7 najboljših storitev trženja e-pošte za mala podjetja (2020)

Ali je trženje e-pošte prednostna naloga vašega podjetja v letu 2020? Iščete najboljšo programsko opremo za trženje e-pošte?


Izbira prave storitve trženja e-pošte lahko pomembno vpliva na uspeh vaše marketinške kampanje. V tem članku bomo pregledali 7 najboljših storitev trženja e-pošte za mala podjetja.

Najboljše storitve e-poštnega trženja v primerjavi

Zakaj je izbira najboljše storitve trženja e-pošte pomembna?

Trženje po e-pošti je eno izmed najbolj stroškovno učinkovitih marketinških orodij za mala podjetja. Po navedbah združenja za neposredni marketing trženje po e-pošti v povprečju prinaša 4300-odstotno donosnost naložbe (ROI) za podjetja v Združenih državah Amerike.

To je zato, ker je trženje e-pošte enostavno upravljati, vam omogoča popoln nadzor in omogoča vzpostavitev neposrednega stika s strankami.

Niste prepričani v email marketing? Oglejte si teh 6 razlogov, zakaj je sestavljanje e-poštnega seznama danes tako pomembno.

Pomembno je razumeti, da je veliko vašega uspeha pri trženju po e-pošti v celoti odvisno od programske opreme za trženje e-pošte, ki jo izberete, ker so ti odgovorni za to, da bodo vaša e-poštna sporočila dejansko dostavljena.

Če niste previdni, boste na koncu plačali veliko več denarja za manj funkcij in groznih stopenj dostave e-pošte (zaradi česar izgubite še več denarja).

Kaj iskati v dobrem orodju za trženje po e-pošti?

Dobra storitev trženja e-pošte naj vam omogoča ustvarjanje zelo privlačnih e-poštnih novic z enostavnim uporabniškim vmesnikom (v idealnem primeru povlecite & padec).

Morali bi imeti možnost, da brez veliko dela pošljete množična e-poštna sporočila, ki so dejansko prilagojena in ciljno usmerjena. To je znano tudi kot avtomatizacija trženja.

Poleg tega mora vaša storitev e-poštnega marketinga olajšati upravljanje stikov, segmentirati uporabnike v skupine in spremljati uspešnost e-poštnih marketinških kampanj..

Najpomembneje je, da dobra storitev za trženje e-pošte poskrbi, da se vaša e-pošta ne konča v mapi z neželeno pošto.

Po tem si poglejmo nekaj najbolj priljubljenih ponudnikov e-poštnih storitev in kako se povezujejo drug z drugim.

1. Stalni stik

Stalni stik

Constant Contact je ena največjih in najhitreje rastočih storitev trženja e-pošte na svetu. To je tudi najbolj preprosta uporaba in za začetnike prijazna storitev trženja e-pošte.

Z lahkoto upravljate svoje sezname e-poštnih sporočil, stike, predloge za e-pošto, marketinški koledar in drugo.

Vsak račun omogoča dostop do preprostega sledenja in poročanja, vgrajenih orodij za skupno rabo družabnih medijev, brezplačne knjižnice slik, segmentacije seznamov, integracije Facebook oglasov in močne integracije e-trgovine za trgovine Shopify.

Njihovi računi Email Plus imajo tudi zmogljive funkcije, kot so avtomatizacija e-pošte, ankete & ankete, kuponi, spletne donacije in preizkušanje A / B vrstice, ki vam pomaga pošiljati ciljna e-poštna sporočila, da povečate svojo odprto ceno.

Constant Contact ponuja neprimerljivo podporo s klepetom v živo, telefonskimi klici, e-pošto, podporo skupnosti in veliko knjižnico koristnih virov.

Poleg spletnega usposabljanja nudijo tudi osebne seminarje v živo po ZDA. To omogoča malim podjetjem, da se hitro naučijo osnov e-poštnega trženja in ga začnejo uporabljati za rast svojega podjetja kot profesionalca.

Iz vseh zgoraj navedenih razlogov ocenjujemo, da je Constant Contact najboljša storitev trženja e-pošte za mala podjetja.

Constant Contact ima 60-dnevno brezplačno preskusno različico (kreditna kartica ni potrebna). Potem se njihovo ceno začne tako nizko kot 20 USD / mesec.

Uporabniki WPBeginner lahko z našo kodo kupona za stalne stike pridobijo dodatnih 20% popusta.

2. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue je popolna programska oprema za SMS in e-poštni marketing za podjetja. So ena najhitreje rastočih platform za trženje e-pošte v Evropi.

Izjemno preprosta za uporabo platforma z odličnimi orodji za ustvarjanje lepih in zelo privlačnih e-poštnih sporočil. Njihova preprosta orodja za povleci in spuščanje so kot nalašč za začetnike brez izkušenj s trženjem po e-pošti.

SendinBlue vključuje začetnikom prijazna orodja za avtomatizacijo, ki vam omogočajo pošiljanje transakcijskih e-poštnih sporočil, ustvarjanje delovnih tokov in uporabnike segmentov. Prav tako lahko izbere najprimernejši čas za pošiljanje večjih sporočil z uporabo svojih algoritmov AI, da se zagotovi največja e-poštna dobava.

SendinBlue ponuja popolnoma brezplačen načrt trženja e-pošte, ki vam omogoča, da pošljete do 300 e-poštnih sporočil na dan, vendar bodo vsa vaša e-poštna sporočila imela svojo blagovno znamko. Plačani načrti se začnejo od 25 dolarjev na mesec. V svoj račun lahko vključite tudi SMS, vendar se cene razlikujejo glede na vaše zahteve po pošiljanju.

Svoj premijski načrt so izboljšali, tako da so pred kratkim vključili naprednejše funkcije, kot so ustvarjalec ciljne strani, klepet v živo, CRM in integracija oglasov na Facebooku. To pomeni, da uporabniki zdaj dobijo večjo vrednost za isto ceno.

SendinBlue ponuja tudi ločeno storitev SMTP za množično trženje e-pošte, ki jo lahko uporabite za napajanje samodejnih ali transakcijskih e-poštnih sporočil z vašega mesta WordPress. Tega za e-poštne marketinške kampanje ne potrebujete, vendar je lepo imeti funkcijo, če imate veliko spletno mesto in želite samodejna e-poštna sporočila na podlagi vsebine.

3. Kapljanje

Kapljanje

Drip je zmogljiva e-poštna trženjska platforma za e-trgovino, blogerje in digitalne tržnike. Ponujajo široko paleto orodij za lažjo avtomatizacijo trženja, prodajne tokove in personalizacijo.

Ponujajo brezhibno integracijo za vse priljubljene graditelje spletnih mest, vključno z WordPress in WooCommerce. Tako lahko preprosto dodate obrazce za prijavo na svoje spletno mesto in zajamete več potencialnih strank.

Drip loči od konkurence, kot je Campaign Monitor, so njihova inteligentna orodja za avtomatizacijo trženja, pametnejše segmentiranje e-pošte, seznam seznamov in ustvarjalec vizualnega poteka. Te funkcije omogočajo, da na e-poštnem seznamu dosežete ciljne stranke, da dosežete večjo prodajo.

Možnosti podpore na Dripu vključujejo podporo v klepetu v živo, webinarje, usposabljanje za avtomatizacijo, podrobne tečaje, brezplačne vodnike in odlično dokumentacijo.

Drip uporabljamo za več naših podjetij, saj nam omogoča pošiljanje večjih e-poštnih sporočil, medtem ko se osebno povežemo in sodelujemo z vsemi strankami s pomočjo pametne avtomatizacije trženja e-trgovine..

Čeprav je nekoliko drago, menimo, da je Drip najboljša programska oprema za trženje e-pošte za spletna mesta e-trgovine in lastnike podjetij, ki želijo bolj napredne funkcije.

Drip ponuja brezplačno preizkusno različico, njihovi načrti pa se začnejo od 49 dolarjev na mesec, ki vključuje vse njihove funkcije.

4. PretvoriKit

ConvertKit

ConvertKit je robustna platforma za trženje e-pošte za profesionalne blogerje, avtorje in tržnike. Je izjemno enostaven za uporabo in neverjetno močan.

Edinstvena funkcija ConvertKit-a je, da z obrazci za prijavo po e-pošti enostavno ponujate nadgradnje vsebine in spodbude. Na voljo je tudi enostavno upravljanje samodejnih odzivnikov, ki vam omogoča, da pošiljate kapljična e-poštna sporočila iz njihove e-poštne storitve.

