60 najboljših predlog za ciljne strani za WordPress (2020)

Iščete najboljše predloge ciljne strani za WordPress?


Ciljne strani vam pomagajo doseči več potencialnih strank in povečati število konverzij. Zasnovani so tako, da uporabnike usmerjajo k potrebnim ukrepom na vašem spletnem mestu.

V tem članku bomo delili najboljše predloge ciljnih strani za WordPress, da bomo lažje dosegli prodajo in konverzije.

Najboljše predloge strani za WordPress

Bonus: nekatere te predloge ponujajo 100-odstotno privlačnost & pade funkcionalnost, tako da jo lahko preprosto prilagodite svojim potrebam v nekaj minutah.

Contents

Najboljše predloge ciljne strani za WordPress

Predloge ciljne strani so osredotočene na doseganje cilja ali cilja, kot je pridobivanje več naročnikov, povečanje prodaje itd.

Obstaja veliko vtičnikov ciljne strani, s katerimi lahko ustvarite ciljno stran na svojem spletnem mestu WordPress. Našli boste tudi na desetine predlog za ciljne strani, ki so zasnovane posebej za določene panoge in cilje.

Najboljši način za izdelavo ciljnih strani v WordPressu je uporaba ustvarjalca strani povleci in spusti, tako da lahko ciljno stran enostavno prilagodite brez pisanja nobene kode.

Spodaj so zgornji ponudniki oblikovanja ciljne strani, ki jih priporočamo:

Elegantne teme Divi

Divi

Elegantne teme Divi je priljubljen WordPress oblikovalec strani, s pomočjo katerega lahko oblikujete predloge ciljnih strani. Na svoji strani ima več vgrajenih elementov in vsebinskih modulov. Divi Builder vam omogoča, da besedilo kliknete in vtipkate kjer koli na postavitvi. Na voljo je z odzivnim urejanjem in izgleda odlično na vseh napravah.

Vsak element lahko popolnoma prilagodite z ustvarjalnikom povleci in spusti. Omogoča vam popoln nadzor nad pisavami, barvami, ozadjem in razmikom. Divi ponuja več kot 100 vnaprej izdelanih predlog za ciljne strani z demo posnetki, ki so pripravljeni za uporabo.

Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder je močan vtičnik za oblikovanje strani WordPress. Na voljo je z več predlogi ciljnih strani za modo, fotografijo, spletno agencijo, izobraževanje, mobilne aplikacije itd. S programom Beaver Builder lahko vsebino na ciljnih straneh hitro povlečete in spustite. Omogoča vam urejanje besedila in slik v stolpcih, da ustvarite čudovite predloge strani po meri.

Najboljši del vtičnika Beaver Builder je, da deluje z vsemi preprostimi temami WordPressa. Ponuja urejanje v živo, sprednji del za enostavno prilagoditev. V celoti podpira WooCommerce, večstransko omrežje in WPML za prevode.

Themify Ultra

Themify Ultra

Themify Ultra je vsestranska tema programa WordPress s sliko v ozadju celotne širine. Priložen je Themify builder and drag, ki deluje podobno kot Divi Builder ali Beaver Builder. S pomočjo tega ustvarjalca strani lahko oblikujete predloge strani po meri. Ponuja tudi vnaprej izdelane predloge za ciljne strani, ki zmanjšujejo napore in prihranijo čas.

Ima pametne možnosti postavitve za glavo, stransko vrstico, podnožje in druge dele vašega spletnega mesta. Themify Ultra ima pomikanje po paralaksu tako za navpično kot vodoravno postavitev.

Astra

Astra

Za razliko od zgornjih rešitev Astra ni ustvarjalec strani. To je hitra in lahka tema WordPress, ki je zasnovana za delo s povlekom & spustite strani ustvarjalcev, kot je BeaverBuilder.

Najboljši del Astre je, da ima na desetine že pripravljenih spletnih strani in predloge strani. Lahko namestite temo Astra in uporabite te predloge za ustvarjanje ciljnih strani za fitnes, proizvodnjo, prevozne storitve, brivec, glasbene skupine itd. Tema popolnoma podpira WooCommerce.

