše delo.

Pridobite temo Expose Pro danes!

18. Krepka fotografija

Krepka fotografija

Krepka fotografija je brezplačna WordPress tema za fotografe. Na domači strani je priložen čudovit drsnik s celozaslonskim zaslonom, ki vam omogoča prikaz fotografij v polnem sijaju.

Vključuje tudi velike predstavljene slike in galerijo slik v portfelju. Tema je enostavno prilagoditi s programom WordPress v živo.

Pridobite temo drzne fotografije danes!

19. Benson

Benson

Benson je sodobna tema fotografije WordPressa. Priložena je podpora za video in slikovne diaprojekcije, da ustvarite najboljši prvi vtis pri svojih uporabnikih.

Druge pomembne funkcije vključujejo več postavitev, barvne sheme in podporo za ozadja po meri. Vključuje tudi glave, pripomočke, socialno vključevanje itd.

Pridobite temo Benson danes!

20. Gusto

Gusto

Gusto je brezplačna WordPress tema za blogerje in fotografe. Prikaže obsežne slike in čudovito tipografijo.

Na voljo je z postavitvijo v dveh stolpcih, barvami ozadja, logotipom po meri in še več. Tema sledi najnovejšim praksam SEO, s katerimi lahko hitro razvrstite vaše spletno mesto.

Pridobite temo Gusto danes!

21. Eklipse

Eklipse

Eclipse je elegantna WordPress tema za fotografe, blogerje in umetnike. Na domači strani je čudovit drsnik, ki profesionalno prikazuje vaše zadnje delo.

Priložen je pripomoček po meri za fotografije in video posnetke na Instagramu. Vključuje tudi predloge galerije, del portfelja in podporo za WooCommerce.

Pridobite temo Eclipse danes!

22. PhotoBlogster

PhotoBlogster

PhotoBlogster je brezplačna tema WordPress, ki je primerna za blogerje, fotografe in pisce. Domača stran ima čudovito postavitev omrežja za prikaz vaše predstavljene vsebine.

Popolnoma je združljiv z vtičniki Google AdSense in podružničnim trženjem, kar olajša prikazovanje oglasov na vašem spletnem mestu.

Pridobite temo PhotoBlogster danes!

23. Parallax

Parallax

Parallax je tema portfelja WordPress za fotografe in umetnike. Na voljo je s številnimi možnostmi prilagoditve in 60+ vnaprej oblikovanih postavitev.

Vsebuje tudi enostaven za uporabo ustvarjalca strani s povleci in spusti. Z gracioznimi učinki paralakse in drsnikom na celotnem zaslonu je tema idealna za fotografsko spletno mesto.

Pridobite temo Parallax danes!

24. Tempo

Tempo

Tempo je edinstveno zasnovana tema WordPress, ki je narejena posebej za fotografe in blogerje. Na domači strani je na voljo zidana postavitev, ki vaše fotografije elegantno prikazuje.

Tema ima 3 postavitve glave, meni družabnih profilov in celozaslonske slike. Pripravljen je za WooCommerce in podpira Jetpack funkcije brez težav.

Pridobite temo Tempo danes!

25. Fotografija

Fotografija

Fotografija je brezplačna tema programa WordPress, narejena posebej za fotografe, digitalne tržnike, blogerje in kreativne agencije. Ponuja uvoz demo vsebine z enim klikom za hiter začetek.

Navdušujoče teme vključujejo celotno sliko glave po meri v širini, pripomočke po meri, predlogo galerije slik in stransko vrstico.

Pridobite temo fotografije danes!

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WordPress za fotografe. Morda boste želeli videti tudi naš vodič o najboljših vtičnikih WordPress in najboljših e-poštnih tržnih storitvah za mala podjetja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map