27 najboljših tem WordPress revije do leta 2020 [BREZPLAČNO + PLAČENO]

Iščete najboljše teme revije WordPress za vaše spletno mesto?


Spletna mesta, bogata z vsebino, potrebujejo različne postavitve, s pomočjo katerih lahko hkrati promovirajo vse nove in pomembne vsebine. Teme revij WordPress so zasnovane za to.

V tem članku bomo delili nekatere najboljše teme revije WordPress, s pomočjo katerih bo vaša vsebina zasijala.

Najboljše teme revije WordPress

Uvod v spletno stran revije WordPress

WordPress je najboljši gradnik spletnih strani za izdelavo spletnega mesta. Trenutno pooblasti več kot 34% vseh spletnih strani na internetu.

Če želite narediti spletno mesto revij z WordPressom, je prva stvar, ki jo boste potrebovali, ime domene in spletno gostovanje.

Spletna mesta revij imajo pogosto veliko vsebine, vključno s slikami in videoposnetki. Zato morate izbrati gostiteljsko podjetje WordPress, ki vam ponuja dovolj prostora za nalaganje vseh datotek, hkrati pa učinkovito upravljate s svojim prometom..

Če šele začenjate, potem priporočamo Bluehost. So najbolj priljubljeno gostovanje in uradni ponudnik gostovanja, ki ga priporoča uradni WordPress.org.

Za popolna navodila po korakih si oglejte naš vodič o tem, kako začeti WordPress blog.

Če imate veliko prometa, priporočamo, da se odpravite z WP Engine. To je upravljana storitev gostovanja WordPress, kar pomeni, da bodo poskrbeli za vse za vas.

Nekateri izmed vas morda že imajo spletno mesto WordPress in morda boste morda radi prešli na temo revije. Pomembno je, da razumete, kaj se zgodi, ko preklopite svojo WordPress temo in sledite našemu seznamu stvari, ki jih morate storiti, preden spremenite teme WordPress.

Glede na navedeno si poglejmo nekaj najboljših tem revij WordPress, ki jih lahko uporabite na svojem spletnem mestu.

1. Divi

Divi

Divi je priljubljena WordPress tema, namenjena ustvarjanju katerega koli spletnega mesta. Na voljo je z vgrajenim ustvarjalcem strani in ducatom že pripravljenih postavitev, vključno z več predloge za spletne revije.

Vsebuje elemente oblikovanja po meri, barvne sheme, možnosti ozadja in drugo. Vključuje tudi SEO optimizacijo za pomoč pri uvrstitvi vašega spletnega mesta v iskalnike.

2. Astra

Blog za potovanje Astra

Astra je ena najboljših večnamenskih tem WordPress na trgu. Na voljo je več pripravljenih spletnih mest, ki jih lahko namestite s svojim brezplačnim vtičnikom Astra Starter Sites.

Odlično deluje s katerim koli vtičnikom za oblikovanje strani WordPress in ima na voljo številne prožne možnosti. Temo lahko prilagodite s programom za prilagajanje v živo ali s preprosto urejanjem strani v privzetem urejevalniku WordPress.

3. Revija Pro

Revija Pro

Magazine Pro je sodobna tema revije WordPress, ki jo je ustvaril StudioPress. Zasnovan je na zmogljivem okviru Genesis, ima prilagodljive glave in je pripravljen za WooCommerce.

Vključuje tudi enostavno nastavitev widgetized domače strani, več postavitev strani in prilagajanje tem v živo.

StudioPress je zdaj del WP Engine-a, najbolj priljubljenega upravljanega gostujočega podjetja WordPress. To temo in vse 35+ druge teme StudioPress lahko dobite, ko se prijavite na gostovanje WP Engine za izdelavo svojega spletnega mesta.

Bonus: Uporabniki WPBeginner dobijo tudi dodatnih 20% popusta. Začnite z WP Engine že danes!

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP je brezplačna večnamenska tema WordPress. Za začetek je na voljo več deset vnaprej izdelanih spletnih mest in uvoznik vsebine z enim klikom.

Z e-trgovinsko integracijo vam omogoča prodajo blaga in denar na spletu. Tema je pripravljena na prevod in podpira jezike RTL izven okvirja.

5. Ultra

Ultra

Ultra je osupljiva WordPress tema z večnamenskim pristopom za enostavno izdelavo spletnega mesta za revije ali novice. Ponuja popolnoma prilagodljiva demo mesta in vgrajen ustvarjalec strani za prilagajanje.

Druge pomembne funkcije vključujejo premijske dodatke, barvne sheme, možnosti postavitve, pomikanje po paralaksu in drugo. Ima filtre slike, s katerimi lahko navdušite svoje uporabnike že ob prvem ogledu spletnega mesta vaše revije.

6. Tema Guten

Guten Tema

Guten Theme je stilska tema revije WordPress, zasnovana za urejevalnik blokov WordPress. Na voljo je z več vgrajenimi postavitvami za glavo, nogo in blog.

Podpira dodatne bloke Gutenberg, ki vam omogočajo enostavno ustvarjanje impresivnih postavitev vsebine za vaše objave in strani. Ima barve in nastavitve pisav s prilagodljivimi predlogi.

