26 najboljših minimalističnih tem WordPress za pisatelje

Iščete najboljše minimalistične WordPress teme za pisatelje? Številne sodobne predloge za WordPress so zasnovane za poslovna spletna mesta in se bolj osredotočajo na prodajo kot na berljivost. V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših minimalističnih WordPress tem za pisce in blogerje.


Najboljše minimalistične WordPress teme za pisatelje

Izdelava minimalističnega spletnega mesta za pisatelje z WordPressom

Mnogi začetniki ne vedo, da v resnici obstajata dve vrsti WordPress-a. Prva je WordPress, ki jo gostujejo sami, imenujemo tudi spletna mesta WordPress.org, druga pa WordPress.com.

Samostojno spletno mesto WordPress.org vam omogoča dostop do vseh funkcij WordPress izven škatle. Za podrobnosti glejte našo primerjavo WordPress.org z WordPress.com

Za začetek lastnega spletnega mesta WordPress.org boste potrebovali ime domene in gostovalni račun za WordPress.

Priporočamo uporabo Bluehosta. So uradno priporočljivi ponudniki gostovanja WordPress in uporabnikom WPBeginner ponujajo brezplačno ime domene in popust na gostovanje.

Ko kupite gostovanje, nas poiščite v navodilih za zagon spletnega vodnika za navodila po korakih za namestitev.

Po tem si poglejmo najboljše minimalistične WordPress teme za pisatelje. Ta seznam vsebuje brezplačne in plačljive WordPress teme in vse so mobilno odzivne.

1. Wilson

Wilson

Wilson je elegantna minimalistična tema WordPressa za blogerje. Vključuje 5 slogov glave in več postavitev blogov, vključno z zidarsko mrežo, seznamom, standardnimi in klasičnimi slogi.

Njegova postavitev domače strani vključuje predstavljen drsnik za vsebino s 4 različnimi postavitvami. Nekatere druge značilnosti so Googlove pisave, pripomočki po meri, lepljiva stranska vrstica in predloga obrazca za stike.

2. Eleganten

Eleganten

Elegantna je lepa WordPress minimalistična tema. Ima obsežne slike in čiste tipografije, ki izboljšajo berljivost in uporabniško izkušnjo.

To je tema bloganja, vendar jo lahko uporabljajo tudi agencije, spletna mesta revij in spletne trgovine. Vključuje več stilov glave, portfelj in skupino razdelkov, več barvnih shem ter ustvarjalnik strani s povleci in spusti.

3. Kamera

Kamera

Kamera je minimalistična WordPress tema za fotografe, blogerje in pisce. Je kot nalašč za foto bloge in vam omogoča, da svoje fotografije prikažete na celotnem spletnem mestu. Uporablja postavitev brez motenj z zložljivimi stranskimi vrsticami in navigacijskimi meniji.

Vključuje čudovite predloge za domačo stran, stran z eno objavo in galerije fotografij. Deluje zunaj polja in vse možnosti teme je mogoče enostavno nastaviti z uporabnikom v živo.

4. Tinos

Tinos

Tinos je čudovita minimalistična WordPress tema za pisatelje in blogerje. Osredotoča se na izboljšanje berljivosti z elegantno tipografijo in postavitvijo brez motenj.

V objave spletnega dnevnika na domači strani doda naslednje in prejšnje gumbe, ki uporabnikom omogočajo skok na naslednje ali prejšnje objave na zaslonu. Nastavitev je zelo enostavna z minimalnimi možnostmi tem in stranjo z nastavitvami tem.

5. Enobarvni

Enobarvno

Potrebujete še več minimalizma pri oblikovanju vašega spletnega mesta? Oglejte si enobarvno. Ta ultra minimalistična WordPress tema odlikuje veliko belega prostora, čisto tipografijo in eleganten dizajn.

Zgrajena je na podlagi tematskega okvira Genesis. Ima prilagodljive glave, postavitev domače strani in ploščo z možnostmi teme. To je e-trgovina, ki je že pripravljena in zelo optimizirana za hitrost in zmogljivost.

6. žep

Žep

Pocket je tema WordPress brez motenj za avtorje, blogerje in pisce. Njegove glavne značilnosti vključujejo čudovito tipografijo in izrazne predstavljene slike.

Deluje brez težav in vključuje samo tiste možnosti, ki jih potrebujete. Ima eno samo postavitev stolpcev z navigacijskimi meniji na vrhu in dnom podnožja. Pripravljen je za prevod in deluje z vsemi vrhunskimi vtičniki WordPress.

7. Avtor Pro

Avtor Pro

Avtor Pro je profesionalna WordPress tema za avtorje in pisatelje. Priložen je s spremljevalnim vtičem Author Pro, ki omogoča ustvarjanje knjižnice knjig s stranjo s podrobnostmi za vsak element. Pripravljen je za e-trgovino in se lahko uporablja tudi za prodajo e-knjig.

Avtor Author Pro je izdelan na podlagi Genesis okvira s čisto elegantno postavitvijo. Ima popolnoma widgetized postavitev domače strani, glavo po meri, podporo za prilagajanje in stran z možnostmi teme.

