30+ најбољих ВордПресс пословних тема (2019)

Да ли тражите најбољу ВордПресс тему за своје пословање? Иако је на располагању много тема за ВордПресс, нису све погодне за пословне веб странице. У овом чланку ћемо делити најбоље ВордПресс пословне теме за 2019. годину.


Најбоље ВордПресс теме за предузећа

Изградња пословног веб сајта помоћу ВордПресс-а

ВордПресс је најмоћнија платформа за изградњу вашег веб сајта. То је разлог зашто толико много великих брендова користи ВордПресс.

Да бисте изградили веб локацију свог предузећа помоћу ВордПресс-а, мораћете да се пријавите за ВордПресс хостинг налог јер свим веб локацијама на Интернету треба хостинг. Овде се чувају све датотеке вашег вебсајта.

Требаће вам и име домена. Ово ће бити адреса ваше веб локације на Интернету, а то је оно што ће корисници уписати у свој претраживач како би дошли до ваше веб странице (пример: впбегиннер.цом).

Ако тек почињете, препоручујемо вам да користите или Блуехост или СитеГроунд. Они су једна од највећих хостинг компанија на свету и званични ВордПресс хостинг партнери.

Једном када се пријавите за хостинг, можете наставити и инсталирати ВордПресс. Имамо корак по корак водич о томе како покренути ВордПресс блог који вам помаже у подешавању и покретању без икаквог времена.

Након инсталирања ВордПресс-а, можете изабрати тему из нашег стручног избора најбољих ВордПресс пословних тема.

Требате помоћ око инсталирања теме? Следите упутства из нашег корак по корак упутства о томе како инсталирати ВордПресс тему.

Рекавши то, погледајмо најбоље ВордПресс пословне теме. Ова листа садржи бесплатне и плаћене ВордПресс теме и све су у потпуности мобилне.

1. Хигхенд

Хигхенд

Хигхенд је премиум ВордПресс тема за пословне веб странице. Доступан је са значајкама као што су вишеструко спремне за употребу демо предложака, програм за прављење и повлачење странице, клизачи, фонтови икона итд..

Долази са неколико предложака страница, прилагођених виџета, више бочних трака и навигацијских менија. Има одељке за додавање предмета вашег портфеља, чланова тима, фотогалерија. Спремна је ВооЦоммерце па тако можете чак и да додате интернетску продавницу на своју веб локацију.

2. Коехн

Коехн

Коехн је прелепа ВордПресс тема за пословне организације. Испоручује се са прелепом почетном страницом с уграђеним виџетима. Почетна страница поседује и моћан клизач целог екрана.

Коехн долази са одељцима за додавање ваших пројеката и чланова тима. Такође долази са прилагођеним виџетима за откривање садржаја и друштвеним медијима као што су Инстаграм, Флицкр, Твиттер итд.

3. Атмоспхере Про

Атмоспхере Про

Атмосфера је ВордПресс пословна тема изграђена на врху оквира Генесис теме. Долази са предивном заглавом на целом екрану са позивом на акцију.

Дизајн теме користи пуно отвореног простора да би створио простран изглед који изгледа освежавајуће. Користи велике слике и оштру типографију. ВооЦоммерце је спреман и оптимизован за брзину и перформансе.

4. Нецтар

Нецтар

Нецтар је модерна ВордПресс пословна тема са прелепим бојама и пространим изгледом. На почетној страници има прекрасан клизач паралаксе након којег одмах слиједи позив на акцију.

Долази са одељцима за додавање ставки портфеља и изјава. Подешавање је лако и долази са прилагођеном плочом са опцијама тема која вам омогућава да само потврдите оквире и додате текст теми подешавања.

5. Нарцос

Нарцос

Нарцос је прекрасна ВордПресс пословна тема са мноштвом опција. Има прелепу слику великог заглавља, помицање паралаксом и превлачење и испуштање почетне странице.

