9 najboljših spletnih strani za zbiranje novic (+ Kako sestaviti svoje)

Ali želite na enem mestu prebrati najnovejše novice in posodobitve svojih najljubših blogov?


Če je tako, so spletna mesta za zbiranje novic najboljša možnost za vas. Ta spletna mesta samodejno prikažejo najnovejšo vsebino iz vaših najljubših spletnih mest na eni sami strani.

Tako lahko hitro dobite vse novice in posodobitve blogov, ne da bi karkoli zamudili.

V tem članku bomo delili naš izbor najboljših spletnih strani za zbiranje novic, ki jih je mogoče uporabiti v letu 2019. Pokazali vam bomo tudi, kako lahko s WordPressom sestavite svoje spletno mesto za zbiranje novic..

Najboljša spletna mesta za zbiranje novic in kako ustvariti svoje

Kaj so spletne strani za zbiranje novic?

Spletna mesta za zbiranje novic uporabnikom omogočajo ogled novic in posodobitev iz različnih virov na enem primernem mestu. Podatke pridobijo, jih razvrstijo v oznake / kategorije in jih prikažejo v pravem vrstnem redu za lažjo porabo.

Lahko si jih predstavljate tudi kot zbirko novic in posodobitev, predstavljenih po uporabnikovih željah.

Če uporabljate zbirnike novic, vam ni treba obiskati različnih spletnih mest za njihovo najnovejšo vsebino. Namesto tega lahko najdete vso vsebino na enem mestu.

Na internetu obstajajo različne vrste agregatorjev vsebin. Nekateri so kot Google News, ki preprosto zbirajo članke iz priljubljenih spletnih časopisov in jih prikazujejo v sorodnih kategorijah.

Po drugi strani pa obstajajo tudi drugi, kot je Feedly, ki ponujajo bolj prilagojeno izkušnjo. Omogočajo vam, da ustvarite svoj vir z izbranimi založniki.

Naročite se na spletnem mestu z uporabo storitve Feedly

Večina zbirnikov novic ne objavlja lastne vsebine. Članke z drugih spletnih mest pridobivajo s pomočjo svojih RSS virov, zato jih imenujejo tudi bralci krme.

Glede na to si poglejmo najboljša spletna mesta za zbiranje novic.

1. Feedly

Spletno spletno mesto Aggregator News

Feedly je eno izmed najbolj priljubljenih spletnih strani za zbiranje novic na internetu. Omogoča vam ustvarjanje lastnih novic z najnovejšo vsebino vaših najljubših založnikov.

S to platformo se lahko naročite na vsebino o najrazličnejših temah. S pomočjo mehanizma za predloge vsebine lahko odkrijete nova spletna mesta po temah.

Prav tako lahko ročno dodate svoja priljubljena spletna mesta ali bloge. Na primer, lahko se naročite na WPBeginner za članke, povezane z WordPressom.

Feedly je na voljo v brezplačni in plačljivi različici. Brezplačni načrt vam omogoča, da se naročite na 100 virov in ustvarite do 3 osebne vire.

Feedly lahko uporabite v brskalniku ali ga prenesete kot mobilno aplikacijo ali razširitev brskalnika.

2. Google News

Zbirnik Google News

Google News je močan zbirnik novic, ki ga poganjajo Googlove prefinjene iskalne tehnologije, AI in uporabnikova zgodovina iskanja. Privzeto vam prikazuje glavne novice glede na vašo geografsko lokacijo.

Ponuja najnovejše novice in posodobitve za lokalne, regionalne, mednarodne, poslovne, tehnološke, zabavne, športne, znanstvene in zdravstvene novice.

Če želite prilagoditi vir, lahko shranite teme, vire in iskanja.

Google News je brezplačni zbirnik novic, ki ga lahko uporabljate v spletu, napravah Android in iOS.

Če iščete drugo različico, potem Bing News in Yahoo News ponujata podobno funkcijo.

