27 najboljših tem za hotel WordPress s čudovitim dizajnom (2020)

Iščete najboljše WordPress hotelske teme?


Izdelava spletnega mesta za hotel ni treba biti težka. WordPress hotelske teme vam olajšajo zagon spletnega mesta hotela, zato lahko več potnikov rezervira rezervacijo v vašem hotelu.

V tem članku bomo delili najboljše hotelske teme WordPress, ki vam bodo pomagale izbrati popoln videz za vaše spletno mesto hotela.

Najboljše WordPress hotelske teme

Izdelava spletnega mesta hotela z WordPressom

Najprej se morate prepričati, ali ste izbrali pravo platformo za izdelavo spletnega mesta hotela. Samostojno spletno mesto WordPress.org vam daje svobodo in na voljo možnosti prilagajanja.

Nato se boste morali prijaviti na spletno gostovanje. Vsa spletna mesta potrebujejo gostovanje, ker so shranjene datoteke vašega spletnega mesta.

Potrebovali boste tudi ime domene. To bo naslov vašega spletnega mesta in to bodo uporabniki vnesli v svoj brskalnik, da bodo dosegli vaše spletno mesto (na primer wpbeginner.com ali google.com).

Priporočamo, da uporabite Bluehost ali SiteGround. So eno največjih gostujočih podjetij na svetu in uradni gostiteljski partner WordPress.

Za več priporočil si oglejte naš vodič, kako izbrati najboljše gostovanje v WordPressu.

Ko se prijavite za gostovanje, je naslednji korak namestitev WordPress-a. Sledite navodilom v našem zagonu vodnika za blog WordPress in v nobenem trenutku boste pripravljeni.

Po namestitvi WordPress-a lahko izberete temo iz našega strokovnega izbora najboljših WordPress hotelskih tem.

Potrebujete pomoč pri namestitvi teme? Sledite navodilom v koraku po koraku, kako namestiti vodnik po temi WordPress za začetnike.

Po tem si oglejmo nekaj najboljših tem WordPress hotela. Ta seznam vsebuje brezplačne in plačljive teme WordPress, ki so popolnoma odzivne na mobilne naprave.

1. OceanWP

OceanWP

OceanWP je večnamenska tema za vse vrste WordPress spletnih strani. Na voljo je več pripravljenih postavitev, vključno s predlogo za hotel in letovišča. Ima plačane razširitve, da dodate več funkcij na vaše spletno mesto. Ta tema ima widgetized postavitev, ki omogoča preprosto dodajanje odsekov in elementov na domačo stran.

Ima podporo za ustvarjalce strani WooCommerce, vlečenje in spuščanje strani ter jezike RTL. OceanWP ima v zaledju preproste možnosti za upravljanje spletnega mesta hotela.

2. Astra

Astra

Astra je stilska tema WordPressa. Na voljo je s številnimi demo spletnimi mesti za različne poslovne niše, kot so hotel in BnB. Z Astro lahko zaženete spletno mesto hotela in dodate vse potrebne funkcije, vključno s spletno rezervacijo, galerijami slik, dodatki in še več.

Je lahek in hitrejši. Barve, pisave in ozadje teme lahko prilagodite s programom za prilagoditev besedila WordPress s predogledom v živo.

3. SixtyOne

Enainšestdeset

SixtyOne je čudovita premium WordPress tema za hotele. Na voljo je z vgrajenim obrazcem za rezervacijo in zelo prilagodljivo postavitvijo domače strani. Na domači strani je velik drsnik, ki mu sledi poziv k akciji.

Ima odseke za enostavno dodajanje galerij in celoten sistem upravljanja hotelskih sob. Obiskovalci lahko enostavno izberejo datume in preverijo razpoložljivost sobe neposredno na domači strani. Priloženi so tudi pripomočki po meri za račune v družabnih medijih in predloge strani za sobo, kategorijo sob, predloge s seznamom v galeriji, stike po meri, lokacijo in strani za rezervacije.

4. Bordo

Bordeaux

Bordeaux je zelo prilagodljiva tema WordPress. Ima preprosto postavitev postavitve domače strani in je na voljo s podporo za prilagajanje tem v živo, kar vam omogoča enostavno prilagoditev nastavitev teme s predogledom v živo.

Priložen je čudovit drsnik na domači strani z gumbom za poziv k akciji, obrazec za stike in več predlogami strani.

5. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro je WordPress tema podjetja StudioPress, zasnovana posebej za hotele, nastanitve in potovalna spletna mesta. V glavi ima sliko v ozadju polne širine z logotipom po meri, iskalno vrstico, navigacijskim menijem in naročnino. Omogoča vam prikazovanje predstavljene vsebine v postavitvi omrežja na domači strani.

Zgrajena je na podlagi okvira Genesis, zaradi česar je tema močna. Essence Pro je popolnoma prilagodljiv in podpira WooCommerce pri ustvarjanju vaše spletne trgovine za hotelske storitve.

StudioPress je zdaj del WP Engine-a, najbolj priljubljenega upravljanega gostujočega podjetja WordPress. To temo in vse druge 35+ druge teme StudioPress lahko dobite, če se prijavite na gostovanje WP Engine za izdelavo svojega spletnega mesta.

Bonus: Uporabniki WPBeginner dobijo tudi dodatnih 20% popusta. Začnite z WP Engine.

6. Sun Resort

Sun Resort

Sun Resort je elegantna in enostavna za uporabo WordPress hotelska tema. Na voljo je s čudovito postavitvijo domače strani z velikim drsnikom z gumbi za poziv k akciji. Ima vgrajen obrazec za rezervacije, ki obiskovalcem omogoča enostavno iskanje rezervacij neposredno s vašega spletnega mesta.

Na voljo je več vrst vsebin, s katerimi lahko preprosto dodate sobe, galerije, zanimivosti, videoposnetke, izjave in storitve. Ima domači ustvarjalec, ki vam omogoča, da te razdelke enostavno prikažete na sprednji strani.

7. Hotelia

Hotelia

Če iščete vsestransko hotelsko temo, potem preverite Hotelia. Zasnovan je za hotele, letovišča, nočitve z zajtrkom in počitniške najemnine. Ima drsnik in galerijo slik za lepo prikazovanje hotelskih sob. Omogoča vam prikaz profesionalnih hotelskih storitev, kot so telovadnica, spa, restavracija itd.

Fotografije Flickr lahko integrira v katero koli področje gradnikov. Hotelia ima razdelek za celotne promocijske videoposnetke in kategorije sob.

8. Kea

Kea

Kea je odlična WordPress tema, zasnovana posebej za spletna mesta hotelov in letovišč. Na voljo je z vgrajenimi funkcijami, ki prikazujejo hotelske sobe, vrste sob in cenovno tabelo. Omogoča vam, da dodate svoj spletni obrazec za rezervacijo in vključite katero koli drugo koristno rešitev za vaše spletno mesto hotela.

Podpira video ozadje in drsnik drsnika za privabljanje obiskovalcev. Kea ima pripomočke po meri Elementor in ustvarjalec strani, ki jih ustvarjate, povlečete in spustite.

9. letovišče Santorini

Santorini

Resort Santorini je WordPress tema za hotele, letovišča, najemnine, gostišča itd. Na voljo je z vgrajenim obrazcem za rezervacijo in sistemom upravljanja sob. Na domači strani je velik drsnik z gumbom za poziv k akciji.

Na voljo so razdelki za enostavno dodajanje prostorov, galerij, zanimivosti, videoposnetkov, pričevanj in storitev. Postavitev domače strani je enostavno nastaviti in ponuja na voljo številne možnosti prilagajanja.

10. Arkadija

Arkadija

Arcadia je sodobna WordPress tema za hotele, moteli in potovalna spletna mesta. Ima velik drsnik za celozaslonski način, ozadja po meri, glave po meri in na tone možnosti prilagajanja. Teme lahko preprosto nastavite s programom za prilagajanje v živo in ustvarite svoje edinstvene barvne sheme.

Priložena je vgrajena predloga obrazca za rezervacijo, poleg tega pa lahko preprosto vključite tudi orodja drugih proizvajalcev za upravljanje rezervacij. Ima pripomočke po meri za integracijo družbenih medijev in več predloge strani za različne odseke vašega spletnega mesta.

11. HotelEngine Classy

HotelEngine Classy

HotelEngine Classy je močna in zelo prilagodljiva WordPress tema za hotele, letovišča in gostinska spletna mesta. Na sprednji strani je lep drsnik na celotnem zaslonu z obrazcem za rezervacijo na dnu zaslona.

Na voljo je s predlogi sob, storitvami, lokacijo in predlogi galerije. Vsebuje tudi izjave, logotip po meri, več barvnih shem in preprosto tematsko ploščo z možnostmi.

