7 најбољих Цоунтдовн додатака за ВордПресс (једноставан за употребу)

Читаоци нас често питају како да додају тајмер одбројавања на своју веб страницу. Тајмери ​​одбројавања су одличан начин за изградњу ишчекивања, узбуђења и стварања ФОМО ефекта на вашој веб локацији.


Постоји много различитих додатака за одбројавање који вам омогућавају да направите тајмер одбројавања, па који би требало да користите?

У овом чланку ћемо делити најбоље додатке за одбројавање за ВордПресс и објаснити кључне карактеристике сваког од њих.

Најбољи додаци за одбројавање за ВордПресс

Шта је додатак тајмера за одбројавање времена и када вам је потребан?

Додатак тајмера за одбројавање времена омогућава вам приказивање тајмера који се одбројава до одређеног времена или датума.

Паметни трговци користе одбројавање времена како би изградили узбуђење и створили осећај хитности међу својим купцима. Помаже им да искористе ФОМО ефекат за повећање конверзија.

Постоји много ВордПресс додатака који вам омогућавају да додате одбројавање времена на своју веб локацију. Ови одбројавачи могу се поделити у две групе:

1. Нормални тајмери ​​одбројавања

Обичан тајмер одбројавања који се понекад назива статички или фиксни одбројавач је оно што већина људи помисли када замисли тајмер.

Тај се тајмер одбројава до одређене фиксне тачке. То би могло бити отварање веб странице, завршетак продаје или неки други догађај.

Крајња тачка сата одбројавања једнака је за све и не мења се у зависности од тога ко је гледа.

Евергреен Тимер

Зимзелени одбројавач, који се понекад назива и динамички одбројавач, специфичан је за сваког корисника.

Почиње одбројавање када особа дође на вашу веб локацију. На пример, могу имати 4 сата да искористе посебну понуду.

Ово може бити моћна маркетиншка техника јер вам омогућава да створите осећај ургентности.

Имајте на уму да је већина ВордПресс додатака дизајнирана за покретање нормалних тајмера за одбројавање времена, а само неки вам омогућавају покретање зимзелених тајмера.

Рекавши то, погледајмо неке од најбољих додатака тајмера за одбројавање за ВордПресс.

1. ОптинМонстер

Веб локација ОптинМонстер

ОптинМонстер је моћан додатак за генерирање и стварање генерације ВордПресс-а. Омогућује вам да претворите напуштање посетилаца веб локације у претплатнике и плаћају купце.

Помоћу ОптинМонстер-а можете да креирате и статичке и зимзелене тајмере. Можете да направите онолико времена колико желите и можете да користите различите тајмере на различитим страницама.

Постоји пуно начина на које можете позиционирати тајмер одбројавања користећи ОптинМонстер. Једно од најбољих је употреба плутајуће траке која се залепљује на врху или на дну странице. На тај начин остаје видљив у сваком тренутку.

ОптинМонстер има потпуна упутства о томе како да креирате и прилагодите свој тајмер одбројавања.

Ево мерача одбројавања које смо креирали помоћу додатка ОптинМонстер:

Пример одбројавања креираног помоћу ОптинМонстер-а

Белешка: Требат ће вам ОптинМонстер Про план или новији да бисте користили одбројавање времена.

Омогућују вам додавање тајмера за одбројавање на скочним прозорима, плутајућим шипкама, простиркама за добродошлицу преко целог екрана, кутијама за скроловање и инлине.

Поврх тога, можете да прилагодите тајмере на основу локације корисника, на којој се страници налази, одакле посећује и још много тога.

2. СеедПрод

Веб локација СеедПрод

Додатак СеедПрод одлична је опција ако желите страницу „ускоро долазимо“ за своју веб страницу. Омогућава вам лако постављање посебне одредишне странице и стављање веб локације у ускоро стање или одржавање.

Помоћу овог додатка правите нормалан тајмер који одбројава до исте тачке за све. То ће обично бити дан када се ваша веб локација покрене. Не можете га користити за прављење зимзеленог тајмера.

Једна од паметних функција СеедПрод-а је та што можете поставити своју веб локацију да се одмах покрене када се тајмер заврши. Не морате имати на уму да то радите сами ручно. Једноставно укључите функцију „аутоматског покретања“ када додајете тајмер одбројавања на страницу или је уређујете.

Ево времена за одбројавање које смо креирали помоћу додатка СеедПрод’с Цоминг Соон Паге Про:

Пример тајмера за одбројавање који је створен помоћу СеедПрод

3. Тајмер одбројавања Ултимате

Страница додатка за одбројавање времена Ултимате ВордПресс

Тајмер одбројавања Ултимате је још једна добра опција коју треба размотрити да ли желите да креирате нормалан тајмер одбројавања. То је једноставан додатак и нема могућност приказивања зимзелених тајмера који су специфични за поједине посетиоце сајта.

Можете да користите тајмер одбројавања Ултимате да направите онолико одбројавања времена колико желите и можете прилагодити како они изгледају у одређеној мери.

