61 најбоља бесплатна тема за ВордПресс блог за 2020. годину

Да ли тражите бесплатну ВордПресс тему блога за своју веб локацију?


Постоје хиљаде бесплатних тема за блог за ВордПресс који почетницима отежавају одабир једне за своју веб локацију. Те теме блога су даље подељене у различите нише и категорије.

У овом смо чланку одабрали неке од најбољих бесплатних тема за ВордПресс блог које можете користити на свом новом блогу.

Најбоље бесплатне теме за ВордПресс

Увод у ВордПресс

Прво морате бити сигурни да користите праву платформу. Веб локација ВордПресс.орг са властитим домаћинима је савршена платформа за покретање блога, јер вам даје више слободе, флексибилности и контроле.

Отворен је извор и долази са подршком за хиљаде бесплатних предложака и додатака који вам помажу да брже развијате свој блог. Погледајте наш водич о томе зашто бисте требали користити ВордПресс за више детаља.

Можете користити наш корак по корак водич за почетнике о томе како покренути ВордПресс блог за потпуна упутства.

Једном када се покренете, време је да одаберете тему за своју веб локацију. Можете изабрати тему из нашег стручног одабира у наставку, а затим следите упутства из нашег упутства за инсталирање ВордПресс теме како бисте је правилно поставили.

Имајући то у виду, погледајмо неке од најбољих бесплатних тема за ВордПресс блог које можете да инсталирате на своју веб локацију.

1. Астра

Астра

Астра је потпуно прилагодљива и бесплатна тема блога ВордПресс. Одлично је намењен личним блоговима, портфељима, пословним блоговима, па чак и веб локацијама е-трговине. Одлично функционира са свим популарним произвођачима страница, укључујући Беавер Буилдер, Диви, Елементор итд.

Доступна је са уграђеном подршком за ВооЦоммерце за лако додавање интернетске продавнице на ваш блог, ако је потребно. Такође је спреман за превод и може се користити за прављење блогова на било ком језику.

То је лагана тема с мноштвом опција боја и фонтова. Опције тема можете пронаћи у програму за прилагодбу програма ВордПресс са прегледом уживо.

2. ОцеанВП

ОцеанВП

ОцеанВП је једна од најпопуларнијих бесплатних тема ВордПресс-а са мноштвом премиум функција. Има свој додатни додатак и препоручује инсталирање додатка за прављење бесплатних програмера при активирању. Може се користити за било коју веб локацију, укључујући блогове, часописе, пословну веб локацију или продавницу за е-трговину.

То укључује више избора изгледа, странице пуне ширине, 2 навигациона менија на врху, прилагођену подршку за логотип, више подручја бочне траке, прелепе галерије слика и још много тога. Супер је флексибилан, али и даље се једноставно подесити уз подршку за прилагођавање уживо.

3. Хестиа

Хестиа

Хестиа је изузетно флексибилна бесплатна ВордПресс тема за све типове веб локација. Долази са чаробњаком за лако подешавање и додатним додатком који додаје одељке за изјаве и услуге на вашу веб локацију.

Може се користити с популарним додацима за прављење страница и спреман је за ВооЦоммерце изван оквира. Почетна страница се може лако поставити помоћу алата за прилагођавање тема уживо где можете једноставно додати делове и преуређивати их повлачењем и испуштањем.

4. Бенто

Бенто

Бенто је моћна вишенаменска тема блога ВордПресс са мноштвом функција. Одлично функционира са додацима са највише софтвера за прављење страница, па чак и препоручује инсталирање истог након активације.

За бесплатну ВордПресс тему, Бенто долази са великим могућностима прилагођавања. Свима им се може приступити помоћу програма за прилагођавање тема ВордПресс-а.

5. Иди

Иди

Потребна вам је тема блога са минималистичким приступом дизајну? Цхецкоут Го. То је једноставна тема блога ВордПресс с поруком добродошлице и дугмима позива на акцију у заглављу.

Дизајниран да побољша читљивост, користи чисту типографију и елегантно обрађује истакнуте слике.

6. Рибосоме

Рибосоме

Рибосоме је тема бесплатног ВордПресс блога у стилу часописа. Долази са прилагођеним заглављем, прилагођеном позадином и неограниченим бојама. Има један навигациони мени и социјални мени на врху.