7. Tribuna

Tribuna

Tribune je močna tema novic in revij o WordPressu z elegantno postavitvijo, v kateri so vaše najpomembnejše vsebine. Na vrhu je opremljeno območje z objavami, na dnu strani pa drsnik vrtiljaka.

Med drugimi funkcijami ponuja drsnik, video pripomoček, nastavitve v živo za WordPress prilagoditve, jezičke, pripomočke za neskončno drsenje, integracijo socialnih medijev in hitro nastavitev.

8. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro je odlična večnamenska tema programa WordPress za spletne strani novic in revij. Na voljo je s popolnoma prilagodljivo domačo stranjo s predstavljenim drsnikom vsebine, dinamičnim ustvarjalcem domačih strani, predstavljenimi kategorijami in namestitvenim programom za demo vsebino z enim klikom..

Ima več predlog strani, barve po meri, pisave, logotip in možnosti ozadja. Tema ima tudi več pripomočkov po meri in več področij, pripravljenih za gradnike.

9. Čudežni zid

Wonderwall

Wonderwall je lepo oblikovana tema revije WordPress. Vključuje 9 vnaprej izdelanih postavitev domačih strani, ki omogočajo izbiro med številnimi mrežami, predstavljenimi objavami, posameznimi seznami in več.

V notranjosti boste našli tudi pripomočke po meri za profile družabnih medijev, Instagram in funkcije odkrivanja vsebine. Ponuja tudi posebne pozicije za prikazovanje oglasnih pasic na vašem spletnem mestu.

10. Klobučevina

Klobučevina

Felt je elegantna tema revije WordPress s številnimi odličnimi lastnostmi. Zasnovan je za lepo prikazovanje vsebine v postavitvi revij.

Posebno pozornost posveča berljivosti v napravah in enako dobro izgleda na mobilnih in namiznih napravah. Ima drsnik za vsebino na celotnem zaslonu, ki lepo prikazuje vaše vsebinske kategorije.

11. HitMag

HitMag

HitMag je brezplačna tema WordPress novic in revij. Na vrhu je drsni drsnik za vsebino z desno stransko vrstico in dvojnim navigacijskim menijem.

Vsebuje razdelek s predstavljenimi kategorijami, območje za umestitev oglasov, trendovski pripomoček in še več. Nastavitev teme je precej preprosta z uvoznikom demo vsebine z enim klikom, ki ga lahko nato nadomestite s svojo vsebino.

12. Bistvo

MeridianThemes Essence

Essence je elegantna tema revije WordPress, primerna za življenjski slog, modo, zabavo in podobna spletna mesta. Vključuje 4 različne izbire postavitve za strani člankov in vgrajeno funkcijo za skupno rabo z družabnimi elementi s plavajočo stransko vrstico, s katero lahko preprosto delite članke s svojega spletnega mesta.

V notranjosti boste našli tudi pripomočke po meri za Instagram in socialne profile. Priložen je postopek brez bolečin, s katerim lahko preprosto začnete uporabljati prilagajalnik v živo.

13. News Pro

Novice Pro

News Pro je zasnovan za spletna mesta novic in revij WordPress. News Pro je ustvarjen na podlagi okvira Genesis, s trdno osnovo za izdelavo spletnih strani, bogatih z vsebino.

Na voljo je z dvema stranskima trakama, območjem pripomočka za nogo, prilagodljivo glavo, preprostimi navigacijskimi meniji in čudovito tipografijo.

14. Hueman

Hueman

Hueman je klasična tema revije WordPress, zasnovana tako, da z eleganco prikaže vaše vsebine. Na voljo je s predstavljenim drsnikom vsebine, dvojno navigacijo, levo in desno stransko vrstico, območjem s predstavljenimi kategorijami in več oglasnimi prostori.

Druge pomembne funkcije vključujejo logotip po meri, ikone družbenih medijev, postavitve strani in več območij, pripravljenih na gradnike. Z orodjem za prilagajanje besed WordPress v živo lahko preprosto spremenite svoje spletno mesto.

15. Javno mnenje

Javno mnenje

Javno mnenje je elegantna in sodobna tema revije WordPress. Na voljo je v lahki barvni shemi in prilagodljivi postavitvi domače strani, ki jo lahko preprosto prilagodite s pomočjo pripomočkov.

Ima drsnike vsebine, predstavljene kategorije, oglaševalski prostor, postavitve iz več kategorij in še več. Optimiziran je za hitrost in zmogljivost ter enako močan na mobilnih napravah.

16. NewsCard

NewsCard

NewsCard je stilska tema revije WordPress, primerna za tehnologijo, igre, modo, potovanja, zdravje in druge niše. Na voljo je s krepkimi barvami, ki bodo vaše vsebine bolj berljive.

Tema ima vrstico, ki prikazuje trending zgodbe na vrhu. Omogoča vam tudi kategorično organizacijo vsebine in ustvarjanje bolj privlačne postavitve.

