60 најбољих предложака одредишне странице за ВордПресс (2020)

Тражите ли најбоље предлошке одредишне странице за ВордПресс?


Одредишне странице помажу вам да добијете више потенцијалних клијената и повећате број конверзија. Дизајнирани су тако да усмјере кориснике према предузимању потребних радњи на вашој веб локацији.

У овом чланку ћемо делити најбоље предлошке одредишне странице за ВордПресс како бисмо вам помогли да постигнете више продаје и конверзија.

Најбоље предлошке странице за ланднг за ВордПресс

Бонус: неки од ових предложака нуде 100% повлачење & опада функционалност, тако да га можете лако прилагодити вашим потребама у року од неколико минута.

Contents

Најбоље предлошке одредишне странице за ВордПресс

Предлошци одредишне странице фокусирани су на постизање циља или циља попут добијања више претплатника, повећања ваше продаје, итд.

Постоји много додатака одредишне странице помоћу којих можете креирати одредишну страницу на вашем веб локацији ВордПресс. Наћи ћете и десетине шаблона одредишне странице који су дизајнирани посебно за одређене индустрије и циљеве.

Најбољи начин за прављење одредишних страница у ВордПресс-у је коришћење алата за прављење драг-пада, тако да можете лако прилагодити одредишну страницу без писања било каквог кода.

Испод су горњи добављачи дизајна одредишних страница које препоручујемо:

Елегантне теме Диви

Диви

Елегантне теме Диви је популаран програм за прављење ВордПресс страница помоћу којег можете да дизајнирате шаблоне одредишне странице. Има више уграђених елемената и модула садржаја који се могу додати на вашу страницу. Диви Буилдер вам омогућава да кликнете и унесете текст било где на распореду. Долази са одзивним уређивањем и изгледа одлично на свим уређајима.

Сваки елемент можете у потпуности прилагодити помоћу алата за прављење драг-пада. Омогућава вам потпуну контролу над фонтовима, бојама, позадином и размаком. Диви нуди преко 100 унапред изграђених предложака одредишне странице са демонстрацијама које су спремне за употребу.

Беавер Буилдер

Беавер Буилдер

Беавер Буилдер је моћан додатак за изградњу ВордПресс страница. Долази са више предложака одредишне странице за моду, фотографију, веб агенцију, образовање, мобилне апликације итд. Са Беавер Буилдером можете брзо да превучете и испустите садржај на одредишним страницама. Омогућује вам да организујете свој текст и слике у ступцима како бисте створили прелепе прилагођене предлошке страница.

Најбољи део с додатком Беавер Буилдер је тај што он ради са свим једноставним ВордПресс темама. Нуди ливе, фронт-енд уређивање за лако прилагођавање. Потпуно подржава ВооЦоммерце, мултисите мрежу и ВПМЛ за преводе.

Тхемифи Ултра

Тхемифи Ултра

Тхемифи Ултра је вишенаменска ВордПресс тема са позадинском сликом пуне ширине. Испоручује се са Тхемифи градитељем драг и дроп који ради слично као Диви Буилдер или Беавер Буилдер. Можете користити овај алат за прављење страница да бисте дизајнирали своје прилагођене предлошке страница. Такође нуди унапријед припремљене шаблоне одредишне странице који смањују напоре и штеде вријеме.

Има паметне опције изгледа за заглавље, бочну траку, подножје и остале делове ваше веб странице. Тхемифи Ултра има померање паралакса за вертикални и хоризонтални изглед.

Астра

Астра

За разлику од горе наведених решења, Астра није произвођач страница. То је брза и лагана ВордПресс тема која је дизајнирана за рад са драг-потезом & дроп паге градитељи попут БеаверБуилдер.

Најбољи део Астре је тај што долази са десетинама готових веб страница и образаца страница. Можете инсталирати Астра тему и користити ове шаблоне за прављење одредишних страница за фитнес, производњу, транспортне услуге, берберницу, музичке бендове, итд. Тема у потпуности подржава ВооЦоммерце.

