7 najboljših možnosti Mailchimp do leta 2020 (z boljšimi lastnostmi + poštenimi cenami)

Iščete alternativo Mailchimp? Mailchimp je priljubljena storitev trženja e-pošte in je bila nekoč najljubša v industriji.


Toda zaradi zadnjih sprememb v cenah Mailchimp in nenehnega upada kakovosti storitev si mnogi uporabniki prizadevajo za prehod iz Mailchimpa.

Dobra novica je, da obstaja veliko odličnih e-poštnih storitev trženja, ki ponujajo boljše funkcije, storitve in bolj poslovno prijazne cene.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših možnosti Mailchimp za vaše potrebe po trženju po e-pošti.

Primerjava najboljših Mailchimp alternativ za email marketing

Zakaj ljudje prehajajo stran od Mailchimpa?

Mailchimp je bil nekoč ena izmed najboljših storitev trženja e-pošte na trgu. Priljubljeni so postali zaradi svojega znamenitega načrta za vedno zastonj.

Vendar v zadnjih letih niso sledili inovacijam, zlasti kar zadeva avtomatizacijo trženja.

Še huje, njihove nedavne spremembe cen niso uporabniku prijazne, saj zdaj zaračunavajo podjetja za odjavljene uporabnike v svojem računu. Naročnikom, ki od vas več ne prejemajo sporočil, NIKOLI ne smete plačevati.

Njihova podpora postaja vse bolj nekoristna in skoraj vsaka zahteva dobi standardno sporočilo kot: to posredujemo svoji inženirski ali vodstveni ekipi.

Čeprav uporabljajo modni marketinški jezik, kot je “vse v eni marketinški platformi”, nimate možnosti, da bi naredili osnovne stvari, kot je množično brisanje več kot 100 stikov hkrati..

Na srečo obstaja več možnosti Mailchimp z veliko boljšimi lastnostmi, cenami in kakovostjo storitve.

Najboljše možnosti Mailchimp (naš strokovnjak)

Ker obstaja na stotine storitev e-poštnega trženja, ki jih lahko izbirate, smo izbrali najboljše možnosti Mailchimp za posebne primere uporabe, kot so mala podjetja, neprofitne organizacije, spletne trgovine (e-trgovina) in podobno.

Tu so najboljše možnosti Mailchimp, ki jih lahko uporabite.

1. Stalni stik

Stalni stik

Constant Contact je najboljša storitev trženja e-pošte za mala podjetja in neprofitne organizacije.

Omogočajo vam, da v samo nekaj minutah ustvarite profesionalna e-poštna glasila z enostavnim urejevalnikom povleci in spusti.

Dobiš vse bistvene funkcije, kot so zmožnost upravljanja e-poštnih seznamov, sledenje dosegljivosti e-pošte in odprte cene. Njihova čudovita poročila kažejo, kako uspešne so vaše tržne kampanje.

Constant Contact ima osnovne funkcije za avtomatizacijo e-pošte, ki omogočajo pošiljanje dobrodošlih sporočil novim naročnikom, sprožitev e-poštnih sporočil na podlagi vedenja uporabnika in samodejno pošiljanje e-poštnih sporočil ne odpiralcem.

Ima tudi vgrajena orodja za rešitve e-trgovine, s katerimi lahko dosežete obstoječe stranke. Stalni stik vam olajša ustvarjanje anket in anket, strani za donacije za neprofitne organizacije, dinamične obrazce za prijavo in še več.

Najboljši del stalnega stika je njihova neprekosljiva podpora s klepetanjem v živo, telefonskimi klici, e-pošto, podporo skupnosti in obsežna knjižnica koristnih virov.

Stalni stik je odlična Mailchimp alternativa za WordPress, saj deluje z vsemi priljubljenimi vtičniki WordPress, kot so OptinMonster, WPForms in še več.

Cenitev: 20 do 45 USD na mesec.

Bonus: Uporabniki WPBeginner lahko uporabijo našo kodo kupona Constant Contact in dobijo 20% popusta. Začnite s stalnim stikom že danes.

2. Sendinblue

Sendinblue

Sendinblue je zmogljiva e-poštna trženje in storitev SMS marketinga za podjetja.

Ima veliko orodij za ustvarjanje e-poštnih novic, avtomatizacijo trženja e-pošte, SMS kampanje, ciljne strani, Facebook oglase, klepet v živo in še več.

Njihova prilagojena rešitev za avtomatizacijo trženja omogoča pošiljanje e-poštnih sporočil ciljni publiki na podlagi vedenja uporabnikov.

Priložen je preprost za uporabo oblikovalnika predlogov in odlična e-poštna ponudba za izboljšanje vaših marketinških kampanj.

SendinBlue je odlična alternativa Mailchimpu z dodatnimi funkcijami, kot sta trženje SMS in programska oprema za klepet v živo. Ponujajo tudi bolj poštene načrte za cene lastnikov podjetij, vključno z večno brezplačnim načrtom.

Cenitev: Brezplačno – 66 USD na mesec.

3. PretvoriKit

ConvertKit

ConvertKit je priljubljena programska oprema za trženje e-pošte za blogerje, avtorje in ustvarjalce.

Svojo blagovno znamko so znano lansirali s sloganom: moč Infusionsoft z lahkoto Mailchimpa.