Primeri predlog najboljše ciljne strani

Zgoraj opisane teme in vtičniki imajo različne predloge ciljnih strani. Dodali smo tudi več drugih glavnih tematskih podjetij, ki ponujajo predloge, ki jih je mogoče uporabiti za ustvarjanje ciljnih strani.

Oglejmo si naš strokovnjak, ki bo izbral najboljše predloge ciljnih strani za WordPress.

1. Kavarna Divi

Kavarna Divi

Divi Cafe je predloga ciljne strani WordPress za kavarne, restavracije in podjetja, povezana s hrano. Ima preprost dizajn s celotno širino postavitve, ki lepo prikazuje slike in vsebino. S to predlogo ciljne strani lahko uporabite tudi za prikaz predstavljene vsebine in študij primerov.

2. Notranjost Divi

Divi Notranjost

Divi Interior je sodobna predloga ciljne strani za notranje oblikovalce, okraševalce hiš in arhitekte. Ima privlačen dizajn in ponuja prostor za prikazovanje privlačnih slik v postavitvi v celotni širini. Predstavljene vsebine lahko dodate poleg slik.

3. Divi eleganten

Divi Elegant

Divi Elegant je čudovita predloga ciljne strani za digitalno in spletno agencijo. Ima več pregibov ali odsekov, da dodate svoje predstavljeno delo, člane skupine, slike, pričevanja itd. Divi Builder lahko prilagodite vsak razdelek in spremenite vrstni red vgrajene predloge.

4. Dodatno

Dodatno

Extra je močna tema WordPress s številnimi neverjetnimi predlogi ciljnih strani za spletne revije, modna spletna mesta in dnevnike o življenjskem slogu. Uporablja Divi Builder za vlečenje in spuščanje elementov na predlogo. Tema je popolnoma prilagodljiva in omogoča ustvarjanje več ciljnih strani, da povečate svoje bralce.

5. Beaver Builder Majhna podjetja

Beaver Builder Majhna podjetja

Predloga ciljne strani podjetja Beaver Builder za mala podjetja je zasnovana s poudarkom, da bi lahko pridobili več strank v spletu. Ponuja več razdelkov za dodajanje vsebine, CTA, predstavljenih storitev in slik. Z vtičnikom Beaver Builder lahko popolnoma prilagodite ozadje, pisave, barve in gumbe.

6. Beaver Builder Crossfit

Fitnes telovadnica Beaver Builder

Predloga ciljne strani podjetja Beaver Builder Crossfit je kot nalašč za spletna mesta telovadnic, fitnes ustanov in zdravstvenih svetovalcev. Na voljo je s sliko v ozadju polne širine in logotipom po meri. Spodaj lahko dodate urnike, programe itd.

7. Beaver Builder Uredništvo

Beaver Builder Uredništvo

Predloga uredniške ciljne strani programa Beaver Builder je namenjena blogerjem, pisateljem in spletnim mestom, ki so povezana z modo. Ima prostor za dodajanje privlačnih slik na celozaslonskem zaslonu. Uporabite orodje Beaver Builder z vlečenjem in spuščanjem, da predstavite predstavljeno vsebino s sliko.

8. Odvetniška družba Beaver Builder

Odvetniška družba Beaver Builder

Odvetniška družba Beaver Builder je predloga ciljne strani, zasnovana posebej za odvetnike, pravne klinike in pravne družbe. Ima preprosto postavitev, s katero lahko svoje besedilo, gumb CTA in storitve dodate profesionalno. Dodatne podrobnosti o svoji ekipi in več lahko dodate v spodnjih razdelkih.

9. Fotograf Beaver Builder

Fotograf Beaver Builder

Predloga ciljne strani fotografije Beaver Builder omogoča fotografom, da delijo svoj profil in portfelj s slogom. Ima temno postavitev s hrustljavo tipografijo z uporabo čudovitih pisav. Predlogo lahko v celoti prilagodite z ustvarjalcem strani.

10. Glasbenik za gradnjo Beaverjev

Glasbenik za gradnjo Beaverjev

Predloga ciljne strani glasbenika Beaver Builder je zasnovana za DJ-e, glasbene skupine, instrumentalne glasbenike in glasbenike. Priložen je s privlačnim dizajnom in ostrimi barvami, da pritegne pozornost uporabnikov. V predlogi so razdelki za prodajo vstopnic za vaše oddaje in izmenjavo podrobnosti o vaši zasedbi.