Примјери шаблона најбољих одредишних страница

Горе наведене теме и компаније са додацима имају различите предлошке одредишне странице. Такође смо додали неколико других главних тема компанија које нуде предлошке који се могу користити за израду одредишних страница.

Погледајмо наш стручни одабир најбољих предложака одредишне странице за ВордПресс.

1. Диви Цафе

Диви Цафе

Диви Цафе је ВордПресс образац одредишне странице за кафиће, ресторане и компаније повезане са храном. Има једноставан дизајн са распоредом пуне ширине са прелепим сликама и садржајем. Можете користити и овај предложак одредишне странице да прикажете свој истакнути садржај и студије случаја.

2. Диви Ентеријер

Диви Интериор

Диви Интериор је модеран образац одредишне странице за дизајнере ентеријера, декораторе кућа и архитекте. Има атрактиван дизајн и нуди простор за приказивање привлачних слика у распореду пуне ширине. Такође можете додати истакнути садржај упоредо са сликама.

3. Диви Елегант

Диви Елегант

Диви Елегант је диван предложак одредишне странице за дигиталне и веб агенције. Има више набора или одсека за додавање вашег истакнутог рада, чланова тима, слика, изјава и слично. Диви Буилдер можете користити за прилагођавање сваког одељка и промену редоследа уграђеног шаблона.

4. Ектра

Ектра

Ектра је моћна ВордПресс тема са мноштвом невероватних предложака одредишне странице за интернетске часописе, модне веб странице и блогове о начину живота. Користи Диви Буилдер за повлачење и испуштање елемената на шаблону. Тема је потпуно прилагодљива и омогућава вам да створите више одредишних страница како бисте побољшали своју читатељство.

5. Беавер Буилдер за мале фирме

Беавер Буилдер Смалл Бусинесс

Предложак одредишне странице компаније Беавер Буилдер дизајниран је са фокусом да вам помогне да добијете више купаца на мрежи. Нуди више одељка за додавање садржаја, ЦТА, истакнутих услуга и слика. Позадину, фонтове, боје и дугмад можете у потпуности прилагодити помоћу додатка Беавер Буилдер.

6. Беавер Буилдер Цроссфит

Фитнесс теретана Беавер Буилдер

Цроссфит образац одредишта странице Беавер Буилдер-а савршен је за веб странице теретана, фитнес установа и здравствених саветника. Долази са позадинском сликом пуне ширине и прилагођеним логотипом. Испод можете додати распоред фитнеса, програме итд.

7. Беавер Буилдер Редакција

Беавер Буилдер Редакција

Образац одредишне странице Беавер Буилдер-а намењен је блогерима, писцима и веб локацијама везаним за моду. Има простора за додавање атрактивних слика на целом екрану. Можете користити алатку Беавер Буилдер да повучете и испустите да бисте приказали истакнути садржај са сликом.

8. Адвокатска канцеларија Беавер Буилдер

Адвокатска канцеларија Беавер Буилдер

Адвокатска фирма Беавер Буилдер-а је образац одредишне странице дизајниран посебно за адвокате, правне клинике и корпоративне правне фирме. Има једноставан изглед за професионално додавање текста, ЦТА дугмета и услуга. Можете додати додатне детаље о свом тиму и више у одељке испод.

9. Беавер Буилдер Пхотограпхи

Беавер Буилдер Пхотограпхи

Шаблон одредишне странице фотографије Беавер Буилдер-а омогућава фотографима да свој профил и портфељ поделе са стилом. Има таман распоред са оштром типографијом уз помоћ лепих фонтова. Предложак можете у потпуности прилагодити помоћу алата за прављење страница.

10. Беавер Буилдер Музичар

Беавер Буилдер Мусиц

Шаблон одредишне странице музичара Беавер Буилдер-а створен је за ДЈ-еве, музичке групе, инструменталне музичаре и музичаре. Долази са атрактивним дизајном и оштрим бојама како би привукли пажњу корисника. Шаблон садржи одјељке за продају улазница за ваше емисије и дијељење детаља о вашем бенду.