Долази са уграђеним одељцима за стварање портфеља, приказивање сведочења и додавање профила особља. Има 6 изгледа почетних страница, од којих свака има флексибилне могућности прилагођавања.

6. Дигитал Про

Дигитал Про

Дигитал Про је модерна ВордПресс тема за компаније и компаније који се баве дигиталним медијима. На почетној страници теме налазе се више области, велике слике заглавља са позивом на акцију и прилагођени виџети за израду веб локације у неколико минута.

Долази са таблом са опцијама тема и подршком за прилагођавање уживо. Има више избора изгледа, шеме боја и потпуно прилагодљиву област заглавља са подршком за прилагођени логотип.

7. Струцт

Струцт

Струцт је ВордПресс пословна тема за дигиталне агенције, стартап компаније и технолошка предузећа. Долази са потпуно видгетизед почетном страницом која вам омогућава да лако превучете и испустите садржај за изградњу почетне странице.

Долази са одељцима за додавање услуга, пројеката, тима, фак-а, водича, клијената и сведочења. Такође нуди неограничен избор боја, више образаца страница и једноставну интеграцију друштвених медија.

8. Бреза

Бреза

Бреза је стилски ВордПресс тема погодна за све врсте предузећа. Долази с прекрасним клизачем паралаксе на почетној страници, након чега слиједи позив на акцију и порука добродошлице.

Долази са одељцима о портфолију и изјавама, прилагођеним видгетима, више бочних трака и предлошцима страница. Подешавање теме је једноставно уз помоћ једноставне плоче опција тема.

9. Ултра

Ултра

Ултра је моћна и изузетно флексибилна ВордПресс тема за предузећа. Долази са десетинама спремних за употребу предложака које можете применити кликом и превлачењем странице за прављење и једноставно уклањање тих шаблона.

Поред тога долази са неколико прилагођених видгета, више врста садржаја, бочне траке, предлошке страница, навигационих менија итд. Врло је прилагодљив без писања било какве шифре.

10. Монтбланц

Монтбланц

Монтбланц је прелепа вишенаменска тема погодна за пословне веб странице. Такође се може користити као тема на једној страници ВордПресс. Садржи велики клизач преко цијелог екрана на почетној страници, уз прегледни навигацијски мени и логотип на врху.

Долази са 5 изгледа почетних страница, 4 креативна стила заглавља, више распореда портфолија и потпуном подршком за ВооЦоммерце. Испоручује се са алатком за прављење драг-дроп и падајућих модула. Подешавање тема је једноставно уз једноставан увоз демо садржаја.

11. Екецутиве Про

Екецутиве Про

Екецутиве Про је ВордПресс пословна тема са корпоративним изгледом. Изграђен је на основу оквира теме Генесис и долази са потпуно видгетизед почетном страницом. На почетној страници има велики клизач на којем можете приказати најважније странице.

Долази са више распореда страница и шема боја, истакнутим транспарентом позива на акцију и прилагођеним видгетом за билтен.

12. Арцхитект

Арцхитект

Арцхитект је снажна и прилагодљива ВордПресс пословна тема. Долази са вишеструким изгледом почетних страница, са неограниченим колорним шемама и алатом за прављење страница који се лако користи. Постоји неколико уграђених изгледа страница и увозник демо података са једним кликом.

Лако је прилагодити и поставити и потпуно је компатибилан са ВПМЛ-ом за прављење вишејезичних веб локација.

13. Моесиа Про

Моесиа Про

Моесиа је модерна ВордПресс пословна тема. На почетној страници има велику слику на целом екрану са дугметом позива на акцију.

Долази са алатком за прављење драг и падајућих страница са различитим блоковима садржаја. Можете додати и организирати блокове како бисте лако направили свој властити изглед почетне странице. Такође садржи клизач, предлошке страница, Гоогле фонтове и све функције које бисте очекивали од премиум теме.