11. Restavracija Beaver Builder

Restavracija Beaver Builder

Predloga ciljne strani restavracije Beaver Builder je v celoti osredotočena na promocijo restavracij, hrane in jedilnic. Ima temno postavitev z elegantno tipografijo. Celotna zasnova je prostorna, zato je vsebina strani bolj opazna, vtičnik Beaver Builder za ustvarjanje strani pa lahko uporabite za prilagajanje ozadja, barv, pisav itd..

12. Popolni zaslon Beaver Builder

Popoln zaslon Beaver Builder

Kot že ime pove, je predloga celotne zaslona ciljne strani programa Beaver Builder elegantna postavitev za vse vrste spletnih mest. Ima slike ozadja v polni širini in krepke barve, zaradi katerih je vsebina berljiva. Dodate lahko gumb CTA, če želite uporabnike preusmeriti na pomembne strani.

13. Ustvarjalna agencija Beaver Builder

Kreativna agencija Beaver Builder

Predloga kreativne agencije Beaver Builder za ciljne strani je kot nalašč za pridobivanje več potencialnih strank na spletu. Ima čudovite barve in hrustljavo tipografijo. Predloga je namenjena ustvarjalnim in spletnim agencijam, da lahko svoj profesionalni portfelj delijo v profesionalnem slogu.

14. e-knjiga Beaver Builder

Beaver Builder e-knjiga

Predloga ciljne strani e-knjige Beaver Builder je zasnovana za avtorje, e-knjige, knjižnice in bloge. Ima čudovito platnico, kot je postavitev, s katero lahko predstavite svojo predstavljeno knjigo in dosežete večjo prodajo. Dodate lahko vse podrobnosti knjige in ustvarite zanimanje uporabnikov za nadaljnje ukrepanje na svojem spletnem mestu.

15. Beaver Builder izobraževalni

Beaver Builder izobraževalni

Predloga ciljne strani za izobraževanje Beaver Builder je popolna za univerze, visoke šole in izobraževalne ustanove. Omogoča dodajanje dobrodošlice s čudovito sliko ozadja. Prav tako lahko z jasnimi pozivi k dejanju prikažete tečaje, ki jih ponuja vaša univerza.

16. Beaver Builder Automotive

Beaver Builder Automotive

Automotive Beaver Builder’s Automotive je odlična predloga ciljne strani za avtomobile, avtomobile in razstavne prostore. Ima privlačen in pustolovski prvi vtis. Orodje, barve, pisave in vsebino lahko prilagodite z vtičnikom za gradnjo strani Beaver Builder.

17. Mobilna aplikacija Beaver Builder

Brezplačno Beaver Builder Mobile App

Predloga ciljne strani mobilne aplikacije Beaver Builder je popolnoma prilagodljiva postavitev za mobilne igre, aplikacije in rešitve za mobilne naprave. Ima belo ozadje z veliko sliko na sprednji strani. Ponuja različne razdelke, s katerimi lahko dodate besedilo in pokličete gumbe za dejanje.

18. Beaver Builder Splošno podjetje

Beaver Builder Splošno podjetje

Splošna poslovna predloga programa Beaver Builder je namenjena ustvarjanju ciljnih strani za vse vrste poslovnih spletnih mest. Ima čudovito postavitev s sliko ozadja po meri. Predloga vam omogoča, da v prvem razdelku dodate vsebino in gumb CTA. Izdelovalec strani Beaver Builder lahko uporabite za kakršno koli prilagoditev.

19. Gradnja Beaver Builderja

Gradnja Beaver Builderja

Predloga ciljne strani za gradnjo Beaver Builder je namenjena spletnim mestom, ki ponujajo gradbene storitve. Ima čudovit dizajn s celotno sliko v ozadju in elegantno tipografijo. Vsebuje razdelke za dodajanje storitev in gumb za poziv k dejanju.

20. Beaver Builder prihaja kmalu

Beaver Builder prihaja kmalu

Če želite ustvariti prihajajočo stran in način vzdrževanja kmalu, potem je predloga Beaver Builder’s Coming Soon odlična izbira. Ima prilagodljiv dizajn z naročnino na glasilo, da bi pridobili več naročnikov. S pomočjo ustvarjalca strani Beaver Builder lahko preprosto spremenite ozadje in barve.