11. Ресторан Беавер Буилдер

Ресторан Беавер Буилдер

Шаблон одредишне странице ресторана Беавер Буилдер у потпуности је фокусиран на промоцију ресторана, хране и јела. Има тамни изглед са елегантном типографијом. Цјелокупни дизајн је простран што садржај странице постаје упадљивији, а додатак за креирање страница Беавер Буилдер можете користити за прилагођавање позадине, боја, фонтова итд..

12. Беаверс Буилдер пуни екран

Беаверс Буилдер пуни екран

Као што име сугерира, шаблон одредишне странице компаније Беавер Буилдер за цео екран је елегантан изглед за све врсте веб локација. Има позадинске слике пуне ширине и подебљане боје које чине садржај читљивим. Можете додати дугме ЦТА да бисте преусмерили кориснике на важне странице.

13. Креативна агенција Беавер Буилдер

Беавер Буилдер Цреативе Агенци

Шаблон креативне агенције Беавер Буилдер за одредишне странице савршен је за постизање више потенцијалних клијената на мрежи. Има прелепе боје и оштру типографију. Предложак је дизајниран за креативне и веб агенције за дељење портфеља у професионалном стилу.

14. Беавер Буилдер е-књига

Беавер Буилдер е-књига

Шаблон одредишне странице е-књига Беавер Буилдер-а дизајниран је за ауторе, е-књиге, библиотеке и блогове. Има запањујући омот књига попут изгледа како би приказао вашу представљену књигу и остварио више продаје. Можете додати све детаље своје књиге и изградити интересовање корисника за даље поступање на вашој веб локацији.

15. Беавер Буилдер Образовни

Беавер Буилдер Едукативни

Образац одредишне странице за образовање Беавер Буилдер-а савршен је за универзитете, факултете и образовне институције. Омогућава вам да додате поруку добродошлице уз прелепу позадинску слику. Такође можете приказати курсеве које нуди ваш универзитет са јасним позивом на акције.

16. Беавер Буилдер Аутомобилска индустрија

Беавер Буилдер Аутомотиве

Аутомобил компаније Беавер Буилдер’с одличан је предложак одредишне странице за аутомобиле, аутомобиле и салоне. Има привлачан и авантуристички први утисак. Можете прилагодити позадину, боје, фонтове и садржај помоћу додатка за креирање страница Беавер Буилдер.

17. Беавер Буилдер Мобиле Апп

Беавер Буилдер Мобиле Апп

Шаблон одредишне странице апликације Беавер Буилдер за мобилне уређаје у потпуности је прилагодљив изглед за решења за мобилне игре, апликације и мобилна решења. Има белу позадину са великом сликом на предњој страни. Нуди различите одељке за додавање текста и позиве на дугмад за акцију.

18. Беавер Буилдер Опште пословање

Беавер Буилдер Опште пословање

Генерал Бусинесс предложак компаније Беавер Буилдер дизајниран је за прављење одредишних страница за све врсте пословних веб локација. Има прелеп изглед са прилагођеном позадинском сликом. Предложак вам омогућава да у први одељак додате садржај и дугме ЦТА. Можете користити Беавер Буилдер алат за прављење и повлачење страница за било које прилагођавање.

19. Изградња Беавер Буилдер-а

Беавер Буилдер Цонструцтион

Шаблон одредишне странице „Беавер Буилдер“ намењен је веб локацијама које нуде грађевинске услуге. Има диван дизајн са позадинском сликом пуне ширине и стилски типографијом. Садржи одељке за додавање услуга и дугме за позив на акцију.

20. Беавер Буилдер ускоро стиже

Беавер Буилдер ускоро стиже

Ако желите да направите страницу која долази ускоро и начин одржавања, тада је предложак Беавер Буилдер’с Цоминг Соон савршен избор. Има прилагодљив дизајн са обрасцем за претплату на билтен како би добио више претплатника. Можете да користите алатку Беавер Буилдер за промену позадине и боја.