Долази са распоредом у 2 колоне са бочном траком са десне стране. Рибосоме има шест различитих Гоогле фонтова, округле или квадратне сличице, 2 подручја видгета на почетку и на крају постова, погодно за приказивање огласа или сродних постова.

7. Посеидон

Посеидон

Посеидон је бесплатна вишенаменска тема блога ВордПресс. Уз простран изглед, долази са клизачем пуне ширине, изгледом почетне странице и више образаца страница.

Изглед почетне странице може се лако поставити помоћу виџета.

8. Одмотавање СитеОригин

Омотати

СитеОригин Унвинд је бесплатна вишенаменска ВордПресс тема са пуном ВооЦоммерце подршком. Дизајниран у минималистичком стилу, Одмотавање је врло прилагодљиво помоћу додатка СитеОригин Паге Буилдер.

Долази са више распореда, прилагођеним заглављем, позадином и подршком у боји.

9. Хемингваи

Хемингваи

Хемингваи је чиста тема блога за ВордПресс који садржи распоред у 2 колоне и подручје слике заглавља у пуној ширини са ефектом паралаксе.

Подржава прилагођену боју акцента, прилагођено учитавање логотипа, прилагођене видгете (видео, Флицкр и Дрибббле), предлошке страница итд. Све опције тема су брзе и једноставне за подешавање..

10. Маквелл

Маквелл

Маквелл је минималистичка и елегантна ВордПресс тема. Одликује се чистим дизајном у стилу магазина са прелепом типографијом.

Остале значајне функције укључују разне изглед постава и предиван презентацијски приказ презентација.

11. Вритее

Вритее

Вритее је бесплатна ВордПресс тема погодна за личне веб странице, авантуре и блогове о путовањима. На врху има велики клизач помоћу истакнутих слика из постова на блоговима.

Такође се испоручује са више предложака и прилагођених виџета међу многим другим функцијама.

12. Фасцинантно

Фасцинантно

Фасцинате је лепа тема ВордПресс блога дизајнирана посебно за професионалне писце, лични портфељ, лифестиле блогове и модне компаније.

Користи прелепу типографију, елегантне шеме боја и клизач који привлачи пажњу.

13. Модерне

Модерне

Модерне је елегантно креирана тема блога ВордПресс. Дизајниран је на уму за читљивост и ствара визуелни изглед који ваш садржај ставља у средиште.

Долази са истакнутим клизачем вртића за садржај на почетној страници и изгледом у 2 ступаца који лепо приказује ваш садржај.

14. Кент

Кент

Кент је савремена тема блога ВордПресс са изгледом у 2 колоне. Опремљен је навигацијским менијем који се може склопити, прилагођеним логотипом, прилагођеном позадином и подршком за заглавље.

Све опције тема су прилично једноставне за подешавање помоћу програма ВордПресс који се користи уживо.

15. Ловецрафт

Ловецрафт

Ловецрафт је чиста и једноставна бесплатна тема за блогање ВордПресс-а. Садржи прилагођено заглавље пуне ширине на врху и користи подебљане наслове за наслове постова.

Долази са левом бочном траком и једним навигационим менијем на врху.

16. Баскервилле

Баскервилле

Баскервилле је модерна и елегантна тема блога ВордПресс. Садржи велику слику заглавља у пуној ширини праћено са вашим постовима представљеним у облику мреже на почетној страници. Долази са прекрасним предлошцима за појединачне постове и странице.

17. Адмирале

Адмирале

Адмирал је ВордПресс тема у часопису погодна за спортске блогове, часописе и вести. Садржи распоред са три ступаца са 2 бочне траке са обе стране и ступац са садржајем у средини.

Долази са приказаном презентацијом слајдова, предлошком почетне странице часописа, видгетизираним заглављем, 2 различита изгледа поста и подршком за бесконачно скроловање.

18. Скромно

Схапели

Ако тражите тему блога за ВордПресс са позадином целог екрана, покушајте Схапели. Долази у распореду у 1 колоне са неколико видгета почетне странице, паралакс секцијама и дугмади позива на акцију.

Тема подржава популарне ВордПресс додатке који су вам потребни да бисте максимизирали функционалност свог блога. Потпуно је оптимизован за СЕО.

