9 najboljših vtičnikov za kviz za WordPress (2020)

Iščete najboljše vtičnike za kviz za svoje WordPress spletno mesto? Mnoga priljubljena spletna mesta, kot je BuzzFeed, uporabljajo kvize za ustvarjanje virusne vsebine in povečanje uporabnikovega sodelovanja na svojih spletnih mestih. V tem članku smo izbrali najboljše vtičnike za kviz za WordPress, ki vam bodo pomagali vključiti uporabnike in povečati čas, porabljen na vašem spletnem mestu.


Najboljši vtičniki za kviz za WordPress

1. LearnDash

LearnDash

LearnDash je najboljši WordPress LMS vtičnik na trgu. Na voljo je z zmogljivo funkcijo kviza, ki vam omogoča, da ustvarite katero koli vrsto kviza, ki jo potrebujete. Ima več vrst vprašanj, vključno z: eno izbiro, več izbire, prosto besedilo, razvrščanje, ujemanje, esej, izpolnite prazno in anketa.

Nekatere druge funkcije vključujejo: časovno določene kvize, naključna vprašanja, banko vprašanj, večstranske kvize, poskuse omejitve in še več. Možnosti objav kvizov vključujejo preusmeritve, sporočila, prikaze rezultatov kviza v več stilih, lestvico vodil, certifikate in stopnje.

Ne glede na to, ali prodajate spletne tečaje ali ustvarjate virusno vsebino, je LearnDash najbolj prilagodljiv vtičnik za kviz WordPress za vse vrste kvizov.

2. Poskusite interakcijo

TryInteract

TryInteract je močna spletna aplikacija za ustvarjanje virusnih kvizov in njihovo uporabo za ustvarjanje potencialnih strank, gradnjo socialnih medijev, spremljanje, ustvarjanje prometa in izboljšanje konverzij. Omogoča vam ustvarjanje zelo interaktivnih kvizov z izvrstnim ustvarjalcem kvizov za povleci in spusti.

Izberete lahko različne sloge, barve, modele in več kot 100 predlog za kviz, ki so že pripravljeni na uporabo. Podpira razvejane kvize, ki vam omogočajo prikazovanje vprašanj na podlagi odgovorov uporabnikov na prejšnja vprašanja. Za lažji prikaz rezultatov na koncu lahko uporabite njihov točkovalni sistem.

Lahko ga preprosto dodate na svoje spletno mesto WordPress s preprosto kratko kodo in se lepo integrirate s svojim email marketingom in CRM programsko opremo.

3. WP kviz

WP kviz

WP Quiz je prilagodljiv in enostaven za uporabo kviz za WordPress. Na voljo je s tremi vrstami kvizov: trivia, osebnost in flip kartice. V vprašanja in odgovore lahko dodate slike, omogočite uporabnikom, da znova zaženejo kviz, prikažejo rezultate na koncu in še več.

WP kviz ima dve možnosti oblikovanja: večstranski ali enojni kviz. Lahko se samodejno pomikate in dodate gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih. Pro različica vtičnika omogoča uporabnikom, da izvajajo dejanje za ogled rezultatov, naključno določanje vprašanj in odgovorov, odštevalnik časa in prikaz oglasov.

4. Mojster kviza in ankete

Mojster kviza in ankete

Quiz and Survey Master je prilagodljiv vtičnik za kviz in anketni vtičnik WordPress. Ta zmogljiv vtičnik dva v enem je morda videti nekoliko grobo po robovih, vendar ga nadomešča z odličnimi lastnostmi in obsežno dokumentacijo.

Podpira več vrst vprašanj, vključno z več izbire, resničnimi in napačnimi, izpolnite praznine in še več. Omogoča vam tudi ustvarjanje več strani z rezultati, tako da jih lahko prilagodite glede na rezultat uporabnika. Na voljo je s podporo za e-pošto, potrdila, lestvice najboljših, namigi, polja za komentarje in še več funkcij, ki so na voljo s plačanimi dodatki.

5. mTouch kviz

mTouch kviz

mTouch Quiz je mobilni prijazen vtičnik za WordPress kviz, napisan z mobilnostjo in učenjem v mislih. Podpira namige, več pravilnih odgovorov, poudarjanje pravilnega odgovora med kvizom ali po njem, omejevanje poskusov odgovorov in še več.

Ustvarite lahko prilagojene začetne in končne zaslone, pa tudi naključna vprašanja. Priložen je tudi z vrednostmi točk za vsako vprašanje, na koncu pa se pokaže kartica z oceno.

6. Kviz Mačka

Kviz Mačka

Quiz Cat je brezplačen WordPress kviz s preprostim vmesnikom in odličnimi možnostmi za ustvarjanje virusnih kvizov za vaše spletno mesto. Omogoča dodajanje slik na vsako vprašanje in odgovor. Za svoj kviz lahko ustvarite tudi začetni in končni zaslon.

Po aktiviranju vas bo vtičnik pozval, da se povežete z API-jem njihovega spletnega mesta. Vendar bi brez povezave z API-jem delovalo čisto v redu. Je preprost za uporabo s preprostimi možnostmi, ki delujejo res dobro.

7. HD kviz

HD kviz

HD kviz je še en osupljiv brezplačni vtičnik za kviz za spletna mesta WordPress. Ima odziven dizajn in omogoča ustvarjanje neomejenih kvizov s toliko vprašanj in odgovorov, kot jih potrebujete. S svojimi vprašanji in odgovori lahko uporabite tudi slike GIF, da jih naredite bolj interaktivne in zabavne.

Druge pomembne funkcije so časovnik za kviz, nasveti za namige, družabna raba, uporaba slik kot odgovorov, točkovanje in drugo.

8. Kviz toka ARI

Kviz toka ARI

ARI Stream Quiz vam omogoča uporabo kvizov za ustvarjanje potencialnih uporabnikov z zbiranjem uporabniškega e-poštnega naslova in imena. Podpira integracijo s MailChimpom in drugimi ponudniki storitev trženja e-pošte. Dejanski ustvarjalec kvizov poleg ustvarjanja svinca vsebuje tudi enostaven vmesnik za izdelavo kvizov.

Za hitrejše delovanje uporablja ajax, ima več tem, integracijo družbenih medijev, podporo Open Graph in še več.

9. Verižni kviz

Verižni kviz

Chained Quiz je vtičnik za kviz WordPress s pogojno logično funkcijo, kjer je naslednje vprašanje v kvizu odvisno od odgovora uporabnika na prejšnje vprašanje. To vam omogoča, da ustvarite visoko interaktivne osebne kvize, ki se dinamično spreminjajo.

Podpira več izbire, eno izbiro in eseje. Vsakemu pravilnemu odgovoru lahko dodelite točkovanje in se odločite, kaj storiti, ko uporabnik izbere odgovor.

Kateri je najboljši vtičnik za kviz WordPress?

Po pregledu vsakega od teh vtičnikov menimo, da sta LearnDash in TryInteract najbolj celovita rešitev za gradnjo kvizov na trgu..

Če izdelujete spletno mesto LMS, vam toplo priporočamo, da obiščete LearnDash.

Če iščete samostojno rešitev, s katero bi hitro ustvarili virusne kvize, pa nič ne premaga TryInteract.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljši vtičnik za kviz za WordPress. Morda boste želeli pogledati tudi naš članek o tem, kako spremljati sodelovanje uporabnikov v WordPressu z Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map