S ConvertKit lahko naročnike enostavno razdelite na zainteresirane in na tiste, ki so že kupili. To vam pomaga povečati konverzije z avtomatskimi e-poštnimi sporočili, ki so bolj osebna. V marketinškem smislu to imenujemo ciljno usmerjeno trženje po e-pošti.

ConvertKit ponuja podporo na e-pošti in obsežno bazo znanja z odličnim učnim gradivom.

Veliko funkcij ConvertKit je zasnovanih posebej za ustvarjalce in profesionalne blogerje, zato jih ocenjujemo kot najboljšo storitev trženja e-pošte za profesionalne blogerje.

ConvertKit ponuja 14-dnevno brezplačno preskusno različico, njihove cene pa se začnejo od 29 dolarjev na mesec. Ponujajo tudi 30-dnevno politiko vračila.

5. AWeber

AWeber

AWeber je eden najstarejših in najbolj priljubljenih ponudnikov storitev e-poštnega trženja na svetu. Ponujajo široko paleto orodij za mala in srednje velika podjetja za upravljanje svojega email marketinga.

Začetek uporabe AWeberja je enostaven. Brezhibno se povezuje z večino platform, vključno z WordPressom. Za podrobna navodila glejte naš končni vodič o tem, kako povezati AWeber na WordPress.

Dobite dostop do pripravljenih za uporabo e-poštnih predlog, upravljanje seznamov, samodejnih odzivnikov in sledenje e-poštnih sporočil s podrobnimi vpogledi.

Možnosti podpore vključujejo klepet v živo, telefonsko podporo, podporo po e-pošti, spletne seminarje v živo in veliko knjižnice navodil in vadnic.

AWeber ponuja 30-dnevno brezplačno preskusno obdobje. Po tem se njihovo ceno začne od 19 dolarjev na mesec. Prav tako se lahko prijavite za četrtletne ali letne načrte, da prihranite še več.

6. GetResponse

GetResponse

GetResponse je še ena zelo priljubljena rešitev za trženje po e-pošti. Je izjemno enostaven za uporabo in poenostavlja trženje po e-pošti za mala podjetja.

Na voljo je z nekaj neverjetnimi orodji za avtomatizacijo trženja, ki vam omogočajo ustvarjanje pametnih avtomatiziranih kampanj.

Z njihovim ustvarjalnikom povleci in spusti lahko ustvarite oglaševalske akcije, segmentirate stike in pošljete vsebino, oblikovano za posebne skupine. Ta orodja vam pomagajo ustvariti učinkovite kampanje za povečanje dobička.

GetResponse ponuja čudovite odzivne obrazce, ciljne strani, A / B testiranje, sledenje in samodejne odzive. Vgrajuje se tudi s programsko opremo za vodenje drugih proizvajalcev, kot so OptinMonster, SalesForce, Google Docs, ZenDesk itd..

Podpora je zagotovljena s telefonom, klepetom v živo in e-pošto. Njihov odsek za pomoč je poln brezplačnega učnega gradiva, vključno z videoposnetki, spletnimi seminarji, navodili, vodniki itd.

GetResponse ponuja 30-dnevno brezplačno preskusno različico. Njihove cene se začnejo pri 15 USD / mesec.

7. Mailchimp

Mailchimp

Mailchimp je eden najbolj priljubljenih ponudnikov storitev e-poštnega trženja na svetu predvsem zato, ker nudijo za vedno brezplačen načrt storitev e-poštnega trženja.

Mailchimp prihaja z enostavno oblikovalko e-pošte, samodejnimi odzivniki, segmentiranje stikov v skupine in preprosto sledenje analitiki. Omogoča tudi nastavitev dobavnih rokov na podlagi časovnih pasov uporabnika, lahko pa nastavite segmentiranje na podlagi geolokacije.

MailChimp lahko enostavno integrirate z WordPress, Magento, Shopify in številnimi drugimi platformami. Če uporabljate WordPress, si oglejte naš zadnji vodič o uporabi Mailchimp in WordPress za podrobna navodila.

Kar zadeva funkcije avtomatizacije trženja, je platforma Mailchimp v primerjavi z drugimi ponudniki na našem seznamu, kot sta Drip ali ConvertKit, precej omejena..

V zadnjih letih je Mailchimp poskušal dodati veliko “naprednih” funkcij, vendar so preizkusili številne od teh, ki niso resnično napredni.

