7 najboljših vtičnikov WordPress portfelja za oblikovalce in fotografe

Ali ste oblikovalec ali fotograf, ki iščete najlažji način za izdelavo portfeljskega spletnega mesta v WordPressu?


Obstaja veliko vtičnikov WordPress portfelja, ki vam omogočajo enostavno izdelavo čudovitih spletnih strani s portfeljem.

Vendar je iskanje popolnega vtičnika za portfelj lahko začetnikom težko. Poiskati boste morali vtičnik, s katerim bo vaše delo izstopalo, hitro se nalagalo in bilo dobro videti na mobilnih napravah.

V tem članku smo izbrali nekaj najboljših vtičnikov WordPress portfelja za oblikovalce in fotografe.

Najboljši vtičniki WordPress portfelja

Izbira med Temami portfelja WordPress v primerjavi z vtičniki WordPress Portfolio

Mnoge teme WordPress portfelja prihajajo z vgrajeno funkcionalnostjo za ustvarjanje portfeljskega spletnega mesta.

Zaradi tega se mnogi začetniki sprašujejo, zakaj bi kdo želel izbrati vtičnik, ko teme lahko opravijo?

Teme v WordPressu naj bi urejale le vizualni izgled vašega spletnega mesta. To vključuje barve, sloge, postavitve in predstavitev vaše vsebine.

Vtičniki na drugi strani so pravi način za dodajanje funkcionalnosti na vaše WordPress spletno mesto, kot so drsnik, kontaktni obrazec in več.

Dodajanje portfelja spada v funkcionalnost, zato priporočamo uporabo vtičnika.

Uporaba teme za funkcionalnost vaše spletno mesto povezuje s to temo. Če spremenite temo, boste izgubili podatke svojega portfelja.

Po drugi strani pa, če se odločite za uporabo vtičnika za portfelj, ga lahko prosto uporabljate s katero koli temo, ki jo želite.

Po tem si poglejmo nekaj najboljših vtičnikov WordPress portfelja.

1. Portfelj WP

WP Portfolio

WP Portfolio je najboljši vtičnik WordPress portfelja za fotografe, samostojne strokovnjake, razvijalce in agencije. Omogoča vam takojšnjo izdelavo portfeljskih spletnih mest iz 40+ profesionalno zasnovanih predlog za portfelj.

Izdelajo jo ustvarjalci teme Astra, ki je ena najboljših tem WordPress vseh časov. WP Portfolio prinaša portfeljem enako preprosto uporabo.

Na voljo je z več različnimi stili, postavitvami, podpira vse vrste medijev in jih je mogoče enostavno prilagoditi brez pisanja nobene kode ali CSS-ja.

Najpomembneje je, da so vse postavitve portfelja na mobilnih napravah enako odlične in delujejo enako elegantno kot pri prenosnikih.

2. Galerija Envira

Galerija Envira

Galerija Envira je vrhunski vtičnik WordPress galerije. Omogoča vam ustvarjanje čudovitih galerij slik in albumov. Envira Gallery je že uporabljena na tisočih in je najboljši vtičnik WordPress za fotografe in oblikovalce.

Ustvarjanje portfelja z galerijo Envira je precej enostavno. Preprosto ustvarite galerije, ki vsebujejo elemente vašega portfelja z izbirnim opisom in podrobnostmi. Galerije lahko tudi združite v albume ali ustvarite filtrable portfelj.

Vtičnik omogoča preprosto dodajanje svojega portfelja kamor koli na spletnem mestu WordPress s klikom gumba.

Za podrobna navodila si oglejte naš vodnik, kako dodati portfelj na svoje WordPress spletno mesto.

3. Galerija NextGEN

NextGen

NextGEN Gallery je priljubljen vtičnik WordPress za ustvarjanje galerij slik, albumov in portfeljev fotografij. NextGen ima rad tako začetnike kot tudi strokovne fotografe z intuitivnim uporabniškim vmesnikom za ustvarjanje galerij.

Vključuje več stilov in možnosti postavitve s podporo za albume, filtrirni portfelj, stolpce in drugo. Ustvarite lahko tudi vrtiljak / drsnik portfelja, kompaktne albume portfelja in postavitve seznama ali časovnice.

4. Vizualni portfelj

Vizualni portfelj

Visual Portfolio je eleganten vtičnik za WordPress portfelj, ki vam omogoča ustvarjanje čudovitih galerij portfelja.

Na voljo je z več stili postavitve, vključno z zidarstvom, rešetko, ploščicami in vrtiljakom. Vtičnik vključuje tudi blok Gutenberg, kar še olajša dodajanje portfelja kamor koli želite.

Vaši uporabniki lahko razvrstijo tudi elemente portfelja s pomočjo filtrov, kar ponuja čudovito izkušnjo brskanja.

5. Galerija GridKit Portfolio

Galerija GridKit portfelja

GridKit Portfolio Gallery je preprosta WordPressova galerija fotografij in vtičnik za portfelj. Omogoča vam upravljanje elementov portfelja v projektih in njihovo sortiranje. Na voljo je s podporo za nov urejevalnik blokov WordPress s podporo za kratke kode za starejše urejevalnike.

Osnovni vtičnik ima zelo omejene sloge in funkcije postavitve. Za dostop do več slogov in funkcij boste potrebovali premijsko različico.

6. Meow Gallery

Meow Gallery

Meow Gallery je brezplačen vtičnik galerije WordPress s popolno podporo urednika blokov Gutenberg. Omogoča vam urejanje postavk portfelja v čudovitih galerijah slik.

Na voljo je s podporo za več postavitev, vključno z zidarstvom, rešetko, ploščicami in upravičeno. Izberete lahko število stolpcev, ki jih želite prikazati. Na voljo je tudi več dodatkov, ki jih je mogoče uporabiti za dodatne funkcije, kot so svetlobna plošča, zvočni komentarji, zunanje povezave in drugo.

7. Genesis Portfolio Pro

Genesis portfolio pro

Če uporabljate temo StudioPress ali katero koli temo, narejeno za okvir teme Genesis, poskusite vtičnik Genesis Portfolio Pro..

Narejena je posebej za okvir Genesis in ponuja vrsto objave po meri za ustvarjanje postavk portfelja. Priloženi so tudi predloge za prikaz predstavljene slike, ki ste jo postavili kot postavko portfelja v postavitvi mreže.

Je preprost vtičnik in ne vključuje veliko funkcij več drugih vtičnikov portfelja. Če pa iščete nekaj minimalističnega, bi to delo lepo izpeljalo.

To je vse, za kar upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše vtičnike WordPress portfelja za oblikovalce in fotografe. Morda boste želeli videti tudi naš seznam 41 najboljših tem brezplačnih fotografij za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map