32 најбоље теме ВордПресс портфеља за вашу веб страницу (2020)

Тражите ли најбоље ВордПресс портфељ теме? ВордПресс је савршен алат за прављење прелепих портфеља на којима ћете представити свој посао и добити нове клијенте. У овом чланку ћемо делити наш стручни избор најбољих тема ВордПресс портфеља, тако да можете почети одмах.


Најбоље ВордПресс теме за портфеље

Израда веб локације са ВордПрессом

Избор успешне платформе за вашу веб локацију је пресудан за успех. Самостална веб страница ВордПрес.орг пружа вам флексибилност и слободу да направите веб локацију која не само да показује ваше таленте, већ вам помаже да добијете више посла.

Да бисте започели, прво морате да се пријавите за ВордПресс хостинг налог. Овде ће ваша интернет страница живети на интернету.

Требаће вам и име домена. Ово ће бити адреса ваше веб локације (пример: впбегиннер.цом или гоогле.цом).

Препоручујемо да користите или Блуехост или СитеГроунд. Ово су једна од највећих хостинг компанија на свету и званични ВордПресс хостинг партнер.

Након што се пријавите за хостинг рачун, мораћете да инсталирате ВордПресс. Следите упутства из нашег корак по корак водича о томе како покренути ВордПресс блог и бићете покренути и покренути у било којем тренутку.

Након инсталирања ВордПресс-а моћи ћете да одаберете тему за своју веб локацију. Можете одабрати било коју тему из нашег стручног избора у наставку, а затим се упутите у наш водич о томе како инсталирати ВордПресс тему да бисте је поставили.

Након тога, погледајмо најбоље теме ВордПресс портфеља тренутно доступне на тржишту. Ова листа садржи избор бесплатних и премиум ВордПресс тема и све су у потпуности мобилне.

1. Модерн Портфолио Про

Модерн Портфолио

Модерн Портфолио Про је елегантна тема ВордПресс портфолија компаније СтудиоПресс. Изграђен је на врху чврстог језгра оквира теме Генесис.

Модерни портфељ има минималистички изглед са фокусом на прелепи приказ ваших слика и фотографија.
Има више распореда страница за блог, почетну страницу, одредишне странице итд. Лако је за подешавање помоћу алата за прилагођавање тема уживо. Почетна страница је направљена од подручја спремних за видгете који вам омогућују повлачење и испуштање предмета на почетној страници.

2. Амбианце Про

Амбианце Про

Амбианце Про је тема ВордПресс портфеља изграђена на оквиру Генесиса. Дизајниран посебно за лепо приказивање фотографија и слика, Амбианце Про долази са прелепим избором изгледа и елегантном типографијом.

Долази са више предложака страница за ваш блог, архиве и одредишне странице. Брзо је и једноставно подешавање помоћу алата за прилагођавање тема уживо. Има два навигациона менија, један на врху, а други на дну. Почетна страница је у потпуности израђена тако да је можете лако подесити за неколико минута.

3. Изложите Про

Изложите Про

Екпосе Про је још једна елегантна и елегантна тема ВордПресс портфолија компаније СтудиоПресс. Долази са видгетизед почетном страницом са четири подручја виџета и има више предложака за ваш блог, почетну страницу, архиву и одредишне странице.

Екпосе Про је дизајниран да лепо прикаже ваше фотографије. Користи велики дисплеј слика и има прилагођени формат поста са галеријом са приказом фотографија у светлом оквиру. Подесиво је брзо и лако и високо оптимизовано за брзину и перформансе.

4. Гомила

Гомила

Пиле је модерна и елегантно дизајнирана тема за ВордПресс портфељ за уметнике, креативце и агенције. Његова почетна страница садржи клизач на целом екрану са дугметом позива на акцију.

Долази са предивним опцијама боја, неколико избора изгледа и прелепим галеријама које приказују ваш рад. Пила је једноставна за употребу и сва подешавања тема могу се лако прилагодити.

