32 najboljših portfeljskih tem WordPress za vaše spletno mesto (2020)

Iščete najboljše teme WordPress portfelja? WordPress je odlično orodje za ustvarjanje čudovitih spletnih strani za portfelj, s katerimi lahko predstavite svoje delo in pridobite nove stranke. V tem članku bomo delili naš strokovni izbor najboljših tem WordPress Portfolio, tako da lahko začnete takoj.


Najboljše teme WordPress za portfelje

Izdelava spletnega mesta za portfelj z WordPressom

Izbira prave platforme za vaše spletno mesto portfelja je ključnega pomena za uspeh. Samostojno spletno mesto WordPres.org vam omogoča fleksibilnost in svobodo pri izdelavi spletnega mesta, ki ne samo pokaže vaše talente, ampak vam pomaga do več dela.

Če želite začeti, se morate najprej prijaviti za WordPress račun za gostovanje. Tu bo vaša spletna stran živela na internetu.

Potrebovali boste tudi ime domene. To bo naslov vašega spletnega mesta (primer: wpbeginner.com ali google.com).

Priporočamo, da uporabite Bluehost ali SiteGround. To je ena največjih gostiteljskih podjetij na svetu in uradni WordPress hosting gostitelj.

Ko se prijavite za račun za gostovanje, boste morali namestiti WordPress. Sledite navodilom v našem koraku po korakih o tem, kako začeti WordPress blog in začeli boste delovati v nobenem trenutku.

Po namestitvi WordPress-a boste lahko izbrali temo za svoje spletno mesto. Spodaj lahko izberete katero koli temo iz našega strokovnega izbora in nato pojdite v naš vodič, kako namestiti WordPress temo, da jo nastavite.

Po tem si poglejmo najboljše teme WordPress portfelja, ki so trenutno na voljo na trgu. Ta seznam vsebuje izbor brezplačnih in vrhunskih WordPress tem, ki so popolnoma odzivne na mobilni telefon.

1. Sodobni portfelj Pro

Sodoben portfelj

Modern Portfolio Pro je elegantna tema WordPress portfelja podjetja StudioPress. Zgrajena je na vrhu trdnega jedra tematskega okvira Genesis.

Modern Portfolio odlikuje minimalistična postavitev s poudarkom na čudovitem prikazu slik in fotografij.
Ima več postavitev strani za blog, domačo stran, ciljne strani itd. Nastavitev je enostavno s programom za prilagajanje tem v živo. Domača stran je narejena iz območij, pripravljenih za gradnike, ki omogočajo vlečenje in spuščanje predmetov na domači strani.

2. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro je tematska tema WordPress portfelja, zgrajena na osnovi Genesis. Ambiance Pro je zasnovan posebej za lepo prikazovanje fotografij in slik z lepo izbiro postavitve in elegantno tipografijo.

Na voljo je z več predlogi strani za vaš blog, arhive in ciljne strani. Nastavitev je hitra in enostavna s programom za prilagajanje tem v živo. Ima dva navigacijska menija, enega na vrhu in drugega na dnu. Domača stran je v celoti postavljena na widgetized, tako da jo lahko preprosto nastavite v minutah.

3. Izpostavite Pro

Izpostavite Pro

Expose Pro je še ena elegantna in elegantna tema WordPress portfelja podjetja StudioPress. Na voljo je z widgetized domačo stranjo s štirimi področji gradnikov in ima več predlog za vaš blog, domačo stran, arhiv in ciljne strani.

Expose Pro je zasnovan tako, da lepo prikazuje vaše fotografije. Uporablja velik prikaz slik in ima obliko slike v galeriji po meri s svetlobnim prikazom fotografij. Nastavitev je hitra in enostavna ter je zelo optimizirana za hitrost in zmogljivost.

4. Kup

Kopica

Pile je sodobna in elegantno zasnovana tema WordPress portfelja za umetnike, ustvarjalce in agencije. Na svoji domači strani je drsnik na celotnem zaslonu z gumbom za poziv k akciji.

Na voljo so čudovite barvne možnosti, več možnosti postavitve in čudovite galerije za prikaz vašega dela. Pile je preprost za uporabo in vse nastavitve tem lahko enostavno prilagodite.

