27 најбољих тематских хотела ВордПресс са прелепим дизајном (2020)

Да ли тражите најбоље ВордПресс теме хотела?


Изградња веб странице за ваш хотел не мора бити напорна. ВордПресс теме хотела олакшавају вам покретање веб странице хотела, тако да више путника може извршити резервацију у вашем хотелу.

У овом чланку ћемо делити најбоље ВордПресс хотелске теме како бисмо вам помогли да одаберете савршен изглед за вашу веб локацију хотела.

Најбоље теме за ВордПресс хотел

Изградња веб локације хотела са ВордПрессом

Прво морате бити сигурни да сте одабрали праву платформу за израду веб локације хотела. Веб локација ВордПресс.орг која је домаћин сам нуди вам слободу и могућности прилагођавања.

Затим ћете се морати пријавити за веб хостинг. Свим веб локацијама је потребан хостинг јер су датотеке ваше веб локације сачуване.

Требаће вам и име домена. Ово ће бити адреса ваше веб локације и то је оно што ће корисници уписати у свој претраживач како би дошли до ваше веб странице (на пример, впбегиннер.цом или гоогле.цом).

Препоручујемо употребу Блуехоста или СитеГроунд-а. Они су једна од највећих хостинг компанија на свету и званични ВордПресс хостинг партнер.

За више препорука погледајте наш водич о томе како да изаберете најбољи ВордПресс хостинг.

Једном када се пријавите за хостинг, следећи корак је инсталација ВордПресс-а. Следите упутства из нашег начина за покретање водича за ВордПресс блог, и бићете покренути и покренути у било којем тренутку.

Након инсталирања ВордПресс-а, можете изабрати тему из нашег стручног бирања најбољих ВордПресс хотелских тема.

Требате помоћ око инсталирања теме? Пратите упутства из нашег корака по корак како инсталирати водич за ВордПресс за почетнике.

Рекавши то, погледајмо неке од најбољих ВордПресс хотелских тема. Ова листа садржи бесплатне и плаћене ВордПресс теме и све су у потпуности мобилне.

1. ОцеанВП

ОцеанВП

ОцеанВП је вишенаменска тема за све врсте ВордПресс веб локација. Испоручује се с више готових изгледа, укључујући предложак за хотел и одмаралишта. Платио је проширења како бисте додали више функција на вашу веб локацију. Ова тема има видгетизирани изглед што олакшава додавање одељка и елемената на почетној страници.

Има подршку за ВооЦоммерце, програмере за прављење и повлачење страница и РТЛ језике. ОцеанВП нуди једноставне опције за надгледање веб странице хотела.

2. Астра

Астра

Астра је модерна ВордПресс тема. Долази са многим демо веб локацијама за различите пословне нише као што су хотел и БнБс. Помоћу Астре можете покренути веб локацију хотела и додати све потребне функције, укључујући онлајн резервацију, галерије слика, погодности и још много тога.

Лакше је и брже у перформансама. Можете да прилагодите боје, фонтове и позадину теме помоћу ВордПресс алата за прилагођавање помоћу прегледа уживо.

3. СиктиОне

Шездесет један

СиктиОне је прелепа премиум ВордПресс тема за хотеле. Долази са уграђеним обрасцем за резервацију и врло прилагодљивим изгледом почетне странице. На почетној страници налази се велики клизач који следи позив на акцију.

Има одјељке за једноставно додавање галерија и цјеловит систем управљања хотелском собом. Посетиоци могу лако одабрати датуме и проверити расположивост соба директно са почетне странице. Такође долази са прилагођеним виџетима за налоге на друштвеним мрежама и предлошцима страница за собу, категорију собе, шаблонима с пописом галерија, прилагођеним контактима, локацијом и страницама за резервацију..

4. Бордо

Бордо

Бордо је веома прилагодљива тема хотела ВордПресс. Има једноставан за подешавање изгледа почетне странице и долази са подршком за прилагођавање тема уживо, која вам омогућава да лако прилагодите поставке теме уз преглед уживо.

