30+ najboljših poslovnih tem WordPress (2019)

Iščete najboljšo temo WordPress za vaše podjetje? Čeprav je na voljo veliko tem WordPress, niso vse primerne za poslovna spletna mesta. V tem članku bomo delili najboljše WordPress poslovne teme leta 2019.


Najboljše teme WordPress za podjetja

Izdelava poslovnega spletnega mesta z WordPressom

WordPress je najmočnejša platforma za izgradnjo vašega poslovnega spletnega mesta. Zato toliko velikih blagovnih znamk uporablja WordPress.

Če želite graditi poslovno spletno mesto z WordPressom, se boste morali prijaviti za račun za gostovanje v WordPressu, ker vsa spletna mesta v internetu potrebujejo gostovanje. Tu so shranjene vse datoteke vašega spletnega mesta.

Potrebovali boste tudi ime domene. To bo naslov vašega spletnega mesta v internetu in to je tisto, kar bodo uporabniki vnesli v svoj brskalnik in dosegli vaše spletno mesto (primer: wpbeginner.com).

Če šele začenjate, priporočamo, da uporabite Bluehost ali SiteGround. So eno največjih svetovnih gostiteljskih podjetij in uradni WordPress hosting partnerji.

Ko se prijavite za gostovanje, lahko nadaljujete in namestite WordPress. Priročnik za korake po korakih o tem, kako zagnati WordPress blog, vam bo pomagal pri nastavitvi in ​​zagonu v nobenem trenutku.

Po namestitvi WordPress-a lahko izberete temo iz našega strokovnega izbora najboljših WordPress poslovnih tem.

Potrebujete pomoč pri namestitvi teme? Sledite navodilom v našem koraku po korakih o namestitvi teme WordPress.

Po tem si oglejmo najboljše teme podjetja WordPress. Ta seznam vsebuje brezplačne in plačljive teme WordPress, ki so popolnoma odzivne na mobilne naprave.

1. Highend

Highend

Highend je vrhunska WordPress tema za poslovna spletna mesta. Na voljo je s funkcijami, kot so več pripravljenih za uporabo demo predlog, ustvarjalec strani, drsniki, pisave ikon itd..

Na voljo je z več predlogami strani, pripomočki po meri, več stranskih vrstic in navigacijskih menijev. V njem so razdelki za dodajanje elementov vašega portfelja, članov ekipe, fotogalerije. Pripravljen je za WooCommerce, tako da lahko na spletno mesto dodate celo spletno trgovino.

2. Koehn

Koehn

Koehn je lepa tema WordPressa za poslovne organizacije. Na voljo je s čudovito domačo stranjo s povleci in spusti z vgrajenimi pripomočki za vsebino. Domača stran ima tudi močan drsnik za celozaslonski način.

Koehn ima oddelke za dodajanje vaših projektov in članov ekipe. Priloženi so tudi pripomočki po meri za odkrivanje vsebine in družbene medije, kot so Instagram, Flickr, Twitter itd.

3. Atmosfera Pro

Atmosfera Pro

Atmosfera je poslovna tema WordPress, ki temelji na tematskem okviru Genesis. Na voljo je s čudovito celozaslonsko sliko glave s pozivom k akciji.

Oblikovanje teme uporablja veliko odprtega prostora za ustvarjanje prostorne postavitve, ki je videti osvežujoča. Uporablja obsežne slike in čiste tipografije. WooCommerce je pripravljen in optimiziran za hitrost in zmogljivost.

4. nektar

Nektar

Nectar je stilska poslovna tema WordPress s čudovitimi barvami in prostorno postavitvijo. Na domači strani ima lep drsnik paralakse, ki mu takoj sledi poziv k akciji.

Na voljo so razdelki za dodajanje portfeljskih postavk in pričevanja. Nastavitev je enostavna in je na voljo s tematsko ploščo z možnostmi po meri, ki vam omogoča, da samo potrdite polja in dodate besedilo v temo nastavitve.

5. Narcos

Narcos

Narcos je čudovita poslovna tema WordPress s številnimi možnostmi. Odlikuje jo lepa velika slika glave, pomikanje po paralaksu ter povlečenje in spuščanje domače strani.