3. Alltop

AllTop News Aggregator Website

AllTop zbira novice in članke v blogih z najbolj priljubljenih spletnih mest na svetu, kot so TechCrunch, Mashable, BBC, CNN in še več. Neguje in prikazuje vsebino v realnem času.

Obstajajo ločene kategorije za politiko, novice o tehnologiji, šport, zabava, življenjski slog, poslovanje itd. S klikom na te kategorije najdete najbolj priljubljene zgodbe in najboljše zgodbe iz najboljših virov v povezani temi.

Poleg najnovejših novic ima kategorijo virusov, kjer prikazuje najnovejšo vsebino in trende virusov.

4. Novice360

News360 Spletno mesto za zbiranje novic

News360 je ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij za zbiranje novic na internetu. Omogoča vam iskanje svetovnih novic in zgodb, ki vas zanimajo. Je odlična alternativa Google News in Feedly.

Ko se prijavite na News360, lahko izberete teme, ki vas zanimajo, nato pa vam bo prikazal najnovejšo vsebino teh tem. Tako dobite zdrav pretok novic iz polja, ki ga lahko dodatno prilagodite z dodajanjem ali odstranjevanjem tem in virov.

News360 vam omogoča, da dobite najpomembnejše novice iz več kot 100.000 zaupanja vrednih virov na internetu.

News360 lahko berete v svojem brskalniku, iOS-u in napravah Android.

5. Panda

Spletno mesto za zbiranje vsebin Panda

Precej drugačen od zgornjih zbirnikov novic, Panda zbira vsebine, koristne spletnim oblikovalcem, razvijalcem in tehnološkim podjetnikom. Zbira vsebino z Dribble, Behance, TechCrunch, Wired in drugih podobnih spletnih mest.

Kot združevalec nišnih novic Panda prikazuje novice v bolj privlačni postavitvi, ki omogoča odkrivanje najbolj zanimive vsebine. Vsebinski vir za vire, kot so Dribble, Awwwards, je pametna mreža sličic.

6. Techmeme

Zbirnik Techmeme Tech News

Techmeme je spletna stran za zbiranje novic o tehnologiji. Zajema vrhunske zgodbe o tehnologiji iz različnih zanesljivih virov, kot so TechCrunch, Wired, New York Times in še več.

Na domači strani so na voljo vrhunske novice na področju tehnologije, objave sponzorjev, delovna mesta in prihajajoči tehnološki dogodki. Uporabniki lahko preidejo tudi na pogled na reko, če želijo posodobitve, ali na prikaz vodilne plošče, ki prikazuje vsebino po temah.

Techmeme je dobro izhodišče za vse, ki iščejo enostavnejši način, da so na tekočem z najnovejšimi tehnološkimi novicami.

7. Flipboard

Spletno mesto spletnega spletnega agenta

Flipboard je odlično spletno mesto za zbiranje blogov, ki vam omogoča, da ustvarite svoj vir vsebine glede na svoje interese. Vključuje široko paleto tem, vključno s poslovnimi novicami, tehnološkimi novicami, potovanji, novicami o politiki, lepoti in še več.

Flipboard lahko uporabite tudi kot lokalni zbirnik novic, ker ima vire skoraj vsa mesta na svetu.

Flipboard ima osupljivo postavitev v reviji, ki vsebuje interaktivne možnosti, da všečkate, komentirate in delite vsebino v svojih profilih družbenih medijev.

Flipboard je na voljo prek brskalnika ali mobilnih aplikacij za naprave Android ali iOS.

8. žep

Spletno mesto za zbiranje žepnih novic

Pocket je še ena aplikacija za zbiranje novic, kjer lahko raziskujete najbolj priljubljene vsebine po internetu. Omogoča tudi ustvarjanje lastnega bralnega prostora, tako da shranite želeno vsebino.

Pocket ima različne vrste vsebine, vključno s članki, videoposnetki in zgodbami iz široke palete publikacij. Ima različne kategorije vsebine, kot so branje, trending, tehnologija, finance, zdravje itd. Za enostavno brskanje.

