26 najboljših tem WordPress za glasbenike (2019)

Želite sestaviti spletno stran za svoj bend? Niste prepričani, katera je najboljša tema WordPressa za glasbenike in spletna mesta? Večina glasbenikov in bendov se zanaša na svoje družbene medije po Twitterju, Facebooku in Instagramu. Vendar, ko rastete, postane nujno imeti spletno mesto. V tem članku bomo prikazali najboljše teme WordPressa za glasbenike in skupine, ki promovirajo svojo glasbo.


Najboljše WordPress teme za glasbenike in skupine

Uvod s spletnim mestom WordPress za glasbenike

WordPress je najboljša platforma za glasbenike in skupine, ki gradijo svojo spletno stran. Omogoča vam vdelavo glasbe, prodajo vstopnic in integracijo svojih socialnih medijev brez preveč tehničnega znanja.

Za ustanovitev spletnega mesta za vašo skupino bosta dve stvari, ki jo potrebujete, ime domene in spletno gostovanje. Vaša domena je naslov vašega spletnega mesta (na primer google.com). Spletno gostovanje je mesto, kjer vaše spletno mesto živi v internetu (tu so shranjene vaše datoteke).

Imamo podroben vodič o tem, kako izbrati najboljše gostovanje v WordPressu in kako izbrati najboljše ime domene. Če pa tega ne želite prebrati, lahko desno preskočite na naše priporočilo.

Priporočamo, da uporabite Bluehost, ker so uradni ponudnik gostovanja za WordPress.org. Prav tako našim uporabnikom omogočajo brezplačno ime domene in 60% popusta pri njihovih načrtih gostovanja, če uporabljate našo kodo kupona Bluehost.

Po tem lahko sledite našim korakom po korakih, kako namestiti WordPress.

Ko se vaše spletno mesto zažene, boste lahko izbrali temo WordPress za svoje spletno mesto. Izberite eno od spodaj naštetih tem in si oglejte navodila za začetnike o namestitvi teme WordPress.

Oglejmo si nekaj najboljših tem WordPress za glasbenike in skupine.

1. Wayfarer

Wayfarer

Wayfarer je tema programa WordPress, ki je narejena posebej za glasbenike, skupine in založbe. Odlikuje moderen videz s številnimi funkcijami spletnega mesta, povezanega z glasbo.

Vgrajene so v avdio in video knjižnice, ki vam omogočajo, da svoje delo prikažete kjer koli na svojem spletnem mestu. Ima glasbene in video predvajalnike po meri s podporo za eno- ali večpredstavnostne sezname predvajanja.

Na voljo je tudi območje za upravljanje koncertov, tako da bodo vaši sledilci lahko našli, kje boste naslednjič nastopali, in kupili vstopnice. Kljub tako številnim naprednim funkcijam je nastavitev še vedno zelo enostavna in neboleča.

2. Ojačaj

Ojačaj

Amplify je lepa tema WordPressa za glasbenike. Je zelo prilagodljiv z glavami, ozadji po meri, izbiro barv, predlog, več postavitvami in prilagoditeljem v živo.

Na voljo je z upravljanjem koncertov, zvočnim predvajalnikom, upravljanjem seznamov predvajanja in pripomočki po meri, s katerimi lahko svoje koncerte in glasbo dodate kjer koli na svojem spletnem mestu. Je tudi popolnoma pripravljen za uporabo z ustvarjalci strani s povleci in spusti, kot je Beaver Builder.

3. Obsidijan

Obsidijan

Obsidian je sodobna in elegantna tema WordPress za skupine in glasbenike. Na voljo je s čudovitimi oddelki za avdio in video knjižnico, območjem za upravljanje koncertov, diskografijo in predvajalnikom za celotno spletno mesto.

Vsebuje čudovita ozadja na celotnem zaslonu, ki jih je mogoče enostavno prilagoditi, tako da vašemu mestu da edinstven videz.

4. Tusant

Tusant

Tusant je lepo oblikovana tema WordPressa, narejena posebej za glasbenike, skupine, poddaje in spletna mesta, bogata z večpredstavnostnimi vsebinami. Odlikuje impresivna postavitev domače strani, da pritegne pozornost publike s svojo vidno prikazano avdio in video vsebino.

Predstavnostni predvajalnik lahko prikažete kjer koli na svojem spletnem mestu. Podpira sezname predvajanja, posamezne epizode in več formatov. Je zelo enostaven za uporabo s številnimi možnostmi za prilagajanje, ki vam pomaga, da bo edinstveno vaš.

5. Kladivo

Kladivo

Hammer je glasbena tema WordPressa z minimalističnim pristopom k oblikovanju. Na domači strani ima velik drsnik s pripomočki za družbene medije in predvajalnikom glasbe na celotnem spletnem mestu.

