27 najboljših tem in predloge za graditelja Beaver (2020)

Iščete najboljše teme in predloge Beaver Builderja?


Obstaja veliko tem in šablon WordPress, ki so bile izdelane posebej za program Beaver Builder, da vam lahko hitro ustvarite profesionalna spletna mesta. Uporaba takšne teme ali predloge naredi postopek veliko hitrejši brez ogrožanja oblikovanja.

V tem članku bomo delili nekatere najboljše teme in predloge programa Beaver Builder, ki jih lahko uporabite.

Teme in predloge Beaver Builder

Kaj je Beaver Builder?

Beaver Builder je najboljši vtičnik WordPress page builder na trgu za povleci in spusti. Omogoča vam enostavno ustvarjanje čudovitih spletnih mest in ciljnih strani brez pisanja nobene kode.

Beaver Builder

S pomočjo orodij za točkanje in klik lahko ustvarite zelo privlačne zasnove z predogledom v živo. Prilagodite lahko vse vidike postavitev, vključno z glavo, podnožji, stranskimi vrsticami in gradniki (brez pisanja nobene kode).

Beaver Builder je privzeto na voljo z desetinami že pripravljenih predlog, ki jih lahko uporabite kot začetno točko. Deluje s katero koli temo WordPressa, vendar z uporabo pripravljenih tem Beaver Builder dajete še več prilagodljivosti.

Sorodno: Kako ustvariti popolnoma prilagojeno temo WordPress s programom Beaver Themer (koda ni potrebna)

Razlika med temo WordPress proti predlogi?

WordPress tema je celoten paket, ki vključuje zasnovo, postavitev, funkcije in spletne strani. S temo lahko ustvarite svoje spletno mesto brez pomoči nobenega drugega vira. Tema vsebuje vse datoteke za kodiranje in CSS, ki jih potrebujete za slog svojega spletnega mesta.

Po drugi strani je predloga strani ena postavitev ene strani, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje ciljnih strani ali drugih strani po meri, kot so stran o kmalu, stran o nas itd..

S predlogami WordPress lahko naredite tudi spletna mesta na enem mestu. Kljub temu pa boste za dodajanje funkcij in funkcionalnosti na svoje spletno mesto morali še vedno uporabljati dodatke za WordPress drugih proizvajalcev.

Zdaj ko poznate razliko med temo WordPress in predlogo, si oglejmo najboljše teme in predloge Beaver Builderja za vaše spletno mesto.

Najboljše teme Beaver Builder

Obstaja na stotine WordPress tem, ki so združljive s programom Beaver Builder. Spodnje teme pa so bile podvržene dodatnemu pregledu, da se prepričajo o najboljši združljivosti z Beaver Builderjem.

1. Astra Tema

Tema Astre

Astra Theme je priljubljena večnamenska tema WordPress, ki je narejena za vse vrste spletnih mest. Popolnoma je združljiv z ustvarjalci strani s povleci in spusti, kot je Beaver Builder. Na voljo je tudi z desetinami začetnih mest in predstavitev, ki jih lahko uvozite z enim klikom in urejate s programom Beaver Builder.

To je tematsko bogata tema s plačanimi razširitvami in dodatki, da dodate več možnosti na svoje spletno mesto WordPress. Vsak vidik oblikovanja tem lahko prilagodite v celoti in lahko ustvarite tudi svoje lastne postavitve.

2. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro je močna WordPress tema, ki odlično sodeluje z Beaver Builderjem. Priložen je program za namestitev demo vsebine z enim klikom, ki vam pomaga takoj začeti. Vsebino in slike na spletnih straneh lahko preprosto spremenite s programom Beaver Builder.

Ta tema deluje z vsemi priljubljenimi vtičniki WordPress, da poveča funkcijo in doda več funkcij. Hestia Pro v celoti podpira WPML za ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP je odlična tema programa WordPress, ki v celoti vključuje program Beaver Builder, da prilagodi vaše spletno mesto. Napolnjeno je z več desetimi postavitvami in predlogi. Lahko namestite spletno predlogo, da nastavite strukturo svojega spletnega mesta in spremenite postavitev s programom Beaver Builder.