Omogoča vam, da vsebino shranite za branje pozneje, ko ste na poti, na voljo pa je kot razširitve brskalnika in mobilne aplikacije.

9. Inorektor

Inorektor

Inoreader je močna alternativa Feedly in odlična programska oprema za branje krmil. Innoreader vam omogoča spletno, iOS in Android naprave, ki vam omogoča enostavno dodajanje priljubljenih spletnih mest ali iskanje novih blogov, s katerimi se lahko naročite..

Ponuja na tone možnosti za kuracijo, preurejanje in prikazovanje vsebine v različnih postavitvah in barvnih shemah.

Če že uporabljate bralnik novic, lahko naročnine enostavno uvozite. Ko se vaš bralni seznam povečuje, boste lahko upravljali tudi naročnine v svežnjih in temah.

Častitljive omembe

No, to je bil naš seznam zbiralcev novic, ki smo mu morali slediti v letu 2019! Obstaja pa še veliko zbirk novic. Tukaj je nekaj častnih omemb, ki jih boste morda želeli preveriti.

 • Apple News: Zbirnik novic za uporabnike Apple.
 • Kustos: Agregator socialnih medijev.
 • TweetDeck: Twitter agregator vsebine.
 • Reddit: Zbirka socialnih novic.

Kako zgraditi spletno mesto za zbiranje novic z WordPressom

Spletna mesta za zbiranje novic so neizmerno koristna in toliko je niš, ki so popolnoma neizkoriščene. Če ustvarite spletno mesto za zbiranje novic, ki ustreza tem nišam, lahko preprosto zaslužite na spletu s prodajo naročnin, sponzorstva in oglasov..

Najboljši del je, da vsebino kurirate, namesto da ustvarite svojo izvirno vsebino. Svojim uporabnikom bi lahko ponudili zelo koristne informacije iz najboljših virov.

Oglejmo si, kako lahko korak za korakom preprosto ustvarite svoje spletno mesto za zbiranje novic.

1. korak: Nastavitev spletnega mesta za novice

Spletno mesto za zbiranje novic lahko naredite s pomočjo drugih ustvarjalcev spletnih mest ali s pisanjem lastne kode po meri. Obe možnosti sta za uporabnika na začetni ravni brez težav z programiranjem precej težavni.

Najlažji način za to je uporaba WordPress-a.

Obstajata dve vrsti WordPress spletnih strani, WordPress.com in WordPress.org. Potrebovali boste WordPress.org, ker vam omogoča popolno svobodo in prožnost.

Če želite izvedeti več, glejte naš vodič o razliki med WordPress.com in WordPress.org.

Za začetek s WordPress.org boste potrebovali račun za spletno gostovanje in ime domene.

Običajno ime domene stane 14,99 USD / leto, WordPress-ov program gostovanja pa 7,99 USD / mesec. In ker zdaj vsa spletna mesta potrebujejo SSL, lahko tej skupni vrednosti dodate dodatnih 69,99 USD / leto. To je precej denarja.

Na srečo se je Bluehost dogovoril, da bo svojim uporabnikom ponudil popust pri gostovanju z brezplačnim domenskim imenom + brezplačnim SSL potrdilom. V bistvu boste lahko začeli le za 2,75 USD na mesec.

Za zaključek nakupa preprosto obiščite spletno mesto Bluehost in pojdite na naš vodnik o tem, kako ustvariti spletno mesto WordPress po navodilih za nastavitev po korakih.

2. korak: Namestite in aktivirajte vtičnik za agregator WP RSS

Po nastavitvi spletnega mesta WordPress je naslednji korak namestitev in aktiviranje vtičnika WP RSS Aggregator. Za več podrobnosti glejte naš korak za korakom navodila za namestitev vtičnika v WordPress.

WP RSS Aggregator je najboljši vtičnik WordPress, ki spletno mesto WordPress pretvori v agregator vsebine. Omogoča vam uvoz, združitev in prikazovanje RSS virov na vašem spletnem mestu WordPress brez kodiranja.