19. Асхе

Асхе

Асхе је лепа бесплатна тема за ВордПресс. Садржи изглед у часопису са великом сликом заглавља и истакнутим клизачем садржаја.

Интегрише се уз популарне програмере страница као што су Беавер Буилдер, Елементор и још много тога за једноставно прилагођавање.

20. Хиеро

Хиеро

Хиеро је бесплатна тема за ВордПресс блог са изгледом часописа. Користи подебљане боје за заглавље и нагласак. Садржи распоред са 2 колоне и на врху има јасан навигациони мени.

На почетној страници се приказују ваши најновији постови са одломцима и представљеним сликама.

21. Трагови

Трагови

Трацкс је замишљено дизајнирана тема блога ВордПресс за личне веб странице, часописе и фотографије. Укључује алат за отпрему логотипа, иконе на друштвеним мрежама, траку за претрагу, подручја спремна за видгете и оштру типографију.

На почетној страници налази се распоред ваших постова са истакнутим сликама.

22. Месмеризе

Месмеризе

Месмеризе је шарена тема блога ВордПресс. Веома је флексибилан и користи преко 30 одељка са садржајем да би приказао садржај вашег блога.

Подржава видео позадину, позадину презентације, врсте садржаја заглавља и преклопни слој на почетној страници.

23. Колумниста

Колумниста

Колумниста је бесплатна тема за ВордПресс блог са изгледом часописа. Долази са различитим изгледима за почетну страницу, архиве, појединачне странице, ббПресс и БуддиПресс.

Такође укључује прилагодљив клизач и четири шеме боја.

24. Сатори

Сатори

Сатори је веома прилагодљива тема ВордПресс-а за блогове и личне веб странице. На почетној страници има заглавље пуне ширине и долази са различитим предлошцима страница, укључујући подршку за ВооЦоммерце, више области спремних за видгете и форме поста.

25. Пхлок

Пхлок

Пхлок је врло прилагодљива тема блога ВордПресс. Има прелепи изглед почетне странице са позадином слике заглавља на целом екрану, а на врху је садржан садржај испод.

Долази са више подручја спремних за видгете, предлошке страница, прилагођених заглавља, позадина, друштвених икона и шема боја.

26. Иллди

Иллди

Иллди је вишенаменска ВордПресс тема погодна за пословне, личне и веб странице. Изграђен је на оквиру за покретање система, садржи велике слике заглавља, распоред у 2 колоне или пуне ширине, прилагођену позадину и избор боја.

27. Пример

Пример

Пример је једноставна и чиста тема блога ВордПресс. Садржи класични изглед блога са колоном са садржајем и десном бочном траком.

Има слику заглавља на целом екрану са прилагођеним логотипом, навигациони мени и дугме са позивом на радњу за преусмеравање корисника на вашу одредишну страницу.

28. Блог дневник

Блог дневник

Блог дневник је вишенамјенска тема блога ВордПресс која садржи прелеп црно-бели изглед. Има неограничен избор боја, оштру типографију и прилагођене виџете.

Ова тема подржава Гутенберг-ов уређивач блокова изван оквира.

29. Гарфункел

Гарфункел

Гарфункел је елегантна тема за ВордПресс блог која садржи изглед решетке на почетној страници. Подржава прилагођена заглавља, прилагођене позадине, шест формата поста (укључујући презентацију галерије), шест прилагођених виџета, друштвени мени и 2 шаблоне страница.

30. Аутор

Аутор

Аутор је прелепа тема ВордПресс блога за ауторе и писце. Садржи једноставан распоред са 2 ступаца са бочном траком и навигационим менијем у левој колони, док садржај са десне стране.

Подржава прилагођене боје, позадину и више формата поста. Оптимизиран је за приступ и перформансе.

31. Темпо

Темпо

Темпо је модерна тема за блогање ВордПресс-а која се лако може користити и као пословна веб локација. Одликује се чистом хрскавом типографијом са светлим ветричким распоредом.

Подржава прилагођено заглавље, паралаксе, дугмад заглавља, прилагођени логотип, прилагођене боје, прилагођену позадину, друштвене везе, леву и десну бочну траку и прилагођене виџете.

32. Хуеман

Хуеман

Хуеман је једна од најпопуларнијих бесплатних тема за ВордПресс. Долази са распоредом у више колона и може се лако користити на било којој веб локацији веб блога или часописа са богатим садржајем.