Na voljo je z več barvnimi shemami, pisavami, pomikanjem po paralaksu, sliko v ozadju in pripomočki po meri. Zelo je optimiziran za SEO, da vam pomaga pritegniti več prometa iz iskalnikov.

4. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro je elegantna tema WordPress Beaver Builder, namenjena ustvarjanju čudovitih spletnih mest. Priložen je z vsebinskimi bloki na domači strani, da na organiziran način dodajo slike, elemente, gradnike in vsebino. Omogoča tudi prikaz predstavljenega drsnika o vsebini v delu glave vašega spletnega mesta.

Tema ponuja prostor za logotip po meri, navigacijski meni, gumb za poziv k dejanju in ikone družbenih medijev. Nastaviti ga je enostavno z orodjem Beaver Builder in orodjem za prilagajanje WordPress-a.

5. GBeaver

GBeaver

GBeaver je sodobna WordPress tema, izdelana posebej za ustvarjalca strani povleci in spusti strani Beaver Builder. Ima veliko vnaprej izdelanih postavitev in že pripravljenih spletnih mest. Tema je zelo prilagodljiva in vključuje vse funkcije za ustvarjanje poljubne spletne strani WordPress.

Druge pomembne funkcije vključujejo barve po meri, pripomočke za stransko vrstico, gumbe za navigacijski meni in stolpce v nogi. Za osnovne nastavitve ima podokno z možnostmi teme.

6. Potenza

Potenza

Potenza je tema na eni strani WordPress, ki je lepo oblikovana za vse vrste spletnih mest. Je popolnoma prilagodljiv s pomočjo graditelja strani Beaver Builder. Ta tema ima prilagodljivo postavitev z ustreznimi razdelki za dodajanje navigacijskega menija, drsnika, vsebinskih elementov, pripomočkov in podnožja na domači strani.

Tema je lahko prilagojena barvni izbiri, slogom pisave, sliki ozadja in še več. Podpira WooCommerce in se lahko uporablja za zagon spletne trgovine.

7. Ustvari pritisk

Ustvari pritisk

GeneratePress je tema programa Beaver Builder za spletna mesta WordPress. Ima sodobno in elegantno postavitev z vsemi zahtevanimi funkcijami. Na voljo je tudi plačljivi modul in razširitve za dodajanje dodatnih možnosti na vašo spletno stran.

Našli boste obsežne možnosti za nadzor barv, pisav, ozadja in drugih nastavitev postavitve. GeneratePress je optimiziran za zmogljivost in hitrost, kar izboljša uporabniško izkušnjo in uvrstitev pri iskanju.

8. Prilagodite

Prilagodite

Prilagodi je preprosta tema programa WordPress, zasnovana za vtičnike za ustvarjanje strani, vključno z orodjem Beaver Builder. Vse elemente oblikovanja je enostavno prilagoditi s pomočjo ustvarjalca strani povleci in spusti. Omogoča vam urejanje v realnem času, kar prihrani ure preverjanja predogleda spletnega mesta na ločenem zavihku brskalnika.

Na voljo je več vnaprej izdelanih predstavitev spletnega mesta, ki jih lahko uporabite za hiter začetek spletnega dnevnika ali spletnega mesta. Prilagajanje vam omogoča tudi ustvarjanje postavitev po meri s programom Beaver Builder.

9. Okvir za oblikovanje strani

Okvir za ustvarjanje strani

Page Builder Framework je tema programa WordPress, izdelana posebej za ustvarjalce strani, kot je Beaver Builder. Na voljo je s prilagodljivimi nastavitvami postavitve in impresivnim naborom funkcij. Ponuja tudi vrhunske razširitve za pregledno glavo, lepljivo navigacijo in Adobe Fonts.

Uporabite ga lahko za izdelavo spletnega mesta za katero koli poslovno nišo. Page Builder Framework je optimiziran za SEO in podpira WooCommerce izven škatle.

