9 најбољих квизова за ВордПресс (2020)

Да ли тражите најбоље додатке за квиз за своју страницу ВордПресс? Многе популарне веб локације попут БуззФеед-а користе квизове за креирање вирусног садржаја и појачавање корисничких ангажмана на њиховим веб локацијама. У овом смо чланку одабрали најбоље додатке за квиз за ВордПресс који ће вам помоћи да ангажирате своје кориснике и повећате вријеме проведено на вашој веб локацији.


Најбољи додаци за квиз за ВордПресс

1. ЛеарнДасх

ЛеарнДасх

ЛеарнДасх је најбољи ВордПресс ЛМС додатак на тржишту. Долази са моћном квизом која вам омогућава да креирате било коју врсту квиза која вам је потребна. Има више типова питања укључујући: један избор, више избора, слободан текст, сортирање, подударање, есеј, попуните празно и анкету.

Неке од других функција укључују: темпиране квизове, рандомизована питања, банку питања, квизове са више страница, покушаје ограничења и још много тога. Опције објављивања квиза укључују преусмеравања, поруке, приказе резултата квиза у више стилова, плочу са успехом, сертификате и нивое.

Без обзира да ли продајете курсеве на мрежи или креирате вирусни садржај, ЛеарнДасх је најфлексибилнији ВордПресс квиз за све врсте квизова.

2. ТриИнтерацт

ТриИнтерацт

ТриИнтерацт је моћна веб-апликација за генерисање вирусних квизова и њихово коришћење за генерисање потенцијалних клијената, изградњу друштвених медија који прате, генерирање промета и побољшање конверзија. Омогућава вам да креирате високо интерактивне квизове са сјајним градитељем квиза за пребацивање и повлачење.

Можете одабрати различите стилове, боје, дизајне и више од 100 предложака за квиз који су спремни за употребу. Подржава гранање квиза који вам омогућава да прикажете питања на основу одговора корисника на претходна питања. Можете користити њихов систем бодовања да бисте на крају лако показали резултате.

Може се лако додати на вашу ВордПресс локацију користећи једноставан кратки код и лепо се интегрисати са вашим емаил маркетингом и ЦРМ софтвером.

3. ВП квиз

ВП Куиз

ВП Куиз је флексибилан и једноставан за употребу квиз за ВордПресс. Долази са 3 врсте квиза: тривиа, личност и флип картице. Можете додати слике у своја питања и одговоре, омогућити корисницима да поново покрену квиз, показати резултате на крају и још много тога.

ВП квиз долази са две опције за стилизовање: квиз са више страница или са једном страницом. Имате могућност аутоматског померања и додавања дугмади за дељење друштвених мрежа. Про верзија додатка омогућава вам да приморате кориснике да изврше радњу како би прегледали резултате, случајно постављали питања и одговоре, тајмер одбројавања и приказивали огласе.

4. Мајстор квиза и анкете

Учитељ квиза и анкете

Куиз анд Сурвеи Мастер је флексибилан додатак за квиз и ВордПресс анкетни додатак. Овај моћан додатак два у једном може изгледати мало грубо по ивицама, али то надокнађује одличним функцијама и опсежном документацијом.

Подржава више врста питања, укључујући вишеструки избор, истинита и лажна, попуњавајући празнине и још много тога. Такође вам омогућава да креирате више страница резултата, тако да их можете прилагодити на основу корисничког резултата. Долази са подршком за е-пошту, сертификатима, плочама са најбољим резултатима, саветима, оквирима за коментаре и још више функција које су доступне уз плаћене додатке.

5. мТоуцх квиз

мТоуцх квиз

мТоуцх Куиз је ВордПресс додатак за квиз прилагођен мобилним уређајима, написан с мобилношћу и учењем на уму. Подржава наговештаје, више тачних одговора, истицање тачног одговора током или након квиза, ограничавање покушаја одговора и још много тога.

Можете да креирате прилагођене почетне и завршне екране, као и да насумично постављате питања. Такође долази са бодовним вредностима за свако питање за приказ бодовне картице на крају.

6. Квиз Мачка

Квиз Мачка

Куиз Цат је бесплатан ВордПресс квиз са једноставним интерфејсом и великим могућностима за креирање вирусних квизова за вашу веб локацију. Омогућава вам да додате слике на свако питање и одговор. Такође можете да направите почетни и завршни екран за свој квиз.

Након активирања, додатак ће од вас тражити да се повежете са АПИ-јем веб локације. Међутим, радило би сасвим у реду без повезивања на АПИ. Лако је користити са једноставним опцијама које заиста добро функционишу.

7. ХД квиз

ХД квиз

ХД квиз је још један фантастичан бесплатни квиз за ВордПресс веб локације. Има прилагодљив дизајн и омогућава вам да направите неограничене квизове са онолико питања и одговора колико вам треба. Такође можете да користите ГИФ слике са својим питањима и одговорима како бисте их учинили интерактивнијима и забавнијима.

Остале значајне функције укључују тимер за квиз, савете за савете за савете, дељење друштвених мрежа, користите слике као одговоре, оцењивање и још много тога.

8. АРИ Стреам квиз

АРИ Стреам квиз

АРИ Стреам квиз омогућава вам да користите квизове за стварање генерације прикупљањем адресе е-поште и имена корисника. Подржава интеграцију са МаилЦхимпом и осталим добављачима услуга маркетинга путем е-поште. Осим генерације потенцијалних водича, стварни програмер квиза садржи и једноставно коришћење сучеља за израду квизова.

Користи ајак за брже перформансе, има више тема, интеграцију друштвених медија, подршку за Опен Грапх и још много тога.

9. Ланчани квиз

Ланчани квиз

Цхаинед Куиз је ВордПресс квиз с додатком за условну логику где следеће питање у квизу зависи од одговора корисника на претходно питање. Ово вам омогућава да креирате високо интерактивне квизове личности који се динамички мењају.

Подржава вишеструки избор, један избор и одговоре на есеј. Сваком тачном одговору можете доделити бодовање и одлучити шта урадити када корисник одабере одговор.

Који је најбољи ВордПресс квиз за додатак?

Након прегледа сваког од ових додатака, верујемо да су ЛеарнДасх и ТриИнтерацт најопсежнија решења за изградњу квиза на тржишту.

Ако правите ЛМС веб локацију, топло вам препоручујемо да одете са ЛеарнДасх-ом.

Ако тражите самостално решење за брзу израду вирусних квизова, ништа не може надмашити ТриИнтерацт.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбољи додатак за квиз за ВордПресс. Можда ћете желети да погледате и наш чланак о томе како пратити ангажман корисника у ВордПресс-у са Гоогле Аналитицс-ом.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map