Priložen je tudi blogovski del zidanega sloga s čudovitim prikazom predstavljenih slik in hrustljavo tipografijo. Na voljo je tudi upravljanje z koncerti, diskografija, video knjižnica in podpora pisavam.

6. Glasba

Glasba

Glasba je močna WordPress tema za glasbenike in skupine. Priložen je osupljiv predvajalnik glasbe, spečen prav v temo.

Glasba na domači strani vsebuje celozaslonski video ali ozadje slike s pozivom k akciji. Na voljo je tudi neomejena izbira postavitve in barv. Na voljo je tudi s stranmi izvajalcev, s katerimi lahko predstavite več izvajalcev z datumi turnej, glasbo in video posnetke.

7. Dogodek

Dogodek

Dogodek je močna WordPress tema za bare, glasbenike, zabavna prizorišča, godbe itd. Odlikuje moderen futurističen videz z velikimi slikami ozadja.

Zasnovan je za prikaz dogodkov in je priložen za upravljanje dogodkov. Dogodek ima tudi galerije, video knjižnico, integracijo družbenih medijev in številne možnosti prilagajanja.

8. Beat Heaven

Beat Heaven

Beat Heaven je WordPress tema za glasbena prizorišča, glasbenike in skupine. Na voljo je oddelek za upravljanje dogodkov, s katerim lahko preprosto dodate in upravljate dogodke s svojega spletnega mesta.

Odlikuje ga lep drsnik z več stili in izbiro postavitve. Priložen je tudi lep zvočni predvajalnik. Predvajalniku lahko dodate spletno mesto predvajalnika ali prikažete posamezne zvočne posnetke v knjižnici.

9. Soundstage

Soundstage

Če želite zagnati spletno trgovino za prodajo glasbe, potem Soundstage naredi zelo enostavno. Ta čudovita glasbena tema WordPress ima močne funkcije, kot so vgrajeni predvajalnik mp3, galerije, video predvajalnik in razdelek za blog.

Vsebuje prilagodljiv drsnik za domačo stran, strani članov skupine, diskografijo in območje domače strani.

10. Oscilator

Oscilator

Oscilator je večnamensko elegantna glasbena tema WordPress. Na voljo je z vgrajenim drsnikom, umetniki, diskografijo, dogodkom, galerijami in video posnetki.

Ima čudovit predvajalnik glasbe, ki ga lahko prikažete na celotnem mestu. Ima tudi upravljanje dogodkov, diskografijo, povleci domačo stran in pripomočke po meri za odkrivanje vsebine, družabna omrežja, Twitter, Flickr in še več.

11. Oksij

Oksij

Oxium je lepa tema WordPressa za glasbenike. Na voljo je z avdio in video knjižnico, diskografijo, galerijami in ustvarjalcem domačih strani s povleci in spusti.

Prav tako ima vgrajene strani izvajalcev, upravljanje dogodkov, drsnik in pripomočke po meri za odkrivanje družbenih medijev in vsebine.

12. seje

Seje

Sessions je WordPress tema za glasbenike, dj-je, organizatorje dogodkov, nočne klube in vse v zabavni industriji. Vsebuje čudovit drsnik za domačo stran, vgrajen medijski predvajalnik in ustvarjalnik za povleci in spusti.

Na voljo je s podporo za WooCommerce, tako da lahko prodajate stvari s svojega spletnega mesta. Vsebuje tudi diskografijo, strani izvajalcev, dogodke, galerije in pripomočke po meri za integracijo družbenih medijev.

13. Berliner

Berliner

Berliner je vrhunska WordPress tema za glasbenike, umetnike, skupine in glasbena prizorišča. Vsebuje čudovit drsnik za domačo stran, drsnik za dogodke in razdelek za novice.

Priložen je tudi s stranmi izvajalcev, diskografijo, upravljanjem dogodkov, galerijami in videoposnetki.

14. Kontrol

Kontrol

Kontrol je sodobna in zelo prilagodljiva glasbena tema WordPress. Na domači strani ima čudovit drsnik, predvajalnik glasbe, video galerijo, fotografije in odsek bloga.

Kontol ima sistem za upravljanje dogodkov in pripomoček po meri za prikaz dogodkov na domači strani. Vsebuje tudi strani izvajalcev, vrtiljak, albume, več barvnih shem in postavitev.

15. Hernan

Hernan

Hernan je elegantna WordPress tema za glasbenike, skupine, DJ-e itd. Ima vgrajene videoposnetke, diskografijo, medijski predvajalnik, upravljanje dogodkov, galerije in strani izvajalcev.

Tema ima več možnosti postavitve, barv in pripomočkov po meri za odkrivanje vsebine in integracijo družbenih medijev.

16. Promenada

Promenada

Promenade je WordPress tema, namenjena glasbenikom, ki želijo izstopati po slogu in razredu. Na voljo je zelo prilagodljiva domača stran s predstavljeno vsebino, predstavljeno glasbo, čudovitim predvajalnikom medijev in pripomočki po meri.