10. Lense

Objektiv

Lense je tema fotografije WordPress, namenjena ustvarjanju čudovitih spletnih mest in blogov za fotografe, portfelje in digitalne agencije. Združljiv je s programom Beaver Builder, ki ga ustvarja povleče in spusti, in vključuje več postavitev galerije slik, predloge celozaslonskega zaslona, ​​navigacijski meni stranske vrstice in logotip po meri.

Druge pomembne lastnosti vključujejo izbiro barv, ločeno stran spletnega dnevnika, pripomočke za stransko vrstico, arhiv slik, predloge strani in razdelke z vsebino.

11. Neve

Neve

Neve je lahka in s funkcijami bogata WordPress tema. Popolnoma združuje program Beaver Builder, da hitro prilagodite vsak odsek vašega spletnega mesta. Ta tema ima lepo tipografijo, navigacijski meni, logotip po meri, sliko v ozadju glave in drsanje po paralaksu.

Priložen je enominutni namestitveni program, ki uvozi demo vsebino in jo nadomesti z vašo vsebino za zagon spletnega mesta. Neve ima nastavitve e-trgovine in nakupovalne možnosti za enostavno upravljanje spletne trgovine.

Najboljše predloge Beaver Builder

Beaver Builder ponuja čudovite gotove predloge, ki jih lahko uporabite kot ciljne strani za katero koli spletno nišo. Te predloge lahko urejate z ustvarjalnikom strani povleci in spusti.

Oglejmo si nekaj najboljših predlogov za Beaver Builder.

1. Fotografija

Fotografija

Fotografija je predloga Beaver Builder za fotografe, umetnike in blogerje. Ima privlačno postavitev za ustvarjanje vaše ciljne strani s fotografijo. Temna barva v ozadju naredi pisavo berljivo. S to predlogo lahko pridobite več potencialnih strank v spletu.

2. Ustvarjalna agencija

Ustvarjalna agencija

Creative Agency je barvita predloga Beaver Builder za trženje in spletne agencije, mala podjetja in spletne trgovine. Podpira WooCommerce, da lepo predstavi vaše izdelke. Ima preprosto postavitev z minimalističnim dizajnom, kar ustvarja lepo uporabniško izkušnjo.

3. Mala podjetja

Malo podjetje

Kot že ime pove, je Small Business popolna poslovna predloga Beaver Builder. Ima minimalen in eleganten dizajn za promocijo poslovnih ciljnih strani. Predloga je opremljena s sliko za celoten zaslon in gumbom za poziv k dejanju. Uporablja čudovito tipografijo s krepkimi pisavami, zaradi česar je vaše besedilo bolj opazno.

4. Gradnja

Gradnja

Gradnja je stilska predloga Beaver Builder za nepremičnine, izvajalce in gradbena podjetja. Odlikuje ga sodobna postavitev, ki je zasnovana tako, da ustvari odličen prvi vtis. S predlogo za gradnjo Beaver Builder lahko ustvarite čudovite ciljne strani za promocijo vašega podjetja in storitev.

5. Celotni zaslon

Celozaslonski način

Fullscreen je minimalistična predloga Beaver Builder, primerna za katero koli spletno mesto. Uporabite ga lahko za ustvarjanje ciljnih strani s celozaslonskim zaslonom z besedilom in gumbom za poziv k dejanju. S programom Beaver Builder lahko povlečete in spustite gradnik, da prilagodite barve, ozadje in pisave, da ustrezajo barvam vaše blagovne znamke..

6. Uredništvo

Uredništvo

Uredništvo je odlična modna predloga Beaver Builder za blogerje, urednike, spletne revije in avtorje. Za vašo ciljno stran ponuja celotno sliko za ozadje. V razdelke pod območjem glave lahko dodate tudi vsebino. Zasnovan je tako, da vaše vsebine izstopajo in povečujejo ogled strani.

7. Restavracija

Restavracija

Restavracija je čudovita predloga Beaver Builder za dnevnike s hrano in recepti, restavracije in kavarne. Uporablja hrustljavo tipografijo in temno ozadje, ki daje vaši ciljni strani zelo sodoben videz. Predloga uporablja tudi ikone po meri, elegantno tipografijo in CSS animacije za ustvarjanje interaktivne uporabniške izkušnje.