17. OriginMag

OriginMag

OriginMag je tema revije WordPress s podporo za e-trgovino. Popolnoma je združljiv z WooCommerce in kot nalašč za novice in spletna mesta revij, ki prodajajo trgovsko blago.

Pri oblikovanju je potreben minimalističen pristop in se bolj osredotoča na berljivost vsebine. Domača stran je dinamično zgrajena s predstavljeno vsebino, predstavljenimi kategorijami in najnovejšimi članki.

18. Revija Metro

Revija Metro

Revija Metro je brezplačna tema WordPress, namenjena spletnim novicam in spletnim mestom revij. Ima več barvnih shem, barvne nalepke za kategorije, prilagojene gradnike, integracijo družbenih medijev in predlogo za več strani.

Tema ima dva navigacijska menija, področja pripomočkov, umestitev oglasov in podporo za prilagajanje v živo. Ponuja zelo sodoben uporabniški vmesnik s poudarkom na slikah in tipografiji.

19. Obliž

Obliž

Patch je zidana tema WordPress bloganja in tematskih revij, ki vsebuje minimalistično postavitev, zaradi katere bo vaša vsebina izpustila. Na voljo je več možnosti izbire postavitve, vključno s postavitvijo omrežja za vašo domačo stran.

Je enostaven za uporabo in hitro nastavitev, z veliko prilagodljivimi možnostmi za prilagoditev vseh vidikov vašega spletnega mesta.

20. ColorMag

ColorMag

ColorMag je prefinjena tema revije WordPress. Na voljo je s predstavljenim drsnikom za vsebino, pripomočki po meri in podporo za glavo po meri.

Z izbiro barv in ozadij po meri lahko popolnoma spremenite videz spletnega mesta revije. Prav tako podpira WooCommerce izven škatle.

Sorodno: BigCommerce vs WooCommerce – Kateri je boljši?

21. Revija Domino

Revija Domino

Revija Domino je zelo prilagodljiva tema revije WordPress. Na domači strani je več področij, ki so pod widgetiziranimi elementi, in dinamičen ustvarjalec strani.

Na voljo je z vgrajenim označevalnikom novic, vremenskim pripomočkom in widgetom z zavihki. Tema omogoča tudi enostavno dodajanje ozadja po meri, glave, drsnikov in vašega logotipa.

22. Responz

Responz

Responz je tema novic in revij v treh stolpcih za WordPress. Odlikuje ga eleganten dizajn z odlično tipografijo in popolnoma odzivno postavitvijo.

Na voljo je z več možnostmi postavitve, kot so 2 stranski vrstici, 1 stranska vrstica ali domača stran celotne širine. Izbirate lahko tudi med tistimi s seznama ali v obliki omrežja.

23. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro je močna tema revije WordPress, zgrajena na podlagi okvira Genesis. Ima ozadje po meri z velikimi predstavljenimi slikami.

Priložena je enostavna nastavljiva domača stran z razdelki za predstavljene zgodbe. Vključuje tudi vgrajeno integracijo družbenih medijev, menije po meri, pripomočke po meri in ploščo z možnostmi teme.

24. Revija MH

Revija MH

Magazin MH je modna tema WordPress, ki je narejena posebej za novice, revije, osebne bloge in uredniška spletna mesta. Ponuja ločene razdelke za trendirane teme in priljubljene objave.

Med drugimi funkcijami je na voljo privlačen oglasni prostor in drsnik po meri. Vsebuje tudi ozadje za celotno zaslon po meri, ki ga lahko zamenjate, če želite dodati svojo sliko z nastavitvami orodja za prilagoditev WordPress.

25. Portal za novice

Portal za novice

News Portal je lepo oblikovana revija in tema novic WordPress. Na voljo je več barvnih shem in možnosti za izbiro barv za strani z kategorijami.

Za lažjo prilagoditev vključuje na desetine možnosti tem, ki so vse dostopne prek programa za prilagajanje v živo. Testiran je z vsemi priljubljenimi vtičniki WordPress in optimiziran za boljše hitrosti, zmogljivosti in SEO.

26. Royal Magazine

Royal Magazine

Royal Magazine je lepa brezplačna tema revije WordPress, primerna za časopise, revije in osebne bloge. Priložen je postavitev domače strani v slogu revije, ki jo je enostavno nastaviti s prilagoditeljem tem v živo.

Ta odzivna tema ima več menijev za krmarjenje, stranske vrstice, barvne možnosti in predloge strani. Odlično deluje tudi s priljubljenimi ustvarjalci strani in vrhunskimi vtičniki WordPress.

27. Revija

Revija

Magazin je močna WordPress tema s številnimi neverjetnimi funkcijami. Na voljo je 42 možnosti postavitve, oblikovalec postavitve, predstavljen drsnik za vsebino, drsni meniji, mega meni na vrhu, skupna raba v družabnih omrežjih, povezane objave in številne druge funkcije.

Vsebuje tudi šest barvnih shem, več stranskih vrstic, pripomočke po meri, pisave ikon in tone kratkih kod.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme revije WordPress za vaše spletno mesto. Morda boste želeli videti tudi naš vodnik o najboljših temah časopisa WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map