21. Астра фитнес тренер

Астра Фитнесс тренер

Астра’с Фитнесс Траинер је предложак одредишне странице за фитнес тренере, тренере, здравствене инструкторе и теретане. Изгледа као веб страница на пуној страници, али усредсређена је на промовисање личних тренера са распоредом, тренинзима, тестимонијалима, клијентима, итд..

22. Астра Психијатар

Астра Психијатар

Астра’с Псицхиатрист је предложак одредишне странице ВордПресс-а за лекаре, лекаре, психијатре и болнице. Има позадинску слику пуне ширине са уводом, текстом и ЦТА. Остале детаље можете додати испод главног натписа.

23. Астра Продуцт

Астра Продуцт

Астра-ов производ је савршен предложак одредишне странице за производе. Изгледа као комплетна веб локација са светлим бојама, навигациони мени, истакнуте слике и текст. Такође можете да додате замућења и ЦТА у одељцима испод. Овај је предложак прилагођен ВооЦоммерце-у и може се уређивати са било којим градитељем горњих страница.

24. Астра Цустом Принтинг

Астра Цустом Принтинг

Астра-ов предложак одредишне странице за прилагођено штампање пружа јасну поруку купцима да прилагоде своје мајице и кригле. Има једноставан и уредан дизајн са белом позадином. Можете да прилагодите боје, фонтове и позадину шаблона да бисте га учинили атрактивнијим.

25. Астра Спа

Астра Спа

Астра-ов предложак одредишне странице Спа нуди атрактивну позадину заглавља у пуној ширини са прилагођеним текстом и бројем телефона како би се корисници могли директно повезати са вашом компанијом за спавање. Поред навигационог менија има дугме за резервацију термина. Можете користити програмере страница да бисте прилагодили предложак по жељи.

26. Дентална клиника Астра

Стоматолошка клиника Астра

Шаблон одредишне странице Денталне клинике Астре савршен је избор за стоматологију и лекове. Омогућава вам да додате број у заглављу, ЦТА дугме са текстуалном поруком и слику пуне ширине. Можете да додате образац за резервацију термина на дугме ЦТА да бисте повећали продају.

27. Астра Агенци

Агенција Астра

Шаблон одредишне странице агенције Астра за веб локације ВордПресс направљен је за веб агенције, дизајнере и програмере. Има више дизајнерских дизајна са прелепим бојама и типографијом. Можете приказати свој портфељ и истакнути рад као слике да бисте створили снажан први утисак код корисника.

28. Астра Накит

Накит Астра

Астра је предложак одредишне странице за накит прелепо дизајниран да привуче пажњу ваших корисника. Има изглед тамне боје који вам помаже да истакнете фотографије и текст накита на истакнутом положају. Компатибилно је са ВооЦоммерце-ом да бисте додали опције колица на вашу одредишну страницу.

29. Астра адвокат

Астра Лавиер

Шаблон одредишне странице адвокатске фирме и адвокатске фирме за адвокатуру и адвокатске фирме добиће нове клијенте на мрежи. Приказује вашу адресу и телефонски број на професионалан начин како би ваши купци могли лако да вас контактирају. На њему се налази простор за тагове који ће задивити посетиоце.

30. Хотел Астра

Хотел Астра

Шаблон одредишне странице хотела Астра одличан је избор за веб локације хотела, БнБ-ове и компаније повезане са хотелима. Има дугме ЦТА за додавање могућности резервисања соба за повећање продаје. Можете додати слику позадинске слике целог екрана импресивном линијом да бисте привукли пажњу корисника на овој страници.

31. Астра Аутхор

Астра Аутхор

Астра-ов ауторски предложак одредишне странице леп је и атрактиван изглед за писце, ауторе, библиотеке и продавце књига. Омогућава вам да представите представљену књигу на предњој страни сликом корице књиге и кратким текстом. Такође можете да додате име аутора и остале детаље.