Podpora Mailchimp ponuja e-poštna sporočila, klepet v živo in velika baza znanja o vajah. Njihova podpora je pogosto počasna in se ne ujema s kakovostjo storitve, ki jo dobite pri podjetju Constant Contact.

Mailchimp ponuja večno brezplačen načrt, ki vam omogoča, da pošljete 12.000 e-poštnih sporočil do 2.000 naročnikom. Ta načrt je dokaj omejen, saj ne dobite funkcij, kot so optimizacija časa pošiljanja, napredna segmentacija, testiranje z več različicami itd. V e-poštnem sporočilu morate prikazati tudi njihovo blagovno znamko. Nenazadnje je podpora omejena samo na e-pošto, kar je v redu, če ste hobi, vendar kot resno podjetje potrebujete zanesljivo podporo, na katero lahko računate.

Njihovi plačani načrti se začnejo od 10 dolarjev na mesec za do 500 naročnikov, cene pa se povečajo s povečanjem 500 naročnikov.

Končne misli: Najboljša storitev trženja e-pošte

Na voljo je več deset storitev e-poštnega trženja in želimo poskrbeti, da boste izbrali pravega za vaše poslovne potrebe. Spodaj je naš strokovni izbor:

Če ste majhno podjetje, nepridobitnik ali nov bloger, priporočamo uporabo stalnih stikov. Njihova cena je odlična, podporna ekipa pa je absolutno vrhunska. Njihova ekipa na krovu vam bo takoj pomagala doseči uspeh pri trženju po e-pošti.

Če imate spletno mesto / spletno trgovino / e-trgovino, priporočamo uporabo Dripa, ker je to najboljša programska oprema za e-trgovino za e-trgovino. Njihove funkcije personalizacije in avtomatizacije so izjemno močne. Veliko lastnih poslovnih spletnih mest uporablja Drip.

Če ste profesionalni bloger ali ustvarjalec vsebine, priporočamo, da uporabite ConvertKit. Ponujajo preprosto platformo z napredno segmentacijo in tokovi, s pomočjo katere boste lahko svoje blogersko podjetje popeljali na naslednjo raven.

Če ste lastnik podjetja, ki želi močno orodje za avtomatizacijo trženja, ki združuje trženje e-pošte, množična e-poštna sporočila SMTP in SMS sporočila, priporočamo, da uporabite SendinBlue. Njihova platforma je enostavna za uporabo in omogočajo upravljanje tako e-pošte kot SMS iz enega samega vmesnika. Ponujajo tudi precej velikodušen za vedno brezplačen načrt, zaradi česar so najboljša brezplačna programska oprema za trženje e-pošte.

Nasvet za profesionalce: Pridobite več e-poštnih naročnikov, hitreje!

Ko izberete storitev e-poštnega trženja za vaše podjetje, boste verjetno želeli začeti pridobivati ​​več e-poštnih naročnikov.

Uporabljamo in priporočamo OptinMonster. To je močno orodje za optimizacijo pretvorbe, ki vam pomaga, da opustite obiskovalce spletnega mesta v e-poštne naročnike in stranke.

OptinMonster

OptinMonster se brez težav integrira z vsemi najboljšimi storitvami e-poštnega trženja, ki smo jih omenili zgoraj, in več desetimi drugimi.

Ustanovitelj WPBeginner, Syed Balkhi, je tudi soustanovitelj OptinMonster. Na začetku je ustvaril OptinMonster, da bi pomagal pri razvoju lastnega seznama e-pošte. Po lansiranju leta 2013 je priljubljenost izjemno narasla.

Danes OptinMonster uporabljajo nekatere največje svetovne znamke, vključno z McAfee, Experian, TripAdvisor, Pinterest, Harvard University, Pateron in še več.

Nasvet o bonusu: izboljšajte prenosljivost e-pošte

Vsa orodja za e-poštne novice, ki smo jih delili v tem članku, imajo velike stopnje dostave e-pošte.

Kljub temu je nekaj stvari, ki jih lahko storite, da zagotovite, da se bodo vaša tržna e-poštna sporočila vedno dostavila.

1. Uporabite profesionalni e-poštni naslov

E-poštne platforme, kot so Gmail, Outlook in drugi, imajo algoritme, ki iščejo neželeno vedenje. Eden od njih je e-poštni naslov pošiljatelja.

