7 najboljših vtičnikov za odštevanje za WordPress (enostaven za uporabo)

Bralci nas pogosto sprašujejo, kako lahko na svoje spletno mesto dodamo odštevalnik časa. Časovniki odštevanja so odličen način za ustvarjanje pričakovanja, navdušenja in ustvarjanje učinka FOMO na vašem spletnem mestu.


Obstaja veliko različnih vtičnikov za odštevanje, ki vam omogočajo, da ustvarite odštevalni čas, torej katerega naj uporabite?

V tem članku bomo delili najboljše vtičnike za odštevanje za WordPress in razložili ključne značilnosti vsakega od njih.

Najboljši odštevalni vtičniki za WordPress

Kaj je vtičnik za odštevanje časa in kdaj ga potrebujete?

Vtičnik za odštevanje odštevalnika vam omogoča prikaz časovnika, ki šteje do določenega časa ali datuma.

Pametni tržniki uporabljajo odštevalne ure, da ustvarijo navdušenje in ustvarijo občutek nujnosti pri svojih strankah. Pomaga jim izkoristiti učinek FOMO za povečanje konverzij.

Obstaja veliko WordPress vtičnikov, ki vam omogočajo, da na svoje spletno mesto dodate odštevalne ure. Te odštevalne števce lahko razdelimo v dve skupini:

1. Običajni odštevalniki časa

Običajni odštevalni čas, ki ga včasih imenujemo statični ali fiksni odštevalnik, je tisto, kar si večina ljudi zamisli, ko si zamisli timer.

Ta ura šteje do določene fiksne točke. To je lahko zagon spletnega mesta, konec prodaje ali drug dogodek.

Končna točka odštevalne ure je enaka za vse in se ne spreminja, odvisno od tega, kdo si jo ogleduje.

Zimzeleni timer

Zimzeleni odštevalnik, ki ga včasih imenujemo dinamični odštevalnik, je značilen za vsakega uporabnika.

Odštevanje se začne, ko oseba pride na vaše spletno mesto. Na primer, lahko imajo 4 ure, da izkoristijo posebno ponudbo.

To je lahko močna marketinška tehnika, saj vam omogoča ustvarjanje občutka nujnosti.

Upoštevajte, da je večina WordPress vtičnikov zasnovana za zagon običajnih odštevalcev in le nekateri omogočajo zagon zimzelenih časovnikov.

Po tem si poglejmo nekaj najboljših vtičnikov za odštevalnik časa za WordPress.

1. OptinMonster

Spletno mesto OptinMonster

OptinMonster je močan vtičnik za WordPress. Omogoča vam pretvorbo opuščajočih obiskovalcev spletnih strani v naročnike in plačilne stranke.

Z OptinMonster lahko ustvarite statične in zimzelene časovnike. Naredite lahko toliko časovnikov, kolikor želite, na različnih straneh pa lahko uporabite različne časovnike.

Obstaja veliko načinov, kako lahko nastavite odštevalnik s OptinMonster. Eno najboljših je uporaba plavajoče vrvice, ki se prilepi na vrh ali dno strani. Tako ostane viden ves čas.

OptinMonster ima popolna navodila za ustvarjanje in prilagajanje odštevalnika.

Tu je časovnik odštevanja, ki smo ga ustvarili s pomočjo vtičnika OptinMonster:

Primer odštevanja, ustvarjenega z uporabo OptinMonster

Opomba: Za uporabo odštevalnih ur boste potrebovali načrt OptinMonster Pro ali novejšo različico.

Omogočajo vam dodajanje odštevalnikov v pojavnih okencih, plavajočih palicah, pozdravnih preprogah preko celotnega zaslona, ​​drsnih poljih in vmesnih pripomočkov.

Poleg tega lahko časovnike prilagodite glede na lokacijo uporabnika, stran, na kateri je, kjer obiskuje in še več.

2. SeedProd

Spletno mesto SeedProd

Vtičnik SeedProd je odlična možnost, če želite, da se na vašem spletnem mestu nahaja stran »kmalu«. Omogoča enostavno nastavitev posebne ciljne strani in postavitev spletnega mesta kmalu v stanje vzdrževanja.

S tem vtičnikom boste ustvarili običajen časovnik, ki šteje do iste točke za vse. Običajno bo to dan, ko se bo vaše spletno mesto zagnalo. Ne morete ga uporabiti za ustvarjanje zimzelenega časovnika.

Ena zelo pametnih funkcij SeedProd je, da lahko spletno mesto nastavite tako, da se takoj zažene, ko se časovnik konča. Ni vam treba zapomniti, da to storite sami ročno. Preprosto vklopite funkcijo za samodejni zagon, ko dodate odštevalni števec na svojo stran ali jo uredite.

Tu je časovnik za odštevanje, ki smo ga ustvarili s pomočjo vtičnika SeedProd’s Coming Soon Page Pro:

Primer odštevalnika, ustvarjenega s programom SeedProd

3. Odštevalnik časa Ultimate

Stran z vtičniki odštevalnika časa Ultimate WordPress

Odštevalnik odštevalnika Ultimate je še ena dobra možnost, ki jo morate upoštevati, če želite ustvariti običajen odštevalnik časa. To je preprost vtičnik in nima možnosti prikazovanja zimzelenih časovnikov, ki so značilni za posamezne obiskovalce spletnega mesta.

Z odštevalnikom časa odštevanja lahko uporabite toliko časa, kolikor želite, in lahko prilagodite, kako do neke mere izgledajo.