Такође добијате подршку за прилагођена заглавља, распоред у 2 колоне, распоред у пуној ширини и мноштво једноставних опција прилагођавања.

33. иФеатуре

иФеатуре

иФеатуре је модерна и модерна ВордПресс тема погодна за часописе, пословне, личне и портфолио веб локације. Садржи позадинску слику пуне ширине и клизач на врху који прати ваш садржај.

Укључује функције као што су лепљива заглавља, ауторски био оквир, више области виџета и предлошке страница. Опције тема могу се лако подесити помоћу превлачења и падања у прилагодитељу уживо.

34. Натурал Лите

Натурал Лите

Натурал лите је једноставна тема за блогање са земљаним тоновима. Користи велике истакнуте слике, подржава прилагођено заглавље и позадину.

Долази са изгледом више ступаца и једноставним опцијама за прилагођавање.

35. Одзива

Респовабле

Респовабле је лепа ВордПресс тема дизајнирана за флексибилност. Погодно је за ауторе, личне веб странице, фотографије, па чак и пословне веб странице.

Долази са 9 шаблона страница, 11 области виџета, 6 распореда шаблона, 4 позиције менија и још много тога. Одговоран је ВооЦоммерце компатибилан, вишејезичан и подржава све РТЛ језике.

36. Врлина

Врлина

Виртуе је лепа и бесплатна тема блога ВордПресс. Чист је распоред са 2 навигациона менија и великом заглављу слике пуне ширине.

Све опције тема лако се могу прилагодити помоћу алата за прилагођавање тема уживо. Такође долази са вишеструким форматима за видео записе, галерију, аудио, ћаскање, на страну, цитирање итд.

37. Отографија

Отографија

Отографија је класична тема бесплатног блога за ВордПресс. Има диван клизач велике величине са друштвеним иконама, навигациони мени и привлачне боје.

То укључује опције типографије и лакше подешавање тема с подешавањем превлачења и падања под живим алатом за прилагођавање. То је идеална тема за веб странице, блог, часопис, фотографију и моду.

38. Игните

Игните

Игните је модерна ВордПресс тема блога која садржи класичан изглед блога. Долази са распоредом у 2 колоне, компактном горњом траком која се користи за навигационе меније, наслов странице и опис.

Користи слике средње величине прије наслова објаве и користи оштру типографију за боље искуство читања на вашем блогу.

39. Авант

Авант

Авант је веома прилагодљива и бесплатна ВордПресс тема погодна за све врсте веб локација. Спремна је за е-трговину уз пуну подршку за ВооЦоммерце и може се лако користити за стварање веб локација богатих садржајем.

Садржи 7 распореда заглавља, 5 изглед блогова, 3 распореда подножја, неограничен избор боја и пуно више подешавања која су углављена у ВордПресс алат за прилагодбу. Тестирано је да ради са свим популарним произвођачима страница и осталим кључним ВордПресс додацима.

40. Одзивни мобилни

Респовабле Мобиле

Као што име каже, Респовабле Мобиле је ВордПресс тема дизајнирана уз мобилни приступ. Изгледа једнако сјајно на свим уређајима и на величинама екрана.

Ова тема садржи 9 предложака страница, 11 области виџета, 6 распореда шаблона, 4 позиције менија, одељак са позивом на дугме за акцију, прилагођене фонтове, прилагођену позадинску слику и још много тога. Погодно за пословне веб локације, веома је једноставно за коришћење и може се брзо подесити.

41. Вогуе

Вогуе

Вогуе је елегантна ВордПресс тема дизајнирана посебно за модне, животне и веб локације за е-трговину. Долази са потпуном подршком за ВооЦоммерце и омогућава вам лако постављање интернет продавнице.

Нуди више распореда заглавља, прилагођени дизајн ВооЦоммерце, више распореда подножја, више распореда блогова и гомилу додатног прилагођавања изгледа. Има неограничена подешавања боја, која су све уредно уграђена у ВордПресс алат за прилагођавање.

42. Магбоок

Магбоок

Магбоок је лепо дизајнирана тема програма ВордПресс за веб локације са богатим садржајем, укључујући часописе, новине, блогове и још много тога. Одликује га чист минималистички дизајн са вишеструким избором изгледа и брзим демо инсталатором од 1 клика.

