4 најбоља додатка за претварање веб локације ВордПресс у апликацију за мобилне уређаје

Да ли тражите решење за претворбу своје ВордПресс странице у мобилну апликацију? Све више и више људи радије прегледава интернет и купује на мрежи путем својих мобилних уређаја. Апликације су погодан начин за испоруку вашег садржаја и нуде боље мобилно искуство. У овом чланку ћемо вам показати најбоље додатке за претварање ВордПресс-а у мобилну апликацију.


Како претворити ВордПресс у мобилну апликацију

Зашто правити мобилну апликацију за своју ВордПресс локацију?

Ако проверите саобраћај на веб локацији у Гоогле Аналитицс-у, видећете да велики број корисника приступа вашој веб локацији са својих мобилних телефона. Најлакши начин да осигурате да корисници мобилних уређаја имају лепо искуство на вашој веб локацији је тако што учине да мобилни реагује.

ВордПресс веб локација са мобилним уређајем користи дизајн који се аутоматски прилагођава величини екрана корисника. Скоро све добре ВордПресс теме су мобилне реакције ван кутије. Можете чак да нађете сјајне одзивне теме за мобилне уређаје за ВооЦоммерце.

Међутим, нека предузећа могу желети понудити још љепше корисничко искуство креирањем властитих мобилних апликација. Уместо да посећују вашу веб локацију у прегледачу, корисници ће моћи да покрену апликацију са почетног екрана за приступ омиљеном блогу, интернетској продавници, веб локацији за чланство или интернетској заједници.

Изградња мобилне апликације обично захтева вештину програмирања, а постоји доста развојних агенција које ће изградити мобилну апликацију за вашу веб локацију. Међутим, то би вас коштало много новца (15.000 УСД и више).

Ако желите да направите мобилну апликацију на буџет, тада постоји неколико ВордПресс додатака који вам могу помоћи да претворите своју ВордПресс локацију у мобилну апликацију. Све су то плаћена решења, али коштају много мање од ангажовања некога да направи нову апликацију за вас.

Имајте на уму да коришћење ових додатака и даље захтева од средњих до напредних вештина ВордПресс-а. Ако сте апсолутни почетник, онда ћемо вам препоручити употребу теме која се прилагођава мобилним уређајима и побољшати вашу ВордПресс брзину да бисте стекли више мобилних корисника.

Како је речено, ево најбољих додатака за претворбу ваше ВордПресс странице у мобилну апликацију.

1. АппПрессер

АппПрессер

АппПрессер је платформа једноставна за употребу која вам помаже да претворите било коју ВордПресс локацију у мобилну апликацију. Имају наменску тему за ВордПресс за мобилне уређаје која се може користити за креирање апликације за ваш блог, ВооЦоммерце продавницу или БуддиПресс веб локацију.

Има визуелни програм за прилагођавање апликација који лако мења изглед ваше апликације баш као што бисте то урадили за ВордПресс тему. Можете да прилагодите боје, додате прилагођене странице, извучете ВордПресс садржај и још много тога. АппПрессер нуди интегрисане пусх нотификације које је прилично једноставно подесити и управљати.

2. МобиЛоуд

МобиЛоуд

МобиЛоуд омогућава власницима веб локација да претворе своје ВордПресс веб локације у мобилне апликације. Имају два производа: један за вести или веб блогове и други за веб локације који користе ВооЦоммерце или друге софистициране додатке..

Долази са пусх нотификацијама, подршком за мобилно оглашавање, аналитиком и прилагођеним брендирањем. Апликација је конфигурисана, припремљена и може се такође доставити у продавнице апликација за вас.

3. Андроапп

АндроАпп

АндроАпп је још један користан додатак за конверзију веб локације ВордПресс у мобилну апликацију. Долази са ванмрежном подршком, вишеструким темама, подршкама за интернационализацију, неограниченим пусх нотификацијама, бесконачним скролом и природним дељењем друштвених мрежа. Не подржава ВооЦоммерце или БуддиПресс.

Програмски додатак ће вам помоћи да конфигуришете и преузмете своју апликацију коју касније можете сами да пошаљете у продавницу Плаи или ангажујете аутора додатка да то уради за вас.

Добра страна овог додатка је та што бесплатна верзија омогућава програмеру да приказује своје огласе.

4. ВПАпп.Ниња

ВПАпп.Ниња

ВПАпп.Ниња вам омогућава да креирате мобилну апликацију или прогресивни веб за своју веб страницу ВордПресс. Можете да купите једну доживотну лиценцу за израду апликације. Све подешавање и конфигурација апликације може се обавити унутар вашег административног подручја ВордПресс.

Омогућава вам једноставне алате за учитавање икона, тастера, боја, превода и више апликација. Подржава Гоогле Аналитицс, уграђено кеширање, ванмрежни садржај и компатибилност са свим популарним ВордПресс додацима.

Ако озбиљно мислите да претворите своју ВордПресс веб локацију у апликацију, препоручујемо вам да користите АппПрессер или Мобилоуд.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље додатке за претворбу веб локације ВордПресс у мобилну апликацију. Такође бисте желели да видите наш водич о томе како пратити ангажман корисника у ВордПресс-у помоћу Гоогле аналитике.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me