Na voljo je z vgrajenimi razdelki za ustvarjanje portfelja, prikaz pričevanj in dodajanje profilov osebja. Ima 6 postavitev domačih strani, od katerih ima vsaka prilagodljive možnosti prilagajanja.

6. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro je sodobna WordPress tema za digitalna medijska podjetja in podjetja. Na domači strani teme je več področij s štirimi zvezdicami, velika slika glave s pozivom k dejanju in pripomočki po meri za izdelavo spletnega mesta v nekaj minutah.

Priložena je plošča z možnostmi za teme in podpora za prilagajanje v živo. Ima več možnosti postavitve, barvne sheme in popolnoma prilagodljivo območje glave s podporo logotipa po meri.

7. Struktura

Struktura

Struct je poslovna tema WordPress za digitalne agencije, start-up in tehnološka podjetja. Na voljo je s popolnoma widgetized domačo stranjo, ki vam omogoča enostavno vlečenje in spuščanje vsebine za izdelavo domače strani.

Na voljo so razdelki za dodajanje storitev, projektov, ekipe, osebnih storitev, vodnikov, strank in pričevanj. Ponuja tudi neomejeno izbiro barv, več predloge strani in enostavno integracijo socialnih medijev.

8. Breza

Breza

Breza je elegantna WordPress tema, primerna za vse vrste podjetij. Na domači strani je priložen lep drsnik paralakse, ki mu sledi poziv k akciji in pozdravno sporočilo.

Na voljo je z razdelki o portfelju in pričevanjih, pripomočki po meri, več stranskih vrstic in predloge strani. Nastavitev teme je preprosta s pomočjo preproste plošče z možnostmi tem.

9. Ultra

Ultra

Ultra je močna in izjemno prilagodljiva WordPress tema za podjetja. Na voljo je na desetine pripravljenih predlog za uporabo, ki jih lahko uporabite s klikom in ustvarjalcem strani povleci in spusti, da jih preprosto uredite..

Poleg tega ima več pripomočkov po meri, več vrst vsebine, stranske vrstice, predloge strani, navigacijske menije itd. Je zelo prilagodljiv, ne da bi pisal kakršno koli kodo.

10. Montblanc

Mont Blanc

Montblanc je lepa večnamenska tema, primerna za poslovna spletna mesta. Uporablja se lahko tudi kot tema na eni strani WordPress. Na domači strani ima velik drsnik na celotnem zaslonu s preglednim navigacijskim menijem in logotipom na vrhu.

Na voljo je s 5 postavitvami na domačih straneh, 4 kreativnimi slogi glave, več postavitvami portfelja in popolno podporo za WooCommerce. Priložen je ustvarjalec strani s povleci in spusti in modul drsnika. Nastavitev teme je enostavna z enostavnim uvozom demo vsebine.

11. Executive Pro

Executive Pro

Executive Pro je WordPress poslovna tema s korporativnim videzom. Zgrajena je na podlagi tematskega okvira Genesis in ima popolnoma widgetizirano domačo stran. Na domači strani ima velik drsnik, na katerem lahko prikažete najpomembnejše strani.

Na voljo je z več postavitvami strani in barvnimi shemami, vidnimi pasicami za pozive k dejanjem in pripomočkom za e-poštne novice po meri.

12. Architekt

Architekt

Architekt je močna in zelo prilagodljiva WordPress poslovna tema. Na voljo je z več postavitvami domačih strani, z neomejenimi barvnimi shemami in preprosto za uporabo ustvarjalca strani. Obstaja več vgrajenih postavitev strani in uvoznik demo podatkov z enim klikom.

Prilagoditi in nastaviti je enostavno in je v celoti združljiv z WPML za ustvarjanje večjezičnih spletnih strani.

13. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia je sodobna WordPress poslovna tema. Na domači strani ima veliko sliko na celotnem zaslonu s tipko za poziv k akciji.

Priložen je ustvarjalnik strani s povleci in spusti z različnimi vsebinskimi bloki. Bloke lahko dodate in razporedite tako, da preprosto sestavite postavitev svoje domače strani. Vsebuje tudi drsnik, predloge strani, Googlove pisave in vse funkcije, ki bi jih pričakovali od premium teme.

