41 najboljših brezplačnih tem za WordPress fotografijo (strokovni izbor)

Iščete najboljše brezplačne teme fotografije WordPress za vaše spletno mesto? WordPress uporablja na tisoče fotografov, oblikovalcev in umetnikov z vsega sveta, da lepo prikažejo svoj portfelj in fotografije. V tem članku vam bomo prikazali 40+ najboljših brezplačnih WordPress fotografij, ki jih lahko uporabite na svojem spletnem mestu.


Iskanje najboljših brezplačnih tematik za WordPress fotografijo

Preden začnemo, si oglejte naš vodič, kako izbrati popolno temo za WordPress. Pomagal vam bo razumeti stvari, ki jih morate iskati v temi WordPress.

Po tem si oglejmo nekaj najboljših brezplačnih tem WordPress fotografij.

1. Galerija portfeljev

Galerija portfeljev

Portfolio Gallery je popolnoma odzivna in brezplačna tema fotografije WordPressa. Na voljo je z več predlogi strani in s svetlobnim poljem, da se vaše fotografije lepo prikažejo.

2. Odprtina

Odprtina

Ta primerno imenovana tema je popolnoma odzivna tema fotografije WordPressa. Na voljo je z vgrajenim drsnikom na celotnem zaslonu za prikaz fotografij na vaši domači strani.

3. Tography Lite

Topografija Lite

Topografija je lepa brezplačna WordPress tema, zasnovana za fotografske bloge. Odlikuje ga minimalističen dizajn s poudarkom na slikah in tipografiji.

4. Foto seja

Fotografiranje

Kot že ime pove, je Photo Session popolnoma odzivna brezplačna tema WordPress fotografije. Na voljo je drsnik na celotnem zaslonu in kompaktni navigacijski meniji.

5. Divina

Divina

Divina je sodobna tema brezplačne fotografije WordPress. Priložena je stranska glava, ki deluje tudi kot navigacijski meni in stranska vrstica. Izredno izgine na mobilnih in tabličnih napravah. Divina je kot nalašč za fotografe, modne bloge, agencije za modeliranje itd.

6. Fotografski svet

Foto svet

Photo World je popolnoma odzivna in WooCommerce tema za WordPress. Na domači strani je na voljo drsnik s celozaslonskim zaslonom s prikazom sličic.

7. Objektiv

Objektiv

Objektiv je odzivna tema WordPress, ki je idealna za fotografe, oblikovalce in oglaševalce. Na voljo je s čudovito postavitvijo galerije, predlogo strani in socialnim menijem.

8. Teletina

Teletina

Teletina je preprosta tema WordPress, zasnovana za prikaz slik in galerij. Je večnamenska tema in jo lahko uporabljamo s skoraj katero koli spletno stranjo WordPress.

9. Patio

Patio

Z minimalističnim oblikovalskim pristopom je Patio odzivna tema programa WordPress za fotografe in oblikovalce. Z vgrajenimi predstavljenimi slikami popestri svojo domačo stran v lepi odzivni postavitvi.

10. Inovate

Inovate

Inovate je zelo preprosta tema bloga s poudarkom na uporabnosti. Priložena je predstavitvena predloga, ki vam omogoča lepo predstavitev fotografij, slik in drugih del.

11. Iskanje

Iskanje

Quest je močna in sodobna večnamenska WordPress tema. Njegova fleksibilnost vam omogoča, da ga uporabljate za portfelj ali spletno mesto za fotografije, pa tudi za poslovno spletno stran. Je barvita in zelo prilagodljiva.

12. Harmonična

Harmonično

Harmonic je čudovita tema programa WordPress s celozaslonskimi slikami. Idealno za prikaz fotografij, portfelja ali uporabo za potovanje ali modni blog.

13. Čudak

Čudak

Freak je elegantna WordPress tema s čudovito glavo paralaksa. Na voljo je z vgrajenim odzivnim drsnikom, velikimi predstavljenimi slikami in več postavitvami strani.

14. Žifer otrok

Zifer Child

Zifer je otroška tema programa Zerif Lite. Zasnovan je tako, da je bolj osredotočen na fotografije in portfeljska spletna mesta. Izgleda čudovito lepo na vseh napravah.