Долази са спремним предлошцима за контактирање нас, галерију и странице часописа. Испитан са свим популарним ВордПресс додацима, Магбоок се такође може користити за прављење веб продавнице или вишејезичне ВордПресс странице.

43. Панорамско

Панорамски

Панорамиц је још једна одлична бесплатна тема за ВордПресс погодна за све врсте блогова, веб локација и мрежних продавница. Долази са флексибилним опцијама прилагођавања и прелепим клизачем почетних страница.

Врло је једноставан за употребу чак и за апсолутне почетнике. Опције тема можете пронаћи под апаратом за прилагођавање уживо који вам омогућава да унесете промјене на своју веб локацију уз преглед уживо.

44. Цоница

Цоница

Цоница је супер флексибилна ВордПресс вишенаменска тема која се може користити за прављење готово било које врсте веб локација. То укључује 2 изгледа сајта, 2 шеме боја, 4 распореда заглавља, 5 изгледа блога, 3 распореда подножја, више образаца страница и мноштво опција тема за прилагођавање поставки боја и изгледа..

45. ЦитиЛогиц

ЦитиЛогиц

ЦитиЛогиц је бесплатна тема ВордПресс-а слична премиум, погодна за све врсте веб локација, укључујући веб локације малих предузећа. Одликује га модеран дизајн с великим заглављем на почетној страници, прегледним навигацијским менијем, поздравном поруком и вашим најважнијим садржајем.

Такође долази са уграђеним клизачем и може се користити и са другим клизачима. ВооЦоммерце је спреман и може се користити за стварање прелепих мрежних продавница.

Све опције теме су врло једноставне за праћење и омогућавају вам да их лако прилагодите својим потребама.

46. ​​Агама

Агама

Агама је чиста и пространа бесплатна ВордПресс тема погодна за све врсте веб локација. Супер је флексибилан и долази са једноставнијим опцијама тема које вам омогућују брзо постављање.

Изграђен је на Боотстрапу уз подршку паралакса, одзивног дизајна и минималног изгледа. ВооЦоммерце је спреман и може се користити за стварање вишејезичних веб локација.

47. Бес

Фури

Фури је једноставна ВордПресс тема са минималним дизајном и изгледом. Делује ван оквира и има врло једноставне могућности за употребу тема. Изграђен је на Боотстрапу, са одзивним дизајном и брзим перформансама.

То укључује лепљиво заглавље, неограничене боје, предложак странице блога, ефект глатког помицања и још много тога. Спреман је за ВооЦоммерце и може се лако користити са било којим ВордПресс програмом за прављење страница.

48. Успон

Успон

Асценд је прелепа вишенаменска тема програма ВордПресс. Долази са подршком за надолазећу Гутенбергову функцију која додаје ВордПресс функције уређивања блокова превлачења и испуштања. Такође подржава све популарне додатке за прављење страница.

Унутар ћете пронаћи мноштво корисних опција од којих су све уредно организоване у програму за прилагођавање тема. Такође укључује прозирно заглавље, више менија за навигацију, бочне траке, опције боја и још много тога.

49. Вистериа

Вистериа

Вистериа је једноставна тема за ВордПресс блог са фокусом на прелепу типографију и садржај. Долази са прилагођеном позадином, прилагођеним бојама, прилагођеним заглављем и левом бочном траком.

Вистериа такође има јединствен навигациони мени на врхунском и прелепом дизајну почетних страница који приказује ваше постове са прилагођеним примерцима и представљеном сликом.

50. Блогасм

Блогасм

Блогасм је једноставна бесплатна тема за ВордПресс. Одликује га минималистички и чист дизајн с фокусом на ваше постове на блогу. Ова се тема може користити за креирање блога о личности, моди, начину живота и фотографији.

Долази са социјалним менијем заглавља, иконом за претраживање заглавља, изгледом колона, прилагођеним заглављем и бочном траком. Све опције тема лако се постављају помоћу алата за прилагођавање тема уживо.

51. Блог писаца

Тхе Вритерс Блог

Блог Вритерс је бесплатна вишенамјенска ВордПресс тема дизајнирана посебно за писце, блогере, новинаре, ауторе и блогове који воле садржај. Долази са клизачем за слике који ће задивити посетиоце у првом погледу.

