42 najboljših preprostih tem WordPress, ki bi jih morali poskusiti (2020)

Iščete najčistejšo, enostavno in enostavno za uporabo WordPress temo za svoje spletno mesto?


Številne teme WordPress imajo na voljo številne možnosti, ki otežujejo nastavitev in uporabo. Vendar začetniki iščejo preproste in prožne teme, da začnejo.

V tem članku smo izbrali nekaj najboljših preprostih tem WordPress, ki jih lahko namestite na svoje spletno mesto. Te teme so čiste, enostavne za uporabo in razmeroma minimalistične.

Najboljše preproste teme WordPress

Zagon spletnega mesta WordPress s preprosto temo

Najprej morate poskrbeti, da začnete s pravo platformo za izdelavo svojega spletnega mesta. Samostojno spletno mesto WordPress.org vam daje svobodo in prožnost za rast vašega spletnega mesta.

Nato boste potrebovali ime domene in spletno gostovanje. Tako uporabniki najdejo vaše spletno mesto.

Priporočamo uporabo Bluehosta ali SiteGround. So eno največjih svetovnih gostiteljskih podjetij in uradni WordPress hosting partnerji.

Za več priporočil si oglejte naš vodič, kako izbrati najboljše gostovanje v WordPressu.

Ko se prijavite za gostovanje, je naslednji korak namestitev WordPress-a. Sledite navodilom v našem zagonu vodnika za blog WordPress in v nobenem trenutku boste pripravljeni.

Po namestitvi programa WordPress lahko izberete temo iz našega izbora preprostih tem WordPress.

Potrebujete pomoč pri namestitvi teme? Sledite navodilom v koraku po koraku, kako namestiti vodnik po temi WordPress za začetnike.

Po tem si oglejmo nekaj najboljših preprostih tem WordPress. Ta seznam vsebuje brezplačne in plačljive teme WordPress, ki so popolnoma odzivne na mobilne naprave.

1. Essence Pro

Essence Pro

Bistvo je zgrajeno na podlagi tematskega okvira Genesis. To je preprosta tema WordPress, ki ne vsebuje neredov za niše za zdravje, dobro počutje in življenjski slog. Priložen je postavitev domače strani, pripravljen za gradnike, kamor lahko gradite svojo domačo stran, lahko samo vlečete in spustite gradnike. Je zelo enostaven za uporabo in zelo enostaven za nastavitev.

StudioPress je zdaj del WP Engine-a, najbolj priljubljenega upravljanega gostujočega podjetja WordPress. To temo in vse druge 35+ druge teme StudioPress lahko dobite, če se prijavite na gostovanje WP Engine za izdelavo svojega spletnega mesta.

Bonus: Uporabniki WPBeginner dobijo tudi dodatnih 20% popusta. Začnite z WP Engine.

2. Astra

Tema Astre WordPress

Astra je pisana, a preprosta WordPress tema z več pripravljenimi spletnimi mesti za življenjski slog, fitnes, hrano in osebna spletna mesta. Na voljo je z več postavitvami strani, več gradnikov po meri in neomejenimi barvnimi možnostmi. Nastavitev je enostavna in jo lahko prilagodite s programom za prilagajanje tem v živo.

Ta tema je namenjena ustvarjalcem strani, da hitro ustvarijo strani s preprostim vlečenjem in spuščanjem. Astra je optimizirana za hitrost in zmogljivost.

3. Didi

Didi

Didi je odličen primer preproste WordPress teme z elegantnim in minimalističnim dizajnom. Ta lepa tema ima več postavitev domačih strani, predloge strani, področja gradnikov in še več. Vse možnosti teme so na voljo v orodju za prilagajanje v živo za lažjo nastavitev.

Vključuje tudi popolno podporo za ustvarjalce strani, WooCommerce, večjezične spletne strani in jih je mogoče enostavno prevesti. Njegova enostavnejša namestitev in enostavnejša zasnova vam bosta pomagala z minimalnimi napori.

4. Hestija

Hestija

Hestia je brezplačna večnamenska WordPress tema. Priložen je spremljevalni vtičnik, ki na vaše spletno mesto doda pričevanja, storitve in razdelek za domačo stran.

Nastavitev je enostavno z orodjem za prilagajanje tem v živo. Kompatibilen je s priljubljenimi vtičniki za ustvarjalce brezplačnih strani in ponuja paketno podporo za WooCommerce.