Promenade ima sistem za upravljanje dogodkov in čudovito video knjižnico. Je zelo enostaven za nastavitev in zelo prilagodljiv.

17. Dvotonski

Dvotonski

Z čudovito celozaslonsko glavo in čudovitim preglednim predvajalnikom glasbe, Twotone resnično izstopa, je idealna WordPress tema za glasbenike. Spodaj za glavico je dvo stolpec s widgetiziranim območjem za prikaz glasbe, dogodkov, diskografije in objav na spletnem dnevniku.

Twotone prihaja z upravljanjem dogodkov, upravljanjem skladb in pesmi, pisavami po meri, video knjižnico in galerijo.

18. Marquee

Marquee

Oznaka Marquee je razporejena v dveh stolpcih, ki vsebuje glavo glave in elemente domače strani. Marquee ima lep medijski predvajalnik, upravljanje avdio-video medijev, strani izvajalcev, diskografijo in sistem za upravljanje dogodkov.

Optimiziran je tudi za hitrost in zmogljivost s tonami možnosti prilagajanja.

19. Rock Star

Rock zvezda

Rock Star je elegantna in brezplačna glasbena tema WordPressa. Na voljo je z več postavitvami, novicami, predstavljeno vsebino, predstavljenim drsnikom, ogledi, drobtinami, videoposnetki, socialnimi ikonami in instagram slikami.

Na voljo je z vgrajeno integracijo družbenih medijev, ki obiskovalcem omogoča preprosto izmenjavo skladb in datumov ogledov. Priložen je tudi pripomoček po meri za Instagram, s katerim lahko preprosto delite svoje fotografije na vašem spletnem mestu.

20. DJ

DJ

DJ je lepa WordPress tema za glasbenike, didžeje, glasbo in zabava na povezanih spletnih mestih. Na voljo je z vgrajenim avdio predvajalnikom in video galerijo.

Prav tako ima več predlog strani, pripomočke po meri, čudovit drsnik, predstavljeno vsebino in program za prilagajanje v živo.

21. Brooklyn

Brooklyn

Brooklyn je pisana glasbena tema WordPressa. Na voljo je s 5 barvnimi shemami in več izbirami postavitve. Čudovito deluje z YouTube in Vimeo video posnetki in omogoča dodajanje seznamov predvajanja iz SoundClouda.

Brooklyn je enostaven za nastavitev in ga lahko uporabite tudi kot temo za bloganje za zabavne in glasbene bloge.

22. Seznami

Setlist

Setlist je sodobna glasbena tema WordPress za glasbenike, skupine, zabavna spletna mesta. Na voljo je z vgrajenim modulom za upravljanje dogodkov, ki vam omogoča enostavno dodajanje prihajajočih datumov ogledov.

Prav tako se lepo obnese na spletnih straneh za video gostovanje, kot sta YouTube in Vimeo. Na voljo je več pripravljenih za uporabo barvnih shem, integracija družbenih medijev, čudovit drsnik in hitra namestitev.

23. Nočno druženje

Nočno druženje

NightClubbing je WordPress tema s čudovito grafiko, ki je narejena za glasbenike, nočne klube in glasbene strani na splošno. Na voljo je s 7 čudovitimi barvnimi shemami, vgrajenim koledarjem dogodkov, predlogo domače strani in integracijo socialnih medijev.

Prav tako vam omogoča, da z drsnikom dodate glasbo iz SoundClouda, YouTuba ali Vimea za prikaz glasbe ali videov na vašem spletnem mestu.

24. Harmonična

Harmonično

Harmonic je lepa brezplačna WordPress tema, namenjena umetnikom, glasbenikom, fotografom. Na voljo je z vrsto objav po portfelju, čudovito postavitvijo domače strani, čudovitim prikazom medijev, glavo in ozadja po meri.

25. Videozoom

Videozoom

Videozoom je tema programa WordPress za video spletna mesta, ki je popolnoma primerna za spletna mesta, ki delijo glasbene video posnetke. Na voljo je z močnim video drsnikom, ki vam omogoča, da prikazujete video galerije v čudovitem vrtiljaku.

Videoposnetke v WordPress lahko vdelate z YouTuba in Vimea.

26. Plesni pod

Plesišče

Dance Floor je nočni klub WordPress in glasbena tema. Na voljo je s čudovitim pripomočkom za zvočni posnetek, drsnikom, ki je enostaven za uporabo in zmogljivo integracijo v družbene medije.

Ima vgrajen koledar prireditev za promocijo dogodkov in datumov turnej. Na voljo je v 5 barvnih slogih ter enostavnih možnostih nastavitve in prilagajanja.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšo temo WordPress za spletno mesto skupine ali glasbenika. Morda boste želeli videti tudi naš seznam 40 koristnih orodij za upravljanje in rast vašega spletnega mesta WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map