7 najboljših vtičnikov za harmoniko WordPress (2019)

Iščete najboljše vtičnike za harmoniko? Harmonika je čista tehnika spletnega oblikovanja, ki omogoča prikaz vsebine na zavihkih, ki jih je mogoče zložiti. V tem članku smo izbrali 7 najboljših vtičnikov za harmoniko WordPress, ki jih lahko uporabite na svojem spletnem mestu.


Najboljši vtičniki za harmoniko WordPress

Zakaj morate v WordPress dodati harmonike?

Harmonike omogočajo prikazovanje več vsebine v vaših objavah in straneh brez dodajanja dolgih drsenja. Če želite skrčiti dolžino strani, potem razmislite o dodajanju vsebine v element harmonike.

Z besedilom znotraj vsakega zavihka lahko dodate navpične ali vodoravne harmonike. Ko uporabniki kliknejo ali z miško na zavihek, se razširi in razkrije vsebino.

Primer harmonike, uporabljene na spletni strani

Harmonike se najpogosteje uporablja za dodajanje pogostih vprašanj (FAQ) s prikazom vprašanj v zavihkih. Vendar pa jih lahko uporabite za dodajanje kakršne koli vsebine, kamor želite uporabnike rešiti pred drsenjem.

Ob tem si poglejmo nekaj najboljših vtičnikov za harmoniko WordPress, ki jih lahko uporabite na svojem spletnem mestu WordPress.

1. harmonika

Vtičnik harmonike

Accordion je priročen vtičnik WordPress, ki vam omogoča, da z uporabo kratkih kod dodate čudovite harmonike na svoje strani, objave, datoteke s predlogi in kjer koli na spletnem mestu. Ima odziven dizajn in lepo prikazuje vaše vsebine na vseh napravah. Accordion ima podporo pisave za ikono Font Awesome, ki omogoča uporabo čudovitih ikon na zavihkih harmonike.

S pomočjo tega vtičnika na svojem spletnem mestu lahko dodate neomejene harmonike. Omogoča vam spreminjanje slogov za odprto in zaprto harmoniko, skrivanje harmonike brez brisanja, poravnava besedila za vsebino in več.

2. Pogosta vprašanja o harmoniji

Pogosta vprašanja o harmoniki

Pogosta vprašanja o harmoniji so še en vtičnik harmonike za WordPressove strani. Ima ustvarjalnik povleci in spusti, s pomočjo katerega lahko preprosto dodate harmonike kamor koli na svoj WordPress blog. Harmonike lahko razvrstite in upravljate njihovo umestitev tako, da jih povlečete navzgor ali navzdol v zaledju.

Ima več predlog, neomejene možnosti barv, podporo ikon Font Awesome, ogrodje zagona za odziven dizajn in še več. Pogosta vprašanja o harmoniji se naložijo hitreje, kar je super za uvrstitev spletnih strani iskalnikov.

3. Zavihek – Harmonika, pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja o zavihku harmonike

Tab, Accordion in FAQ je WordPress vtičnik, ki vam omogoča, da v WordPress dodate čudovite animirane zavihke in harmonike. V objave, strani in stranski gradnik WordPress lahko preprosto dodate odzivne vodoravne, navpične, animirane in druge harmonike..

Ima številne učinke prehoda, različne postavitve, funkcijo povleci in spusti za razvrščanje zavihkov in še več.

4. Arconixove kratke kode

Kratka koda Acronix

Arconix Shortcodes je večnamenski vtičnik WordPress, ki temelji na različnih slogih kratkih kod za dodajanje zavihkov in harmonik na vašo spletno stran. Vsebino prikazuje v harmoniki in se lepo prikaže na vseh mobilnih napravah.

S pomočjo kratkih kod lahko ustvarite neomejene harmonike in jih dodate kjer koli. Vtičnik ima tudi način združljivosti, ki vam omogoča, da preprečite konflikte s kratkimi kodami.

5. Enostavna harmonika

Enostavna harmonika

Easy Accordion je še en vtičnik za harmoniko WordPress, ki omogoča nastavitev neomejenih harmonik in dodajanje na vaše strani, objave, področja gradnikov in datoteke s predlogi.

Če kupite njihovo premijsko različico, potem je na voljo dodatne funkcije, kot so napredni sistem kratkih kod, harmonike iz kategorij WordPress in taksonomije po meri, teme, neomejena podpora barv in še več.

6. Kratke kode Ultimate

Kratke kode končno

Shortcodes Ultimate je celovit WordPress vtičnik, ki je priložen naboru kratkih kod za dodajanje več funkcij. Ta vtičnik lahko s pomočjo vstavitve kratkega kode in predogleda v živo dodate harmonike na svoje spletno mesto.

Ima pripomoček po meri, ki ga lahko uporabite za dodajanje harmonike na katero koli področje gradnikov vašega spletnega mesta WordPress. Kratke kode Ultimate so preproste za uporabo in brez težav delujejo s sodobnimi temami WordPressa.

7. Gladka harmonika

Gladka harmonika

Smooth Accordion je preprost vtičnik za harmoniko WordPress. Tako kot drugi vtičniki za harmoniko vam tudi omogoča, da na svoje strani in objave dodate harmonike. Smooth Accordion v urejevalnik objav WordPress doda ikono, ki pomaga takoj dodati harmonike v vaše objave in strani.

Lahko prilagodite barvo ozadja, dodate sloge po meri harmonikam in preprosto prilagodite svojo vsebino v nastavitvah vtičnikov.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše vtičnike za harmoniko WordPress. Morda boste želeli videti tudi naš zadnji korak za korakom WordPress navodila za hitrost in uspešnost za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map