21. Astra fitnes trener

Astra fitnes trener

Astra’s Fitness Trainer je predloga ciljne strani za trenerje fitnesa, trenerje, zdravstvene inštruktorje in telovadnice. Izgleda kot spletno mesto na celotni strani, osredotoča pa se na promocijo osebnih trenerjev z urniki, tečaji treningov, pričevanji, strankami itd..

22. Psihiatrinja Astra

Psihiater Astra

Astra’s Psychiatrist je predloga ciljne strani WordPress za zdravnike, zdravnike, psihiatre in bolnišnice. Ima ozadje v polni širini z uvodom, besedilom in CTA. Pod glavno pasico lahko dodate druge podrobnosti.

23. Izdelek Astra

Izdelek Astra

Izdelek Astra je popolna predloga ciljne strani za izdelke. Pojavlja se kot popolno spletno mesto s svetlimi barvami, navigacijskim menijem, predstavljenimi slikami in besedilom. V spodnjih razdelkih lahko dodate tudi zameglitve in CTA. Ta predloga je prijazna za WooCommerce in jo lahko ureja kateri koli proizvajalec zgornjih strani.

24. Tiskanje po meri Astra

Tiskanje po meri Astre

Predloga ciljne strani Astra po meri za tiskanje strankam jasno sporoča, da si lahko majice in skodelice prilagodijo. Ima preprost in čist dizajn z belim ozadjem. Za predlogo lahko prilagodite barve, pisave in ozadje, da postanejo bolj privlačne.

25. Toplice Astra

Spa Astra

Predloga ciljne strani Spa Astra ponuja privlačno ozadje glave v polni širini z besedilom po meri in telefonsko številko, da se uporabniki lahko neposredno povežejo s podjetjem za zdravilišče. Ob navigacijskem meniju ima gumb za rezervacijo sestanka. S pomočjo ustvarjalcev strani lahko predlogo prilagodite tako, kot želite.

26. Zobna klinika Astra

Dentalna klinika Astra

Predloga ciljne strani Astra’s Dental Clinic je odlična izbira za zobozdravstvo in zdravnike. Omogoča vam, da v glavo dodate številko, gumb CTA z besedilnim sporočilom in sliko v celotni širini. Za povečanje prodaje lahko dodate obrazec za rezervacijo sestanka na gumbu CTA.

27. Agencija Astra

Agencija Astra

Predloga ciljne strani agencije Astra za spletna mesta WordPress je zasnovana za spletne agencije, oblikovalce in razvijalce. Ima več postavitev postavitve z lepimi barvami in tipografijo. Predstavite lahko svoj portfelj in predstavljena dela kot slike, da ustvarite močan prvi vtis o uporabnikih.

28. Nakit Astra

Nakit Astra

Astra je predloga ciljne strani za nakit Astra lepo oblikovana tako, da pritegne pozornost uporabnikov. Ima temno obarvano postavitev, ki vam pomaga pri predstavitvi slik nakita in besedila na vidnem mestu. Združljivo je z WooCommerce, da na svojo ciljno stran doda možnosti košarice.

29. Astra odvetnik

Odvetnik Astre

Predloga ciljne strani Astra’s Lawyer je, da odvetniki in odvetniške družbe dobijo nove stranke v spletu. Vaš naslov in telefonsko številko prikazuje profesionalno, tako da lahko stranke enostavno stopijo v stik z vami. Na njem je prostor za nalepko, s katero lahko navdušite obiskovalce.

30. Hotel Astra

Hotel Astra

Predloga ciljne strani hotela Astra je odlična izbira za spletna mesta hotela, BnB-je in podjetja, povezana s hotelom. Ima gumb CTA za dodajanje možnosti rezervacije sob za povečanje prodaje. Celotno sliko v ozadju hotela lahko dodate z impresivno oznako, da boste na strani pritegnili pozornost uporabnikov.

