7 najboljših generatorjev imen spletnega dnevnika, ki vam bodo pomagali najti dobre ideje za ime spletnega dnevnika

Izbira imena vašega spletnega dnevnika je zelo pomembna odločitev. Igra ključno vlogo pri trženju blagovnih znamk, trženju in SEO (optimizacija iskalnikov).


Vendar pa je že na milijone spletnih blogov malo težko najti zanimivo ime za vaš blog. Na srečo obstaja več pametnih generatorjev imen spletnega dnevnika, ki vam lahko pomagajo najti odlične ideje za ime bloga.

Ti generatorji imen spletnega dnevnika so spletna orodja, ki ustvarjajo ideje o imenih spletnih dnevnikov na podlagi vnesenih ključnih besed. Pametne hekerje ustvarjajo edinstvena imena blogov, ki jih lahko uporabite.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših generatorjev imen spletnega dnevnika, ki vam bodo pomagali pri ustvarjanju privlačnega in zaščitljivega imena spletnega dnevnika.

Najboljši generatorji imen spletnega dnevnika

Kaj je dobro ime bloga?

Dobro ime bloga je nekaj, kar je kratko, edinstveno, nepozabno in vsebuje vaše glavne ključne besede.

Glavna ključna beseda vašega spletnega dnevnika je glavna tema vašega celotnega spletnega mesta. Tako lahko tisti, ki jih ta tema zanima, odkrijejo vaš blog.

Na primer; ime našega bloga je WPBeginner, ki je kratko, preprosto in enostavno zapomniti. Vsebuje ključne besede „WP“ (WordPress) in „Začetnik“.

Z edinstvenim imenom vašega spletnega dnevnika lahko ustvarite močno blagovno znamko. Če izberete splošno ali splošno ime, bodo ljudje težko razlikovali vaš blog od drugih.

Na primer, blog “Preprosti dolar” je uporabil kombinacijo navadnih besed, da je ustvaril enostavno zapisljivo in privlačno ime spletnega dnevnika.

Če ustvarjate osebni spletni dnevnik, potem lahko svoje ime uporabite tudi kot ime svojega spletnega dnevnika. Obstaja veliko priljubljenih blogov, poimenovanih po imenih blogerjev, vključno z Michael Hyatt, Syed Balkhi in drugimi.

Če želite izvedeti več o izbiri imen spletnih dnevnikov, si oglejte naš celotni vodič o tem, kako izbrati najboljšo domeno za svoj blog.

Glede na to si poglejmo najboljše generatorje imen spletnega dnevnika in ustvarite odlične ideje za vaš naslednji blog.

Najboljši generatorji imen spletnega dnevnika za leto 2019

Ti generatorji imen spletnega dnevnika uporabljajo naključne kombinacije besed z vašo glavno ključno besedo, da vam pomagajo najti razpoložljiva imena blogov, ki jih lahko uporabite za zagon spletnega dnevnika.

1. Nameboy

Nameboy Best Generator domen in blogov

Nameboy je najstarejši in najbolj priljubljen generator imen blogov, ki je na voljo na trgu. Ta brezplačni iskalni stroj je enostaven za uporabo, hiter in zelo učinkovit.

Vse, kar morate storiti, je, da vnesete ključne besede in kliknete gumb »Pošlji«. Nato bo na podlagi vaših ključnih besed ustvaril na tone kreativnih imen blogov.

Če želite na primer začeti blog o fitnesu, potem lahko poiščete izraz “fitnes”. Tukaj bodo prikazani rezultati.

Rezultati iskanja po blogu Nameboy

Zdaj lahko med stotinami rezultatov izberete najboljše ime. Če ne najdete popolnega imena, lahko znova iščete z različnimi kombinacijami ključnih besed, sinonimi in več.

Ko izberete ime za svoj blog, lahko kliknete gumb »Prikaži podrobnosti« poleg izbranega imena spletnega dnevnika. S tem boste odprli spletno mesto Bluehost, kjer lahko registrirate ime svojega spletnega dnevnika in tudi kupite gostovanje zanj.