Долази са раскошним клизачем почетне странице са дугметом позива на акцију, контактним контактом и више образаца страница.

5. Ессенце Про

Ессенце Про

Ессенце Про је ВордПресс тема компаније СтудиоПресс дизајнирана посебно за хотеле, смештај и туристичке веб локације. Садржи позадинску слику пуне ширине у заглављу са прилагођеним логотипом, траком за претрагу, навигационим менијем и претплатничким оквиром. Омогућује вам приказивање истакнутог садржаја у распореду решетки на почетној страници.

Изграђен је на врху оквира Генесис који тему чини моћном. Ессенце Про је у потпуности прилагодљив и подржава ВооЦоммерце да би створио своју интернетску продавницу за хотелске услуге.

СтудиоПресс је сада део ВП Енгине-а, најпопуларније компаније за управљање ВордПресс-ом која се управља. Ову тему и све друге теме за СтудиоПресс можете добити ако се пријавите за ВП Енгине хостинг за изградњу веб странице.

Бонус: Корисници ВПБегиннер такође добијају додатних 20% попуста. Започните са ВП Енгине.

6. Сун Ресорт

Сун Ресорт

Сун Ресорт је елегантна и једноставна тема за ВордПресс хотел. Опремљен је предивним изгледом почетне странице који садржи велики клизач са тастерима за позив на акцију. Има уграђени образац за резервацију који омогућава посетиоцима да лако затраже резервације директно са ваше веб странице.

Доступан је са више врста садржаја за лако додавање соба, галерија, атракција, видео записа, изјава и услуга. Има превлачење кућица за превлачење које вам омогућава да лако видите ове одељке на насловној страни.

7. Хотелиа

Хотелиа

Ако тражите свестрану тему хотела, онда погледајте Хотелиа. Саграђен је за хотеле, одмаралишта, смештај са доручком и за одмор. Има клизач слика и галерију слика за лепо приказивање ваших хотелских соба. Омогућује вам приказивање хотелских погодности као што су теретана, спа центар, ресторан итд. У професионалном стилу.

Може да интегрише ваше Флицкр фотографије у било које подручје виџета. Хотелиа има одељак за промотивне видео садржаје и категорије у целој ширини.

8. Кеа

Кеа

Кеа је одлична ВордПресс тема дизајнирана посебно за веб локације хотела и летовалишта. Долази са уграђеним функцијама за приказ хотелских соба, врста соба и табеле са ценама. Омогућава вам да додате властити онлине образац за резервацију и интегришете било које друго корисно рјешење за вашу веб локацију хотела.

Подржава видео позадину и клизач слике како би привукао посетиоце. Кеа има прилагођене елементе Елементор и алатку за прављење и цртање странице да бисте дизајнирали странице.

9. Одмаралиште Санторини

Санторини

Ресорт Санторини је ВордПресс тема за хотеле, одмаралишта, изнајмљивање, пансионе итд. Долази са уграђеним обрасцем за резервацију и системом за управљање просторијама. На почетној страници налази се велики клизач са дугметом за позив на акцију.

Долази са одељцима за лако додавање соба, галерија, атракција, видео записа, изјава и услуга. Изглед почетне странице лако је подесити и садржи толике могућности прилагођавања.

10. Арцадиа

Арцадиа

Арцадиа је модерна ВордПресс тема за хотеле, мотели и туристичке веб странице. Садржи велики клизач целог екрана, прилагођене позадине, прилагођена заглавља и опције могућности прилагођавања. Тему можете лако подесити помоћу алата за прилагођавање уживо и створити сопствене јединствене шеме боја.

Долази са уграђеним шаблоном обрасца за резервацију, а такође можете лако интегрисати алате треће стране за руковање резервацијама. Има прилагођене виџете за интеграцију друштвених медија и више образаца страница за различите одељке веб локације.

11. ХотелЕнгине Цласси

ХотелЕнгине Цласси

ХотелЕнгине Цласси је моћна и прилагодљива тема ВордПресс-а за хотеле, одмаралишта и веб локације за гостопримство. На насловној страни налази се предивни клизач целог екрана са обрасцем за резервацију при дну екрана.