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP je elegantna in preprosta WordPress tema, zasnovana posebej za bloge, revije, restavracije, spletne trgovine in spletna mesta za fitnes. Na voljo je z več postavitvami za vaš blog, močnimi premijskimi razširitvami, več pripomočki po meri in več oblik objave.

Podpira logotip po meri, navigacijske menije in socialne gumbe. Pripravljen je WooCommerce, tako da lahko preprosto dodate spletno trgovino na svoje WordPress spletno mesto.

6. Atmosfera

Atmosfera

Atmosphere je na osnovi tematskega okvira Genesis preprosta tema WordPress za podjetja, portfelje in osebna spletna mesta.

Na njem je enostavno nastaviti popolnoma široko domačo stran, ciljno stran po meri in predlogo za postavitev dveh stolpcev. Nastavitev teme je precej preprosta s pomočjo orodja za prilagajanje tem v živo in ne traja veliko časa.

7. Lepa

Čudovito

Lepa je preprosta, a elegantna lepotna tema WordPress podjetja StudioPress. Na voljo je z widgetized domačo stranjo s štirimi področji gradnikov in ima več predlog za vaš blog, domačo stran, arhiv in ciljne strani.

Zasnovan je tako, da lepo prikazuje vaše predstavljene objave. Optimiziran je za hitrost in zmogljivost ter ima hitro in enostavno nastavitev.

8. Pravi sever

Pravi sever

True North je prilagodljiva in preprosta tema WordPressa s čudovitim dizajnom. Na domači strani ima čudovito postavitev mreže s čudovitim prikazom slik. Ima več možnosti postavitve in vgrajen portfelj.

Podpira tudi ozadje po meri, glavo po meri in ima več pripomočkov po meri za funkcije odkrivanja socialnih medijev in vsebine.

9. Revija

Revija

Magazine je tema WordPressa za blogerje, ki iščejo preprost dizajn in zmogljive funkcije. Vključuje vgrajen drsnik za vsebino z več stili. Tema ima več kot 42 vgrajenih postavitev za začetek.

Prav tako ima več postavitev spletnega dnevnika, več predloge strani in več postavitev domačih strani. Vse možnosti teme lahko nastavite s programom za prilagajanje tem v živo.

10. Divi

Divi

Divi je močna in preprosta tema WordPress za vse vrste spletnih mest. Uporablja se lahko tudi kot ustvarjalec strani za takojšnje ustvarjanje strani. Zasnova brez motenj, posebej za blogerje in pisce. Zgodbo z vizualnimi gradivi lahko ustvarite s preprostim gradnikom povleci in spusti. Z Divi lahko preprosto kliknete zaslon in začnete tipkati kar tako.

Omogoča vam, da v celoti prilagodite vsak element na svojem spletnem mestu, organizirate vsebino v stolpce in vrstice, odzivno urejanje in še več. Na voljo je s številnimi vnaprej izdelanimi vsebinskimi elementi, da olajšate svoje delo kot kdaj koli prej.

11. Kotiček

Kotiček

Corner je preprosta WordPress tema za osebna spletna mesta, bloge in spletna mesta s portfelji. Ima vgrajen razdelek za portfelj in ga lahko uporabljate tudi kot osebno spletno mesto. Podpira neomejene barvne različice in ponuja številne možnosti prilagajanja.

12. Gema

Gema

Gema je minimalistična WordPress preprosta tema, primerna za bloganje in spletna mesta revij. Odlikuje ga lepa postavitev z velikimi slikami, čudovita tipografija in edinstveni stili menijev.

Je enostaven za uporabo z vsemi možnostmi tem, ki so lepo organizirane v programu za prilagajanje tem. Večina nastavitev teme bi se ravno začela izvajati.

13. Tusant

Tusant

Tusant je neverjetno lepa in preprosta tema spletnega dnevnika WordPress, narejena posebej za podcaste, pretakanje glasbe in spletna mesta, ki temeljijo na videoposnetkih. Zasnovan je za pomoč pri ustvarjanju privlačne vsebine s pomočjo slik in videoposnetkov.

Uporablja čudovite animacije z več postavitvami strani in pripomočke za odkrivanje vsebine po meri. Ima tudi ozadje po meri v polni širini in podpira zvočne in video vire.

