7 најбољих додатака за ВордПресс портфељ за дизајнере и фотографе

Да ли сте дизајнер или фотограф који тражите најлакши начин за изградњу веб локације у ВордПресс-у?


Постоји мноштво додатака за ВордПресс портфељ који вам омогућавају лако прављење прелепих веб локација.

Међутим, почетницима ће бити тешко пронаћи савршен додатак за портфељ. Требат ћете пронаћи додатак због којег се ваш рад истиче, брзо се учитава и изгледа добро на мобилним уређајима.

У овом чланку смо ручно одабрали неке од најбољих ВордПресс додатака за дизајнере и фотографе.

Главни додаци за ВордПресс портфељ

Избор између ВордПресс Портфолио тема и ВордПресс Портфолио додатака

Многе теме ВордПресс портфеља долазе са уграђеном функционалношћу за прављење портфељ веб локације.

Због тога се многи почетници питају зашто би неко желео да одабере додатак када теме могу да ураде посао?

Теме у програму ВордПресс требало би само да управљају визуелним изгледом ваше веб странице. Ово укључује боје, стилове, изглед и презентацију вашег садржаја.

Додаци са друге стране су прави начин додавања функционалности на вашу ВордПресс локацију као што су клизач, образац за контакт и још много тога.

Додавање портфеља спада у функционалност, због чега препоручујемо употребу додатка.

Кориштење теме за функционалност повезује вашу веб локацију с том темом. Ако промените тему, изгубит ћете своје податке о портфељу.

С друге стране, ако одлучите да користите додатак за портфељ, онда га можете слободно користити са било којом темом коју желите.

Рекавши то, погледајте неке од главних ВордПресс додатака портфолија.

1. ВП Портфолио

ВП Портфолио

ВП Портфолио је најбољи додатак за ВордПресс портфељ за фотографе, фрееланцере, програмере и агенције. Омогућава вам да одмах креирате портфолијске веб странице из више од 40 професионално дизајнираних предложака портфеља.

Направили су га творци теме Астра која је једна од најбољих ВордПресс тема свих времена. ВП Портфолио доноси исту лакоћу употребе за портфеље.

Долази са вишеструким избором стилова, изгледима, подржава све врсте медија и може се лако прилагодити без писања било којег кода или ЦСС-а.

Оно што је најважније, сви изглед портфеља изгледа једнако сјајно на мобилним уређајима и раде једнако елегантно као и на лаптопима.

2. Галерија Енвира

Галерија Енвира

Енвира Галлери врхунски је додатак ВордПресс галерије. Омогућава вам стварање прекрасних галерија слика и албума. Енвира Галлери већ је употребљена од стране хиљада најбољих ВордПресс додатака за фотографе и дизајнере.

Стварање портфеља са Енвира Галлери прилично је једноставно. Једноставно направите галерије у којима се налазе ставке вашег портфеља са опционим описом и детаљима. Такође можете групирати галерије у албуме или направити филтрабле портфолио.

Додатак такође олакшава додавање вашег портфеља било где на вашој ВордПресс веб локацији са кликом на дугме.

Детаљна упутства потражите у нашем водичу о томе како додати портфолио на своју ВордПресс локацију.

3. НектГЕН Галерија

Следећа генерација

НектГЕН Галерија је популарни ВордПресс додатак за креирање галерија слика, албума и портфолија за фотографије. Љубљени и почетници и експерти фотографи, НектГен долази са интуитивним корисничким интерфејсом за стварање галерија.

Садржи више стилова и избора изгледа са подршком за албуме, филтрирајућим портфељем, колонама и још много тога. Такође можете да креирате карусел / клизач портфеља, компактне албуме са портфеља и распореде стилова листе или временске линије.

4. Визуелни портфељ

Визуелни портфолио

Висуал Портфолио је елегантан додатак за ВордПресс портфељ који вам омогућава да креирате прелепе галерије портфолија.

Долази са више стилова изгледа, укључујући зидање, решетку, оправдано, плочице и вртиљак. Додатак такође укључује блок Гутенберг, што олакшава додавање портфеља било где.

Ваши корисници такође могу сортирати ставке портфеља користећи филтере, што нуди прелепо искуство прегледавања.

5. ГридКит Портфолио Галерија

Галерија портфеља ГридКит

ГридКит Портфолио Галлери је једноставна ВордПресс галерија фотографија и додатак за портфолио. Омогућује вам управљање ставкама портфеља у пројектима и њихово упоређивање. Долази са подршком за нови ВордПресс уређивач блокова са подршком за кратки код за старији едитор.

Основни додатак има врло ограничене стилове и могућности изгледа. Требат ће вам премиум верзија за приступ више стилова и функција.

6. Меов Галлери

Меов Галлери

Меов Галлери је бесплатни додатак за ВордПресс галерију са потпуном подршком за уређивање блокова Гутенберг. Омогућава вам да организирате ставке свог портфеља у прекрасним галеријама слика.

Испоручује се с подршком за више изгледа, укључујући зидање, решетку, плочице и оправдано. Можете да изаберете број колона које желите да прикажете. Такође долази са неколико додатака који се могу користити за додатне функције као што су лигхтбок, аудио коментари, спољне везе и још много тога.

7. Генесис Портфолио Про

Генесис портфолио про

Ако користите СтудиоПресс тему или било коју тему направљену за оквир теме Генесис, пробајте Генесис Портфолио Про додатак.

Направљен је посебно за оквир Генесис-а и нуди прилагођени тип поста за креирање ставки вашег портфеља. Такође долази са предлошцима за приказивање истакнуте слике коју сте поставили као ставку портфеља у распореду решетке.

То је једноставан додатак и не укључује многе карактеристике неколико других портфеља. Међутим, ако тражите нешто минималистичко, посао би то лепо извео.

То је све што се надамо да је овај чланак помогао да пронађете најбоље додатке за ВордПресс портфељ за дизајнере и фотографе. Можда ћете желети да видите и нашу листу од 41 најбоље теме бесплатне фотографије за ВордПресс.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me