Долази са предлошцима соба, услугама, локацијом и предлошцима галерије. Такође садржи тестимонијале, прилагођени логотип, више шема боја и плочу са темама једноставних за употребу.

12. Палермо

Палермо

Палермо је елегантно дизајнирана ВордПресс хотелска тема. Садржи распоред са два ступаца са лепљивом бочном траком и позадином целог екрана. Као позадину можете користити једну слику или клизач.

Долази са шаблонима соба, галерија, ресторана и упутстава. Има систем за управљање просторијама у који можете лако додати собе са њиховим могућностима, ценама, фотографијама и описима. Такође има уграђени одељак за изјаве, контакт форму, атракције и одељак блога.

13. Империал

Царски

Империал је прелепа ВордПресс тема за хотеле са фиксним бочним тракама са две колоне. Долази са спремним за коришћење предложака за странице попут атракција, изјава, галерије слика, собе и цене, смештај, итд. Има засебну страницу за одељак блога, почетну страницу и чврсту плочу са опцијама теме.

14. Олимпус Инн

Олимпус Инн

Олимпус је још једна модерна ВордПрессова хотелска тема за одмаралишта, хотеле, изнајмљивање одмора итд. Садржи прелепи велики клизач почетне странице са преклапањем обрасца за резервацију и дугме позива на акцију.

Долази са мноштвом опција за прилагођавање и има одељке за лако додавање соба, атракција, галерија, изјава и слично. Изглед почетне странице лако је поставити помоћу алата за прављење драг и пада.

15. ХотелЕнгине Цомфи

Удобно

ХотелЕнгине Цомфи је лепо урађена ВордПресс тема за хотеле. Садржи уграђени образац за резервацију хотелске собе и одељење за управљање собама. Долази са прелепим галеријама слика и клизачима који омогућавају додавање фотографија ваших соба као и оближњих атракција.

Има више шема боја, прилагођене видгете и моћан панел опција тема.

16. Престиге

Престиж

Престиге је прекрасно дизајнирана ВордПресс тема за хотеле, мотели, угоститељство и веб локације повезане са путовањима. Омогућава вам да лако направите изглед почетне странице помоћу прилагођених видгета у алату за прилагођавање уживо. Такође можете да промените боје фонтова да бисте створили своје јединствене стилове.

Престиге долази са интеграцијом друштвених медија, прилагођеним виџетима, клизачима и прилагођеним позадинама. Такође има више предложака страница за различите одељке ваше веб странице.

17. Зерматт

Зерматт

Зерматт је невероватно лепа ВордПресс тема за хотеле, хостеле, куће за изнајмљивање и куће за одмор. Садржи клизач почетне странице преко цијелог екрана са дугметом позив на акцију. Садржи уграђени образац за резервацију и одјељак за собе.

Зерматт долази са пуно опција за прилагођавање које вам омогућавају да заиста прилагодите тему. Има много прилагођених виџета за друштвене мреже, образац за резервацију, галерије итд. Такође се испоручује са алатком за прављење и пребацивањем изгледа почетне странице.

18. Резервација хотела

Резервације хотела

Тема хотелаБоокинг за веб локације ВордПресс долази са уграђеним системом за резервацију соба. Има видгетизед почетну страницу, што значи да можете да повлачите и испустате видгете да бисте креирали свој сопствени изглед почетне странице.

Пуно је функција које ће веб локацији хотела можда требати, као што су одељак за услуге, календар догађаја, вишејезична подршка, промотивне цене итд..

19. Пхилокениа

Пхилокениа

Пхилокениа је елегантна ВордПресс хотелска тема која садржи предиван дизајн са прелепим бојама. У погледу функционалности, добијате потпуно функционалан образац за резервацију, систем за управљање просторијама, прелепе галерије слика, видео записе итд.

Подешавање теме је прилично једноставно помоћу превлачења и пуштања почетне странице и плоче са опцијама теме. Долази са више схема боја и има прилагођене предлошке страница и прилагођене виџете.

