7 најбољих ВордПресс додатака за хармонику (2019)

Да ли тражите најбоље додатке за хармонику? Хармоника је уредна техника веб дизајна која омогућава приказивање садржаја на картицама које се могу склопити. У овом чланку смо ручно одабрали 7 најбољих ВордПресс додатака за хармонику које можете користити на својој веб локацији.


Најбољи додаци за хармонику ВордПресс

Зашто требате додати хармонике у ВордПресс?

Хармонике вам омогућавају да прикажете више садржаја у својим постовима и на страницама без додавања дугачких листа. Ако желите да смањите дужину странице, размислите о додавању вашег садржаја у елементу хармонике.

Можете додати вертикалне или хоризонталне хармонике са текстом унутар сваке картице. Када корисници кликну или пређу мишем на картицу, он се шири како би открио садржај.

Пример хармонике која се користи на веб локацији

Хармонике се најчешће користе за додавање најчешће постављених питања (Често постављана питања), приказивањем питања као картица. Међутим, можете их користити за додавање било које врсте садржаја у којем желите да сачувате кориснике од померања.

Уз то, погледајмо неке од најбољих ВордПресс додатака за хармонику које можете користити на својој ВордПресс веб локацији.

1. Хармоника

Аццордион плугин

Аццордион је згодан додатак за ВордПресс који вам омогућава да додате предивне хармонике у ваше странице, постове, датотеке са шаблонама и било где на вашој веб локацији помоћу пречица. Има прилагодљив дизајн и лепо приказује ваш садржај на свим уређајима. Аццордион има подршку за фонт иконе Фонт Авесоме која вам омогућава да користите лепе иконе на картицама хармонике.

Помоћу овог додатка можете на своју веб страницу додати неограничене хармонике. Омогућује вам промену стилова за отворену и затворену хармонику, сакривање хармонике без брисања, поравнавање текста за садржај и више.

2. Најчешћа питања о хармонији

Често постављана питања о хармонији

Често постављана питања о хармонији су још један додатак хармонике за ВордПресс веб локације. Има уграђени алат за прављење и пуштање који вам помаже да лако додате хармонике било где на свом ВордПресс блогу. Хармонике можете сортирати и управљати њиховим постављањем повлачењем их нагоре или надоле у ​​позадини.

Има више предложака, неограничене могућности боја, подршку икона Фонт Авесоме, оквир за покретање система за прилагодљив дизајн и још много тога. Често постављена питања хармонике учитавају се брже, што је одлично за рангирање претраживача на вашој веб локацији.

3. Картица – Хармоника, ФАК

Често постављана питања о хармоници

Картица, хармонија и често постављана питања је ВордПресс додатак који вам омогућава да додате прелепе анимиране картице и хармонике у ВордПресс. Лако можете додати одговорне хоризонталне, вертикалне, анимиране и друге хармонике у ВордПресс постове, странице и бочне траке виџета.

Има више ефеката преласка, различите распореде, функцију превлачења и испуштања за сортирање картица и још много тога.

4. Арцоник пречице

Ацроник кратки код

Арцоник Схортцодес је вишенаменски ВордПресс додатак заснован на пречицама различитих стилова за додавање картица и хармоника на вашу веб локацију. Приказује ваш садржај у хармоникама и уредно се појављује на свим мобилним уређајима.

Можете створити неограничене хармонике и додати их било где уз помоћ пречица. Додатак такође долази са компатибилним режимом који вам омогућава да спречите сукобе имена кратких кодова.

5. Лака хармоника

Лака хармоника

Еаси Аццордион је још један плугин за ВордПресс хармонику који вам омогућава да поставите неограничене хармонике и додате их на своје странице, постове, подручја виџета и датотеке шаблона.

Ако купите њихову премиум верзију, долази са додатним функцијама као што су напредни систем кратких кодова, хармонике из ВордПресс категорија и прилагођених таксономија, тема, неограничена подршка у бојама и још много тога.

6. Схортцодес Ултимате

Кратки кодови крајњи

Схортцодес Ултимате је свеобухватни ВордПресс додатак који долази са скупом кратких кодова за додавање више функција. Овим додатком можете додати хармонике на своју веб локацију својим уметањем кратког кода и једним прегледом уживо једним кликом.

Има прилагођени виџет који можете да користите за додавање хармонике у било који део виџета на вашем ВордПресс сајту. Схортцодес Ултимате је једноставан за употребу и неометано функционира са модерним ВордПресс темама.

7. Гладка хармоника

Гладка хармоника

Смоотх Аццордион је једноставан плугин за ВордПресс хармонику. Као и други додаци за хармонику, он вам омогућава додавање хармоника на ваше странице и постове. Смоотх Аццордион додаје икону у ваш ВордПресс едитор за уређивање порука која помаже у додавању хармоника у ваше постове и странице одмах.

Можете да прилагодите боју позадине, додате прилагођене стилове хармоникама и лако поравнате свој садржај у подешавањима додатака.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље додатке за хармонику ВордПресс. Можда ћете желети да видите и наш крајњи корак по корак ВордПресс водич за брзину и перформансе почетнике.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map