Tu je časovnik za odštevanje, ki smo ga ustvarili s pomočjo brezplačne različice vtičnika Countdown Timer Ultimate:

Primer časovnika, ustvarjenega z odštevalnikom časa odštevanja

Pro vtičnik vam nudi bolj napredne možnosti. Mednje spada tudi možnost prikazati določeno besedilo, ko poteče odštevanje, in dodatne oblikovne funkcije.

Za navodila si oglejte naš vodnik o tem, kako v WordPress dodati pripomoček za odštevanje odštevalcev.

4. Countdown Builder

Stran z vtičniki Countdown Builder

Countdown Builder je preprost odštevalnik časa z vgrajenimi več različnimi slogi. Vključujejo odštevanje krogov, odštevanje ur in celo bližnjo stran.

Časovnik lahko postavite v objavo ali stran v urejevalnik blokov WordPress, tako da izberete blok »Odštevanje« (pod »Widgeti«). Izberete lahko tudi samodejno prikazovanje v določenih objavah ali na straneh.

Tu je časovnik, ki smo ga ustvarili z njim:

Primer časovnika, ustvarjenega s programom Countdown Builder

Če želite, lahko uredite, kako podrobno izgleda vaša ura, in spreminjate stvari, kot so velikost pisave, nalepke in slog animacije. Tega vam ni treba storiti s CSS. Obstaja vgrajen urejevalnik.

S profesionalno različico lahko dodate prijavo po e-pošti, vnaprej razporedite časovnike, prikažete / skrijete časovnike na mobilnih napravah in še več. Pro različica je cena od 19,99 USD navzgor, odvisno od tega, katere funkcije želite.

5. Zimzeleni odštevalnik časa

Vtičnik za odštevalni čas Evergreen

Evergreen Countdown Timer vam omogoča ustvarjanje zimzelenih odštevanj, kot bi lahko pričakovali od njegovega imena. Z njim lahko ustvarite tudi normalno odštevanje.

Izberete lahko, kako vtičnik zazna obiskovalce, bodisi prek piškotka ali po IP naslovu.

Če želite časovnike dodati na svojo stran, boste morali vnesti kratko kodo. To lahko preprosto kopirate in prilepite iz razdelka Manager v nastavitvah odštevalnika.

Ko vaš časovnik doseže ničlo, lahko obiskovalca samodejno preusmerite na URL, ki ga izberete. Lahko jih na primer pošljete na stran za registracijo, če odštevate do začetka novega tečaja.

Tukaj je časovnik, ki smo ga ustvarili s pomočjo vtičnika Evergreen Countdown Timer:

Primer časovnika, ustvarjenega s pomočjo Evergreen Countmer-a

Obstaja pro različica vtičnika, ki vam ponuja veliko dodatnih možnosti. Omogoča vam tudi, da za svoj časovnik izberete več barv kot le črno ali belo.

S pro različico lahko zagotovite odštevanje razpoložljivih mest, kot so sedeži ali vozovnice. To bi lahko delovalo dobro, če prodajate mesta za plačljivi webinar ali drug dogodek v živo.

6. WordPress odštevalni gradnik

Vtičnik za WordPress Countdown Widget

WordPress Countdown Widget je brezplačen vtičnik, ki ima vmesnik povleci in spusti. Z njim lahko ustvarite več časovnikov na svojem spletnem mestu.

Vtičnik vam omogoča, da z uporabo kratke kode dodate odštevalne ure v stranske gradnike, objave ali strani. Spletno mesto vtičnika vsebuje popolna navodila za uporabo kratke kode.

Za razliko od drugih vtičnikov ta vtičnik ponuja tudi številske števce, pri čemer se vaš števec odšteje od točke v preteklosti in ne šteje do točke v prihodnosti..

Na primer, lahko ustvarite vtičnik, ki bo pokazal, kako dolgo je preteklo zgodovinsko dogajanje, na primer rojstvo nekoga slavnega.

To lahko celo uporabite, da pokažete, koliko časa je minilo od ustanovitve vašega podjetja ali odkar ste začeli svoj blog. Tu je primer, ki smo ga ustvarili:

Primer časovnika, ustvarjenega s pripomočkom za odštevanje besed WordPress

7. HurryTimer

Vtičnik HurryTimer

Brezplačna različica HurryTimer vam omogoča ustvarjanje zimzelenih in običajnih časovnikov. Zimzeleni timer uporablja tako piškotek kot IP odkrivanje, da vsakemu uporabniku prikaže pravi časovnik.

Nastavite lahko tudi merilnike časa, da sprožite odštevanje med dvema fiksnima datumoma. To je koristno, če se želite vnaprej pripraviti na prihajajočo prodajo.

Časovnik deluje z WooCommerce, čeprav vam za njegovo uporabo ni treba zagnati WooCommerce. Če želite, lahko svoj časovnik večkrat prikažete na isti strani.

Tu je časovnik, ki smo ga ustvarili s HurryTimer:

Primer časovnika, ustvarjenega z uporabo HurryTimer

Če imate različico pro, lahko nastavite ponavljajoči se časovnik. To je časovnik, ki deluje po pravilih, ki jih določite. Na primer, lahko imate časovnik, ki prikazuje časovne omejitve pošiljanja.

S profesionalno različico lahko ustvarite tudi vrstico z obvestili, ki se prilepi na zgornji ali spodnji del zaslona, ​​da bo vaš timer viden.

Upamo, da vam je ta članek pomagal spoznati najboljše vtičnike za odštevanje za WordPress. Morda vas bodo zanimali tudi naši nasveti za obnovitev prodaje zapuščenih vozičkov WooCommerce in naš seznam najboljših e-poštnih marketinških storitev za povečanje prodaje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me