8 najboljših krajev za pridobitev logotipa po meri za vaše spletno mesto WordPress

Ali želite dobiti logotip po meri za vaše spletno mesto WordPress? Logotip po meri pomaga pri vzpostavljanju vaše blagovne znamke in vaše spletno mesto izstopa. V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših mest, da v majhnem proračunu dobite logotip po meri za vaše spletno mesto.


Najboljša mesta za pridobitev logotipa WordPress po meri

Zakaj bi morali dobiti logotip po meri?

Logotipi so reprezentativne slike, ki jih uporabljajo podjetja in organizacije. Prikažejo vizualno predstavitev podjetja, vrednot in poslanstva organizacije.

Prav tako igrajo pomembno vlogo pri tem, kako kupci vidijo blagovno znamko. Poglejte največje blagovne znamke z velikimi imeni, verjetno je, da lahko večino njihovih logotipov prepoznate precej enostavno. Prepoznavanje blagovne znamke vam pomaga pridobiti zaupanje strank in zvestobo nadur.

Večina tem WordPress ima možnost nalaganja logotipa po meri. Ta logotip se lahko uporablja tudi kot ikona spletnega mesta ali favicon.

Zdaj je težava v tem, da nismo vsi grafični oblikovalci. Logotip po meri lahko poskusite ustvariti s programi za urejanje slik, vendar morda ne izgleda profesionalno.

Če želite profesionalno podobo za svojo blagovno znamko, potem pomaga najeti nekoga, ki bo ustvaril vaš logotip po meri za vaše spletno mesto.

Glede na to, poglejmo nekaj najboljših mest, da v okviru proračuna dobite logotip po meri WordPressa.

1. 99 modelov

99 modelov

99designs je tržnica natečaja za oblikovanje z veliko skupino oblikovalcev. Deluje kot posrednik med vami in oblikovalci.

Ko naročite naročilo, ga 99design odda v roke projektantom, ki nato oddajo svoje modele. Izberete lahko dizajn, ki vam je najbolj všeč, in samo tisti oblikovalec plača. To vam daje prednost pri pridobivanju različnih idej za logotip po meri od oblikovalcev različnih ozadij in ravni spretnosti.

2. Logojoy

Logojoy

Želite ustvariti svoj logotip po meri? Logojoy je preprost za uporabo, naredi sam, izdelovalec logotipov za ne-oblikovalce. Za razliko od drugih spletnih orodij za grafično oblikovanje Logojoy uporablja umetno inteligenco in napredne algoritme za učenje, da ustvari logotipe tako, kot bi to naredil oblikovalec.

S preprostim čarovnikom Logojoy lahko izberete svoje barve, slike in besede za opis poslovanja. Potem ustvari modele, ki so videti dobro izdelani in profesionalni.

Njihovi načrti za ceno se začnejo od 20 dolarjev za logotip z nizko ločljivostjo. Z načrti višjih cen dobite datoteke z visoko ločljivostjo, podporo za telefon, barvno paleto, smernice za blagovne znamke in še več.

3. Dribble

Dribble

Dribble je spletna skupnost oblikovalcev in umetnikov. Zamislite si to kot Pinterest za profesionalne grafične oblikovalce, umetnike in ilustratorje, kjer si delijo svoja dela in jih lahko drugi uporabniki všečjo, priljubijo in delijo z drugimi.

Dribble ni samo vir za navdih. Deluje tudi kot platforma za najem oblikovalcev za samostojna dela. Lahko brskate po oblikovalcih, preverite njihove portfelje in jih kontaktirate neposredno, da jih najamete.

Stroški zaposlitve bodo dejansko odvisni od samostojnega strokovnjaka, do katerega pristopate, njihovega strokovnega znanja in ravni spretnosti. Dribble morda ni najti najcenejšega logotipa po meri za vaše spletno mesto, vendar vam lahko pomaga do veliko boljše kakovosti.

4. Fiverr

Fiverr

Fiverr je ena največjih spletnih skupnosti svobodnjakov z vsega sveta. Zaradi konkurence med svobodnjaki lahko najamete oblikovalca, ki bo ustvaril dizajn logotipa za veliko manj denarja kot drugi kraji.

Skupnost Fiverr je organizirana na podlagi povratnih informacij strank. Samostojni strokovnjaki z večjimi pozitivnimi odzivi navadno zaračunajo več kot novi samostojni strokovnjaki, ki še nimajo dovolj pregledov.

Medtem ko lahko logotip stane le nekaj dolarjev, je pomembno vedeti, da pogosto ti svobodnjaki uporabljajo predloge logotipa z manjšimi popravki.

5. Upwork

Upwork

Podobno kot Fiverr je Upwork spletna skupnost samostojnih podjetnikov, podjetnikov in oblikovalcev. Omogoča vam objavljanje zaposlitve in sprejemanje ponudb samostojnih podjetnikov. Nato lahko pregledate te samostojne strokovnjake, jih zaslišite in najamete tistega, s katerim želite sodelovati.

Upwork ima trdno skupnost z orodji za presejanje tako za samostojne člane kot stranke. Samostojni člani lahko sodelujejo v spletnih testih in tako dokažejo svojo usposobljenost in spretnosti. Nadgradnja ponuja tudi različne načine plačila, račune in strankam omogoča samo plačilo za delo, ki ga odobrijo.

6. DesignCrowd

DesignCrowd

DesignCrowd je tržnica natečaja za oblikovanje in spletna skupnost oblikovalcev. Projekt lahko začnete tako, da izpolnite kratek projekt, izberete vrsto oblikovanja logotipa in navedete podroben opis, ki ga bodo oblikovalci lahko sledili.

Nato boste plačali pristojbino za objavo natečaja in svoj proračun nakazali pri DesignCrowd. Ponujajo garancijo za vračilo denarja, ki vam omogoča, da v 30 dneh po objavi projekta zaprosite za vračilo. Ko vam je všeč oblikovanje logotipa po meri, lahko porabite proračun.

7. Samostojni delavec

Samostojni delavec

Freelancer je velika svetovna skupnost svobodnjakov. Najdete lahko spletne oblikovalce, razvijalce, grafično oblikovanje, avdio / video, strokovnjake za spletni marketing iz vseh koncev planeta z različnimi stopnjami veščin.

Tako kot mnoga druga spletna mesta za freelancerje, vam tudi Freelancer omogoča, da svoj logotip po meri objavite kot službo in začnete sprejemati ponudbe samostojnih podjetnikov. Lahko si ogledate profile samostojnih sodelavcev, pretekla delovna mesta, povratne informacije in ocene.

Ko najdete pravega svobodnjaka, jih lahko najamete. Po zaključku projekta boste lahko pregledali in sprejeli delo ter sprostili plačilo.

8. PeoplePerHour

PeoplePerHour

PeoplePerHour je kurirana skupnost svobodnjakov in strokovnjakov. Lahko brskate po urnikih (opravila s fiksno ceno), objavljate opravilo ali objavite natečaj. Neodvisne osebe lahko brskate tudi po kategorijah, si ogledate njihove profile in portfelje.

Ko objavite službo, boste dobili dostop do nadzorne plošče Workstream. Tukaj boste upravljali in pregledovali delo, komunicirali s svobodnjaki in dobili podporo osebja PeoplePerHour. Ko ste z logotipom zadovoljni, lahko plačilo sprostite samostojnemu izvajalcu.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljša mesta za pridobitev logotipa po meri za vaše spletno mesto. Morda boste želeli videti tudi naš članek o najboljših primerih oblikovanja strani za kontaktne obrazce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me