8. Bretanja

Bretanja

Bretanja je čista in prostorna WordPress predloga za blogerje o življenjskem slogu in pisatelje. Na voljo je veliko možnosti prilagajanja, da izberete različne postavitve, barve in pisave za vaš blog.

Domača stran je v celoti postavljena na widgetized, kar vam omogoča, da samo povlečete in spustite gradnike. Vključuje tudi pripomočke po meri za funkcije družbenega obveščanja in odkrivanja vsebine. Pripravljen je za WooCommerce in deluje z vsemi priljubljenimi vtičniki za ustvarjanje strani.

9. Atmosfera Pro

Atmosfera Pro

Atmosphere Pro je lepa minimalistična WordPress tema za vse vrste spletnih mest. Odlikuje ga widgetized postavitev domače strani z veliko sliko na vrhu, sporočilo dobrodošlice in gumb za poziv k akciji.

Na voljo je z ločeno stranjo spletnega dnevnika, navigacijskim menijem, glavo po meri in stranjo z nastavitvami teme. Zgrajena je na osnovi Genesis in ima popolno podporo za WooCommerce.

10. Ava

Ava

Ava je tema za bloganje WordPressa z minimalističnim pristopom k oblikovanju. Vključuje 5 postavitev spletnega dnevnika, 500+ Googlovih pisav, več stilov glave in predloge strani.

Druge pomembne funkcije vključujejo pripomočke po meri, lepljivo glavo, generator stranske vrstice, učinke ozadja paralakse in drugo. Ima ploščo z možnostmi za teme po meri in podporo za prilagajanje v živo, da vam pomaga hitro nastaviti spletno mesto.

11. Odkrit

Iskreno

Candid je sodobna tema za bloganje WordPressa z minimalističnim dizajnom. Izdelana je tako, da vsebino postavi pred in sredino spletnega mesta s čudovito tipografijo in elegantnimi slikami.

Vključuje čudovite predloge za prikaz fotogalerij in videov. Predloge za posamezne objave so čudovite oblike postavitve za objavo privlačne vsebine. Je zelo enostaven za uporabo in deluje izven škatle. Obstaja tudi vodnik za začetek, ki vam pomaga hitro začeti.

12. Posodobite

Posodobite

Modernize je brezplačna WordPress tema s tradicionalno postavitvijo spletnega dnevnika. Zasnovan je za blogerje in pisce, ki se ne želijo spopadati s tematskimi možnostmi.

Na voljo je z več stolpčnimi postavitvami, podporo za prilagajanje v živo, ikonami družabnega menija, podporo ozadju po meri in podporo za glavo. Ima omejene nastavitve, kar omogoča zelo enostavno uporabo.

13. Kotiček

Kotiček

Corner je WordPress tema za kreativne strokovnjake, vključno s pisci in blogerji. Ta lepa tema ima minimalno postavitev, drsnik za domačo stran in del portfelja.

Pripravljen je za WooCommerce in prihaja s pripomočki po meri za skupno rabo in odkrivanje vsebine. Vključuje ploščo z možnostmi teme za lažjo nastavitev.

14. Parallax Pro

Parallax Pro

Parallax Pro je vsestranska minimalistična tema WordPress, primerna za vse vrste spletnih mest, vključno z blogi. Zgrajena je na vrhu trdne podlage tematskega okvira Genesis.

Ima widgetized postavitev domače strani z lepimi učinki paralakse. Na voljo je prilagodljiva glava, podpora za prilagajanje v živo in podokna z možnostmi tem, ki vam pomagajo hitro začeti.

15. Wisteria

Wisteria

Wisteria je brezplačna tema za bloganje WordPressa z minimalističnim dizajnom in klasično postavitvijo bloga. Odlikuje ga postavitev dveh stolpcev s stransko vrstico na desni. Pripravljen je za prevod in vključuje funkcije, kot so ozadje po meri, neomejene barve in prilagodljiva glava.

16. čaplja

Čaplja

Heron je še ena preprosta in elegantna minimalistična tema WordPressa. Na domači strani ima eno samo postavitev stolpcev z velikimi predstavljenimi slikami, ki uporabnikom omogočajo dostop do vaše vsebine takoj.

Vključuje funkcije, kot so celozaslonski prekrivni elementi iskanja, ikone družbenih medijev, lepljiv navigacijski meni in podpora za avtorjevo biološko polje. To vam uide in vam omogoča, da se osredotočite na svoje pisanje.

17. Estetsko

Estetsko

Estetika je elegantna tema za bloganje o WordPressu, primerna za pisce, življenjske blogerje, dnevnike in osebna spletna mesta. Vključuje integriran ustvarjalec strani povleci in spusti, da ustvarite svoje lastne postavitve strani.

Vključuje neomejeno izbiro barv, več postavitev, neomejeno stranskih vrstic in podporo za kontaktne obrazce. Ima enostavnejšo tematsko ploščo z možnostmi, s pomočjo katere se boste sprehodili skozi postopek nastavitve in funkcije teme.

