29 najboljših tem WordPress za avtorje (2020)

Iščete najboljše teme WordPress za avtorje?


Kot avtor želite uporabnikom ponuditi odlično bralno izkušnjo, hkrati pa jim omogočiti, da se povežejo z vami in kupijo vaše knjige.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših tem WordPress za avtorje, ki jih lahko uporabite za izdelavo svojega spletnega mesta.

Najboljše teme WordPress za avtorje

Izdelava strani WordPress za avtorje

WordPress je najbolj priljubljen graditelj spletnih strani med avtorji in pisci. Omogoča vam fleksibilnost in svobodo pri gradnji spletnega mesta in povečanju avtorjevega profila za povezovanje z bralci.

Preden začnete, se morate prepričati, ali uporabljate pravi tip WordPress-a. Obstajata dve vrsti WordPress spletnih strani, vključno z WordPress.com in WordPress.org. Za več podrobnosti si lahko preberete naš vodnik na strani WordPress.com proti WordPress.org.

Za svoje spletno mesto potrebujete WordPress.org. Samostojno spletno mesto WordPress.org vam daje svobodo uporabe vseh funkcij WordPress.

Nato boste potrebovali ime domene (ime vašega spletnega mesta) in gostovanje WordPress (kjer bodo shranjene datoteke vašega spletnega mesta).

Priporočamo uporabo Bluehosta. Je eno največjih gostiteljskih podjetij na svetu in uradni gostiteljski partner WordPress.

Bralcem WPBeginner ponujajo 65% popust na spletnem gostovanju in brezplačno domeno za zagon vašega spletnega mesta.

Začnite z Bluehostom

Ko se prijavite za gostovanje, ste zdaj pripravljeni namestiti WordPress. Sledite navodilom v našem celovitem priročniku po korakih o tem, kako začeti WordPress blog in takoj boste začeli delovati.

Ko namestite WordPress, je čas, da izberete temo WordPress. Spodaj izberite našo temo.

Potrebujete pomoč pri namestitvi teme? O namestitvi teme WordPress glejte naš vodič za začetnike.

Po tem si poglejmo nekaj najboljših tem za WordPress za avtorje. Ta seznam vsebuje plačane in brezplačne teme.

1. Astra

Astra

Astra je večnamenska tema programa WordPress, ki se lahko uporablja za izdelavo avtorjevega spletnega mesta. Za avtorje ima odlično postavitev, ki se priloži z ločeno stranjo bloga za povezavo z bralci. Tema ima odziven dizajn in čiste tipografije, s katerimi lahko vaše spletno mesto izstopa.

Podpira WooCommerce za dodajanje spletne trgovine, več postavitev tem in ikon za skupno rabo v družabnih omrežjih. Astra tema ima pripomočke po meri, razdelke za domače strani, galerijo slik, razdelek o meni in še več.

Kar Astra resnično izstopa, je hitrost in zmogljivost spletnega mesta.

2. Divi

Postavitev avtorja teme Divi

Divi je tema WordPress in povlecite & drop page builder, ki je na voljo z več deset vnaprej izdelanih predlog. Njihova avtorska postavitev je kot nalašč za oblikovanje spletnega mesta, na katerem se bo prikazala vaša knjiga in povezala s svojim občinstvom.

Dizajnersko postavitev Divi lahko uvozite z le nekaj kliki in imate pripravljeno spletno mesto, ki je odzivno za mobilne naprave in ima vse funkcije, kot so galerija, trgovina, ciljne strani, socialni gumbi in drugo.

Divi resnično izstopa je vleka & funkcija spuščanja, ki vam omogoča izdelavo poljubne postavitve po meri brez pisanja nobene kode.

3. Avtor Pro

Avtor Pro

Author Pro je WordPress tema, zasnovana posebej za knjižnice, avtorje in trgovine z e-knjigami. Ima intuitiven in raven dizajn, zaradi katerega je vaša knjižnica ali knjižna polica predstavljiva občinstvu.