32. Винарија Астра

Винарија Астра

Шаблон одредишне странице Астре за Винарију направљен је за винотеке, винограде и продавце вина. Има распоред приповедака који вам олакшава креирање ангажмана корисника. Омогућава вам да додате слику свог најбољег вина са детаљима и ЦТА дугметом.

33. Портрет фотографије Астра

Астра Пхотограпхи

Шаблон одредишне странице фотографског портфеља за фотографију Астра савршен је за фотографе да професионално представе своје портфеље. Можете да користите израђиваче страница за превлачење и испуштање да бисте лако додавали текст са фотографијама. Има белу позадину која додаје оштрину вашем садржају.

34. Астра Фрееланцер

Астра Фрееланцер

Шаблон одредишне странице Астра’с Фрееланцер дизајниран је за појединце који желе добити више мрежних послова. Има једноставан и уредан распоред са прелепим бојама како би створио професионални први утисак. Слободни стручњаци могу овај образац користити за увођење посетиоцима.

35. Астра Цхарити

Астра Цхарити

Астра је предложак одредишне странице добротворне странице изграђен с мотивом да у вашу сврху дода још донатора. Савршен је за непрофитне организације, интернетске добротворне организације и невладине организације. Има смеле и светле боје одличне читљивости. Предложак вам омогућава да додате дугме за донирање како би се посетиоци лакше повезали с вама.

36. Астра Некретнине

Астра Реал Естате

Астра’с предложак одредишне странице за некретнине модеран је и модеран образац за агенте за продају некретнина. Он помаже у проширењу вашег пословања с некретнинама својим особинама и могућностима. На предњој страни приказује се брзи предложак обрасца како би се корисници брзо повезали. У шаблону се налази простор за додавање вашег телефонског броја и ЦТА дугмета.

37. Астра Артист

Астра Артист

Астра-ов предложак одредишне странице извођача промовише уметника, агенције и сликаре. Подељен је у одељке како бисте лепо додали истакнуте слике и друга уметничка дела. Можете додати детаље свог дела и додати ЦТА дугме за преусмеравање корисника на страници кошарице. Подржава ВооЦоммерце за продају вашег рада на мрежи.

38. Астра Природа

Астра Натуре

Астра-ов предложак одредишне странице Натуре намењен је агенцијама које раде на природним стаништима. Такође је савршен избор за фотографе природе, љубитеље природе и путнике. Долази са привлачном позадинском сликом и ЦТА дугметом.

39. Астра Финанциал Адвисорс

Астра Финанциал Адвисорс

Шаблон одредишне странице Астра-ових финансијских саветника савршен је за велика предузећа која желе да прикажу своје финансијске извештаје на мрежи. То је професионални предложак елегантног и модерног дизајна. Предложак је произвођачу страница прилагођен и компатибилан је са ВПМЛ-ом.

40. Астра конференција

Конференција Астра

Астра-ов предложак одредишне странице конференцијског догађаја помаже у промоцији ваших конференција и догађаја. Омогућава вам да додате детаље свог догађаја, укључујући датум, слику и наслов. Карте такође можете продавати путем интернета додавањем ЦТА дугмета на врху странице.

41. Астра Маркетер

Астра Маркетер

Астра-ов предложак одредишне странице маркетара намењен је веб локацијама које нуде маркетинг и садржај. Има подебљане и светле боје у позадини са оштром типографијом. Предложак је савршен за појединачне трговце да дођу до потенцијалних клијената и дају саветовање на мрежи.

42. Астра Индустрија

Астра Индустри

Шаблон одредишне странице Астре за индустрију направљен је за индустрије. Има прилагођену позадинску слику, дугме ЦТА и одељак. Предложак ове странице је у потпуности прилагодљив помоћу алата за прављење драг-пада и ВордПресс-овог прилагођавача уживо.