5. Kamera

Kamera

Kot že ime pove, je Camera čudovita tema portfelja WordPress za fotografe, ilustratorje in vizualne umetnike. Osredotoča se na osupljivo lep prikaz velikih slik z elegantno tipografijo, ki vam omogoča, da svojim slikam dodate bogat element pripovedovanja zgodb.

Odlikuje ga postavitev brez motenj z zložljivim menijem in stransko vrstico. Nastavitev je enostavna in preprečuje zmede uporabnikov z zapletenimi možnostmi. Na voljo je z vgrajeno nadzorno ploščo za začetek, ki vam bo pomagala nastaviti temo v nekaj minutah.

6. Oblikovalec

Oblikovalec

Oblikovalec je lepa tema WordPress portfelja za oblikovalce, umetnike, fotografe in pripovedovalce. Na domači strani uporablja čudovito postavitev dveh stolpcev na mreži, ki je opremljena s čudovitim prikazom portfelja.

Osredotoča se na to, da se vaše slike pojavljajo in da nobeni drugi dizajnerski elementi ne odvračajo uporabnikov. Ima zložljiv meni in stransko vrstico, na voljo pa je tudi nadzorna plošča, s katero boste lažje začeli.

7. žep

Žep

Pocket je minimalistična tema fotografije in portfelja WordPress. Odlikuje jo čudovita tipografija in velik prikaz slik in glave. Ni stranskih vrstic razen enega območja, ki je na dnu pripravljeno za gradnike.

Na voljo je z enim navigacijskim menijem na vrhu in menijem za povezave na družabne medije na dnu. Pocket je zaradi svojega super minimalističnega pristopa k oblikovanju zelo enostaven in je zelo optimiziran za hitrost in zmogljivost.

8. sever

sever

North je še ena čudovita tema WordPress portfelja z mrežno postavitvijo. Na voljo je s čudovitimi predlogami za portfelj za lepo prikazovanje slik, fotografij, videoposnetkov in zvočnih datotek.

Na voljo je z več barvnimi izbirami, podpira formate objav in jih lahko uporabljate s pomočjo vtičnikov drugih proizvajalcev za ustvarjanje čudovitih fotogalerij.

9. glagol

Glagol

Verb je tema portfelja WordPress za oblikovalce, umetnike, fotografe itd. Odlikuje ga čudovit dizajn z mrežno postavitvijo na domači strani in polnimi širinami za elemente portfelja in strani.

Verb vam omogoča prilagajanje barv in nalaganje logotipa po meri iz orodja za prilagajanje tem v živo.

10. Vrhunec

Vrhunec

Peak je sodobna tema WordPress portfelja, ki prikazuje prikaz slik na ploščicah v odzivni postavitvi omrežja.

Na voljo je z več postavitvami za strani in objave. Na voljo je mega meni na vrhu, meni v družabnih medijih in pripomočki z drsno stransko vrstico.

11. Estetsko

Estetsko

Estetika je elegantna tema WordPress portfelja, primerna za fotografe, stiliste, oblikovalce itd. Na voljo je z vgrajenim odsekom portfelja, več izbirami postavitve in neomejenimi barvami.

Na voljo je tudi več stranskih vrstic in ustvarjalnik strani s povleci in spusti. Prav tako v celoti podpira WooCommerce in se lahko uporablja za vodenje lastne spletne trgovine.

12. Nadaljuj

Nadaljuj

Resume je krepka tema portfelja WordPress. Na voljo je z vgrajenim območjem za upravljanje portfelja, pripomočki po meri in ustvarjalcem domačih strani povleci in spusti.

Uporablja se lahko tudi kot tema ene strani, kjer so vsi odseki vašega spletnega mesta prikazani na domači strani.

13. Izpostavljenost

Izpostavljenost

Izpostavljenost je elegantna večnamenska tema programa WordPress z vgrajenim sistemom upravljanja portfelja. Idealen je za fotografije, modo, življenjski slog, umetnost in obrt.

Priložen je ustvarjalnik strani s povleci in spusti, ki omogoča oblikovanje strani tako, kot želite. Vgrajeno je veliko možnosti za prilagajanje in je povsem odziven na mobilnikih.

