6 najboljših krajev za najem razvijalcev WordPressa

Iščete najboljša mesta za najem razvijalcev WordPress-a? WordPress je priljubljena platforma in našli boste tisoče ljudi, ki ponujajo WordPressove razvojne storitve. Vsi nimajo enakega nabora spretnosti, izkušenj in strokovnega znanja. V tem članku vam bomo pokazali najboljša mesta za najem razvijalcev WordPress-a s pravimi znanji in izkušnjami za to delo.


Najboljša mesta za najem razvijalcev WordPressa

Zakaj in kdaj morate najeti razvijalca WordPressa

WordPress je zelo enostaven za uporabo in večini ljudi ni treba najeti nikogar, da bi ustvaril spletno mesto. Ker pa vaše spletno mesto raste, se povečujejo tudi vaši stroški. Oglejte si, koliko v resnici stane izdelava spletnega mesta WordPress za več podrobnosti.

Mnoga mala podjetja lahko uspešno delujejo s pristopom „Naredi sam“. Stroške lahko tudi znižajo z uporabo čim več brezplačnih orodij in vtičnikov.

Ko bo vaše spletno mesto začelo zaslužiti, lahko razmislite o izdelavi teme po meri WordPressa ali vtičnikov po meri. V tem primeru boste morali poiskati razvijalca, ki vam bo pomagal opraviti delo na pravi način.

Oglejmo si najboljša mesta za najem razvijalcev WordPress-a.

1. Snemljivo

Skodljiv

Codeable je prva platforma za zunanje izvajanje za WordPress. Za razliko od drugih platform za zunanje izvajanje, Codeable predhodno pregledajo vsakega razvijalca in poskrbijo, da bodo prestali strog postopek preverjanja..

Vaše delo s strokovnjaki, ki se lahko kodirajo, je stoodstotno brez tveganja! Če je z vami izbirni, stoji za vami in vam bo zagotovil celotno povračilo, če niste zadovoljni z rezultati.

Zato je Codeable naše najboljše priporočilo za podjetja, ki iščejo pomoč pri zunanjem izvajanju programa WordPress.

2. Toptal

Toptal

Toptal je ekskluzivna mreža vrhunskih razvijalcev programske opreme, oblikovalcev in finančnih strokovnjakov na svetu.

Imajo zelo strog postopek presejanja, da lahko delajo le z najboljšimi talenti na svetu. To pomeni tudi, da vas bo najem freelancerja iz Toptala stalo več kot običajno.

Naši uporabniki so poročali o odličnih rezultatih pri sodelovanju z razvijalci iz Toptala.

Ker Toptal poudarja samo najboljši talent, so stopnje za vsakega strokovnjaka višje od drugih spletnih mest. Vendar smo ugotovili, da je več strokovnjakov na voljo tudi za najem v drugih omrežjih, kjer so njihove cene precej nižje.

Če ste pripravljeni delati noge, boste prihranili veliko denarja, ko boste sodelovali z vrhunskim WordPressovim razvijalcem.

3. Upwork

Upwork

Upwork je eno največjih spletnih trgov s službami. Delo lahko objavite na spletu s podrobnim opisom in bodoči kandidati lahko kandidirajo za svoje delovno mesto.

Vsak razvijalci imajo podroben profil in Upwork vam pokaže več kazalcev o svojih preteklih izkušnjah, opravljenih delovnih mestih, ocenah, preizkusih usposobljenosti in še več.

Izberete lahko najboljše razvijalce in jih intervjuvate. Platforme, kot so Upwork, imajo običajno vse ravni razvijalcev z različnimi znanji in izkušnjami. To pomeni tudi, da lahko najdete ravnovesje med proračunom in razvijalcem, ki ga želite zaposliti za to delovno mesto.

4. Samostojni delavec

Samostojni delavec

Freelancer.com je še ena zelo velika spletna tržnica delovnih mest. Podobno kot druge tovrstne platforme ima tudi številna skupnost svobodnjakov, vključno z razvijalci WordPressa.

Freelancer ohranja podroben profil vsakega samostojnega sodelavca, ki ga lahko pregledate. Lahko se pogovarjate in neposredno komunicirate s samostojnim sodelavcem, če želite izvedeti več o njihovih spretnostih in izkušnjah.

Za vsak seznam delovnih mest boste dobili odgovore vseh stopenj samostojnih. Čeprav to pomeni, da lahko z nižjimi cenami dobite dobrega razvijalca, to pomeni tudi, da boste morali opraviti skrbnost.

5. WPhired

WPhired

WPhired je delovna deska, specifična za WordPress, priljubljena med vrhunskimi WordPress podjetji in samostojni podjetniki. Omogoča vam brezplačno dodajanje seznama delovnih mest. Vendar pa se lahko naročite na plačljive sezname, da se vaše delo predstavi ali kotira na dlje časa.

Dodate lahko tudi koncerte za krajši delovni čas, polni delovni čas in samostojne. Razvijalci lahko predložijo svoj življenjepis z ustvarjanjem računa. Vendar platforma uporabnikom omogoča tudi, da se prijavijo na to delo, ne da bi ustvarili račun. S tem boste prepuščali vsa preverjanja in skrbnost.

6. WordPress delovna mesta

Zaposlitve WordPress

Spletno mesto WordPress Jobs je uradno vzdrževan odbor za zaposlitev, ki ga stojijo za WordPress.org. Objave na delovnih mestih so brezplačne in vam sploh ni treba ustvarjati računa.

Seznami delovnih mest so lepo razvrščeni v kategorije. Zainteresirani razvijalci vas lahko kontaktirajo po metodi, ki ste jo opisali v seznamu delovnih mest. Nato jih lahko nadaljujete sami. WordPress.org ne preverja seznamov delovnih mest in nima nadzora nad tem, kakšni razvijalci vas kontaktirajo.

Upamo, da vam bo ta članek pomagal najti najboljša mesta za najem razvijalcev WordPress-a. Morda boste želeli videti tudi naš seznam obveznih WordPress vtičnikov za poslovna spletna mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me