5. Камера

Камера

Као што име говори, Цамера је прекрасна тема ВордПресс портфолија за фотографе, илустраторе и визуелне уметнике. Фокусира се на запањујуће леп приказ великих слика са елегантном типографијом која вам омогућава да додате богат елемент приповиједања својим сликама.

Садржи изглед без ометања са склопљивим менијем и бочном траком. Подешавање је лако и избегава збунити кориснике са компликованим опцијама. Долази са уграђеном надзорном плочом за почетак рада која ће вам помоћи да поставите тему за неколико минута.

6. Дизајнер

Дизајнер

Дизајнер је прелепа тема ВордПресс портфеља за дизајнере, уметнике, фотографе и приповедаче. Користи прелијеп распоред решетки са два ступаца на почетној страници и долази с прекрасним приказом портфолија.

Усредсређен је на то да се слике искоче и да ниједан други дизајнерски елемент не одврати пажњу корисника. Има преклопни мени и бочну траку и долази с почетном командном таблом која ће вам помоћи да започнете.

7. Поцкет

Џеп

Поцкет је минималистичка тема и фотографија у ВордПресс-у. Одликује се прекрасном типографијом и великим приказом слика и заглавља. Нема бочних трака осим оне која је на дну спремна за додатак.

Долази са једним навигационим менијем на врху и менијем веза са друштвеним медијима на дну. Својим минималистичким приступом дизајну, Поцкет је врло једноставан за постављање и врло оптимизован за брзину и перформансе.

8. Север

Север

Нортх је још једна сјајна тема ВордПресс портфеља са решетком заснованим на мрежи. Долази са предивним шаблонима портфолија за лепо приказивање слика, фотографија, видео записа и аудио датотека.

Долази са вишеструким избором боја, подржава формате постова и може се користити са додацима за галерију других произвођача за стварање прелепих галерија фотографија.

9. Глагол

Верб

Верб је ВордПресс портфолијска тема за дизајнере, уметнике, фотографе, итд. Има диван дизајн са мрежним распоредом на почетној страници и страницама у целој ширини за портфељне ставке и странице.

Верб вам омогућава да прилагодите боје и пребаците прилагођени логотип из програма за прилагођавање тема уживо.

10. Врхунац

Врхунац

Пеак је модерна тема у ВордПресс портфељу која садржи приказ слика на плочицама у одазивном распореду решетки.

Долази са више изгледа за странице као и постове. Садржи мега мени на врху, мени на друштвеним мрежама и видгет-ове са клизном бочном траком.

11. Естетска

Естетска

Естетика је елегантна тема ВордПресс портфолија погодна за фотографе, стилисте, дизајнере итд. Долази са уграђеним сектором портфолија, вишеструким избором изгледа и неограниченим бојама.

Такође долази са више бочних трака и алатом за прављење и пребацивање страница. Такође у потпуности подржава ВооЦоммерце и може се користити за покретање сопствене интернет продавнице.

12. Наставите

Резиме

Ресуме је смела тема за ВордПресс портфељ. Долази са уграђеним управљачким системом портфолија, прилагођеним видгетима и програмом за прављење и повлачењем почетних страница.

Такође се може користити као тема једне странице на којој су сви одељци ваше веб странице приказани на почетној страници.

13. Изложеност

Изложеност

Излагање је стилска вишенаменска ВордПресс тема са уграђеним системом управљања портфељем. Идеалан је за веб странице за фотографије, моду, стил живота, уметности и заната.

Долази са алатком за прављење драг-дроп-а који вам омогућава да дизајнирате странице онако како желите. Уграђено је пуно опција за прилагођавање и брзо је прилагодљив.

14. Угао

Цорнер

Цорнер је тема уметника, дизајнера и фотографа за ВордПресс у минималистичком стилу. Садржи уграђену област управљања портфељем и прилагођене виџете за Твиттер и Флицкр.