12. Palermo

Palermo

Palermo je elegantno oblikovana tema WordPress hotela. Odlikuje ga postavitev dveh stolpcev z lepljivo stransko vrstico in celozaslonskim ozadjem. Kot ozadje lahko uporabite eno sliko ali drsnik.

Na voljo je s predlogami sob, galerij, restavracij in smernic. Ima sistem za upravljanje prostorov, kamor lahko preprosto dodate sobe z njihovimi zmogljivostmi, cenami, fotografijami in opisi. Prav tako ima vgrajen oddelek za pričevanja, kontaktni obrazec, zanimivosti in oddelek za blog.

13. Cesarska

Cesarsko

Imperial je čudovita tema programa WordPress za hotele s fiksno postavitvijo stranske vrstice na dveh stolpcih. Na voljo je s pripravljenimi predlogi za strani, kot so zanimivosti, pričevanja, galerije slik, sobe in cene, nastanitev itd. Ima ločeno stran za razdelek bloga, domačo stran in robustno ploščo z možnostmi teme.

14. Gostilna Olympus

Gostišče Olympus

Olympus je še ena sodobna tema WordPress za letovišča, hotele, najem počitnic itd. Ima čudovit velik drsnik na domači strani z obrazcem za rezervacijo in gumbom za poziv na akcijo.

Priložen je nabor možnosti za prilagajanje in ima odseke za enostavno dodajanje prostorov, zanimivosti, galerij, pričevanja itd. Postavitev domače strani je enostavno nastaviti z ustvarjalnikom postavitve s povleci in spusti.

15. HotelEngine Comfy

Udobno

HotelEngine Comfy je lepo oblikovana tema WordPress za hotele. Ima vgrajen obrazec za rezervacijo hotelskih sob in oddelek za upravljanje sob. Na voljo je s čudovitimi galerijami slik in drsniki, ki omogočajo dodajanje fotografij vaših sob in bližnjih znamenitosti.

Ima več barvnih shem, prilagojene gradnike in močan panel z možnostmi.

16. Prestiž

Prestiž

Prestige je lepo oblikovana tema WordPress za hotele, moteli, gostoljubje in potovanja. Omogoča vam enostavno izdelavo postavitve domače strani z uporabo pripomočkov po meri v orodju za prilagajanje v živo. Prav tako lahko spremenite barve pisav, da ustvarite svoje lastne edinstvene sloge.

Prestige ponuja integracijo družbenih medijev, pripomočke po meri, drsnike in ozadja po meri. Prav tako ima več predloga strani za različne dele vašega spletnega mesta.

17. Zermatt

Zermatt

Zermatt je neverjetno lepa tema WordPress za hotele, hostele, najemniške domove in počitniške hiše. Ima drsnik za domačo stran na celotnem zaslonu z gumbom za poziv k akciji. Priložen je vgrajen obrazec za rezervacijo in oddelek za sobe.

Zermatt ponuja veliko možnosti prilagajanja, ki vam omogočajo resnično prilagoditev teme. Ima veliko pripomočkov po meri za socialne medije, obrazca za rezervacijo, galerije itd. Na voljo je tudi ustvarjalnik postavitve domače strani s povleci in spusti.

18. Rezervacije hotelov

Rezervacije hotelov

Tema HotelBooking za spletna mesta WordPress prihaja z vgrajenim sistemom za rezervacijo sob. Ima widgetized domačo stran, kar pomeni, da lahko vlečete, da ustvarite svojo postavitev domače strani.

Opremljeno je s funkcijami, ki jih bo spletno mesto hotela morda potrebovalo, kot so razdelek o storitvah, koledar prireditev, večjezična podpora, promocijske cene itd.

19. filoksenija

Filoksenija

Philoxenia je elegantna WordPress hotelska tema, ki vsebuje čudovit dizajn z lepimi barvami. Z vidika funkcionalnosti dobite popolnoma funkcionalen obrazec za rezervacijo, sistem upravljanja sob, čudovite slikovne galerije, videoposnetke itd.

Nastavitev teme je dokaj enostavna s postavitvijo domače strani in ploščo z možnostmi za povleci in spusti. Na voljo je z več barvnimi shemami in ima predloge strani po meri in pripomočke po meri.