14. Writee

Writee

Writee je brezplačna WordPress tema za blogerje in pisce. Odlikuje jo čudovita tipografija in elegantna postavitev, ki izgleda odlično na vseh napravah. V notranjosti boste našli drsnik z vsebino, ki vam omogoča, da na vrhu prikažete svojo najpomembnejšo vsebino.

15. Prisotnost

Prisotnost

Prisotnost je odlična izbira za preprosto poslovno temo WordPress. Opremljen je s funkcijami za enostavno izdelavo kakršnih koli poslovnih spletnih strani. Zlasti je primeren za nepremičnine, glasbene skupine, hotel, spletni dizajn in druge ponudnike storitev.

Vključuje 10 demo spletnih mest, ki jih lahko enostavno uvozite in nato preprosto zamenjate vsebino z lastnimi, da takoj ustvarite spletno mesto.

16. Roxima

Roxima

Roxima je čudovita tema programa WordPress za podjetja, bloge in spletna mesta. Priložen je enostaven za nastavitev ustvarjalca domačih strani za vlečenje in spuščanje in modulov vsebine po meri z več različicami stolpcev in različnimi postavitvami.

17. Preboj

Preboj Pro

Če iščete temo brez motenj za svoj blog, vam bo všeč preboj. Je preprosta, elegantna in sodobna WordPress tema za blogerje, oglaševalce in marketinške agencije, ki se osredotočajo na čudovito tipografijo in čudovit prikaz slike.

Za postavitev potrebujete zelo malo časa, da se umaknete, da lahko na svojem blogu ustvarite neverjetno vsebino.

18. Podjetništvo

Enterprise

Enterprise je preprosta tema programa WordPress za poslovna spletna mesta. Ima vgrajen razdelek za portfelje in storitve, čudovite galerije slik in drsnik za vašo domačo stran.

Med drugimi funkcijami ima razdelek s pogostimi vprašanji, tabele s cenami, ozadje po meri in številne prilagodljive možnosti prilagajanja.

19. Libreto

Libreto

Če potrebujete čudovito brezplačno temo bloga WordPress s postavitvijo brez motenj, je Libretto odlična možnost. Glavna značilnost teme je njena edinstvena barvna shema in čudovita tipografija.

Zasnovana v tradicionalni klasični postavitvi spletnega dnevnika, je ta tema kot nalašč za vsebine, fotografije in osebna spletna mesta v dolgih oblikah.

20. Eleganten

Eleganten

Eleganten je tema WordPress bloga in portfelja. Odlikuje ga lepa postavitev z logotipom in navigacijskim menijem na vrhu z družabnim menijem. Ima več možnosti postavitve, vključno s postavitvijo mreže.

Ima vgrajeno vrsto vsebine portfelja, več pripomočkov po meri, več barvnih shem in ploščo z možnostmi tematik, ki je enostavna za uporabo.

21. Obalno črto

Obalna črta

Obalna črta je preprosta tema fotografije in portfelja WordPress s čudovito postavitvijo mreže stolpcev. Vključuje dodatne možnosti postavitve, ki jih lahko uporabite z več pripomočki po meri, predlogi strani in navigacijskim menijem stranske vrstice.

Ima vrsto objave vsebine portfelja za oblikovanje vašega portfelja. Obalna linija podpira Jetpack za dodajanje zmogljivih funkcij na vašo spletno stran.

22. Papirnata vrečka

Papirnata vrečka

Paperbag je preprosta tema spletnega dnevnika WordPress. Priložen je z 20+ barvnimi in tipografskimi shemami ter različnimi slogi postavitve. V notranjosti je več pripomočkov po meri, ki jih lahko uporabite za integracijo socialnih medijev in odkrivanje vsebine.

Za domačo stran ima vgrajen vrtiček z vsebino. Vse možnosti teme lahko nastavite s programom za prilagajanje tem v živo z veliko prilagodljivimi možnostmi.

23. Neve

Neve

Neve je brezplačna in preprosta tema spletnega dnevnika WordPress. Priložen je navigacijski meni na vrhu ob iskalni vrstici. Ima vgrajene gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih, predstavljen drsnik za vsebino in razdelek o nas na domači strani.

To temo je enostavno prilagoditi in WooCommerce je pripravljen ustvariti trgovino.