Има више изгледа странице и можете сами бирати боје. Подржава ВооЦоммерце и тестира се с популарним додацима за креирање страница ВордПресс-а.

15. Елегантно

Елегантно

Елегантна је моћна ВордПресс тема за портфолије. Долази са уграђеним управљачким системом портфолија и долази са вишеструким изгледима решетки и ступаца. Такође долази са филтрима слика које можете применити на фотографије након што их пошаљете.

Тема долази са властитим алатом за прављење драг-дроп-а с неколико уграђених предложака за брзо стварање различитих врста одредишних страница. Одликује се раскошном типографијом и испоручује се са неколико прилагођених виџета.

16. Угао

Угао

Англе је флексибилна ВордПресс вишенаменска тема са делом портфеља. Долази са алатком за прављење драг и падајућих страница, више опција за изглед и неколико прилагођених виџета.

Дизајниран је тако да буде погодан за портфолио, блогање, фотографију, па чак и као пословни вебсајт. Лако је подесити и оптимизовати за брзину и СЕО.

17. Обална линија

Обална линија

Обала линије је јединствено лепа тема ВордПресс портфолија. Долази са врстом садржаја портфеља, моћним прилагођеним видгетима и вишеструким избором изгледа.

Има фиксну леву бочну траку са прилагођеном подршком за позадину и долази са различитим предлошцима страница за блог, портфолио, архиве и галерије.

18. Прави Север

Труе Нортх

Труе Нортх је флексибилна тема у ВордПресс портфолиу, прелепог дизајна. Долази са вишеструким избором изгледа и уграђеним делом портфеља. Садржи решење засновано на мрежи на почетној страници са прелепим приказом слика.

Труе Нортх подржава прилагођену позадину, прилагођено заглавље и долази с неколико прилагођених видгета за друштвене мреже.

19. Сећања

Сећања

Мемориес је прелепа ВордПресс тема за фотографије са елегантним приказом предмета вашег портфеља. Нема тип портфељног садржаја, већ долази са галеријским дисплејом који лепо приказује ваше фотографије, дизајне и друга визуелна дела.

Тема долази са више схема боја и има више избора изгледа. Долази са прилагођеном подршком за позадине и заглавља, као и са прилагођеним виџетима за ваше профиле на друштвеним мрежама.

20. Ницо

Ницо

Ницо је још једна елегантно дизајнирана тема за ВордПресс портфељ за фотографе, уметнике, дизајнере итд. Долази са прелепим филтрирајућим секцијама портфолија и флексибилним опцијама за изглед различитих страница на вашој веб локацији.

Ницо долази са више колор схема и има подршку за прилагођене позадине, заглавља, видгете итд.

21. Вињета

Вињета

Вињета је моћна ВордПресс вишенамјенска тема дизајнирана посебно за фотографе. Почетна страница садржи заглавље преко целог екрана у којем можете да користите слику или видео запис са вашим позивом на акцију.

Вињета не долази са типом филтера за портфељ. Уместо тога, долази са галеријама слика које приказују ваш рад. Има флексибилне могућности прилагођавања с подршком за прилагођене заглавља, позадину, више распореда страница и шеме боја.

22. Моззи

Моззи

Моззи је светала ВордПресс портфолија тема за илустраторе, графичке дизајнере, фотографе итд. Садржи прилагодљиву почетну страницу са клизачем и истакнутим областима садржаја.

Долази са уграђеним одељцима за портфељ, услуге и клијенте. Долази са подршком за прилагођене формате поста, позадине, заглавља и друштвене видгете.

23. бркови

Бркови

Бркови су тема са ВордПресс портфолијом на једној страници за дизајнере, уметнике, фотографе, итд. Флексибилна је за употребу као тема са једном страницом или као тема са више страница. Долази са уграђеним портфељем, клијентима, услугама и врстама садржаја чланова тима.

Бркови имају диван и заиста јединствен дизајн са прилагођеном подршком за лого. Долази са Гоогле мапама и подршком за образац за контакт.