14. Саветници

Саветници

Саветници је модерна ВордПресс пословна тема погодна за консултанте и финансијске веб странице. Садржи прекрасан клизач почетне странице с мноштвом прилагодљивих опција.

На почетној страници налазе се предивне анимације, клизни елементи и могу се градити коришћењем повуци и спусти. Садржи изјаве, услуге, секције, мисију и визију и контакт образац.

15. Елбрус

Елбрус

Елбрус је вишенаменска ВордПресс тема за предузећа. Почетна страница садржи прекрасан клизач и прекрасне анимације док се корисник креће према доље. Долази са портфолијом и врстама садржаја услуге.

Тема се испоручује са додацима за прављење страница и клизачима. Има више избора изгледа, различите предлошке страница, бочне траке, прилагођене видгете и лепљив навигациони мени на врху.

16. Шљива

Шљива

Шљива је бесплатна вишенамјенска ВордПресс тема за пословне веб странице. Долази са предивним клизачем, ЦСС анимацијама, истакнутим областима садржаја и прилагођеним виџетима.

Такође подржава ВооЦоммерце и прилично је лако га је поставити уз помоћ алата за прилагођавање тема уживо.

17. Подузеће

Подузеће

Предузеће је врхунска ВордПресс пословна тема. Долази са видгетизед динамичким градитељем страница који вам омогућава да превучете и испустите ставке како бисте креирали своју почетну страницу. Такође долази са потпуном подршком за ВооЦоммерце, тако да можете додати продавницу или изградити веб локацију за е-трговину.

Садржи истакнути клизач садржаја на почетној страници, одјељак портфеља, тестимонијале, видгет за подстранице и још много тога. Потпуно је прилагодљив прегледу уживо и омогућава вам да користите сопствене шеме боја.

18. ФинВертек

ФинВертек

ФинВертект је веома професионална ВордПресс тема за финансијска и консултантска предузећа. На почетној страници има велики клизач преко целог екрана и садржи мноштво феноменалних функција.

Има подршку за ВПМЛ вишејезични плугин за ВордПресс. Такође долази са подршком за Гоогле Мапс и Гоогле Фонтове, контакт форму, образац за пријаву на билтен, прелепе клизаче и галерију фотографија.

19. Сцреенр

Сцреенр

Сцреенр је бесплатна ВордПресс тема за пословне веб странице. Долази са прелепом сликом на целом екрану на почетној страници, а затим слеђеним пољем почетне странице. Долази са прилагођеним виџетима, шаблонима прилагођених страница, позадинским ефектима паралаксе, а може се користити и као тема на једној страници ВордПресс.

20. Таилор

Таилор

Таилор је супер флексибилна ВордПресс тема за предузећа. Долази са алатом за прављење и пребацивањем страница, модулима садржаја и вишеструким избором изгледа.

Такође укључује подршку за Гоогле фонтове, прилагођене видгете, више предложака страница и подршку за прилагођавање тема уживо. Садржи образац за контакт и образац за претплату на билтен.

21. Присуство

Присутност

Присутност је одлична опција која је ВордПресс тема за предузећа. Може се користити за изградњу некретнина, посао, портфељ, музику или веб локацију хотела. Ова врло прилагодљива тема долази са спремним за употребу демонстрација за све пословне веб странице.

Има уграђене секције за портфељ, чланове тима и изјаве клијената. Такође укључује више прилагођених виџета, неограничен изглед страница и 6 шема боја.

22. Амариллис

Амариллис

Ако тражите елегантну ВордПресс пословну тему за подршку ВооЦоммерце-а, тада се наручите Амариллис. Ова прелепа тема за ВооЦоммерце долази са прелепом типографијом, елегантном сликом великог заглавља и прелепим приказом ваших производа.

Има видгетизед изглед почетне странице на коме је потребно само да превучете и испустите садржаје да бисте били спремни за неколико минута. Подешавање теме је прилично једноставно и омогућава вам и одабир начина на који ћете приказати артикле у својој интернет продавници.