14. Svetovalci

Svetovalci

Svetovalci so sodobna poslovna tema WordPress, primerna za svetovalce in finančna spletna mesta. Ima čudovit drsnik za domačo stran s množico prilagodljivih možnosti.

Domača stran vsebuje čudovite animacije, drsne elemente in jih je mogoče izdelati z uporabo povleci in spusti. Vsebuje pripombe, storitve, informacije o oddelku, misiji in viziji ter kontaktni obrazec.

15. Elbrus

Elbrus

Elbrus je večnamenska WordPress tema za podjetja. Domača stran vsebuje čudovit drsnik in čudovite animacije, ko se uporabnik pomika navzdol. Na voljo je z vrstami vsebin portfelja in storitev.

Tema je opremljena z vtičniki za ustvarjanje strani in drsnikom. Ima več možnosti postavitve, različne predloge strani, stranske vrstice, pripomočke po meri in lepljiv navigacijski meni na vrhu.

16. Sliva

Sliva

Sliva je brezplačna večnamenska WordPress tema za poslovna spletna mesta. Priložen je lep drsnik, animacije CSS, predstavljeno območje z vsebino in pripomočki po meri.

Prav tako podpira WooCommerce in ga je enostavno nastaviti s pomočjo orodja za prilagajanje tem v živo.

17. Podjetje

Podjetje

Venture je vrhunska poslovna tema WordPress. Priložen je widgetized dinamični ustvarjalec strani, ki vam omogoča, da povlečete in spustite predmete, da ustvarite svojo domačo stran. Na voljo je tudi popolna podpora za WooCommerce, tako da lahko dodate trgovino ali zgradite spletno mesto za e-trgovino.

Na domači strani ima predstavljen drsnik za vsebino, razdelek o portfelju, pričevanja, pripomoček za podstrani in še veliko več. Je popolnoma prilagodljiv s predogledom v živo in omogoča uporabo lastnih barvnih shem.

18. FinVertex

FinVertex

FinVertext je zelo profesionalna WordPress tema za finančna in svetovalna podjetja. Na domači strani ima velik drsnik na celozaslonskem zaslonu in ponuja številne odlične funkcije.

Podpora za večjezični vtičnik WordPress za WPML je izven škatle. Na voljo je tudi podpora za Google Maps in Google Fonts, kontaktni obrazec, obrazec za prijavo na glasilo, čudovite drsnike in galerijo fotografij.

19. Screenr

Zaslon

Screenr je brezplačna WordPress tema za poslovna spletna mesta. Na domači strani je na voljo lepa slika glave na celotnem zaslonu, ki ji sledi območje domače strani. Priloženi so pripomočki po meri, predloge strani po meri, učinki ozadja paralaksa in se lahko uporabljajo tudi kot tema na eni strani WordPress.

20. Taylor

Taylor

Taylor je zelo prilagodljiva tema programa WordPress za podjetja. Priložen je ustvarjalec strani s povleci in spusti, vsebinski moduli in več možnosti izbire postavitve.

Vključuje tudi Googlovo podporo za pisave, pripomočke po meri, predloge za več strani in podporo za prilagajanje tem v živo. Priložen je kontaktni obrazec in prav tako obrazec za naročnino na glasilo.

21. Prisotnost

Prisotnost

Prisotnost je odlična možnost WordPress tema za podjetja. Z njim se lahko gradijo nepremičnine, podjetja, portfelj, glasba ali hotelsko spletno mesto. Ta zelo prilagodljiva tema je pripravljena na uporabo predstavitvenih vsebin za vse poslovne spletne strani.

Ima vgrajene odseke za portfelj, člane skupine in izjave strank. Vključuje tudi več pripomočkov po meri, neomejeno postavitev strani in 6 barvnih shem.

22. Amaryllis

Amaryllis

Če iščete elegantno poslovno temo za WordPress za podporo WooCommerce, potem naročite Amaryllis. Ta čudovita tematika, pripravljena za WooCommerce, vsebuje lepo tipografijo, elegantno veliko sliko glave in čudovit prikaz vaših izdelkov.

Ima widgetized postavitev domače strani, kamor morate samo povleči in spusti pripomočke za vsebino, da se pripravite v nekaj minutah. Nastavitev teme je precej enostavna in omogoča tudi izbiro, kako želite prikazati predmete v vaši spletni trgovini.

