7 најбољих ВордПресс ЦДН услуга у 2020. години (у поређењу)

Да ли тражите најбољу ВордПресс ЦДН услугу за своју веб страницу? ЦДН услуга убрзава вашу веб локацију тако што приказује кеширани статички садржај са сервера смештених у близини географске локације вашег корисника. У овом чланку ћемо вам показати најбоље ВордПресс ЦДН услуге и како ЦДН помаже убрзати вашу ВордПресс локацију.


Проналажење најбоље ВордПресс ЦДН услуге

Шта је ЦДН?

Мрежа за испоруку садржаја или ЦДН је мрежа сервера која испоручује кеширани статички садржај са веб локација на основу географске локације корисника. За више информација погледајте нашу инфографику на тему Зашто вам треба ЦДН за свој ВордПресс блог?.

Шта је ЦДН

ЦДН није услуга хостинга за ВордПресс. И даље ће вам требати услуга ВордПресс хостинга да бисте направили веб локацију.

Како ЦДН убрзава ВордПресс?

Обично ваша ВордПресс хостинг компанија служи вашу веб локацију са једне локације. Сви посетиоци ваше веб локације приступају истом серверу.

Ако имате веб локацију са великим прометом, сви ти захтеви корисника ће успорити вашу веб локацију. Током вршних сати саобраћаја може чак и рушити сервер због чега ће ваша веб локација бити привремено недоступна.

Студија коју је спровео Странгелооп открила је да кашњење у брзини веб странице узрокује само секунду 11% мање прегледа страница и 7% мање конверзија.

Брзина веб локације и како утиче на конверзије и приказе страница

Овде долази ЦДН. ЦДН спрема статичке ресурсе вашег сервера као што су таблице стилова, јавасцрипт и слике.

Када корисник затражи вашу веб локацију, сви статички ресурси се сервирају преко ЦДН сервера. То смањује оптерећење вашег хостинг сервера и чини га бржим и ефикаснијим.

Статички садржај се приказује путем мреже сервера смештених на различитим географским локацијама широм света. Сваким захтевом корисника рукује сервер најближи локацији корисника. То смањује брзину учитавања странице, а ваша веб локација постаје примјетно бржа за све кориснике.

Како је речено, погледајмо неке од најбољих ВордПресс ЦДН услуга и како се међусобно постављају.

1. МакЦДН

МакЦДН

МакЦДН је најбољи ВордПресс ЦДН на тржишту. Њихови сервери су опремљени брзим ССД драјвовима и распоређени су по центрима података широм света.

Инсталација и подешавање МакЦДН-а у ВордПресс-у је врло једноставно. Одлично функционира с популарним ВордПресс предмеморијама за предмеморирање попут В3 Тотал Цацхе и ВП Супер Цацхе.

Својим ЦДН-ом можете управљати помоћу почетничке пријатељске контролне табле. Омогућава вам да прочистите кеш меморију, прегледате извештаје, поставите локације и још много тога. МакЦДН вам такође омогућава да додате ССЛ сертификат или користите дељени ССЛ сертификат да бисте били сигурни да се ваш кеширани садржај приказује путем ССЛ / ХТТПС.

МакЦН на нашим веб локацијама користимо већ годинама. Верујемо да је то најпоузданија, брза и почетничка пријатељска ВордПресс ЦДН услуга.

Оцена: А+

Цене: Почевши од 9 УСД месечно

2. Суцури

Суцури

Суцури је популарна компанија за обезбеђивање веб локација. Они нуде моћан ВордПресс фиревалл и ЦДН, који штите вашу веб локацију од ДДОС напада, малвера и других безбедносних претњи ВордПресс-а..

Њихов заштитни зид апликација за веб локацију скенира све захтеве корисника на вашој веб локацији пре него што дође до вашег хостинг сервера. То блокира многе спам, малваре и ДДОС нападе.

Поврх тога, њихова аницаст мрежа проширила се широм свијета, тако да ваши корисници никада нису далеко од најбржих сервера. Њихов заштитни зид има двоструке предности: брзину и сигурност.

Суцури сарађује са свим популарним ЦДН-овима на овој листи. Користимо га заједно са МакЦДН-ом на ВПБегиннер-у (погледајте како нам је Суцури помогао да блокирамо 450.000 ВордПресс напада). Ово знатно смањује учитавање сервера, јер Суцури фиревалл блокира све лоше захтеве пре него што затражи кеширани садржај од МакЦДН.

Оцена: А

Цене Почевши од 9,99 УСД месечно за једну веб локацију.