Tema je zasnovana na okvirju Genesis, ki je znan po visokih standardih kodiranja in zmogljivosti. Našo spletno predlogo WPBeginner smo zgradili tudi na podlagi okvira Genesis.

Omogoča vam prikaz najbolj prodajanih knjig na domači strani. Ustvarite lahko navigacijski meni po meri, da dodate ciljne strani, kategorije in oznake za lažje uporabnike. Author Pro je popolnoma odzivna tema in optimizirana za SEO.

StudioPress je zdaj del WP Engine-a, najbolj priljubljenega upravljanega gostujočega podjetja WordPress. To temo in vse druge 35+ druge teme StudioPress lahko dobite, če se prijavite na gostovanje WP Engine za izdelavo svojega spletnega mesta.

Bonus: Uporabniki WPBeginner dobijo tudi dodatnih 20% popusta. Začnite z WP Engine.

4. OceanWP

Tema dnevnika OceanWP

OceanWP je močna brezplačna WordPress tema z več pripravljenimi spletnimi mesti. Vsebuje predlogo za avtorje, pisatelje in prodajalce knjig. Predlogo je mogoče namestiti z enim klikom in ne potrebuje veščin kodiranja. OceanWP ponuja čudovito in fleksibilno zasnovo postavitve s podporo za e-trgovino za prodajo svojih knjig.

Vsebuje nekatere neverjetne spletne razširitve, kot so pogled na celozaslonski pogled, nalepite karkoli, Instagram vir, pojavno okno in več za vaše spletno mesto. Prevod je pripravljen in ga je mogoče uporabiti za ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta.

5. Ultra

Ultra

Ultra je sodobna in močna WordPress tema za prodajo knjig po spletu. Na domači strani ima območje glave v polni širini, da doda predstavljeno sliko ali prikaže svoje knjige v drsniku. Omogoča vam, da dodate gumb za klic k dejanju s fotografijami knjig, ki jih uporabniki lahko kupijo neposredno na domači strani.

Ta tema zajema vse, kar potrebujete kot avtor, vključno s pričevalnim razdelkom, tako da lahko bralci zapustijo ocene in ocenijo vaše knjige. Dodate lahko tudi avtorski razdelek, da delite svojo zgodbo profesionalno.

6. Prisotnost

Prisotnost

Prisotnost je zasnovana tako, da vam pomaga hitro ustvariti spletno prisotnost. Odlično deluje za blogerje in avtorje.

Vsebuje 10 demo spletnih mest, ki jih lahko preprosto uvozite in nato preprosto zamenjate vsebino z lastnimi, da ustvarite spletno mesto.

Prisotnost je 100-odstotno odzivna na mobilne naprave in ponuja številne zmogljive funkcije, kot so fotogalerija, podpora za e-trgovino, drsniki in drugo.

7. Pozdravljeni Pro

Pozdravljeni, Pro

Pozdravljeni Pro je tema blogerjev in portfeljev WordPress za avtorje. Ljudje so ga ustvarili v StudioPressu in je opremljen z widgetizirano domačo stranjo s številnimi območji pripomočkov in ima več predlog za vaš blog, domačo stran, arhiv in ciljne strani.

Zasnovan je za lepo prikazovanje vaše vsebine in uporablja velike slike z elegantno tipografijo, da bo vaša vsebina bolj prijetna. Ima obliko objave v galeriji po meri s svetlobnim prikazom fotografij. Ta tema je zelo optimizirana za hitrost in zmogljivost. Ima hitro in enostavno nastavitev.

8. Float

Plovec

Float je elegantna WordPress tema za avtorje, pisce in blogerje. Na voljo je več vnaprej izdelanih predstavitev za hitro zagon spletnega mesta in začetek dodajanja vaše vsebine. Domača stran ima del s portfeljem, v katerem so vaše knjige predstavljene v zidarskem slogu. Ima pomikanje po paralaksu za izboljšanje uporabniške izkušnje na vašem spletnem mestu.