Kot podjetje je pomembno, da uporabljate profesionalni poslovni e-poštni naslov (na primer svoje [email protected]) in ne splošnega naslova za vročo pošto ali gmail.

Tako boste zagotovili, da bo stopnja dosegljivosti e-pošte višja od povprečja v panogi.

2. Pošljite ciljno e-pošto na podlagi zanimanj

Zelo pomembno je, da svoja e-poštna sporočila prilagodite na podlagi uporabniških segmentov. Programska oprema za trženje po e-pošti, kot je Constant Contact, omogoča, da svoje naročnike enostavno združite v segmente, kot so najaktivnejši, neaktivni, zainteresirani za določene teme, segmente po meri itd..

To bo pomagalo, da bodo vaše oglaševalske akcije po e-pošti imele najvišjo odprto stopnjo in hitrost klikov, kar je velik dejavnik pri prihodnosti e-pošte.

Za več nasvetov si oglejte ta najboljši korak za korakom navodila za trženje e-pošte s primeri, ki vam bodo pomagali ustvariti uspešno oglaševalsko kampanjo po e-pošti.

Pogosta vprašanja o e-pošti za tržno programsko opremo

Na tisoče uporabnikov je pomagalo izbrati najboljšo programsko opremo za trženje e-pošte, odgovorili smo na kar nekaj vprašanj. Spodaj je nekaj odgovorov na najpogostejša vprašanja o platformah za trženje e-pošte.

Ali lahko v velikem obsegu tržim po e-pošti iz svojega Gmaila ali Outlooka?

Teoretično, da. Toda to bo hitro zaustavilo vaše e-poštne račune. G Suite in Outlook nista narejena za skupno pošiljanje e-pošte. So odlična profesionalna poslovna e-poštna sporočila.

Katera je najboljša brezplačna storitev trženja e-pošte?

Številne storitve e-poštnega trženja bodo ponujale brezplačne stopnje za omejeno uporabo. Najboljša brezplačna storitev trženja e-pošte je SendinBlue, saj njihov brezplačni načrt nima omejitve glede števila naročnikov. MailerLite in MailChimp ponujata tudi brezplačne načrte storitev trženja e-pošte.

Koliko stane email marketing?

Stroški vašega trženja e-pošte bodo v celoti odvisni od vašega števila naročnikov, števila skupnih e-poštnih sporočil na mesec in e-poštne platforme, ki jo uporabljate. V povprečju stroški trženja e-pošte za mala podjetja znašajo približno 20 do 300 USD na mesec za trženje e-pošte, glede na to, da upravljajo s svojo kampanjo. Če uporabljate agencijo za trženje e-pošte, bodo morda vaši stroški bližje 500 USD na mesec ali višje.

Ali obstajajo druge platforme za trženje e-pošte, ki tu niso navedene?

Da, na voljo je dobesedno na stotine storitev trženja e-pošte, vendar jih tukaj nismo našteli. Verjamemo, da bi ustvarjanje celotnega seznama e-poštnih platform povzročilo več zmede in povzročilo paralizo izbire za netehnološke bralce.

Preizkusili smo vse glavne storitve e-poštnega trženja, vključno s številnimi, ki niso na seznamih naših e-poštnih platform, na primer: MailerLite, ActiveCampaign, HubSpot, Ontraport, Mailjet, Monitor Campaign, InfusionSoft (zdaj Keap), Klaviyo, Marketo, Eloqua, Pardot pri Salesforce, Sendloop, iContact, Emma, ​​TotalSend, SharpSpring, MailPoet in še več.

Najboljše storitve e-poštnega trženja, ki smo jih izbrali za uvrstitev na naš seznam, ponujajo najboljše lastnosti za najboljšo ceno.

Katere so po vašem mnenju najboljše storitve trženja po e-pošti?

Naše najboljše 3 izbire za najboljše storitve trženja po e-pošti so:

 1. Stalni stiki – najboljše storitve trženja e-pošte za mala podjetja.
 2. SendinBlue – najboljša platforma za trženje e-pošte in SMS.
 3. Drip – najboljša platforma za trženje e-pošte za e-trgovino.

Upamo, da vam je ta članek omogočil dober pregled najboljših storitev e-poštnega trženja za vaše podjetje. Morda boste želeli videti tudi naš seznam 24, ki morajo imeti vtičnike WordPress za poslovna spletna mesta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map