ConvertKit ponuja enostavne funkcije za avtomatizacijo z ustvarjalnikom zaporedja povleci in spusti, tako da lahko pošiljate samodejna e-poštna sporočila na podlagi vedenja uporabnikov. Stike lahko dodatno razdelite tudi z oznakami glede na njihovo interakcijo z vašo e-pošto.

Ponujajo čudovite predloge ciljnih strani in prilagodljive obrazce optin, s katerimi lahko povečate seznam e-poštnih sporočil.

ConvertKit integrira z mnogimi priljubljenimi CRM programsko opremo, orodji za generiranje svinčenih naprav, kot so OptinMonster, platformami za e-trgovino, kot sta WooCommerce in Shopify, in še več.

ConvertKit je odlična alternativa Mailchimpu z zmogljivo platformo za avtomatizacijo trženja za vaše blogerje, založnike in avtorje.

Cenitev: 29 dolarjev – 79 dolarjev na mesec.

4. AWeber

AWeber

AWeber je še ena odlična rešitev za trženje po e-pošti, s katero se lahko povežete s svojimi uporabniki in pospešite rast poslovanja.

Na voljo je impresiven nabor funkcij, kot so članki o samodejnem prenašanju spletnih strani za ustvarjanje samodejnih e-poštnih sporočil o blogih, lepe predloge e-pošte, analitika e-pošte, segmentacija seznama in orodja za avtomatizacijo.

Vključuje tudi druge standardne funkcije, kot so A / B split testiranje, samodejni odzivniki, upravljanje seznama itd.

AWeber je neposredna alternativa Mailchimpu s prilagodljivimi načrti za oblikovanje cen glede na število naročnikov. Vključuje tudi brezplačno preskusno različico za 30 dni.

Cenitev: 19 – 149 USD

5. Kapljanje

Kapljanje

Drip je priljubljena storitev za avtomatizacijo e-trgovine v trgovinah e-trgovine. Ima večkanalne dotične točke, s katerimi lahko dosežete stranke s pošiljanjem e-poštnih sporočil in ustvarjanjem dejavnosti v računih družbenih medijev.

Pomaga pri upravljanju uporabnikov na podlagi njihove interakcije na vašem spletnem mestu. Uporabniške podatke lahko zberete in shranite v oznake, dogodke in polja po meri. Poleg tega avtomatizira postopek za doseganje kupcev v najbolj vplivnem času na podlagi njihovega vedenja med nakupno potjo.

Z napredno personalizacijo lahko podatke strank uporabite za ustvarjanje kod za popust po meri, priporočila za izdelke, obvestila o znižanju cen in več.

Če želite svojo storitev trženja e-pošte integrirati z rešitvijo za e-trgovino, kot so WooCommerce, BigCommerce ali Shopify, je Drip najboljša Mailchimp alternativa z več integracijami, ki vam bodo pomagale povečati prodajo.

Cenitev: 49 dolarjev – 122 dolarjev

6. GetResponse

GetResponse

GetResponse je programska oprema za trženje po e-pošti za mala podjetja. Podobno kot druge priljubljene storitve trženja e-pošte, ponuja več rešitev, kot so trženje e-pošte, avtomatizacija, ciljne strani in še več.

Svoje predloge lahko nastavite e-poštne marketinške kampanje in oblikujete čudovita e-poštna sporočila v nekaj klikih. Uporabite lahko tudi njihove ciljne strani, če želite zajeti več potencialnih strank.

Na voljo je z močnimi integracijami, ki vam omogočajo, da povežete svoje najljubše aplikacije, kot so WordPress, Magento, Slack itd.

Cenitev: 15 dolarjev – 1199 dolarjev na mesec.

7. MailerLite

MailerLite

MailerLite je še ena robustna storitev trženja e-pošte in odlična alternativa Mailchimp. Na voljo je začetnikom prijazen urejevalnik e-pošte in vnaprej izdelane predloge e-pošte za različne kampanje.

Za zajemanje potencialnih strank lahko uporabite ciljne strani, pojavna okna ali vdelane obrazce za prijavo. Na voljo je z zmogljivimi funkcijami za avtomatizacijo, segmentacijo in personalizacijo e-poštnih sporočil, ki omogočajo ciljanje na prave uporabnike ob pravem času.

Svojo strategijo lahko analizirate z vgrajenimi orodji za poročanje ali za izboljšanje oglaševalskih akcij zaženite A / B razdeljene teste.

Cenitev: Brezplačno – 50 USD na mesec.

Sklep: Katera je najboljša alternativa Mailchimp?

Če iščete Mailchimp alternativo za WordPress, potem je Constant Contact odlična izbira. Ima preprost za uporabo platofrm, močne integracije, visoko kakovostno podporo in poštene cene za mala podjetja in neprofitne organizacije.

Če iščete alternativo Mailchimp, ki ima večno prost načrt, si oglejte SendinBlue.

Če iščete alternativo Mailchimp za blogerje z boljšimi funkcijami za avtomatizacijo, priporočamo uporabo ConvertKit ali SendinBlue.

Če iščete alternativo Mailchimp za trgovine Shopify, WooCommerce ali druge e-trgovine, priporočamo uporabo Drip-a.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše Mailchimp alternative za rast vašega podjetja. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o izbiri najboljšega ponudnika VoIP storitev.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map