23. Korporativni plus

Korporativni plus

Corporate Plus je brezplačna WordPress tema za poslovna spletna mesta. Uporablja se lahko tudi kot tema ene strani. Na voljo je z zmogljivimi funkcijami, kot so drsnik, o odseku, storitvah, podpori za ozadje paralaksa, razdelku bloga in strani za stike. Je popolnoma widgetized, kar omogoča enostavno nastavitev.

24. Roxima

Roxima

Roxima je lepa WordPress poslovna tema s profesionalnim korporativnim videzom. Na voljo je z več izbirami postavitve, predlog in pripomočki po meri.

Ima vgrajene storitve, portfelj, odjemalce in oddelke za skupine, ki jih je mogoče enostavno dodati na domačo stran z uporabo povleci in spusti. Je zelo optimiziran za hitrost in zmogljivost in ga je enostavno nastaviti s programom za prilagajanje tem v živo.

25. HotelEngine Classy

Hotelengin Classy

HotelEngine Classy je močna in zelo prilagodljiva tema WordPress za hotele, letovišča in gostinska podjetja. Na sprednji strani je lep drsnik na celotnem zaslonu z obrazcem za rezervacijo na dnu zaslona.

Na voljo je s predlogi sob, storitvami, lokacijo in predlogi galerije. Vsebuje tudi izjave, logotip po meri, več barvnih shem in preprosto tematsko ploščo z možnostmi.

26. Vantage

Vanta

Vantage je fleksibilna brezplačna poslovna tema WordPress, ki jo je mogoče enostavno uporabiti za izdelavo skoraj vseh spletnih strani. Nastavitev je enostavna in jo je mogoče uporabiti z brezplačnim vtičnikom za ustvarjanje strani spletnega mesta Origin, ki vam omogoča ustvarjanje lastnih postavitev strani z vlečenjem in spuščanjem.

27. Kot

Kot

Angle je WordPress poslovna tema s čistim profesionalnim videzom. Na voljo je z orodjem za ustvarjanje povleci in spusti, z razdelkom portfelja, drsniki, vizualnim orodjem za prilagajanje tem in več izbirami postavitve.

Kot je optimiziran za hitrost in zmogljivost ter enostavno uporabo. Njegova postavitev je odlična izbira za katero koli poslovno spletno stran.

28. Prestiž

Prestiž

Prestige je elegantno oblikovana tema WordPress za hotele, moteli, gostinstvo in potovanja. Omogoča vam enostavno izdelavo postavitve domače strani z uporabo pripomočkov po meri v orodju za prilagajanje v živo.

Prestige ponuja integracijo družbenih medijev, pripomočke po meri, drsnike in ozadja po meri. Prav tako ima več predloga strani za različne dele vašega spletnega mesta.

29. Advent

Advent

Advent je sodobna poslovna tema WordPress, zasnovana tako, da se uporablja kot tema ciljne strani za aplikacije. Priložen je widgetized gradnik domačih strani, kjer lahko dodate funkcije, pregled, približno in mnenja.

Ima čudovito sliko glave glave, animacije na drsanju, ozadja paralaksa in na tone odličnih funkcij, zaradi katerih bo vaša ciljna stran izstopala.

30. Infinity Pro

Infinity Pro

Infinity Pro je lepo oblikovana tema WordPress za poslovna spletna mesta. Zgrajena je na tematskem okviru Geneze. Na voljo je s popolno podporo za WooCommerce in je zelo enostaven za nastavitev.

Druge funkcije vključujejo 13 območij, pripravljenih za gradnike, widgetized domačo stran, glave po meri, logotip po meri in več predlog strani.

31. Creativo

Creativo

Če iščete kreativno temo za WordPress za svoje podjetje, si oglejte Creativo. Na voljo je s 3 oblikovalskimi postavitvami, 7 preoblekami in več postavitvami glave z neomejeno barvno izbiro.

Na voljo je z vgrajeno vrsto portfelja in popolno podporo za WooCommerce. Prav tako je priložen ustvarjalec strani, drsnik in vtičnik za klepet v živo.

To je vse za zdaj.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti čudovito temo WordPress za vaše podjetje. Morda boste želeli videti tudi naš seznam 24, ki morajo imeti vtičnike WordPress za poslovna spletna mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map