Омогућава вам да одаберете шему боја по вашем избору. Лако је за постављање, респонзивну и потпуно прилагодљиву ВордПресс тему.

52. Блогстарт

Блогстарт

Блогстарт је савршена тема за покретање блога одмах. Бесплатно је преузимање са чистим и једноставним дизајном дизајна који својим карактеристикама може привући кориснике.

Омогућује вам приказивање истакнутих постова уз навигациони мени. Блогстарт је оптимизован за брзину и перформансе учитавања страница.

53. Цреатив

Цреатив

Цреатив је модерна бесплатна тема за ВордПресс блог. Садржи оквир оквира пуне ширине заглавља са клизачем слике, навигациони мени, траку за претрагу и социјални мени.

На средини се налази заглављени логотип. Има замућења за одредишне странице на почетној страници.

54. Блогер Ера

Блогер Ера

Блоггер Ера је добро осмишљена бесплатна тема за ВордПресс. Погодан је за Интернет магазин, лични блог, издавача, вести или веб локацију за портфолио. Садржи отприлике један одељак за додавање слике и извода у бочној траци.

Нуди централизовани изглед за постављање вашег садржаја. Ова тема је у потпуности одазив и превод је спреман за стварање вишејезичне веб странице.

55. Куеенс Магазине

Куеенс Магазине

Куеенс Магазине је бесплатна тема за ВордПресс блог, креирана за блогере и онлине часописе. Има пуно простора за ваш садржај. Помоћу распореда у 3 колоне можете приказати више истакнутих постова у првом прегледу блога.

Долази са прилагођеним подешавањима за логотип и линију. Куеенс Магазине тема нуди више бочних трака и подножја да бисте добили разноликост изгледа.

56. Уравнотежен

Уравнотежен блог

Баланцед је чиста и брза тема блога ВордПресс. Има прилагођени логотип са позадином заглавља пуне ширине на врху.

Тема има распоред у две колоне и стил укрштања за постове. Можете да користите ВордПресс виџете на бочној траци. СЕО оптимизован је и подржава ВПМЛ за преводе.

57. Бесконачност

Бесконачност

Инфинити је минималистичка и бесплатна тема блога. Има подебљане боје за границе и позадину добро прилагођену малим предузећима, креативним агенцијама итд.

Почетна страница следи навигациони мени на врху са друштвеним иконама. Омогућује вам додавање прилагођеног логотипа са линијом.

58. Интерсервер

Интерсервер

Интерсервер је прелепа тема бесплатне мамине блогерке за ВордПресс. Потпуно је прилагодљив са многим опцијама на администраторском отварању за изглед блога и одредишне странице.

Можете додати клизач слике и категорије на почетну страницу. Има прелепе боје и дизајн за цео блог.

59. Часопис

Часопис

Часопис је елегантна бесплатна тема за ВордПресс блог за личне часописе и све врсте блогера. Има запањујућу типографију и прелеп дизајн.

Нуди простор за додавање вашег кратког животописа на почетну страницу. Часопис је потпуно респонзивна и претраживачка тема.

60. Храбра фотографија

Болд Пхотограпхи

Болд Пхотограпхи модерна је и бесплатна тема блога за фотографе, писце и ауторе. На почетној страници налази се клизач позадинске слике за цео екран који можете заменити својим најпопуларнијим или истакнутим фотографијама.

Има прилагођене виџете, избор боја, одељке паралаксе и још много тога. Болд Пхотограпхи има брзо време учитавања страница и лење учитавања слика како би били бољи него иначе.

61. Спаркер

Спаркер

Спаркер је лагана бесплатна тема за ВордПресс блог. Ова тема се такође може користити за израду веб локација и малих продавница.

Садржи прилагођене видгете, прелепи клизачки одељак, истакнут ступац постова, опције подножја и огласне просторе. Једноставан је за употребу и оптимизован за СЕО.

Надамо се да вам је овај списак помогао да пронађете најбоље бесплатне теме блога за ВордПресс за своју веб локацију. Можда ћете желети да погледате и овај водич о томе зашто морате избегавати поништене ВордПресс теме и додатке и наш избор најбољих услуга маркетинга путем е-поште..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map