3. Цлоудфларе

Цлоудфларе

Цлоудфларе је најпознатији по бесплатној понуди ЦДН-а за мале веб странице. Међутим, имајте на уму да њихов бесплатни план укључује ограничену ДДоС заштиту и нема све функције укључене у њихове плаћене планове.

Лако је подесити Цлоудфларе ЦДН у ВордПресс-у. Има велику мрежу глобално дистрибуираних сервера и аутоматски кешира статички садржај. Цлоудфларе има контролни панел који се једноставно користи за чишћење предмеморије и праћење перформанси.

Такође имају функцију „Ја сам под нападом“. Корисницима приказује безбедносну страницу на неколико секунди док анализира промет и шаље их на вашу веб локацију.

Погледајте нашу поређење Цлоудфларе-а и Суцури да бисте видели како они штите вашу веб страницу од ДДоС напада и падова промета.

Оцена: А

Цене: Плаћени планови почињу од 20 УСД месечно.

4. СтацкПатх

СтацкПатх

СтацкПатх нуди чврст чврсти ЦДН изграђен на константно растућој платформи. Имају већу мрежу сервера распоређених у многим земљама широм света.

Њихов сигуран ЦДН штити вашу веб локацију од ДДоС напада значајкама балансирања и блокирања оптерећења. Сви планови укључују заштитни зид веб локације који додатно смањује оптерећење сервера на вашој веб локацији и повећава време учитавања странице.

Лако је подесити власнике веб локација и испоручује се са алатом и АПИ-јевима прилагођеним програмерима. То омогућава програмерима да интегришу своје апликације или веб локације у СтацкПатх АПИ и искористе његов моћни интерфејс.

Оцена: Б+

Цене: Већ од 20 УСД месечно.

5. КеиЦДН

КеиЦДН

КеиЦДН је још једна добра опција за ВордПресс ЦДН услугу. Они нуде моћну мрежу сервера распоређених широм Северне Америке, Европе и Азијско-пацифичког региона.

Подешавање је лако на многим популарним платформама, укључујући ВордПресс. Планови такође укључују ДДоС ублажавање, бесплатну и прилагођену ССЛ, ХТТП / 2 подршку, подршку за Рестфул АПИ, ССД сервере и моћан контролни панел.

КеиЦДН нуди плату у плану, што значи да плаћате оно што користите уместо фиксне месечне уплате. То би могло смањити цене за мање веб локације, али неочекивани раст промета такође може повећати трошкове.

Оцена: Б

Цене: Платите даље од 0,04 УСД по ГБ. Минимално 40 долара годишње.

6. Рацкспаце

Рацкспаце

Рацкспаце је добро познато име у облачним рачунарствима, хостингу и облачним решењима на нивоу предузећа. Такође нуде ЦДН решење изграђено на врху моћне инфраструктуре облака.

Подешавање је мало сложеније од неких других ЦДН услуга. Рацкспаце нуди и многа друга облачна решења што корисницима чини мало компликованим када могу да се снађу.

Одлично функционира са ВордПрессом и може се лако користити са популарним ВордПресс додацима. Међутим, он уопште не нуди ублажавање ДДоС-а. За заштиту ДДоС требаћете користити Суцури или Цлоудфларе.

Оцена: Ц

Цене Платите већ од 0,16 УСД по ГБ.

7. Инкапсула

Инкапсула

Инцапсула је још једно популарно ВордПресс ЦДН решење. Имају стратешки лоциране сервере широм света, укључујући центар података у Јужној Америци. Једноставно је подешавање и добро функционише са кеширањем ВордПресс-а и другим додацима.

Инцапсула нуди заштитни зид за веб локацију, подршку за ССЛ, 24/7 и ублажавање ДДоС-а као део њихових плаћених ЦДН планова. Такође имају бесплатан план ЦДН-а који не укључује ове функције.

Оцена: Ц

Цене: Плаћени планови почињу од 59 УСД месечно.

Закључак

Након пажљивог процењивања свих ових врхунских ВордПресс ЦДН услуга, једна ствар је била јасна да је МакЦДН најбољи ВордПресс ЦДН на тржишту. Они нуде најцјеловитији скуп функција, по повољним ценама и прилагођеним почетницима.

Ми такође препоручујемо Суцури, јер вам он омогућава приступ заштитном зиду веб странице и цлоуд прокију. Суцури такође можете да користите са другим ЦДН-овима да бисте додатно побољшали перформансе ваше веб странице.

Ако сте уско у буџету, онда Цлоудфлареов бесплатни ЦДН план може обавити посао.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВордПресс ЦДН решење за своју веб локацију. Можда ћете такође желети да видите наш Ултимате корак по корак, ВордПресс СЕО водич за почетнике.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me