15. ProtoPress

ProtoPress

ProtoPress je zasnovan za portfelja in fotografije spletnih strani. Je močna tema s številnimi možnostmi. Vsebuje več postavitev, predstavljena območja z vsebinami, vitrine, popolnoma nastavljivo širino stranske vrstice, drsnik s 3D učinki, Googlove pisave itd..

16. Yuuta

Yuuta

Yuuta zavzema zelo vizualni, a zelo poenostavljen pristop k temi WordPress fotografije. Na voljo je več stilov za različne formate objav. Idealno za foto bloge in vizualne dnevnike, vendar jih je mogoče enostavno uporabiti tudi za druge vrste spletnih mest.

17. Adriondack

Adriondack

Adirondack je na voljo s čudovito mrežno postavitvijo, zaradi česar je odlična izbira za fotografije spletnih strani. Ima velike slike, čudovito tipografijo, postavitve doma in blogov ter standardne funkcije teme WordPress, kot so meniji po meri in ozadje.

18. Skladno

Skladno

Coherent je osupljiva tema WordPress s slikami glave na celotnem zaslonu in čudovito tipografijo. Med drugimi standardnimi funkcijami je kompakten navigacijski meni, družabni meni, drsna plošča.

19. Biancaa

Biancaa

Izredno enostavna tema za WordPress. Bianca je minimalistična WordPress fotografija ali tema portfelja. Pripravljen je za mobilne naprave in izgleda odlično v vseh velikostih naprav.

20. SG Okno

SG Okno

SG Window je zelo prilagodljiva tema za fotografije ali potovalna spletna mesta. Je popolnoma odziven in ima domačo stran s postavitvijo mreže. Ima več stranskih vrstic, predloge strani in pripomočke po meri.

21. RokoPhoto Lite

RokoPhoto Lite

Rokophoto lite je tema, namenjena foto blogerjem. Osredotoča se na vizualni izgled vaših slik, pa tudi vsebine. Ima minimalističen oblikovalski pristop, ki je videti zelo eleganten in pomirjujoč.

22. vitraž

Vitraž

Vitraž je bogata s funkcijami in zelo prilagodljiva tema. Na voljo je z več stranskimi vrsticami in izbirate lahko postavitev iz orodja za prilagajanje tem. Izberete lahko štiri postavitve mrežnega stolpca za svoj spletni dnevnik in arhiv.

23. Avnii

Avnii

Avnii je popolnoma odzivna tema programa WordPress, ki temelji na zagonskih trakovih. Ima enostavno ploščo za prilagajanje, več barvnih shem, vgrajen drsnik in več predlog strani. Je večnamenska tema, kar pomeni, da jo lahko uporabite za katero koli spletno mesto WordPress.

24. Sanjska pot

Sanjska pot

Dream Way je otroška tema SG Windows (omenjena zgoraj). Vse lastnosti matične teme podeduje s svojim lastnim slogom. Sanjski način ima več možnosti postavitve, kot so desna stranska vrstica, leva stranska vrstica ali tri postavitve stolpcev. Prav tako podpira WooCommerce in se lahko uporablja tudi na spletnih straneh za e-trgovino.

25. Panaroma

Panorama

Panorama je osupljivo lepa tema fotografije WordPressa. Ima velike drsnike, ki prevzamejo domačo stran in zagotavljajo zelo interaktivno in privlačno uporabniško izkušnjo. Na straneh spletnega dnevnika in arhiva je običajna postavitev spletnega dnevnika.

26. Jax Lite

Jax Lite

Ustvarite osupljivo spletno mesto za portfelj ali fotografijo z Jax Lite, minimalistično in stilsko temo WordPress. Jax Lite odlikuje postavitev zidane mreže z velikim ozadjem paralaksa v glavi. Ima kompakten navigacijski meni, ki odlično deluje tako na mobilnih kot namiznih napravah.

27. Eryn

Eryn

Eryn je sveža lepa tema z glavnim poudarkom na osebnem bloganju. Odlikuje ga postavitev dveh stolpcev z velikim ozadjem za stolpec glave. Je popolnoma odziven in ima kompaktno vrstico za navigacijo in iskanje.