V Bluehostu boste za gostovanje v WordPressu, brezplačni SSL in a. Dobili 60% popusta brezplačno ime domene.

2. IsItWP

IsItWP Blog Blog Generator

IsItWP prihaja z inteligentnim orodjem generatorja imen. Ustvari množico pametnih predlogov za imena in vam pomaga izbrati najboljše ime za vaš blog.

Preprosto vnesite ključne besede ali blagovno znamko in nato kliknite gumb »Ustvari imena«. Po tem bo prišel seznam imen glede na vaše ključne besede.

Na primer, če iščete imena spletnih dnevnikov o življenjskem slogu, je možna ključna beseda “srečno življenje”. Če to iščete v IsItWP generatorju, bodo tukaj prikazani rezultati.

Rezultati iskanja isItWP spletnega dnevnika

Kot lahko vidite na zgornjem posnetku zaslona, ​​boste videli različne kombinacije svojih ključnih besed. Če ne najdete ustreznega imena, lahko znova začnete novo iskanje.

3. Domena.com

Iskanje in registracija imena spletnega dnevnika Domain.com

Domain.com je eden najboljših registratorjev domenskih imen. Priložen je zmogljiv generator spletnih dnevnikov in imen podjetij, ki vam pokaže na desetine imen blogov z ustreznimi stroški za registracijo.

Ko iščete ključno besedo, bo najprej preveril razpoložljivost domene .com za besedo. Če ni na voljo, potem bo razkril druga sorodna imena za vas. Prikazuje tako nova kot premium imena domen.

Na primer, poskusimo najti ime za potovalni blog. Če kot ključno besedo vnesete „potopisne beležke“, bodo rezultati iskanja prikazani spodaj.

Rezultati iskanja po imenu Name Blog.com

Domena .com za to ime ni na voljo. Različica .net je na voljo za ceno premium. In obstaja več možnosti z različnimi razširitvami. Preprosto se pomaknite navzdol po strani in si oglejte več predlogov za ime spletnega dnevnika.

Ko izberete naslov svojega spletnega dnevnika, ga lahko nadaljujete. Domain.com je odličen kraj za registracijo domen.

Domain.com ponuja bralcem WPBeginner 25% popusta na izdelke iz domene. Vse, kar morate storiti, je, da kliknete povezavo z našega spletnega mesta ali uporabite kodo kupona Domain.com: nameboy

4. domensko kolo

Domensko kolo

Domain Wheel je osupljivo orodje za predlaganje imen bloga. Pomaga vam hitro prepoznati razpoložljiva imena domen za vaš blog z želeno ključno besedo.

Enostavno dodajte eno ali več ključnih besed v iskalno polje domene in kliknite gumb »Išči domeno«. Domain Wheel bo za vaše iskanje ustvaril veliko najboljših imen domen.

Na primer, iskali smo “ukusne zalogaje”, da bi našli ime za blog o hrani.

Rezultati iskanja po blogu domene kolesa

Če se pomaknete navzdol po strani z rezultati, lahko najdete naključne ideje o poimenovanju iz domene Wheel. Gre za kratka imena, za katera verjame, da jih je mogoče uporabiti za oblikovanje dobre blagovne znamke.

Če mislite, da lahko sestavite blagovno znamko, potem lahko začnete z enim od teh imen. Mnoge današnje priljubljene blagovne znamke so začele z občasnimi besedami, na primer Google, Facebook, Reddit itd.

5. NameMesh

Ime Mesh

NameMesh olajša iskanje imenskih blogov, saj ponuja ideje o imenih v različnih kategorijah. Ko poiščete ključne besede, bo prikazal predloge za poimenovanje v kategorijah, kot so navadni, novi, kratki, podobni, SEO, zabavni itd.

Na primer, če želite začeti športni blog z imenom »ljubitelj športa« v svojem blogu. Tukaj je, kako vam NameMesh prikazuje ideje za poimenovanje za vaš blog.