23. Цорпорате Плус

Цорпорате Плус

Цорпорате Плус је бесплатна ВордПресс тема за пословне веб странице. Такође се може користити као тема једне странице. Долази са моћним функцијама као што су клизач, о одељку, услугама, подршци за паралакс позадину, секцији блога и страници за контакт. Потпуно је видгетизед што олакшава подешавање.

24. Рокима

Рокима

Рокима је прелепа ВордПресс пословна тема са професионалним корпоративним изгледом. Долази са вишеструким избором изгледа, шаблона и прилагођених виџета.

Има уграђене податке о деловима, услугама, портфељу, клијентима и тимским деловима који се могу лако додати на почетну страницу помоћу превлачења и испуштања. Веома је оптимизована за брзину и перформансе и прилично је једноставно подешавање помоћу алата за прилагођавање тема уживо.

25. ХотелЕнгине Цласси

Хотеленгине Цласси

ХотелЕнгине Цласси је моћан и прилагодљив ВордПресс тема за хотеле, одмаралишта и угоститељске компаније. На насловној страни налази се предивни клизач целог екрана са обрасцем за резервацију при дну екрана.

Долази са предлошцима соба, услугама, локацијом и предлошцима галерије. Такође садржи тестимонијале, прилагођени логотип, више шема боја и плочу са темама једноставних за употребу.

26. Вантаге

Вантаге

Вантаге је флексибилна бесплатна ВордПресс пословна тема која се лако користи за израду готово било које врсте веб локација. Лако је за подешавање и може се користити са бесплатним додатком за израду страница Оригин Сите Сите-а, који вам омогућава да креирате сопствене изглед странице помоћу превлачења и испуштања.

27. Угао

Угао

Англе је ВордПресс пословна тема са чистим професионалним изгледом. Долази са алатом за прављење драг и пада, портфолијским секцијама, клизачима, визуелним прилагодитељем тема и вишеструким избором изгледа.

Угао је оптимизован за брзину и перформансе и једноставност употребе. Његов изглед чини га савршеним избором за било коју врсту веб локација.

28. Престиге

Престиж

Престиге је елегантно дизајнирана ВордПресс тема за хотеле, мотели, угоститељство и компаније везане за путовања. Омогућава вам да лако направите изглед почетне странице помоћу прилагођених видгета у програму за прилагодбу уживо.

Престиге долази са интеграцијом друштвених медија, прилагођеним виџетима, клизачима и прилагођеним позадинама. Такође има више предложака страница за различите одељке ваше веб странице.

29. Адвент

Адвент

Адвент је модерна ВордПресс пословна тема дизајнирана да се користи као тема одредишне странице за апликације. Долази са видгетизед буилдер-ом за почетне странице у који можете додати функције, преглед, преглед и критике.

Садржи прекрасну слику заглавља на почетној страници, анимације на помицању, позадине паралакса и тонове феноменалних функција због којих ће се ваша одредишна страница истакнути.

30. Инфинити Про

Инфинити Про

Инфинити Про је лепо дизајнирана ВордПресс тема за пословне веб странице. Грађен је на тематском оквиру Генезе. Долази са потпуном подршком за ВооЦоммерце и прилично је једноставно за подешавање.

Остале функције укључују 13 подручја спремних за видгете, почетну страницу, видгетизед почетну страницу, прилагођена заглавља, прилагођени логотип и више образаца страница..

31. Цреативо

Цреативо

Ако тражите креативну ВордПресс тему за своје пословање, тада погледајте Цреативо. Долази са 3 дизајна, 7 скинова и више распореда завода са неограниченим избором боја.

Долази са уграђеним типом портфеља и потпуном подршком за ВооЦоммерце. Испоручује се и са градитељем страница, клизачем и додатком за ливе цхат.

То је све за сада.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете прелепу ВордПресс тему за ваше пословање. Такође бисте желели да видите нашу листу од 24 морају имати ВордПресс додатке за пословне веб странице.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map