28. Super

Super

Super je večnamenska tema programa WordPress z veliko možnostmi prilagoditve. Ima čudovito postavitev domače strani, zaradi česar je idealen za fotografsko spletno mesto. Ima glavo po meri, ozadje po meri, več postavitev strani, družabne menije, kontaktne podatke in več območij, pripravljenih za gradnike.

29. Foto popoln

Photo Perfect

Photo Perfect je tema fotografije, ki je idealna za modno fotografijo, oglaševalske agencije in agencije za modeliranje. Tema vsebuje velike slike, postavitev mreže, drsnik in kompakten meni.

30. Silvia

Silvia

Silvia je tema WordPress-a v minimalističnem slogu. Zasnovan je s poudarkom na fotografiji, grafičnem oblikovanju, modi, umetnosti, arhitekturi, notranjem oblikovanju in drugih ustvarjalnih področjih. Je popolnoma odziven, pripravljen za mrežnice in SEO prijazen.

31. Potovalne zgodbe

Potovalne zgodbe

Kot že ime pove, je Travel Stories tema WordPress-a, osredotočena na pripovedovanje zgodb, potovanja in fotografije. Ima zelo vizualni slog s poudarkom na fotografijah kot najbolj vizualni vsebini na zaslonu.

32. SKT Črna

SKT Črna

SKT Black je večnamenska tema programa WordPress s številnimi možnostmi prilagajanja. Na zaslonu na domači strani in omrežju uporablja drsnik na celotnem zaslonu, zato je odlična izbira za fotografiranje spletnih strani.

33. Izdelovalec

Ustvarjalec

Maker je elegantna in minimalistična tema fotografije WordPress. Z veliko belim prostorom in mrežnimi tlorisi ustvarja zelo zanimiv in poenostavljen občutek. Nastavitev in prilagajanje je zelo enostavno.

34. Hitchcock

Hitchcock

Hitchcock je vizualno osupljiva tema fotografije WordPress, ki vsebuje ozadje celotnega zaslona paralaksa. Velike slike in kompaktni meniji omogočajo, da se vaše fotografije pojavljajo.

35. Azeria

Azeria

Azeria je preprosta tema bloganja z minimalističnim oblikovalskim pristopom. Je popolnoma odziven in podpira vse običajne funkcije programa WordPress, kot so ozadje po meri, slike glave, velike predstavljene slike, odzivna postavitev itd..

36. Vrhunec

Vrhunec

Pinnacle je drzna večnamenska WordPress tema. Napolnjena je s funkcijami in ponuja preproste možnosti prilagajanja.

37. Gridsby

Gridsby

Gridsby je čudovita tema, ki temelji na fotografiji WordPress. Uporablja zidano postavitev mreže s kompaktnim navigacijskim menijem in družabnim menijem. To daje vidnost vašim fotografijam. Nastavitev je zelo enostavna in je na voljo z vsem standardnim naborom funkcij.

38. Ploščica

Boardwalk

Boardwalk je elegantna in WordPress tema fotografije z minimalističnim oblikovalskim pristopom. Odlikuje jo vodoravno drsenje, zaradi česar je zelo privlačno in lepo za fotografije in druge vizualne vsebine.

39. Wiles

Wiles

Wiles je preprosta modra tema WordPressa. Uporablja predstavljene slike in odlomke za mrežno postavitev na domačem, arhivskem in spletnem dnevniku.

40. Obscura

Obscura

Obscura je elegantna, čista in preprosta tema WordPress z velikimi predstavljenimi slikami in čudovito postavitvijo dveh stolpcev. Zasnovan za tematike fotografiranja, lahko se uporablja tudi kot večnamenska tema.

41. Canard

Canard

Canard ima tri navigacijske menije in čudovito postavitev na mreži. Zasnovan je za eleganten prikaz fotografij, umetnosti in druge vizualne vsebine. Podpira vse standardne funkcije programa WordPress, z enostavnimi možnostmi prilagoditve in popolnoma odzivnim za mobilne naprave.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšo brezplačno temo fotografije WordPress za vaše spletno mesto. Morda boste želeli videti tudi naš vodič o tem, kako enostavno ustvariti čudovite odzivne galerije slik v WordPressu z Enviro.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map