Po aktivaciji obiščite RSS Aggregator »Nastavitve na nadzorni plošči za nastavitev nastavitev vtičnika.

Nastavitve agregatorja WP RSS

Privzete nastavitve bi delovale na večini spletnih mest, vendar jih morate kljub temu pregledati in spremeniti.

Korak 3. Dodajte vire virov v uvoz elementov vira

Zdaj je vaše spletno mesto pripravljeno za začetek prikazovanja virov novic. Dodati morate le vire, ki jih želite prikazati na svojem spletnem mestu.

WP RSS Aggregator lahko pridobi in prikaže vsebino s katerega koli spletnega mesta, ki ima vir RSS. Večina spletnih strani z novicami in spletnimi dnevniki ima vir RSS.

Najprej pojdite na RSS Aggregator »Viri virov na nadzorni plošči in nato kliknite gumb Dodaj novo.

V WP RSS Aggregator dodajte nov vir vira

Po tem lahko dodate vir vira. Vnesite ime spletnega mesta vira virov, na primer WPBeginner.

Nato morate vnesti URL vira. V večini primerov lahko preprosto vnesete URL spletnega mesta.

Če želite preveriti veljavnost vira RSS, lahko kliknete povezavo »Potrdi vir« pod poljem URL.

Storitev preverjanja vira RSS

Če je povezava veljavna, lahko objavite vir vira.

Ko končate, bo vtičnik takoj začel uvažati elemente vira (odvisno od intervala obdelave vira).

Uvožene elemente vira si lahko ogledate do RSS Aggregator »Elementi vira.

Elementi vira RSS agregatorja WP na nadzorni plošči WordPress

Po tem ponovite postopek, da na svoje spletno mesto dodate več virov vira.

4. korak: Objavite svoj agregator vsebine v živo

Zdaj, ko imate uvožene elemente vira, lahko svoje zbirne članke objavite v živo na svojem spletnem mestu.

Ustvarite novo stran ali objavo, ki bo objavila vir vsebine. Nato morate klikniti ikono Add New Block in v razdelku Widgets izbrati blok WP RSS Aggregator..

Dodajte WP RSS Aggregator Block na WordPress strani

Ko končate, bo vtičnik samodejno naložil vaš vir WordPress.

RSS News News je bil dodan na WordPress strani

Zdaj lahko svojo stran objavite in si v živo ogledate vire vsebine. Tu je opisano, kako je izgledalo na vaši demo strani.

RSS News News v predstavitvenem mestu WordPress

5. korak: Dodajte več funkcij v svoj agregator vsebine WordPress

WP RSS Aggregator vam omogoča, da dodate več funkcij v svoj agregator vsebine WordPress s svojimi premium dodatki. Razpoložljive dodatke si lahko ogledate na RSS Aggregator »Več funkcij z vaše nadzorne plošče.

WP RSS Dodatek za vgrajevalnik RSS Aggregator

S temi dodatki lahko svoje elemente vira uvozite kot WordPress objave in naredite spletno mesto za zbiranje novic z veliko več funkcijami. Dodatek Feed to Post vam omogoča, da dodate to funkcionalnost, tako da ima vsak element vira svojo neodvisno vsebino.

Prikažete lahko tudi sličice in odlomke objav. Če želite dodati to funkcijo, morate uporabiti Odlomke & Sličice addon.

Podroben vodnik o naprednih funkcijah vtičnika najdete v celotnem priročniku o pridobivanju virov v WordPressu z uporabo WP RSS Aggregator.

Upamo, da vam bo ta članek pomagal spoznati najboljša spletna mesta za zbiranje novic in kako sestaviti svoje v WordPressu. Če ste založnik vsebine, si boste morda želeli ogledati tudi naš vodič o optimizaciji vašega vira RSS. Tako boste pridobili več prometa na spletnih mestih za zbiranje novic, ki prikazujejo vaš vir.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map