Rezultati iskanja po generatorju imen mesh v spletnem dnevniku

Videli boste več predlogov za ime bloga za vsako kategorijo. Kategorije vam pomagajo izbrati popolno ime za vaš blog.

Izberite ime s klikom; potem bo odprl spletno stran GoDaddy za registracijo. Vendar pa se lahko registrirate tudi pri drugih registratorjih, kot sta Bluehost in SiteGround.

6. Lean iskanje domene

Lean Domain Domain - Generator domenskih imen na spletnem dnevniku

Lean Domain Domain je preprosto in uporabniku prijazno orodje za iskanje imen blogov. Vodi ga Automattic, podjetje, ki stoji za WordPress.com.

Po iskanju ključnih besed bodo v nekaj sekundah prikazali seznam predlogov za ime spletnega dnevnika.

Na primer, če nameravate začeti modni blog, boste morda v svojem blogu želeli uporabiti “vrhunsko modo”. Poiščimo izraze.

Lean Domain Domain - rezultati iskanja generatorja bloga

Če vam je katero koli ime na seznamu, kliknite nanj, da preverite njegovo razpoložljivost. Če je na voljo, boste pri Bluehostu ali WordPress.com videli možnosti registracije.

Izbira WordPress.com pomeni uporabo spletnega mesta WordPress.com. Če želite sami gostiti svoj blog, potem lahko registrirate ime svojega spletnega dnevnika in kupite gostovanje pri Bluehostu.

Če želite več podrobnosti, glejte našo popolno primerjavo na v celoti gostovanem WordPress.com v primerjavi s samostojnim WordPress.org.

7. Panabee

Panabee

Panabee je še eno super orodje za raziskovanje imen bloga. Omogoča vam preprost način iskanja naslovov blogov, generatorja imen podjetij in uporabniških imen družbenih medijev.

Podobno kot pri drugih zgornjih orodjih vam ponuja iskalno polje, kjer lahko svojo idejo opišete z dvema besedama. Vnesite izbrane besede in kliknite gumb »Išči«.

Če na primer iščete ime lepotnega bloga, je „beauty buzz“ morda ključna beseda, ki jo želite iskati. Tukaj je opisano, kako Panabee ustvari imena za vaše iskalne izraze.

Predlogi za ime bloga Panabee

Zlahka je ugotoviti, ali so imena na voljo ali ne. Imena z modrimi ikonami srca so na voljo za registracijo, medtem ko so zdrobljena srca v oranžni barvi že zajeta. Nekatere odvzete domene pa je mogoče kupiti kot premium domene.

Ko izberete ime, ga lahko kliknete in nadaljujete s registracijo.

Želite brezplačno registrirati svoje ime spletnega dnevnika?

Ko ste izbrali ime svojega spletnega dnevnika, ga morate hitro registrirati, preden to počne kdo drug. Poskrbite tudi za najboljšo ponudbo.

Uporabniki WPBeginner lahko zdaj na Bluehostu ob nakupu WordPress gostovanja brezplačno registrirajo ime spletnega dnevnika. Najboljši del tega posla je, da boste na gostovanju dobili tudi 60% popusta.

Običajno ime domene / bloga stane 14 dolarjev na leto, račun za gostovanje pa približno 7,99 USD na mesec. Toda Bluehost vam bo omogočil, da svoj blog začnete samo za 2,75 USD na mesec.

→ Kliknite tukaj, da uveljavite to ekskluzivno ponudbo Bluehost ←

Če potrebujete pomoč pri zagonu spletnega dnevnika, si oglejte navodila za korake po korakih, kako ustvariti blog za začetnike.

To je vse! Upamo, da so vam ti generatorji imen spletnega dnevnika pomagali pri ustvarjanju kul imena bloga. Če želite na svojem blogu veliko zaslužiti, si oglejte naš vodič o 25 preverjenih načinih zaslužka v spletu z blogom WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me