43. СтудиоПресс Аспире

СтудиоПресс Аспире

СтудиоПресс Аспире је елегантна ВордПресс тема са одважним и светлим бојама. Овај предложак је изграђен на основу оквира теме Генесис. Позадинска слика заглавља у пуној ширини и претплатничка кутија у заглављу повећавају ваше претплатнике. Ова тема је савршена за прављење одредишне странице за било који веб сајт.

44. СтудиоПресс једнобојни

Монохром СтудиоПресс

СтудиоПресс Моноцхроме је минималистичка ВордПресс тема са једноставним и уредним дизајном. За позадину шаблона користи се црно-бела боја. Фонт је обрнуто позадини и лако је читљив на свим величинама екрана. Ову тему можете користити као предложак одредишне странице за промоцију вашег интернет пословања.

45. СтудиоПресс Инфинити Про

СтудиоПресс Инфинити Про

СтудиоПресс Инфинити Про је модерна ВордПресс тема за дигиталне агенције. Има елегантан дизајн и спреман је за употребу као предложак одредишне странице. Омогућава вам да додате ЦТА дугме и преусмерите кориснике на страницу производа, што вам помаже да повећате продају. Инфинити Про је у потпуности компатибилан са ВооЦоммерце-ом за стварање веб продавнице.

46. ​​СтудиоПресс Параллак Про

СтудиоПресс Параллак Про

СтудиоПресс Параллак Про је прелепа тема за ВордПресс. Као и његово име, тема има паралакс дизајн који чини ваш садржај читљивим на свим уређајима. Ова тема је савршена за креирање предлошка ваше одредишне странице помоћу ЦТА дугмета и истакнутог садржаја.

47. Изложба СтудиоПресс

СтудиоПресс Сховцасе

СтудиоПресс Сховцасе је атрактивна тема ВордПресс-а која се може користити за креирање предлошка одредишне странице. Изграђен је на основу оквира теме Генесис. Тема је потпуно прилагодљива помоћу ЦТА дугмета за преусмеравање корисника на релевантне странице.

48. СтудиоПресс агент фокусиран

СтудиоПресс Агент Фоцусед Про

СтудиоПресс Агент Фоцусед је тема о ВордПресс некретнинама. Има флексибилан изглед и за прављење страница. Омогућава вам да додате прилагођено заглавље са позадином пуне ширине. Можете користити овај образац ове странице за промоцију своје некретнине и ИДКС листе.

49. СтудиоПресс Едукација

СтудиоПресс Едуцатион

Предложак одредишне странице СтудиоПресс Едуцатион фокусиран је на испоруку више садржаја у мањем простору. Направљен је посебно за студенте, универзитете и друге образовне институције да би делили знање. Овај шаблон је видгетизед и лако се поставља.

50. Тхемифи Ултра Аццоунтант

Тхемифи Ултра Аццоунтант

Предложак одредишне странице Књиговодствене странице Тхемифи Ултра дизајниран је за продају пореских пријава и услуга пријављивања на мрежи. Омогућава вам да додате ЦТА дугме да би корисници резервисали састанак директно са ваше веб странице. Такође можете да делите своје истакнуте услуге на шаблону.

51. Тхемифи Ултра Веддинг

Тхемифи Ултра Веддинг

Предложак одредишне странице Тхемифи Ултра елегантан је предложак за промоцију планера за венчања, фотографа за венчање и појединачних венчања. Има позадинску слику на целом екрану са прелепом типографијом. Предложак је прилагодљив помоћу алата Тхемифи.

52. Тхемифи Ултра Софтваре

Тхемифи Ултра Софтваре

Предложак одредишне странице софтвера Тхемифи Ултра савршен је за проналажење послова на мрежи за развој софтвера. Има прилагођени изглед са више готових демонстрација. Овај образац је сличан предлошку Ултра теме са фокусом на продају услуга на мрежи.

53. Тхемифи Ултра Цоффее

Тхемифи Ултра кафа

Тхемифи Ултра’с Цоффее је предложак одредишне странице за веб локације кафетерија, индустрије зрна кафе и других производа који се односе на кафу. Има прелепу позадинску слику на којој се виде зрна кафе и просути екстракти кафе. Приказује ЦТА дугме за преусмеравање корисника на важне странице.