18. Libreto

Libreto

Iščete brezplačno WordPress temo z motečo postavitvijo in elegantno tipografijo? Oglejte si Libreto. Ta čudovita tema WordPress je zasnovana za berljivost s čudovito tipografijo in čisto postavitvijo.

Uporablja eno samo postavitev stolpcev, ki je primerna za vsebino dolge oblike, poezijo, kratke zgodbe in drugo.

19. Elemin

Elemin

Elemin je klasična tema za bloganje WordPress, ki vsebuje postavitev dveh stolpcev z desno stransko vrstico. Uporablja se lahko tudi v postavitvi štirih stolpcev ali postavitvi mreže.

Vključuje svetlobno okno za galerije slik, podporo desno od leve strani, pripomočke za nogo in 11 barvnih shem. Omogoča vam enostavno uvoz demo vsebine ali uporabo plošče z možnostmi tem za nastavitev spletnega mesta.

20. Eklipse

Eklipse

Eclipse je elegantna tema WordPressa za blogerje, pisce in avtorje. Na njegovi domači strani je čudovit drsnik, ki prikazuje vašo vsebino, sledijo bloki povezav do pomembnih strani in nato vaše nedavne objave v mreži.

Priložen je pripomoček po meri za fotografije in video posnetke na Instagramu. Ima tudi čudovite predloge galerije, razdelek portfelja in je popolnoma združljiv z WooCommerce.

21. Verbosa

Verbosa

Verbosa je elegantna brezplačna WordPress tema za ustvarjalne vrste. Uporablja elegantno tipografijo, učinkovito uporabo kontrasta, razmika in minimalističen slog, da ustvari privlačno izkušnjo za svoje uporabnike.

Na voljo je z več stolpčnimi postavitvami za domačo stran, ikonami družbenih medijev, glavo po meri, ozadjem po meri in še več. Je enostaven za uporabo in vse teme so lepo urejene v orodje za prilagajanje tem.

22. Klepetanje

Klepetanje

Klepetanje je vrhunska minimalistična tema WordPressa za blogerje. Priložen je paket 22 predlog spletnih strani, ki jih je mogoče namestiti z enim klikom in popolno demo vsebino.

Odlikuje ga čisti dizajn z veliko prostora in belim drsnikom na vrhu. Vključuje 4 sloge glave, sloge podnožja, neomejeno število barv, vtičnik za ustvarjanje strani in večjezično podporo spletnemu mestu.

23. Srednja

Srednja

Medium je preprosta tema za bloganje WordPressa s sodobno lepim dizajnom. Za domačo stran uporablja tri postavitve stolpcev z dvema stranskima trakama na obeh straneh.

Vključuje stran z arhivi po meri, lepljive stranske vrstice, stran za obrazce za stike, meni družabnih medijev in drugo. Je zelo enostaven za uporabo in deluje izven škatle z zelo minimalnimi nastavitvami.

24. poper+

Poper +

Pepper + je večnamenska WordPress tema, primerna za izdelavo poljubnega spletnega mesta. Na voljo je s 6 gotovih modelov in vlečnimi in spustnimi moduli za enostavno ustvarjanje poljubnih postavitev.

Vključuje Googlove pisave, več stilov glave, pisave ikon, naročnino po e-pošti in še več. Je zelo prilagodljiv in ga je mogoče uporabiti za hitro ustvarjanje čudovite spletne strani.

25. Napisi

Zapisi

Pisanja so minimalistična WordPress tema, narejena posebej za pisatelje in blogerje. Odlikuje ga prostorna postavitev z veliko prostora in lepo tipografijo.

Zasnovan je za izhod iz škatle z minimalnimi napori, potrebnimi za nastavitev teme. Ta čista in preprosta tema WordPress je kot nalašč za pisce, ki iščejo zasnovo brez motenj za svoje spletno mesto.

26. Šestnajst devet

Šestnajst devet

Sixteen Nine je elegantna minimalistična tema programa WordPress, zgrajena z okvirjem Genesis. Primerno za blogerje in pisce, ta tema ima postavitev treh stolpcev z dvema stranskima vrsticama.

Vključuje menije družbenih medijev, predlogo ciljne strani, glavo po meri, predlogo strani s celotno širino in še več. Deluje brez težav z minimalnim časom, potrebnim za nastavitev.

27. Plodna

Plodna

Fruitful je čista in preprosta tema WordPress, ki ima minimalističen dizajn. Na voljo je z dvema možnostma postavitve, privzeto odzivno postavitvijo in statično fiksno s postavitvijo.

V možnostih teme lahko izberete vrsto postavitve, naložite logotip, ozadje, favicon, izberete pisave, spremenite barvo v meniju, naložite slike na drsnik in drugo. Podpira WooCommerce in se lahko uporablja tudi na večjezičnih spletnih mestih.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše minimalistične WordPress teme za pisatelje. Morda boste želeli videti tudi naš seznam vtičnikov WordPress za vsa spletna mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me