14. Kotiček

Kotiček

Corner je tema umetnikov, oblikovalcev in fotografij v minimalističnem slogu WordPress portfelja. Na voljo je z vgrajenim območjem za upravljanje portfelja in pripomočki po meri za Twitter in Flickr.

Ima več postavitev strani in lahko izberete svoje barve. Podpira WooCommerce in je preizkušen s priljubljenimi vtičniki za oblikovanje strani WordPress.

15. Eleganten

Eleganten

Eleganten je močna WordPress tema za portfelje. Na voljo je z vgrajenim območjem upravljanja portfelja in ima več postavitev omrežja in stolpcev. Priloženi so tudi slikovni filtri, ki jih lahko naložiš na fotografije, ko jih naložiš.

Tema je opremljena z lastnim orodjem za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani z več vgrajenimi predlogami za hitro ustvarjanje različnih vrst ciljnih strani. Ima krasno tipografijo in ima več pripomočkov po meri.

16. Kot

Kot

Angle je prilagodljiva večnamenska tema programa WordPress z razdelkom o portfelju. Na voljo je ustvarjalnik strani s povleci in spusti, več možnosti postavitve in več pripomočkov po meri.

Zasnovan je tako, da je primeren za portfelj, bloganje, fotografijo in celo kot poslovno spletno mesto. Je enostavno nastaviti in optimizirati za hitrost in SEO.

17. Obalna črta

Obalna črta

Obalna črta je edinstveno lepa tema WordPress portfelja. Na voljo je z vrsto vsebine portfelja, zmogljivimi pripomočki po meri in več izbirami postavitve.

Ima fiksno levo stransko vrstico s podporo za ozadje po meri in ima različne predloge strani za blog, portfelj, arhive in galerije.

18. Pravi sever

Pravi sever

True North je prilagodljiva tema portfelja WordPress s čudovitim dizajnom. Na voljo je z več izbirami postavitve in vgrajenim odsekom portfelja. Na domači strani ima postavitev na mreži, s čudovitim prikazom slik.

True North podpira ozadje po meri, glavo po meri in ima več pripomočkov po meri za socialne medije.

19. Spomini

Spomini

Spomini je lepa tema WordPress fotografije z elegantnim prikazom elementov vašega portfelja. Nima vrste vsebine portfelja, temveč ima galerijski zaslon, ki lepo prikazuje vaše fotografije, modele in druge vizualne umetnine.

Tema ima več barvnih shem in ima več možnosti izbire postavitve. Na voljo je s podporo za ozadje in glave po meri ter pripomočki po meri za vaše profile družabnih medijev.

20. Nico

Nico

Nico je še ena elegantno oblikovana tema portfelja WordPress za fotografe, umetnike, oblikovalce itd. Na voljo je s čudovitim filtriranim odsekom portfelja in prilagodljivimi možnostmi postavitve za različne strani na vašem spletnem mestu.

Nico ima več barvnih shem in ima podporo za ozadja po meri, glave, pripomočke itd.

21. Vinjeta

Vinjeta

Vinjeta je močna večnamenska tema WordPress, zasnovana posebej za fotografe. Domača stran vsebuje celozaslonsko glavo, kjer lahko s sliko ali videoposnetkom uporabite svoj poziv k akciji.

Vinjeta ne spada v vrsto portfeljskega filtra. Namesto tega je priložena galerija slik, ki prikazuje vaše delo. Ima prilagodljive možnosti prilagajanja s podporo za glave po meri, ozadje, več postavitev strani in barvne sheme.

22. Mozzy

Mozzy

Mozzy je svetla tema portfelja WordPress za ilustratorje, grafične oblikovalce, fotografe itd. Ima prilagodljivo domačo stran z drsnikom in predstavljenimi območji vsebine.

Na voljo je z vgrajenimi razdelki za portfelj, storitve in stranke. Priložena je podpora za oblike objav, ozadja po meri, naslove in družabne pripomočke.

23. brki

Brki

Brki so tema na enem mestu za WordPress portfelj za oblikovalce, umetnike, fotografe itd. Je prožna za uporabo kot tema ene strani ali večstranska tema. Na voljo je z vgrajenim portfeljem, strankami, storitvami in vrstami vsebin za člane skupine.

Za brke je čudovit in resnično edinstven dizajn s podporo logotipa po meri. Na voljo je tudi Google Zemljevidi in podpora za kontaktne obrazce.