54. Тхемифи Ултра Мусиц

Тхемифи Ултра Мусиц

Предложак одредишне странице Мусиц Тхемифи Ултра фокусиран је на промоцију музичара, ДЈ-а, музичких бендова и инструмената. Такође вам омогућава да прикажете своје надолазеће догађаје у професионалном стилу. Предложак је потпуно прилагодљив помоћу алата за прављење драг и пада.

55. Тхемифи Ултра Апп

Тхемифи Ултра Апп

Предложак одредишне странице апликације Тхемифи Ултра направљен је за апликације мобилних и свих других уређаја. Можете користити овај образац за промоцију услуга развоја апликација на мрежи. Овај предложак одредишне странице помаже вам да убрзате преузимање својих истакнутих апликација помоћу ЦТА дугмета.

56. Бенто

Бенто

Бенто је бесплатна и наменска ВордПресс тема за креирање предложака одредишне странице. Долази са неограниченим опцијама боја, векторским иконама, фонтовима и прилагођеном позадином. Интегрише ВооЦоммерце за промоцију страница са вашим производима. Бенто се може уређивати помоћу програма ВордПресс ливе цустомизер са прегледом.

57. ОнеПресс

ОнеПресс

ОнеПресс је још један бесплатни ВордПресс предложак за креирање одредишних страница за креативне и веб агенције, фрееланцере, блогерице и новине. Има 2 ЦТА дугмета за преусмеравање корисника на ваше услуге и страницу производа. Такође можете да додате истакнуте услуге у доње слике.

58. Хестиа Про

Хестиа Про

Хестиа Про је популарна тема на једној страници за ВордПресс са позадином слике на целом екрану. Може се користити као предложак одредишне странице за промоцију било ког посла. Компатибилно је са алаткама за прављење драг-дроп-а као што су Елементор, Беавер Буилдер итд. За прилагођавање изгледа. Хестиа подржава ВооЦоммерце за промоцију ваших производа.

59. Орфео

Орфео

Орфео је вишенамјенска и бесплатна тема за ВордПресс. Има један изглед странице са више одељка за креирање предлошка одредишне странице. Прилагодити је користећи програме за прављење и повлачење страница. Ова тема је компатибилна са ВооЦоммерце и ВПМЛ.

60. Зелле

Зелле

Зелле је врхунски изглед на једној страници за веб локације ВордПресс. Савршено је једноставно креирање образаца одредишне странице. Одлично функционира са ствараоцима страница попут Висуал Цомпосер-а, Беавер Буилдер-а итд. Долази са неограниченим бојама, прилагођеним позадинама и оптимизованим за брзину.

Последње мисли

Ово су само неки од предложака одредишне странице које бисмо могли да делимо. Кључно за прављење одредишних страница је употреба програма за прављење драг-пада као што је Беавер Буилдер или Диви.

Ово двоје можете користити да бисте створили бесконачне могућности комбинација дизајна у року од само неколико минута.

Ако тражите решење одредишне странице које није ВордПресс, препоручујемо вам да користите или ЛеадПагес или Унбоунце.

Оба ова добављача нуде рјешења за одредишне странице с хостом и долазе са стотинама готових дизајна које можете изабрати. Многи трговци који се фокусирају на ППЦ на крају користе ова решења због лакоће употребе.

Ево примера предложака усмерених на циљ који ЛеадПагес нуде:

Предлошци одредишних страница ЛеадПагес-а

Наша прва предност је да увек користимо ВордПресс програм за прављење страница попут Беавер Буилдер-а или Диви-ја јер ћете дугорочно уштедети много новца..

Да будемо перспективни, годишњи трошак додатка за израду страница за ВордПресс странице је 12 пута јефтинији од хостинга градитеља одредишних страница.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље предлошке одредишне странице за ВордПресс. Можда ћете такође желети да видите наш крајњи корак по корак ВордПресс СЕО водич за почетнике.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map