7 najboljših vtičnikov za nepremičnino WordPress v primerjavi (2020)

Iščete najboljše WordPress nepremičnine vtičnike? WordPress številna spletna mesta za nepremičnine uporabljajo za predstavitev seznamov in pridobivanje novih strank. V tem članku smo ročno izbrali najboljše vtičnike nepremičnin WordPress, ki jih lahko uporabite za rast vašega podjetja.


Najboljši WordPress nepremičninski vtičniki

Kako narediti spletno mesto z nepremičninami s pomočjo WordPressa?

WordPress je najbolj priljubljen graditelj spletnih mest na svetu. Je enostaven za uporabo in dovolj prilagodljiv, da omogoča skorajda kakršno koli predstavitev spletnega mesta.

Obstajata dve različni vrsti WordPress-a, ki začetnike pogosto zmede. Prvič, obstaja WordPress.com, ki je gostujoča rešitev. Drugič, imate WordPress.org, znan tudi kot WordPress, ki ga gostuje sam. Oglejte si naš članek o WordPress.com v primerjavi z WordPress.org za primerjavo.

Priporočamo uporabo WordPress.org, ker omogoča uporabo vseh WordPress funkcij izven polja brez omejitev.

Če želite zagnati lastno spletno mesto, ki ga gostuje WordPress.org, potrebujete ime domene in gostovanje spletnih strani.

Priporočamo uporabo Bluehosta. So eno največjih gostiteljskih podjetij na svetu in uradno priporočen ponudnik gostovanja WordPress. Našim uporabnikom ponujajo več kot 60% popusta in brezplačno ime domene.

Ko kupite gostovanje, pojdite na naš vodnik, kako narediti spletno mesto za korakom po korakih.

Glede na to, poglejmo najboljše vtičnike WordPress za nepremičnine, ki jih lahko uporabite. Ti vtičniki vam bodo omogočili enostavno dodajanje seznamov nepremičnin in pritegnili več kupcev.

1. IMPress oglasi

Oglasi IMPress

Seznam IMPress je eden najboljših vtičnikov WordPress za nepremičnine. Začetnike je enostavno začeti, naprednim uporabnikom pa prilagodljivo ustvarjati zmogljiva spletna mesta za nepremičnine.

Je odziven na mobilne naprave in deluje s katero koli temo WordPressa. Vsakemu vnosu lahko dodate toliko podrobnosti s slikami in video podporo. Seznami so lepo prikazani v postavitvi omrežja, ena sama stran s seznami pa uporabnikom omogoča, da dobijo vse potrebne informacije, vključno z zemljevidi lokacij.

Omogoča vam tudi uvoz uvrstitve seznamov iz baze MLS in podporo integraciji IDX z dodatkom. Na voljo je s kontaktnimi obrazci, tako da vas lahko zainteresirani kupci neposredno kontaktirajo.

2. Lastnost WP

WP-Property

WP-Property je še en vse v enem WordPress vtičnik za upravljanje nepremičnin. Vključuje enostaven vmesnik za dodajanje in upravljanje vseh vnosov. Podrobne informacije lahko dodate s tonami polj, če želite dodati sobe, kopalnice, območje, funkcije in drugo.

Seznami so lepo prikazani na vašem spletnem mestu, spletno mesto vtičnikov pa ponuja tudi brezplačne teme, ki jih lahko uporabite. Vključuje podporo Google Maps, zmogljivo funkcijo iskanja s filtri, SEO prijaznimi URL-ji, predstavljenimi oglasi in še več.

Na voljo je v več jezikih in ga je mogoče enostavno prevesti v kateri koli drug jezik. Na voljo je tudi pripomočke za stransko vrstico in kratke kode, ki vam omogočajo prikazovanje seznamov na vašem spletnem mestu.

3. Estatik

Estatik

Vtičnik Estatik je še ena odlična možnost za upravljanje seznamov nepremičnin v WordPressu. Ta močan vtičnik ima enostaven sistem za upravljanje nepremičnin, ki vam omogoča enostavno dodajanje seznamov na vaše spletno mesto.

Vključuje galerijo fotografij, pripomoček za iskanje lastnosti, podporo Google Maps, vgrajeno skupno rabo v družabnih omrežjih in večjezično podporo. Vključuje tudi urejevalnik polj, ki vam omogoča enostavno dodajanje novih polj v seznam.

Ima funkcijo iskanja z ajaksom s samodejnim dokončanjem. Uporabniki lahko tudi razvrstijo sezname po ceni, datumu in priljubljenosti. Razvijalci vtičnikov nudijo tudi plačljive IDX / MLS storitve in dodatke, da po potrebi dodajo še več funkcij.

4. Enostavno seznami nepremičnin

Enostavni oglasi nepremičnin

Easy Property listing je še en močan in zelo prilagodljiv WordPress dodatek za nepremičnine. Omogoča vam enostavno izdelavo spletnega mesta z nepremičninami, ne da bi se dotaknili kode in brez spreminjanja tem.

Ima začetni prijazen vmesnik za upravljanje seznamov, ki omogoča zelo enostavno upravljanje s svojimi lastnostmi. Na voljo so predloge, ki so prijazne mobilnim napravam za prikaz lastnosti v obliki mreže ali na eni strani s seznami.

Napredne funkcije vključujejo podporo za REAXML, JUPIX, svetovne MLS sisteme, podporo prevodom / večjezičnost, napredne zemljevide in drugo. Plačani dodatki in razširitve vam omogočajo dodajanje številnih drugih funkcij, vključno z imenikom nepremičninskih agentov in sistemom upravljanja.

5. WP Nepremičnine

WP Nepremičnine

WP Real Estate je relativno nov nepremičninski vtičnik za WordPress s številnimi odličnimi lastnostmi. Uporablja se lahko tudi za nakup, prodajo in najem nepremičnin.

Vključuje funkcijo naprednega iskanja, Google Maps, integracijo IDX / MLS, obrazce za stike, polja po meri in poglede postavitve seznama ali omrežja. Na voljo je tudi kratke kode in pripomočke, tako da lahko na svojem spletnem mestu prikažete različne sezname nepremičnin ali ustvarite svoje ciljne strani za različne lastnosti.

6. AgentsPress oglasi

AgentPress

AgentPress zahteva tematski okvir Genesis in je zasnovan za delo z lastno temo AgentPress Pro, ki vam pomaga hitro ustvariti spletno mesto za nepremičnine.

Vtičnik doda seznam vrst po meri in taksonomije po meri, da vam pomaga kategorizirati lastnosti. S pripomočki lahko dodate tudi iskanje seznamov na območje, ki je pripravljeno za gradnike.

7. WPL Nepremičnine

WPL Nepremičnine

WPL Real Estate plugin je fleksibilen in zmogljiv sistem upravljanja nepremičnin v WordPressu. V razdelku je enostavno upravljanje, s katerim lahko dodate vnose s funkcijo iskanja, ki jo je mogoče filtrirati. Ima profile nepremičninskih agentov, Google Maps, različne poglede s seznami in zmogljiva polja po meri za dodajanje lastnosti lastnosti.

Lahko je integriran s storitvami MLS / IDX kot dodatno plačano funkcijo, druge prilagoditve pa razvijalci vtičnikov nudijo tudi kot storitev. Že dobro sodeluje z nekaterimi najboljšimi temami programa WordPress na trgu.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše WordPress vtičnike za nepremičnine za vaše spletno mesto. Morda boste želeli videti tudi naš seznam najboljših tematik nepremičnin WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me