7 najboljših vtičnikov in tem za WordPress Job Board

Iščete najboljši vtičnik za delovno desko WordPress? Obstaja več vtičnikov za delovno ploščo WordPress, s katerimi lahko preprosto ustvarite delovno ploščo in drugim podjetjem zaračunate, da objavijo delovna mesta. To je eden od načinov, kako zaslužiti denar na svojem blogu in ga lahko celo uporabite za objavo lastnih delovnih mest. V tem članku smo izbrali najboljše vtičnike in teme, ki jih lahko uporabljate za WordPress.


Vtičnik in teme teme za WordPress

Izdelava spletnega mesta Job Board z WordPressom

WordPress je trenutno eden izmed najbolj priljubljenih graditeljev spletnih mest na trgu, ki napaja več kot 30% vseh spletnih strani na internetu. Uporablja se lahko za izdelavo skoraj vseh spletnih strani, vključno s spletno stranjo delovne plošče.

Obstajata dve vrsti WordPress spletnih strani, ki pogosto zmedejo nove uporabnike. Prvič, obstaja WordPress.com, ki je gostujoča rešitev. Drugič, imate WordPress.org imenovan tudi samoodstojen WordPress. Oglejte si naš članek o WordPress.com v primerjavi z WordPress.org za primerjavo.

Priporočamo uporabo WordPress.org, ki ga gostuje sam, saj omogoča takojšen dostop do vseh funkcij WordPress brez kakršnih koli omejitev.

Za začetek boste potrebovali ime domene in račun za gostovanje WordPress.

Priporočamo, da uporabite Bluehost, ker so uradno priporočljivi ponudnik gostovanja WordPress in eno največjih podjetij za spletno gostovanje na svetu.

Našim uporabnikom ponujajo tudi brezplačno domeno, brezplačen SSL in 60% popusta na njihov paket spletnega gostovanja. Poglejte razliko med domenskim imenom in spletnim gostovanjem.

Ko kupite gostovanje, sledite našim korakom po korakih, kako narediti spletno mesto.

Ko ustvarite spletno mesto WordPress, lahko namestite vtičnik za delovno ploščo.

Po tem si oglejmo nekaj najboljših vtičnikov in tem za delovno desko WordPress, ki jih lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta delovne plošče.

1. WP Job Manager

WP Job Manager

WP Job Manager je izjemno enostaven za uporabo WordPress vtičnika. Preprosto ustvarite nove strani, dodajte kratke kode in v nekaj minutah lahko imate službo v živo. Uporabnikom omogoča registracijo na vašem spletnem mestu in objavljanje seznamov delovnih mest. Uporabniki lahko tudi upravljajo svoje vnose s preproste nadzorne plošče.

Lahko ga uporabite tudi za zaslužek v spletu s plačanimi seznami prek dodatkov. Ima tudi dodatke za integracijo z ZipRecruiter, Dejansko s Facebookom, trgovinami WooCommerce in še več.

Podrobna navodila najdete v našem članku o ustvarjanju delovne plošče v WordPressu.

2. WPJobBoard

WPJobBoard

WPJobBoard je plačljiv vtičnik za delovno ploščo WordPress, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate močan iskalnik zaposlitve. Vsebuje sprednjo skrbniško ploščo, s katero lahko uporabniki pošiljajo opravila in življenjepis. Vsebuje tudi zbirko podatkov o življenjepisih in portal za delodajalce, ki uporabnikom omogoča iskanje pravega kandidata.

Vtičnik se integrira z vsemi WordPress temami in ima tudi svojo brezplačno temo. Omogoča tudi sprejemanje plačil, ponujanje kuponov, popustov in celo članske pakete delodajalcem.

3. Vodja upravnega odbora

Vodja upravnega odbora

Job Board Manager je še en odličen dodatek za dodajanje delovne plošče na vaše spletno mesto WordPress. Na voljo je enostavna kratka koda, ki jo lahko dodate na različne strani za prikazovanje seznamov delovnih mest, dodajanje novega seznama opravil, prikaz uporabniške nadzorne plošče in še več.

Je prijazen do SEO in za sezname delovnih mest uporablja oznako izrezanih delcev bogate sheme.org.

Na voljo so brezplačni dodatki za dodajanje profilov podjetja, lokacij, gradnikov in drobtin. Plačljive dodatke lahko uporabite tudi za plačljive sezname WooCommerce, opozorila o opravilu, upravitelja aplikacij in še več.

4. Enostavna delovna deska

Preprosta Job Board

Simple Job Board je še en enostaven vtičnik za delovno ploščo WordPress. Delodajalci ne omogočajo ustvarjanja računa na vašem spletnem mestu ali dodajanja lastnih seznamov delovnih mest. V bistvu ga lahko uporabljate za ročno vnašanje seznamov opravil s kategorijami in vrstami opravil. V nastavitvah vtičnika ni vgrajenih možnosti zaslužka, lahko pa ga razširite tako, da v WordPressu dodate preprost obrazec za naročanje.

Omogoča vam, da za vsak seznam dodate toliko podrobnosti, za sezname opravil pa lahko prikažete obrazce za prijavo na delo po meri.

5. Prijavite se na spletu

Prijavite se na spletu

Apply Online je vtičnik za upravljanje tajnih oglasov, ki uporabnikom omogoča hitro odzivanje na sezname. Omogoča vam, da na svoje spletno mesto preprosto dodate delovno desko in začnete sprejemati prijave.

Ima močne funkcije, kot so kategorije oglasov, filtri, polja obrazca, e-poštna obvestila in še več. Ena pomanjkljivost vtičnika je ta, da ga ne morete uporabljati za ustvarjanje spletnega mesta s plačanimi seznami opravil, poleg tega pa boste morali dodati vtičnik za članstvo, da ustvarite naročninske načrte ali uporabite vtičnik za kontaktni obrazec za sprejem naročil.

6. JobRoller

JobRoller

JobRoller je močna tema delovne plošče WordPress. Na voljo je z odličnimi možnostmi zaslužka, ki vam omogočajo plačilo za seznam del. Vsebuje ločene razdelke za ustvarjanje strani spletnega dnevnika ali dodajanje ciljnih strani na spletno mesto službene deske.

Podpira tako delodajalce kot račune iskalcev zaposlitve, vključuje življenjepis ali banko življenjepisov ter ponuja funkcije iskanja / filtriranja, ki jih poganja Ajax. Ima več možnosti zaslona in zmogljivo ploščo z možnostmi tem, ki vam pomaga hitro nastaviti vse.

7. JobEngine

JobEngine

JobEngine je tema aplikacije WordPress, namenjena ustvarjanju zmogljivega spletnega mesta za delovno desko. Uporabnikom omogoča enostavno ustvarjanje računa in dodajanje seznamov. Za sezname delovnih mest lahko zaračunavate za vsako delovno mesto ali ustvarite premijske načrte. Predstavljene sezname lahko prodajate tudi ločeno. Podpira plačilne prehode PayPal, Stripe, 2Checkout in Authorize.net.

Kot tema ima več možnosti izbire barv in možnosti oblikovanja, s katerimi lahko nadzorujete izgled svoje delovne plošče. Ima več stranskih vrstic, možnosti ciljne strani, pripravljeno na prevod in podporo za večjezične spletne strani.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše vtičnike in teme za delovno desko WordPress za vaše spletno mesto. Mogoče bi radi videli tudi naš seznam najboljših povlek & spustite vtičnike za ustvarjalce strani WordPress in tako dodatno prilagodite svoje spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me