20. Potovalna pot

Potovalna pot

Travel Way je elegantna WordPress tema za spletna mesta za potovanja, turizem in hotele. Glavna značilnost teme je njegova domača stran, ki uporablja sliko v ozadju celotne širine z navigacijskim menijem, logotipom, socialnimi ikonami in gumbi za poziv k akciji. Deluje z vsemi priljubljenimi storitvami rezervacij drugih proizvajalcev in ima podporo pri prilagajanju tem v živo.

21. Hotelone

Hotelone

Hotelone je brezplačna WordPress tema za hotele, letovišča, prenočišča in zajtrke itd. Vsebuje slikovni drsnik z ocenami in gumbi. Odlično deluje z dodatki za rezervacijo drugih proizvajalcev in vtičniki za oblikovalce obrazca WordPress. Deluje tudi z vsemi priljubljenimi vtičniki galerije, drsniki in vtičniki Travel Maps. Omogočajo vam izdelavo spletnega mesta hotela s pomočjo vtičnikov, ne da bi se zanašali na temo.

22. Miloš

Miloš

Milos je čudovita WordPress hotelska tema, ki je na domači strani s čudovitim drsnikom ali celozaslonskim ozadjem paralakse. Vsebuje predlogo sob, oddelek za storitve in zunanji objekt za integracijo spletnih rezervacij. Če ima vaš hotel restavracijo, potem ta tema ponuja namenski sistem upravljanja menijev.

Prav tako podpira večjezične strani z uporabo WPML in je na voljo v več barvnih shemah.

23. Hestija

Hestija

Hestia je večnamenska WordPress tema, ki jo lahko uporabimo za izdelavo hotelskega spletnega mesta. Na voljo je enostavno upravljanje oddelkov za storitve, izjave, osebje in hotelski portfelj. Prav tako lepo združuje Google Maps, da na velikem zemljevidu prikaže lokacijo hotela. Hestia ima galerije slik in več možnosti izbire postavitve.

V celoti podpira ustvarjalce strani, da oblikujejo svojo postavitev. Ta tema se odlično obnese pri WooCommerce in drugih uporabnih vtičnikih WordPress.

24. Egejsko letovišče

Egejsko letovišče

Aegean je elegantna WordPress tema za hotele, letovišča in potovalna spletna mesta. Priložen je obrazec za rezervacijo in velik drsnik na sprednji strani. Z lahkoto lahko vključite tudi sistem rezervacij tretjih oseb.

Ima čudovito predlogo za galerije, več možnosti izbire postavitve, več stranskih vrstic in območja, pripravljena na gradnike. Na voljo je tudi s kratkimi kodami, ki omogočajo preprosto dodajanje oblikovalskih elementov, kot so barvne škatle, harmonike, gumbi za klic ukrepanja na vaše ciljne strani s pomočjo preprostih kratkih kod.

25. Prisotnost

Prisotnost je večnamenska WordPress tema, ki je idealna za spletna mesta za hotele, potovanja in turizem. Ta prilagodljiva tema WordPress ima več postavitev strani. Vsebuje 10 predstavitvenih predlog za spletno mesto, vključno s predstavitvijo predstavitvenih mest za hotel.

Združljiv je s sistemom za rezervacijo sob drugih proizvajalcev. Priložen je tudi ustvarjalec strani, čudovite galerije slik in odsek za pričevanja.

26. HotelMotel

HotelMotel

HotelMotel je sodobna, elegantna, popolnoma odzivna tema WordPress za spletna mesta za hotele in nastanitve. Na voljo je več možnosti izbire barv, vgrajen obrazec za rezervacijo, ki ga lahko po želji zamenja sistem rezervacij tretjih oseb. Na voljo je tudi z neomejenimi drsniki, diapozitivi, predstavljeno podporo za slike, kratkimi kodami in številnimi drugimi funkcijami.

27. Lokale

Lokale

Locales je močna tema imenika WordPress za potovanja, turizem in spletna mesta hotelov. Na voljo je z vgrajeno komponento imenika, ki omogoča seznam hotelov, trgovin, restavracij, kavarn in drugih bližnjih znamenitosti.

Priložen je krasen prikaz vnosov na sprednji strani v postavitvi mreže z velikimi slikami. Ima na voljo več možnosti prilagajanja in vsebuje demo podatke, ki jih lahko uvozite za hiter začetek.

To je vse za zdaj.

Upamo, da vam je ta članek pomagal izbrati najboljšo temo WordPress hotela za vaše spletno mesto. Morda boste morda radi videli tudi naš korak za korakom WordPress SEO vodič za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map