8. Glasbenik

Glasbenik

Kot že ime pove, je Musician glasbena predloga Beaver Builder za DJ-e, skupine, izvajalce, pevce in izvajalce. Ima veliko velike gumbe za poziv k dejanju in preusmeritev na vaše ciljne strani. Uporablja drzne in svetle barve, da ustvari priložnostno in zabavno izkušnjo za obiskovalce.

9. Crossfit

Crossfit

Crossfit je sodobna predloga Beaver Builder za spletna mesta za telovadnico, crossfit, jogo in fitnes. Odlikuje ga osupljiva postavitev z impresivno celotno sliko v ozadju. Uporablja se lahko tudi za katero koli WordPress temo za crossfit in telovadnico, da pritegne več strank.

10. Avtomobilizem

Avtomobilizem

Automotive je predloga Beaver Builder za avtomobilska podjetja, avtomobilske salone, spletna mesta, povezana s športnimi avtomobili, in druge ponudnike avtomobilskih storitev. Priložen je čudovita kombinacija pisav in barv, slika ozadja po meri in privlačna postavitev. To predlogo lahko preprosto prilagodite z ustvarjalcem strani Beaver Builder in tako dodate svojo vsebino in slike.

11. Kmalu prihaja

Prihaja kmalu

Kmalu je preprosta in čedna predloga Beaver Builder za vašo stran, ki prihaja kmalu. Vsebuje logotip po meri s črto in naročnino na e-poštno glasilo. Ta predloga ima več barvnih možnosti za pisave in ozadje. Prilagodite ga lahko s programom za prilagoditev WordPress-a s predogledom v živo.

12. Odvetniška družba

Odvetniška pisarna

Če želite ustvariti čudovito ciljno stran za spletno stran svoje pravne družbe, potem je predloga odvetniške družbe Beaver Builder odlična možnost. S pomočjo ustvarjalca strani Beaver Builder je zelo prilagodljiv in lahko preprosto spremenite barvo ozadja, besedilo, slog pisave in več.

13. e-knjiga

e-knjiga

eBook je profesionalna predloga Beaver Builder za pisatelje, blogerje, avtorje, spletne knjižnice in literarne spletne strani. Predloga ima na vrhu veliko sliko z besedilom vašega poziva k akciji. Združljiv je z WooCommerce, tako da lahko predstavite in organizirate vse svoje e-knjige. Z njim lahko ustvarite tudi ciljno stran za posamezno e-knjigo.

14. Splošno poslovanje

Splošni posel

General Business je poslovna predloga Beaver Builder za spletne agencije, blagovne znamke in mala podjetja. Na vrhu ima razdelek z glavo, ki mu sledi vaša najpomembnejša vsebina. Ta predloga vsebuje poseben prostor za logotip po meri, ozadje s celotno širino, ozadje in gumb za poziv k dejanju. Urejate ga lahko s programom Beaver Builder in WordPressovim prilagoditeljem v živo.

15. Mobilna aplikacija

Aplikacija za mobilne naprave

Mobile App je čista in elegantna predloga aplikacije Beaver Builder, zasnovana tako, da prikaže vaše mobilne aplikacije, pripomočke in dodatke. Ponuja preprosto postavitev z belim ozadjem in enostavno nastavitev s pomočjo graditelja strani Beaver Builder. Predlogo za mobilne aplikacije lahko uporabite tudi za promocijo aplikacij in povečanje števila prenosov.

16. Izobraževalni

Izobraževalne

Izobraževanje je elegantna predloga Beaver Builder za šole, univerze, knjižnice in zasebne ustanove. Uporabite ga lahko za ustvarjanje modelov ciljnih strani za promocijo spletnega tečaja, napoved novih razredov ali privabljanje novih učencev. Je popolnoma prilagodljiv, tako da lahko privzeto vsebino zamenjate s svojim besedilom in slikami.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše predloge ciljne strani za WordPress. Morda boste želeli videti tudi naš seznam najboljših Gutenbergov prijaznih tem WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map