31. Astra Avtor

Avtor Astre

Predloga ciljne strani avtorja Astre je lepa in privlačna postavitev za pisatelje, avtorje, knjižnice in prodajalce knjig. Omogoča vam predstavitev predstavljene knjige na sprednji strani s sliko ovitka knjige in kratkim besedilom. Dodate lahko tudi ime avtorja in druge podrobnosti.

32. Vinarstvo Astra

Vinarstvo Astra

Predloga ciljne strani Astra’s Winery je izdelana za vinoteke, vinograde in prodajalce vina. Ima postavitev zgodb, ki vam olajša ustvarjanje uporabniškega udejstvovanja. Omogoča dodajanje slike najboljšega vina s podrobnostmi in gumbom CTA.

33. Fotografski portfelj Astra

Astra Photography

Astra je predloga ciljne strani za fotografijo Portfolio, kot nalašč za fotografe, da profesionalno predstavijo svoje portfelje. Za ustvarjanje besedila s fotografijami lahko preprosto dodate ustvarjalce strani povleci in spusti. Ima belo ozadje, ki vaši vsebini doda ostrino.

34. Astra Freelancer

Astra Freelancer

Predloga ciljne strani Astra’s Freelancer je namenjena posameznikom, ki želijo dobiti več delovnih mest v spletu. Ima preprosto in lepo postavitev s čudovitimi barvami, da ustvari profesionalni prvi vtis. Zastonjci lahko to predlogo uporabijo za predstavitev obiskovalcem.

35. Dobrodelnost Astra

Dobrodelnost Astra

Astra je predloga dobrodelne ciljne strani za dobrodelne namene zasnovana z motivom, da v svoj namen dodate več donatorjev. Idealen je za neprofitne organizacije, spletne dobrodelne organizacije in nevladne organizacije. Ima drzne in svetle barve z odlično berljivostjo. Predloga vam omogoča, da dodate gumb za donacijo, da se obiskovalci lažje povežejo z vami.

36. Astra Nepremičnine

Astra Nepremičnine

Astra je predloga ciljne strani za nepremičnine sodobna in elegantna predloga za nepremičninske agente. S svojimi lastnostmi in možnostmi pomaga pri širitvi vašega nepremičninskega posla. Na sprednji strani je prikazana hitra predloga obrazca, da se uporabniki hitro povežejo. V predlogi je prostora za dodajanje vaše telefonske številke in gumba CTA.

37. Astra Umetnik

Umetnik Astre

Astra predloga ciljne strani izvajalca promovira umetnika, agencije in slikarje. Razdeljen je na dele, da lepo dodate svoje predstavljene slike in druga umetniška dela. Lahko dodate podrobnosti o svojem delu in dodate gumb CTA, da preusmerite uporabnike na stran košarice. Podpira WooCommerce za prodajo vašega dela v spletu.

38. Astra Narava

Narava Astra

Astra je predloga ciljne strani Nature namenjena agencijam, ki delajo na naravnih habitatih. Odlična izbira je tudi za naravoslovence, ljubitelje narave in popotnike. Na voljo je s privlačno sliko ozadja in gumbom CTA.

39. Finančni svetovalci Astra

Finančni svetovalci Astra

Astra je predloga ciljne strani finančnih svetovalcev Astra kot nalašč za velika podjetja, ki želijo svoja finančna poročila prikazati na spletu. To je profesionalna predloga z elegantnim in modernim dizajnom. Predloga je ustvarjalcem strani prijazna in združljiva z WPML.

40. Konferenčni dogodek Astre

Konferenčni dogodek Astre

Predloga ciljne strani Astre’s Conference Event pomaga pri promociji vaših konferenc in dogodkov. Omogoča vam, da dodate podrobnosti svojega dogodka, vključno z datumom, sliko in naslovom. Vstopnice lahko prodajate tudi prek spleta, tako da na vrhu strani dodate gumb CTA.

41. Astra Marketer

Astra Marketer

Astra je predloga ciljne strani Marketer za spletna mesta za prodajalce vsebin in rast. V ozadju ima krepke in svetle barve s hrustljavo tipografijo. Predloga je kot nalašč za posamezne tržnike, da pridobijo potencialne ponudnike in svetujejo na spletu.

42. Astra industrija

Astra industrija

Predloga ciljne strani Astre je namenjena industriji. Ima sliko ozadja po meri, gumb CTA in odsek. Ta predloga strani je popolnoma prilagodljiva s pomočjo gradnikov strani za povleci in spustite in s programom WordPress v živo.