Ево тајмера за одбројавање који смо креирали помоћу бесплатне верзије додатка за одбројавање времена:

Пример тајмера креиран помоћу Цоунтдовн Тимер Ултимате-а

Про плугин вам пружа напредније опције. Они укључују могућност приказивања одређеног текста кад истекне одбројавање и додатне карактеристике дизајна.

За упутства погледајте наш водич о томе како да додате видгет тајмер одбројавања у ВордПресс.

4. Цоунтдовн Буилдер

Страница додатка Цоунтдовн Буилдер

Цоунтдовн Буилдер је једноставан тајмер одбројавања са уграђеним више различитих стилова. Они укључују одбројавање кругова, одбројавање сата, па чак и страницу која ускоро долази.

Можете да поставите тајмер унутар поста или странице у уређивачу блока ВордПресс одабиром блока „одбројавање“ (под „Видгети“). Такође можете да изаберете да га аутоматски приказујете на одређеним постовима или страницама.

Ево мерача времена које смо креирали помоћу њега:

Пример тајмера креиран помоћу Цоунтдовн Буилдер-а

Ако желите, можете да уредите како ваш сат детаљно изгледа, мењајући ствари попут величине фонта, налепница и стила анимације. Не морате то да радите са ЦСС-ом. Постоји уграђени едитор.

Помоћу про верзије можете додати регистрацију путем е-поште, заказати часовнике унапред, показати / сакрити тајмере на мобилним уређајима и још много тога. Про верзија се цени од 19,99 УСД навише, у зависности од карактеристика које желите.

5. Евергреен тајмер одбројавања

Додатак Евергреен Цоунтдовн Тимер

Евергреен тајмер одбројавања времена омогућава вам да креирате зимзелено одбројавање, као што можете очекивати и од његовог имена. Можете га користити и за креирање нормалних одбројавања.

Можете одабрати како додатак детектује посетиоце, било колачићем, било њиховом ИП адресом.

Да бисте додали мераче времена на своју страницу, мораћете да унесете кратки код. Можете то једноставно копирати и залепити из одељка Манагер у подешавањима тајмера за одбројавање.

Једном када ваш тајмер достигне нулу, можете аутоматски да преусмерите посетиоца на УРЛ по вашем избору. На пример, можете их послати на страницу за регистрацију ако одбројавате до лансирања новог курса.

Ево мерача времена које смо креирали помоћу додатка за одбројавање времена Евергреен:

Пример тајмера креиран помоћу Евергреен тајмера одбројавања

Постоји про верзија додатка која вам пружа много додатних опција. Такође вам омогућава да изаберете више боја него само црну или белу за тајмер.

С про верзијом, можете осигурати одбројавање расположивих „спотова“, као што су седишта или карте. Ово би могло бити добро ако продајете места за плаћени вебинар или неки други догађај уживо.

6. ВордПресс Цоунтдовн додатак

Додатак за ВордПресс Цоунтдовн Видгет

ВордПресс Цоунтдовн Видгет је бесплатан додатак са интерфејсом превлачења и пребацивања. Можете га користити за креирање више тајмера на вашој веб локацији.

Додатак вам омогућава да додате тајмере одбројавања у бочне видгете, постове или странице помоћу кратког кода. Веб локација додатка садржи пуна упутства за коришћење кратког кода.

За разлику од других додатака, овај додатак нуди и тајмере за „пребројавање“, при чему се тајмер броји од тачке у прошлости, а не одбројава до тачке у будућности.

На пример, можете да створите додатак који ће показати колико је времена прошло од историјског догађаја, попут рођења некога познатог.

Ово бисте чак могли да употребите да бисте показали колико је времена прошло од оснивања ваше компаније или од када сте покренули свој блог. Ево примера који смо креирали:

Пример тајмера креиран помоћу ВордПресс Цоунтдовн Видгет-а

7. ХурриТимер

Додатак ХурриТимер

Бесплатна верзија ХурриТимер омогућава вам стварање и зимзелених и редовних тајмера. Зимзелени тајмер користи и цоокие и ИП откривање да би приказао прави тајмер сваком поједином кориснику.

Такође можете подесити тајмере за покретање одбројавања између два фиксна датума. Ово је корисно ако се желите унапријед припремити за предстојећу продају.

Тајмер ради са ВооЦоммерцеом, иако вам не треба покренути ВооЦоммерце да бисте га користили. Можете да прикажете тајмер неколико пута на истој страници, ако желите.

Ево мерача времена које смо креирали помоћу ХурриТимера:

Примјер тајмера креиран помоћу ХурриТимера

Ако имате професионалну верзију, можете поставити понављајући тајмер. Ово је тајмер који ради према правилима која сте навели. На примјер, могли бисте имати тајмер који приказује времена прекида испоруке.

Са професионалном верзијом, такође можете да направите траку са најавама која се држи на врху или на дну екрана како би ваш тимер био видљив.

Надамо се да ће вам овај чланак помоћи да сазнате о најбољим додацима за одбројавање за ВордПресс. Можда ће вас занимати и наши савети за опоравак продаје напуштених кошарица од ВооЦоммерце и наша листа најбољих услуга маркетинга путем е-поште за раст продаје.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me