Z možnostmi oblikovanja lahko za prilagoditev teme uporabite razporeditve naslovov glave, sloge navigacijskega menija, pregledno možnost glave in nastavitve oblikovanja. Float ima podporo za e-trgovino z integracijo WooCommerce in ne potrebuje dodatnih nastavitev za ustvarjanje spletne trgovine.

9. Pravi sever

Pravi sever

True North je elegantna tema WordPressa s čudovitim dizajnom. Na domači strani uporablja postavitev mreže s čudovitim prikazom slik. Ima več možnosti izbire postavitve in vgrajen razdelek za portfelj, ki prikazuje vaše delo.

Podpira tudi ozadje po meri, glavo po meri in ima več pripomočkov po meri za funkcije odkrivanja socialnih medijev in vsebine.

10. Writee

Writee

Writee je brezplačna WordPress tema, namenjena avtorjem, pisateljem in blogerjem. V notranjosti boste našli drsnik v polni širini, ki vam omogoča, da na vrhu prikažete svojo najpomembnejšo vsebino. Posebno pozornost posveča berljivosti s čudovito tipografijo in prostorno postavitvijo.

Na vrhu ima navigacijski meni in meni za družabne povezave. Poleg vsakega članka doda ikone za skupno rabo v družabnih omrežjih in izsek, tako da lahko uporabniki preprosto delijo vsebino.

11. Revija

Revija

Magazine je stilska tema WordPressa z avtorjem in pisateljem v slogu revije. Priložen je z več kot 40 tematskimi dizajni in podpira ustvarjalnik povleci in spusti Themify za ustvarjanje vaših strani. Druge funkcije vključujejo diapozitiv, mega menije, widgetized območja, gumbe za skupni delež, povezane objave, meni za noge in neverjetno tipografijo. Zagon spletnega dnevnika ali izdelavo spletnega mesta po lastni izbiri je celotna tema paketa.

12. Binder Pro

Binder Pro

Binder Pro je dobro oblikovana tema WordPressa, zasnovana za objavo. Kot nalašč za spletna mesta, bogata z vsebino, kot so revije in dnevniki. Znotraj nje najdete 7 že pripravljenih spletnih mest, ki jih je mogoče namestiti z enim klikom in nato lahko vsebino enostavno zamenjate s svojo.

Uporablja module in omogoča, da jih povlečete in spustite, da ustvarite tudi svoje postavitve. Ima več stranskih vrstic, sloge glave, ikone pisave, neomejeno stranske vrstice po meri in popolno podporo za WooCommerce.

13. Daily Dish Pro

Daily Dish Pro

Daily Dish je WordPress tema za avtorje in blogerje s profesionalnim dizajnom. Zasnovan je na močnem tematskem okviru Genesis. Najbolj opazne lastnosti teme so hrustljava tipografija in lep prikaz slik.

Ima widgetized postavitev domače strani, ki jo je hitro in enostavno nastaviti. V notranjosti boste našli tudi več predlog strani, glavo po meri in podporo za WooCommerce.

14. Eleganten

Eleganten

Eleganten je tema WordPress bloga in portfelja. Odlikuje ga lepa postavitev z logotipom in navigacijskim menijem na vrhu z družabnim menijem. Ima več možnosti postavitve, vključno s postavitvijo mreže.

Ima vgrajeno vrsto vsebine portfelja, več pripomočkov po meri, več barvnih shem in ploščo z možnostmi tematik, ki je enostavna za uporabo. Priložen je ustvarjalnik strani s povleci in spusti in podpora za WooCommerce.

15. Suarez

Suarez

Suarez je za avtorje osupljivo lepa tema bloga WordPress. Ima edinstven slog domače strani, ki je zasnovan tako, da prikaže vsebino na vidnem mestu s slikami in besedilom.

Vključuje čudovite animacije, več postavitev strani in pripomočke za odkrivanje vsebine po meri. Na svoji domači strani ima tudi drsnik za domače strani, ki je opremljen z ločenim vtičem, ki ga lahko uporabljate kjer koli na vašem spletnem mestu.

16. Bretanja

Bretanja

Bretanja je stilska tema bloga WordPress s čudovitim dizajnom. Domača stran vsebuje uvodni del na vrhu, ki mu sledi vaša najpomembnejša vsebina.