43. StudioPress Aspire

StudioPress Aspire

StudioPress Aspire je elegantna WordPress tema s krepkimi in svetlimi barvami. Ta predloga je zasnovana na tematskem okviru Geneze. V zaglavju ima podobo slike v polni širini in v glavi naročninsko polje, s katerim lahko povečate svoje naročnike. Ta tema je kot nalašč za ustvarjanje ciljne strani za katero koli spletno mesto.

44. StudioPress enobarvni

Enobarvni StudioPress

StudioPress Monochrome je minimalistična WordPress tema s preprostim in urejenim dizajnom. Za ozadje predloge uporablja črno-belo barvo. Pisava je obratna ozadju in je zelo berljiva pri vseh velikostih zaslona. To temo lahko uporabite kot predlogo ciljne strani za promocijo vašega spletnega podjetja.

45. StudioPress Infinity Pro

StudioPress Infinity Pro

StudioPress Infinity Pro je elegantna WordPress tema za digitalne agencije. Ima eleganten dizajn in je pripravljen za uporabo kot predloga ciljne strani. Omogoča dodajanje gumba CTA in preusmeritev uporabnikov na stran z izdelki, kar pomaga povečati prodajo. Infinity Pro je popolnoma združljiv z WooCommerce za ustvarjanje spletne trgovine.

46. ​​StudioPress Parallax Pro

StudioPress Parallax Pro

StudioPress Parallax Pro je čudovita tema zgodb o WordPressu. Tako kot njeno ime ima tema obliko paralakse, zaradi katere je vaša vsebina berljiva v vseh napravah. Ta tema je kot nalašč za ustvarjanje predloge vaše ciljne strani z gumbom CTA in predstavljeno vsebino.

47. Vitrina StudioPress

Vitrina StudioPress

StudioPress Showcase je privlačna tema WordPressa, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje predloge ciljne strani. Zgrajena je na podlagi tematskega okvira Genesis. Tema je popolnoma prilagodljiva s tipko CTA za preusmeritev uporabnikov na ustrezne strani.

48. StudioPress agent osredotočen

StudioPress agent Focused Pro

StudioPress Agent Focused je tema nepremičnin v WordPressu. Ima prilagodljivo postavitev strani in ustvarjalcem strani. Omogoča vam dodajanje glave po meri s ozadjem polne širine. Ta predloga strani lahko uporabite za promocijo svojih nepremičnin in IDX vnosov.

49. StudioPress Izobraževanje

StudioPress Izobraževanje

Predloga ciljne strani StudioPress Education je osredotočena na zagotavljanje več vsebine v manjši prostor. Zasnovan je za študente, univerze in druge izobraževalne ustanove za izmenjavo znanja. Ta predloga je widgetized in enostavna za nastavitev.

50. Themify Ultra Accountant

Themify Ultra Accountant

Predloga ciljne strani računovodje Themify Ultra je zasnovana za prodajo davčnih obračunov in storitev vložitve v spletu. Omogoča vam, da dodate gumb CTA, da lahko uporabniki rezervirajo sestanek neposredno z vašega spletnega mesta. V predlogi lahko delite tudi svoje predstavljene storitve.

51. Themify Ultra Poroka

Themify Ultra Poroka

Predloga ciljne strani Themify Ultra je elegantna predloga za promocijo poročnih načrtovalcev, poročnih fotografov in posameznih porok. Ima celotno sliko v ozadju s čudovito tipografijo. Predloga je prilagodljiva s pomočjo ustvarjalca strani Themify.

52. Themify Ultra Software

Themify Ultra Software

Predloga ciljne strani programske opreme Themify Ultra je kot nalašč za iskanje spletnih opravil za razvoj programske opreme. Ima prilagojeno postavitev z več pripravljenimi predstavitvami. Ta predloga je podobna tematski predlogi Ultra s poudarkom na prodaji storitev na spletu.

53. Themify Ultra kava

Themify Ultra kava

Themify Ultra’s Coffee je predloga ciljne strani za spletna mesta kavarn, industrijo kavnih zrn in druge izdelke, povezane s kavo. Ima čudovito sliko v ozadju, na kateri so prikazana kavna zrna in razlitih kavnih ekstraktov. Prikaže gumb CTA za preusmeritev uporabnikov na pomembne strani.