24. Float

Plovec

Float je preprosta in elegantna tema spletnega dnevnika WordPress z odličnimi funkcijami. V notranjosti boste našli več možnosti postavitve, drsnik za domačo stran, integracijo Googlovih pisav, možnosti družbenih skupnih deležev in učinke drsenja po paralaksu.

Ima osvežujoč dizajn, ki je popolnoma prilagodljiv z uporabo prilagajalnika tem. Prav tako podpira WooCommerce izven škatle.

25. Mont Blanc

Mont Blanc

Mont Blanc je večnamenska WordPress tema, ki je primerna za skoraj vse WordPress spletne strani. Zasnovan kot prilagodljiv, vključuje veliko možnosti prilagajanja, več možnosti izbire postavitve in več stilov domače strani.

Lahko ga preprosto uporabimo za spletno stran revije ali kot eno stran. V notranjosti boste našli razdelek portfelja, fotogalerije in vgrajene drsnike z več možnostmi zaslona.

26. Maxwell

Maxwell

Maxwell je poenostavljena brezplačna WordPress tema za revije in bloge. Zasnovan za lepo prikazovanje vaše vsebine, Maxwell uporablja predstavljene slike, odlomke po meri in čudovito tipografijo za ustvarjanje privlačne izkušnje za svoje uporabnike.

Ima vgrajen drsnik za vsebino in dva navigacijska menija. Vse možnosti teme je mogoče enostavno nastaviti s programom za prilagajanje v živo.

27. Igloo

Igloo

Iščete preprosto temo WordPress za vaše spletno mesto v restavraciji? Igloo je lepa tema restavracije WordPress z vgrajenim sistemom upravljanja menijev. Ima tudi odsek za pričevanja, v katerem lahko predstavite žareče ocene, ki so jih pustile vaše stranke, in fotogalerijo, s katero lahko predstavite svoje najbolj priljubljene jedi.

Igloo odlikuje resnično edinstvena postavitev in ponuja več barvnih shem in izbire postavitve.

28. Baskerville

Baskerville

Baskerville je še ena brezplačna tema WordPressa s čudovito postavitvijo in nekaj precej čednih funkcij. Za domačo stran ima celotno sliko glave in zidano postavitev. Za videoposnetke, besedilo in druge oblike objav uporablja čudovite sličice.

29. Responz

Responz

Responz je preprosta tema programa WordPress, namenjena novicam in uredniškim spletnikom. Odlikuje ga tritočkovna postavitev z integracijo družbenih medijev in čudovito tipografijo. Ima več barvnih shem, predstavljen razdelek objav, 2 navigacijska menija, oglasne prostore, drsnik vrtiljaka in več stranskih vrstic.

Nastavitev je enostavno Vse možnosti teme lahko upravljate s programom WordPress v živo.

30. Bretanja

Bretanja

Bretanja je stilska tema bloga WordPress s čudovitim dizajnom. Domača stran vsebuje uvodni del na vrhu, ki mu sledi vaša najpomembnejša vsebina.

Ima več možnosti postavitve in predloge za različne strani. Dobili boste tudi več pripomočkov po meri za enostavno integracijo družbenih medijev in odkrivanje vsebin.

31. Futurio

Futurio

Če iščete WordPress temo, ki je neverjetno hitra in lahka, potem je Futurio odlična izbira. Edinstven je na način, da ne prikazuje vaših predstavljenih slik na sprednji strani, zaradi česar se vaša domača stran veliko hitreje naloži.

Zasnovan je za blogerje in je odlična izbira za vsebino z dolgimi oblikami. Podpira logotip po meri, glavo po meri, pozdravno sporočilo in ozadje. Na voljo je z zameglitvami na domači strani za lepo prikazovanje predstavljene vsebine.

32. Vrhunec

Vrhunec

Peak je sodobna tema spletnega dnevnika WordPress za portfelje, fotografe in osebne bloge. Vključuje več postavitev in barvnih shem, vgrajen drsnik in postavitev zidanega sloga. Podpira mega meni in e-trgovino, pripravljeno za izdelavo spletne trgovine.

33. Mesmerize

Mesmerize

Mesmerize je brezplačna WordPress tema, primerna za blogerje, revije in spletna mesta za fotografije. Na voljo je z ozadjem po meri, podporo za WooCommerce, razdelki za domače strani in navigacijskim menijem na vrhu. Nastavitev teme je hitrejša in v veliko manj časa boste dobili spletno mesto profesionalnega videza.