24. Нацрт

Нацрт

Скица је тема бесплатног ВордПресс портфеља у минималистичком стилу. Користи истакнуте слике за приказ мрежног распореда на почетној страници. Идеално за фотографе да покажу своје радове. Подржава прилагођавање тема употребом корисничког алата за прилагођавање уживо и долази с једним навигацијским менијем на врху.

25. Схапели

Схапели

Схапели је веома прилагодљива тема ВордПресс портфолија. Дизајниран је тако да буде довољно флексибилан за веб странице са једном страницом као и за веб странице са више страница. Одликује је прелеп приказ истакнутих слика и долази са великом прилагођеном подршком за заглавље.

Има потпуно видгетизед почетну страницу на коју можете само да превучете и испустите видгете да бисте додали портфељ, изјаве и паралакса.

26. Никкон

Никкон

Никкон је бесплатна тема за ВордПресс фотографију и портфељ. Дизајниран је за лепо приказивање слика у мрежном распореду на почетној страници. Нуди више распореда заглавља, изглед подножја и више образаца страница. Подржава ВооЦоммерце ван кутије и нуди једноставне опције прилагођавања.

27. Пикграпхи

Пикграпхи

Пикграпхи је елегантна и бесплатна тема за ВордПресс портфељ. Почетна страница садржи велику слику заглавља или прилагођени клизач са мрежним распоредом користећи истакнуте слике. Подржава многе популарне бесплатне додатке ван кутије и у потпуности је компатибилна с додатком Полиланг за израду вишејезичних веб страница.

28. Гридсби

Гридсби

Гридсби је бесплатна тема у ВордПресс портфолиу Пинтерест стила дизајнирана посебно за фотографе, кустосе, уметнике итд. Почетна страница је направљена помоћу истакнутих слика из блогова у прелепом распореду заснованом на мрежи. Такође користи галерију почетних страница као функцију за приказивање фотографија на почетној страници.

29. Бејли

Бејли

Баилеи је флексибилна тема ВордПресс портфолија за дизајнере ентеријера, фотографе и друге креативне типове. Долази са уграђеним одељком за пројекте који вам омогућавају да лако додате ставке портфеља са потпуним детаљима и сликама.

Тема подржава више распореда страница са више опција бочне траке. Такође долази са неколико спремних за употребу прилагођених виџета за друштвене медије, једноставним клизачем и представљеним клизачем садржаја.

30. Видеограф

Видеограф

Као што име каже, Видеограпхер је тема портфолија ВордПресс-а за видео продуценте, филмаше и фотографе. На почетној страници има велики видеозапис са заглављу на целом екрану. Долази са уређивачем страница за превлачење и испуштање, тоновима кратких кодова и неколико прилагођених виџета.

Видеограф такође нуди предлошке страница, са више опција за бочну траку. Долази са различитим схемама боја и врло је лако подесити.

31. Реми

Реми

Реми је још један диван ВордПресс портфељ и тема фотографије. Долази са уграђеним типом садржаја за додавање и управљање вашим пројектима и ставкама портфеља. Долази са више опција за изглед и неколико прилагођених виџета. Долази са подршком за Гоогле Мапс и Гоогле фонтове и може се лако прилагодити помоћу алата за прилагођавање уживо.

32. Инспиро

Инспиро

Инспиро је прелепа вишенаменска ВордПресс тема која је идеална за веб локације са видео портфељем. Долази са прекрасним видео позадинама преко целог екрана, моћним сектором портфолија, исписним светлима и модулом галерије.

Има јединствене прилагођене виџете за приказивање портфолија. Садржи четири јединствене предлошке и програм за прављење и повлачење страница. Функција видео лигхтбок-а омогућава корисницима да гледају видео записе у искачућем прозору ради интензивнијег корисничког искуства.

То је све за сада.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете савршену ВордПресс тему за веб локације са портфолијом. Можда ћете такође желети да видите наш цео корак по корак ВордПресс СЕО водич за почетнике.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map