20. Пут путовања

Пут путовања

Травел Ваи је елегантна ВордПресс тема за веб локације за путовања, туризам и хотеле. Главна карактеристика теме је њена почетна страница која користи позадинску слику пуне ширине са навигационим менијем, логотипом, друштвеним иконама и дугмади позива на акцију. Ради са свим популарним резервацијама за треће стране и долази са подршком за прилагођавање тема уживо.

21. Хотелоне

Хотелоне

Хотелоне је бесплатна ВордПресс тема за хотеле, одмаралишта, ноћење и доручак итд. Садржи клизач слике са оценама и дугмади. Одлично функционира с додацима за резервацију других произвођача и додацима за израду обрасца ВордПресс обрасца. Такође ради са свим популарним додацима за галерију, клизачима и додацима Травел Мапс. Омогућавајући вам да направите веб локацију хотела помоћу додатака без ослањања на тему.

22. Милос

Милош

Милос је раскошна ВордПресс хотелска тема која долази са прелепим клизачем или позадином целозаслона паралаксе на почетној страници. Садржи предложак соба, одељак за услуге и спољну јединицу за интеграцију онлајн резервација. Ако ваш хотел има ресторан, ова тема нуди наменски систем управљања менијима.

Такође подржава вишејезичне странице које користе ВПМЛ и долази у више колор схема.

23. Хестиа

Хестиа

Хестиа је вишенаменска ВордПресс тема која се може користити за креирање веб локације хотела. Доступно је са лако управљаним одељцима за услуге, изјаве, особље и хотелски портфељ. Такође лијепо интегрише Гоогле мапе како би приказао локацију вашег хотела на великој мапи. Хестиа долази са галеријама слика и вишеструким избором изгледа.

У потпуности подржава програмере страница да дизајнирају свој властити изглед. Ова тема сјајно функционише са ВооЦоммерце и другим корисним ВордПресс додацима.

24. Аегеан Ресорт

Аегеан Ресорт

Аегеан је елегантна ВордПресс тема за хотеле, одмаралишта и туристичке веб локације. Долази са обрасцем за резервацију и великим клизачем на насловној страни. Такође можете лако да интегришете систем резервација трећих страна.

Има прелеп предложак за галерије, више избора изгледа, више бочних трака и подручја спремних за видгете. Такође се испоручује са кратким кодовима који вам омогућавају да лако додате елементе дизајна као што су кутије у боји, хармонике, тастери за позивање акција на ваше одредишне странице помоћу једноставних пречица.

25. Присуство

Присутност је вишенаменска ВордПресс тема која је идеална за хотеле, туристичке веб сајтове. Ова флексибилна ВордПресс тема долази са вишеструким изгледима страница. Садржи 10 демо предложака веб локација, укључујући демо веб локације хотела.

Компатибилан је са системима за резервацију соба трећих произвођача. Такође долази са алатком за прављење страница, прелепим галеријама слика и одељком са изјавама.

26. ХотелМотел

ХотелМотел

ХотелМотел је модерна, модерна, у потпуности одговарајућа ВордПресс тема за веб странице хотела и смештаја. Долази са вишеструким избором боја, уграђеним обрасцем за резервацију који по жељи може заменити систем трећих страна за резервацију. Такође долази са неограниченим клизачима, презентацијама, подршком за слике, кратким кодовима и многим другим функцијама.

27. Лоцалес

Лоцалес

Лоцалес је моћна тема ВордПресс директорија за путовања, туризам и веб локације хотела. Долази са уграђеном компонентом директорија која омогућава попис хотела, продавница, ресторана, кафића и других оближњих атракција.

Долази са прекрасним приказом пописа на насловној страни у распореду решетки са великим сликама. Има мноштво опција за прилагођавање и испоручује демо податке које можете да увезете да бисте брзо започели.

То је све за сада.

Надамо се да ће вам овај чланак помоћи да одаберете најбољу тему хотела ВордПресс за своју веб локацију. Можда ћете такође желети да видите наш корак по корак ВордПресс СЕО водич за почетнике.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map