Ima več možnosti postavitve in predloge za različne strani. Dobili boste tudi več pripomočkov po meri za enostavno integracijo družbenih medijev in odkrivanje vsebin.

17. TheStyle

TheStyle

TheStyle je sodobna WordPress tema za avtorje, ki svoje knjige prikazujejo v edinstvenem slogu. Ima privlačen sodoben in svež dizajn, da pritegne pozornost vaše publike. Vizualna izkušnja izboljša promet na vaši spletni strani in pomaga pri SEO.

Na voljo je s 5 barvami po meri, predlogi strani in podokno z možnostmi teme za enostavno prilagoditev. TheStyle ima podporo za kratke kode za dodajanje vsebine kamor koli na vašem spletnem mestu.

18. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro je močna WordPress tema, zgrajena na podlagi tematskega okvira Genesis. Vključuje enostavno nastavitev domače strani z več razdelki, s katerimi lahko lepo delite svoje predstavljene zgodbe.

Prav tako ima vgrajeno integracijo družbenih medijev, menije po meri, pripomočke po meri in ploščo z možnostmi teme. Metro Pro je s trdno kodo zelo optimiziran za zmogljivost in hitrost.

19. Pristanek

Pristanek

Če iščete temo za WordPress za prodajo svojih e-knjig, je Landing odlična izbira. Ima veliko vgrajenih predlog, ki so zasnovane posebej za pomoč avtorjem, pisateljem in blogerjem pri ustvarjanju spletnega mesta. Tema iztovarjanja ima prilagodljive možnosti glave, s katerimi lahko uporabnikom omogočimo prvi vtis.

Druge funkcije vključujejo vrsto objave v portfelju, da ustvarite svojo knjižno polico, vrsto objave dogodkov za prirejanje dogodkov ob zagonu knjige in podporo za WooCommerce za prodajo knjig v spletu.

20. Montblanc

Mont Blanc

Montblanc je zelo močna in zelo prilagodljiva tema WordPress, kot nalašč za avtorje. Na voljo je s prilagodljivo izbiro postavitve, več stili domače strani, pripomočki po meri, predloge strani itd.

Uporablja se lahko za več avtorjevo spletno stran revij ali profil avtorja na eni strani. Vključuje tudi portfelj, fotogalerije in čudovite drsnike. Pripravljen je za WooCommerce in ponuja močan vtičnik za ustvarjanje strani.

21. Libreto

Libreto

Libretto je brezplačna tema spletnega dnevnika WordPress, ki nima moteče postavitve, zato je odlična izbira za spletni dnevnik ali avtorjevo spletno mesto. Ima čudovito barvno shemo z krasno tipografijo.

Zasnovan je v tradicionalni postavitvi spletnega dnevnika z enim stolpcem z navigacijskim menijem na vrhu. Podpira glavo za glavo in ozadje po meri, meni za družabne povezave in območje pripomočka za nogo.

22. Avtor

Avtor

Avtor je brezplačna tema WordPress za avtorje in založnike. Osredotoča se na izboljšano dostopnost s čudovitim dizajnom. Hitro se naloži in koda je optimizirana za izboljšanje delovanja vašega spletnega mesta WordPress.

Uporablja preprosto postavitev v dveh stolpcih s stransko vrstico in navigacijskim menijem na desni. Nastavitev je enostavna in jo lahko prilagodite s programom za prilagajanje tem v živo.

23. Podoživite

Podoživite

Relive je sodobna WordPress tema za avtorje in pripovedovalce. Zasnovan je za ustvarjanje potopne izkušnje s pomočjo zvoka, videa, slik in besedila.

Idealno za vsebino z dolgo obliko s čudovitimi učinki drsenja, Relive je na voljo tudi z ustvarjalcem strani in množico možnosti prilagajanja. Lahko ga nastavite in pošljete namestitveni program za namestitev demo vsebine z enim klikom.