34. Nozama

Nozama

Nozama je tema WordPress-a, ki jo je navdušil Amazon, s preprostim in stilskim videzom. Osredotoča se na čudovito tipografijo in čudovit prikaz slik, da bo vaša vsebina bolj privlačna.

Priložen je meni kategorije kategorij glave, predstavljen oddelek kategorij, več možnosti postavitve in neskončno drsenje. Nastaviti je enostavno in vključuje stran za začetek, ki vam pomaga pri nastavitvi teme.

35. OnePress

OnePress

OnePress je brezplačna WordPress tema s čudovitim in stilskim videzom. Postavitev domače strani uporablja eleganten učinek Parallax, predstavljene bloke vsebine in WooCommerce. Ima lepo tipografijo in izgleda odlično na vseh napravah.

36. Daily Dish Pro

Daily Dish Pro

Daily Dish je blogerska tema programa WordPress s profesionalnim dizajnom. Najbolj opazne značilnosti teme so njena čista tipografija in lep prikaz slik.

Ima widgetized postavitev domače strani, ki jo je hitro in enostavno nastaviti. Ima več predlog strani, glavo po meri in popolno podporo za WooCommerce.

37. Beatrix

Beatrix

Če iščete temo WordPress za prodajo umetnosti in obrti, potem je Beatrix odlična izbira za to. Ta čudovita večnamenska WordPress tema ima popolno podporo za WooCommerce in ima čudovito postavitev domače strani za predstavitev vaših izdelkov.

38. Ultra

Ultra

Ultra je preprosta WordPress tema, zasnovana posebej za ustvarjanje katere koli vrste spletnega mesta. Odlikuje ga več vgrajenih postavitev, prilagodljivi dodatki, pametne možnosti postavitve, pisave po meri in neomejene barve.

Vse postavitve bodo imele vgrajene odseke, kot so portfelj, storitve, člani ekipe in partnerji. Podpira drsanje po odsekih, mega menije, arhivske postavitve in animirane barve.

39. Svetovanje

Svetovanje

Svetovanje je brezplačna in večnamenska WordPress tema za blogerje s tremi razdelki po meri na domači strani. Podpira drsnik paralaksa, barve po meri z več predlogi strani, vključno s stranjo arhivov po meri.

Zasnovan za takojšnjo postavitev spletnega dnevnika profesionalnega videza, svetovanje je hitro in enostavno nastaviti, videti pa je osupljivo tudi na manjših zaslonih.

40. Benson

Benson

Benson je še en eleganten in preprost fotograf bloger WordPress. Ponuja velike, celotne širine in postavitve seznamov za vaše fotografije. V notranjosti najdete pripomočke po meri za avtorjevo biografijo, gumbe socialnih medijev, funkcije odkrivanja vsebine, video predstavitev in več postavitev slik.

Podpira neomejene barve, levo ali desno stransko vrstico, logotip po meri, glavo in ozadje. Nastavitev je enostavno z orodjem za prilagajanje tem v živo in hitro vam bo pomagalo pri spletnem dnevniku.

41. Pristanek

Pristanek

Pristanek je čudovita večnamenska tema programa WordPress, izdelana posebej za ustvarjanje preprostih spletnih mest. Odlikuje jo čudovita tipografija, ozadje po meri in vnaprej izdelane postavitve, ki izgledajo odlično na vseh napravah in velikostih zaslona.

Podpira ustvarjalnik povleci in spusti Themify za ustvarjanje strani in dodajanje funkcij na vašem spletnem mestu. Landing ima predloge po meri za glavo, vrsto objave v portfelju, vrsto objave dogodkov in WooCommerce, ki so pripravljeni za ustvarjanje spletne trgovine.

42. zaveznik

Zavezujoč

Allegiant je večnamenska tema programa WordPress, ki jo je mogoče prilagoditi za e-trgovino, poslovanje, revije ali spletno mesto za fotografije. Na voljo je s prilagodljivimi možnostmi, ki vam omogočajo, da izberete svojo postavitev.

Vključuje neomejeno izbiro barv, pripomočke po meri, Google Pisave in popolno podporo za WooCommerce. Zasnovan je tako, da z minimalnim naporom deluje izven škatle, kar omogoča precej enostavno uporabo.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšo preprosto WordPress temo za vaše spletno mesto. Morda boste želeli videti tudi naš zadnji korak za korakom WordPress SEO vodič za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map