24. Osnutek

Osnutek

Osnutek je minimalistična tema brez portfelja WordPress portfelja. Uporablja predstavljene slike za prikaz postavitve na mreži na domači strani. Idealno za fotografe, da prikažejo svoje delo. Podpira prilagajanje tem z uporabo prilagajalnika v živo in na vrhu je en sam navigacijski meni.

25. Skromno

Skromno

Shapely je zelo prilagodljiva tema WordPress portfelja. Zasnovan je tako, da je dovolj prilagodljiv za spletna mesta z enimi stranmi in tudi za več strani. Ima čudovit prikaz predstavljenih slik in ima veliko podporo za glavo po meri.

Ima popolnoma widgetizirano domačo stran, na katero lahko samo povlečete in spusti pripomočke, če želite dodati razdelke o portfelju, pričevanjih in paralaksa.

26. Nikkon

Nikkon

Nikkon je brezplačna WordPress tema fotografije in portfelja. Zasnovan je za lepo prikazovanje slik v mreži, postavljeni na domači strani. Ponuja več postavitev glave, postavitve podnožja in več predlog. Podpira WooCommerce izven škatle in ponuja preproste možnosti prilagajanja.

27. Pixgraphy

Pixgraphy

Pixgraphy je elegantna in brezplačna tema WordPress portfelja. Na domači strani je velika slika glave ali drsnik po meri s postavitvijo na mreži z uporabo predstavljenih slik. Podpira številne priljubljene brezplačne vtičnike izven škatle in je popolnoma združljiv s vtičnikom Polylang za izdelavo večjezičnih spletnih strani.

28. Gridsby

Gridsby

Gridsby je brezplačna tema v portfelju WordPress v slogu Pinterest, zasnovana posebej za fotografe, kuratorje, umetnike itd. Uporablja tudi galerijo domačih strani kot funkcijo za prikaz fotografij na domači strani.

29. Bailey

Bailey

Bailey je fleksibilna tema WordPress portfelja za notranje oblikovalce, fotografe in druge kreativne tipe. Na voljo je z vgrajenim odsekom za projekte, ki vam omogoča enostavno dodajanje elementov portfelja s popolnimi podrobnostmi in slikami.

Tema podpira več postavitev strani z več možnostmi stranske vrstice. Na voljo je tudi nekaj pripravljenih za uporabo pripomočkov po meri za socialne medije, preprost drsnik in drsnik z vsebino.

30. Videograf

Videograf

Kot pove že ime, je Videograf tema WordPress portfelja za producente videoposnetkov, filmske ustvarjalce in fotografe. Na domači strani je opremljen velik video oddelek s celozaslonskim zaslonom. Priložen je urejevalnik strani s povleci in spusti, tonami bližnjic in več pripomočkov, ki so že pripravljeni na uporabo.

Videograf ponuja tudi predloge strani z več možnostmi stranske vrstice. Na voljo je z različnimi barvnimi shemami in jih je zelo enostavno nastaviti.

31. Remi

Remi

Remi je še en lep WordPress portfelj in tema fotografije. Na voljo je z vgrajeno vrsto vsebine za dodajanje in upravljanje projektov in elementov portfelja. Na voljo je več možnosti postavitve in več pripomočkov po meri. Na voljo je s podporo za Google Zemljevide in Googlove pisave, ki jih je mogoče enostavno prilagoditi z uporabnikom v živo.

32. Inspiro

Inspiro

Inspiro je lepa večnamenska WordPress tema, ki je idealna za spletna mesta z video portfelji. Na voljo je s čudovitimi ozadji za celozaslonsko video ozadje, zmogljivim portfeljem, svetlobnim poljem in modulom galerije.

Ima edinstvene pripomočke po meri za prikaz portfeljskih vitrin. Vključuje štiri edinstvene predloge in ustvarjalnik strani s povleci in spusti. Funkcija video svetlobne plošče uporabnikom omogoča gledanje video posnetkov v pojavnem oknu za bolj potopno uporabniško izkušnjo.

To je vse za zdaj.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti popolno temo WordPress za portfeljska spletna mesta. Morda boste želeli videti tudi naš celoten korak za korakom WordPress SEO vodič za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me