7 најбољих ВордПресс додатака за некретнине у поређењу (2020)

Тражите ли најбоље ВордПресс додатке за некретнине? ВордПресс се користи на многим веб локацијама за некретнине како би приказали листе и привукли нове купце. У овом смо чланку одабрали најбоље плугин ВордПресс некретнине које можете користити за раст вашег пословања.


Најбољи додаци за некретнину ВордПресс

Како направити веб локацију за некретнине помоћу ВордПресс-а?

ВордПресс је најпопуларнији градитељ веб локација на свету. Једноставан је за употребу и довољно флексибилан да омогући готово било коју веб локацију замисливом.

Постоје две различите врсте ВордПресс-а који често збуњују почетнике. Прво, постоји ВордПресс.цом који је решење с хостом. Друго, имате ВордПресс.орг који је такође познат као ВордПресс са хостом. Погледајте наш чланак на ВордПресс.цом вс ВордПресс.орг за упоређивање.

Препоручујемо коришћење ВордПресс.орг-а јер вам омогућава да користите све ВордПресс функције ван оквира без икаквих ограничења.

Да бисте покренули сопствену веб локацију ВордПресс.орг који је сам домаћин, требаће вам име домена и хостинг веб локација.

Препоручујемо употребу Блуехоста. Они су једна од највећих хостинг компанија на свету и званично препоручени ВордПресс хостинг провајдер. Они нуде нашим корисницима преко 60% попуста и бесплатно име домена.

Након што купите хостинг, пређите на наш водич о томе како направити веб страницу корак по корак, подесите упутства.

Уз то, погледајмо најбоље ВордПресс додатке за некретнине које можете користити. Ови додаци ће вам омогућити да лако додате своје некретнине и привучете више купаца.

1. ИМПресс листе

ИМПресс Листа

ИМПресс Листа је један од најбољих ВордПресс додатака за некретнине. Почетницима је лако започети рад, а напредним корисницима флексибилно у стварању моћних веб локација о некретнинама.

Мобилно је прилагодљив и ради са било којом ВордПресс темом. За сваки унос можете додати онолико детаља колико желите са сликама и видео подршком. Листе су лијепо приказане у распореду решетке, а једна страница о улагању омогућава корисницима да добију све потребне информације, укључујући мапе локација.

Омогућава вам и увоз уноса из МЛС базе података и подржавање ИДКС интеграције са додатком додатком. Опремљен је контактним обрасцима тако да заинтересовани купци могу директно да вас контактирају.

2. ВП-Проперти

ВП-Проперти

ВП-Проперти је још један све-у-једном ВордПресс додатак за управљање некретнинама. То укључује сучеље које се лако користи за додавање и управљање свим вашим уносима. Можете додати детаљне информације са тонама поља да бисте додали собе, купатила, површину, функције и још много тога.

Спискови су лепо приказани на вашој веб локацији, а веб локација додатка нуди и бесплатне теме које можете да користите. То укључује подршку за Гоогле Мапс, моћну функцију претраге са филтрима, СЕО пријатни УРЛ-ови, истакнуте листе и још много тога.

Доступан је на више језика и може се лако превести на било који други језик. Такође долази са додацима са бочном траком и пречицама који вам омогућавају да прикажете листе преко своје веб локације.

3. Естатик

Естатик

Додатак Естатик је још једна одлична опција за управљање списковима некретнина у ВордПресс-у. Овај моћан додатак долази са системом за управљање имовином који се једноставно користи и омогућава вам једноставно додавање уноса на вашу веб локацију.

То укључује фотогалерију, виџет за претрагу имовине, подршку за Гоогле Мапс, уграђено дељење друштвених мрежа и вишејезичну подршку. Такође укључује програм за прављење поља који вам омогућава да лако додате нова поља у своје уносе.

Има функцију претраживања са ајаксом са аутоматским довршавањем. Корисници такође могу да сортирају листе по цени, датуму и популарности. Програмски додатак такође пружа плаћене ИДКС / МЛС услуге и додатке за додавање додатних функција ако је потребно.

4. Једноставан попис некретнина

Пописи некретнина

Еаси Проперти листинг је још један моћан и прилагодљив ВордПресс додатак за некретнине. Омогућава вам да лако направите веб локацију за некретнине без додиривања кода и без промене теме.

Има интерфејс за управљање пописом почетника који олакшава управљање вашим некретнинама. Долази са шаблонима за унос прилагођеним мобилним уређајима за приказ ваших својстава у изгледу мреже или на једној страници уноса.

Напредне функције укључују подршку за РЕАКСМЛ, ЈУПИКС, светске МЛС системе, превод / вишејезичну подршку, напредне мапе и још много тога. Плаћени додаци и проширења омогућавају вам да додате многе друге функције укључујући каталог агенција за продају некретнина и систем управљања.

5. ВП Некретнине

ВП Реал Естате

ВП Реал Естате је релативно нов додатак за ВордПресс за некретнине са мноштвом добрих функција. Може се користити и за куповину, продају и изнајмљивање некретнина.

То укључује функцију напредне претраге, Гоогле мапе, интеграцију ИДКС / МЛС, обрасце за контакт, прилагођена поља и приказе листе или решетка мреже. Такође долази са кратким кодовима и додацима, тако да можете приказати различите пописе некретнина на целој веб локацији или створити сопствене одредишне странице за различите некретнине.

6. АгентПресс листе

АгентПресс

АгентПресс захтева оквир теме Генесис и осмишљен је да ради са властитом темом АгентПресс Про која вам помаже да брзо направите веб локацију за некретнине.

Додатак додаје попис прилагођених врста поста и таксономије који ће вам помоћи у категоризацији својстава. Такође можете да користите видгете да бисте додали претрагу пописа на подручје спремно за видгете.

7. ВПЛ Реал Естате

ВПЛ Реал Естате

ВПЛ Реал Естате плугин је флексибилан и моћан систем управљања некретнинама ВордПресс. У одељку је лако управљати за додавање уноса са значајком претраживања која се може филтрирати за предњи део. Има профиле агента за некретнине, Гоогле мапе, различите приказе уноса и моћну прилагођену поље за додавање карактеристика имовине.

Може да се интегрише са МЛС / ИДКС услугама као додатна плаћена функција, а друга прилагођавања такође пружа програмер додатка као услугу. Већ добро функционише са неким од најбољих ВордПресс тема на тржишту.

Надамо се да ће вам овај чланак помоћи да пронађете најбоље ВордПресс додатке за некретнине за своју веб локацију. Можда ћете желети да видите и нашу листу најбољих ВордПресс тема о некретнинама.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me