24. Indigo

Indigo

Indigo je čudovita večnamenska tema WordPressa. Na voljo so enostavni moduli, ki jih lahko preprosto povlečete in spustite za izdelavo postavitve svoje domače strani. Vsebuje tudi 14 že pripravljenih spletnih mest, ki jih lahko namestite in nato vsebino preprosto zamenjate s svojo. Ta spletna mesta vključujejo temo bloga, revije in zgodbe, ki bi odlično delovala za kateri koli spletni dnevnik ali avtor.

25. Moduli

Moduli

Modules je čudovito oblikovana tema WordPress, kot nalašč za avtorje in blogerje. Uporablja modularni pristop k oblikovanju in ima nekaj pripravljenih za uporabo modulov, ki jih lahko vlečete in spustite za izdelavo svojih postavitev.

Vsebuje tudi več demo spletnih mest, ki jih lahko namestite in uporabite kot izhodišče za svoje spletno mesto. Znotraj teme boste našli več pripomočkov po meri, neomejene stranske vrstice, sloge glave, podporo za video ozadje, Googlove pisave in podporo za WooCommerce.

26. Dodatno

Dodatno po elegantnih temah

Extra je popolna tema za blogerje in spletne publikacije. Zgrajen je na strani ustvarjalca strani Divi, ki ga izdelujejo Elegantne teme, tako da lahko po potrebi preprosto prilagodite postavitev.

Extra vam omogoča veliko fleksibilnosti za ustvarjanje različnih kategorij, domačih strani in objavljenih objav v blogih.

Kot vsi modeli Elegantne teme je tudi Extra 100-odstotno odziven na mobilne naprave in ponuja vse zmogljive funkcije, ki jih lahko pričakujete, kot so galerije, družabna izmenjava, drsniki in drugo.

Prilagodljiva je preprosta in elegantna WordPress tema za avtorje, pisce in portfeljska spletna mesta. To je v paketu z močnim orodjem za prilagajanje pisav za izbiro različnih različic in barv pisav. Ima galerijo slik, ki gladko naloži vaše fotografije. Predstavljene knjige in zgodbe lahko prikažete v galeriji portfelja.

27. Nozama

Nozama

Nozama je tema s strani WooCommerce, ki vam olajša prodajo knjig po spletu. Kot vsaka druga tematika e-trgovine, ima tudi ta stran z izdelki in razdelek domače strani za profesionalno prikazovanje vaših knjig. Ima prilagodljivo prodajalno z več nastavitvami postavitve izdelka, vidnosti elementov in filtrov izdelkov.

Ta tema podpira ustvarjalca Elementor za ustvarjanje strani in postavitev po meri, ne da bi to vplivalo na prvotno postavitev. Ima prilagodljive funkcije prilagajanja, da naredite spletno mesto, ki ga potrebujete.

28. Unik

Unik

Unik je večnamenska tema za spletna mesta WordPress. Avtorji ga lahko uporabljajo za lepo prikazovanje svojih knjig. Na voljo je lepljiv meni, leno nalaganje slik, hitri predogled portfelja, animacije, pomikanje po paralaksu in še več.

Ima več kot 500 ikon pisav in osupljivo tipografijo. Z Visual Composer lahko preprosto ustvarite strani na svojem spletnem mestu. Unik omogoča ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta z WPML.

29. Boss Pro

Boss Pro

Boss Pro je minimalistična WordPress tema, namenjena avtorjem, da se povežejo s svojimi bralci. Odlikuje jo osupljiva tipografija, ozadje v polni širini in ostre barve, s katerimi lahko ujamete oči.

Zgrajena je na podlagi tematskega okvira Genesis, kar ji daje trdno podlago. Boss Pro podpira WooCommerce za prodajo knjig po spletu. Lahko ga prilagodite tako, da dodate vsebino, slike in drugo na svoje spletno mesto. Na plošči z možnostmi teme lahko enostavno spreminjate spremembe.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšo temo WordPress za avtorje in pisatelje. Morda boste želeli videti tudi naš najboljši vodnik po WordPress SEO in na seznamu obveznih WordPress vtičnikov za rast vašega spletnega mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map