54. Themify Ultra Music

Themify Ultra Music

Predloga ciljne strani Glasbe Themify Ultra se osredotoča na promocijo glasbenikov, DJ-jev, glasbenih skupin in instrumentov. Omogoča tudi prikaz prihajajočih dogodkov v profesionalnem slogu. Predloga je popolnoma prilagodljiva s pomočjo gradnika strani za povleci in spusti.

55. Themify Ultra App

Themify Ultra App

Predloga ciljne strani aplikacije Themify Ultra je narejena za aplikacije mobilnih naprav in drugih naprav. To predlogo lahko uporabite za promocijo storitev za razvoj aplikacij v spletu. Ta predloga ciljne strani vam pomaga, da z gumbom CTA povečate svoje priljubljene aplikacije.

56. Bento

Bento

Bento je brezplačna in vsestranska WordPress tema za ustvarjanje predlog ciljne strani. Na voljo je z neomejenimi barvnimi možnostmi, vektorskimi ikonami, pisavami in ozadjem po meri. Za promocijo strani z izdelki združuje WooCommerce. Bento lahko urejate s programom WordPress v živo, s predogledom.

57. OnePress

OnePress

OnePress je še ena brezplačna predloga za WordPress za ustvarjanje ciljnih strani za kreativne in spletne agencije, samostojne strokovnjake, blogerje in časopise. Ima 2 gumba CTA za preusmeritev uporabnikov na vaše storitve in stran izdelka. Spodaj lahko dodate predstavljene storitve.

58. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro je priljubljena enostranska WordPress tema s celozaslonsko sliko v ozadju. Uporablja se lahko kot predloga ciljne strani za promocijo katerega koli podjetja. Za prilagoditev postavitve je združljiv z ustvarjalci strani s povleci in spusti, kot so Elementor, Beaver Builder itd. Hestia podpira WooCommerce za promocijo vaših izdelkov.

59. Orfeo

Orfeo

Orfeo je večnamenska in brezplačna WordPress tema. Ima samo eno postavitev strani z več razdelki za ustvarjanje predloge ciljne strani. Prilagodite ga lahko s pomočjo ustvarjalcev strani s povleci in spusti. Ta tema je združljiva z WooCommerce in WPML.

60. Zelle

Zelle

Zelle je vrhunska enostranska postavitev za spletna mesta WordPress. Kot nalašč je enostavno ustvariti predloge ciljnih strani. Odlično deluje pri ustvarjalcih strani, kot so Visual Composer, Beaver Builder itd. Na voljo je z neomejenimi barvami, prilagojenimi ozadji in optimiziran za hitrost.

Končne misli

To je le nekaj predlogov ciljnih strani, ki bi jih lahko delili. Ključno pri izdelavi ciljnih strani je uporaba ustvarjalca strani s povleci in spusti, kot sta Beaver Builder ali Divi.

Ta dva lahko uporabite za ustvarjanje neskončnih možnosti oblikovalskih kombinacij v samo nekaj minutah.

Če iščete rešitev ciljne strani, ki ni WordPress, priporočamo, da uporabite bodisi LeadPages bodisi Unbounce.

Oba ponudnika ponujata gostovane rešitve ciljnih strani in ima na stotine vnaprej izdelanih modelov, ki jih lahko izbirate. Veliko trgovcev, ki se osredotočajo na PPC, te rešitve na koncu uporabi zaradi svoje enostavne uporabe.

Tu je primer predlog ciljno usmerjenih predlog, ki jih ponuja LeadPages:

Predloge ciljne strani LeadPages

Naša prva prednost je, da vedno uporabljamo WordPress strani za ustvarjanje strani, kot so Beaver Builder ali Divi, saj boste na dolgi rok prihranili veliko denarja.

Z vidika perspektive so letni stroški vtičnika za oblikovalce strani WordPress 12-krat cenejši od gostih ustvarjalcev ciljnih strani.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše predloge ciljne strani za WordPress. Morda boste želeli videti tudi naš zadnji korak za korakom WordPress SEO vodič za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me