6 najboljših ustvarjalcev strani za povleci in spusti WordPress (2020)

Iščete preprost način za pripravo in prilagoditev spletnega mesta WordPress? Tu so pri roki vtičniki za ustvarjanje strani WordPress.

WordPress ustvarjalci strani vam omogočajo ustvarjanje, urejanje in prilagajanje postavitve spletnega mesta, ne da bi napisali nobeno kodo. V tem članku bomo primerjali 6 najboljših ustvarjalcev strani s povleci in spusti za WordPress.

Najboljši ustvarjalci strani s povleci in spusti WordPress

Zakaj uporabljati program za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani za WordPress?

Pri zagonu spletnega dnevnika mnogi začetniki težko prilagodijo svoje postavitve strani WordPress.

Medtem ko veliko vrhunskih WordPress tem prihaja z različnimi postavitvami strani, jih je večina izjemno težko prilagoditi vsem, ki ne poznajo kode (HTML / CSS).

Zato nam uporabniki pogosto postavljajo vprašanja, kot so: “kako lahko naredimo WordPress povleci in spusti?” ali “Ali je WordPress preprost ustvarjalec strani za povleci in spusti?”

Ko se pogovarjamo z ljudmi, ki iz Weeblya prehajajo na WordPress ali iz Wix-a v WordPress, je njihov najpogostejši odgovor: “Želim si, da bi WordPress imel izdelavo spletnih strani za povleci in spusti”.

No, za WordPress je na voljo več odličnih vtičnikov za ustvarjanje strani za povlečevanje in spuščanje strani. Omogočajo vam ustvarjanje popolnoma prilagojenih modelov spletnih mest v WordPressu, ne da bi napisali eno samo kodo.

Ker je na trgu toliko različnih vtičnikov za oblikovanje strani WordPress, smo se odločili, da primerjamo in uvrstimo najboljše graditelje strani WordPress, tako da lahko izberete pravo rešitev za vaše potrebe.

Naša merila za primerjavo teh ustvarjalcev strani WordPressa so: Enostavnost uporabe, prožnost, in konstrukcijski izhod.

Po tem si poglejmo najboljše proizvajalce strani za WordPress na trgu.

1. Beaver Builder

Beaver Builder najboljši vtičnik WordPress page builder

Beaver Builder je vrhunski vtičnik za vgradnjo strani za WordPress. Po našem mnenju je daleč najboljši WordPress proizvajalec strani na trgu.

Je zelo hiter in ima vgrajeno turnejo na krovu, s katero se lahko hitro seznanite z njihovim vmesnikom.

Beaver Builder ima vmesnik za vlečenje in spuščanje v živo. Vse spremembe boste videli, ko jih dodate, tako da elemente preprosto povlečete z desne stranske vrstice in jih spustite na svojo stran. Za urejanje lastnosti lahko kliknete kateri koli element na strani.

Obstajajo moduli, ki vam omogočajo, da dodate skoraj vse, kar boste morda želeli, vključno z drsniki, vrtiljakom, ozadji, bloki vsebine, gumbi in več.

Na voljo je tudi z več kot 30 natančno oblikovanimi predlogi za ciljne strani, kar omogoča zelo enostavno in hitro hitro ustvarjanje osupljivih postavitev spletnih strani.

Beaver Builder se nam zdi zelo prijazen do začetnikov. Oglejte si naše vadnico o ustvarjanju postavitev WordPress po meri s programom Beaver Builder.

Se sprašujete, ali je združljiv z novo različico WordPress-a? Ja, je.

Beaver Builder je bil dobro posodobljen ob projektu Gutenberg. Torej, z vašim novim urejevalnikom v Gutenbergu deluje odlično.

Cenitev: Od 99 dolarjev za neomejene strani.

Naš razred: A+

Pregled: Beaver Builder je najlažja možnost za izdelavo strani na trgu. Na voljo je z vnaprej izdelanimi predlogi, s pomočjo katerih boste začeli. Možnost prilagajanja vsake majhne podrobnosti je odlična rešitev za uporabnike WordPress-a.

2. Divi

Vtičnik Divi Builder povleci in spusti WordPress Page Builder

Divi je tema povleci in spusti in vtičnik WordPress za ustvarjanje strani. Je zelo enostaven za uporabo in ima 20+ postavitev / predlog za različne vrste spletnih mest.

Tako kot Beaver Builder je tudi Divi Builder vizualni ustvarjalec povlečevanja in spuščanja strani, pravi WYSIWYG urejevalnik (kar vidite, je tisto, kar dobite).

Lahko neposredno kliknete svojo stran in začnete urejati s predogledom vseh sprememb v realnem času. Ni vam treba shraniti in kliknite predogleda, da si ogledate svoj novi dizajn.

Divi ponuja 46 vsebinskih modulov, ki jih lahko povlečete in spustite kamor koli na svoji postavitvi. Lahko jih razporedite v 3 vrste razdelkov, 20 vrst vrstic in prilagodite vsak element z uporabo naprednih nastavitev zasnove.

Z Divi lahko v nekaj minutah ustvarite poljubno postavitev strani po meri. Nato lahko te postavitve Divi shranite za nadaljnjo uporabo na svojem spletnem mestu. Postavitev lahko tudi izvozite iz ene namestitve Divi v drugo.

Vtičnik Divi Builder je temelj teme Divi, vendar dobro deluje s katero koli drugo temo WordPress.

Najboljše od tega je, da ima Divi najboljšo ceno od vseh možnosti v tem. Za eno samo ceno boste prejeli temo Divi, vtičnik za ustvarjanje strani Divi in ​​vse druge izdelke Elegantne teme..

To pomeni, da lahko uporabite temo Divi ali namestite vtičnik Divi Builder na katero koli drugo temo.

Cenitev: Od 89 dolarjev na leto (na voljo je tudi življenjski načrt)

Naš razred: A

Pregled: Divi je odlična alternativa Beaver Builder. Ima močan ustvarjalec strani z neomejenimi možnostmi oblikovanja. Njihovo veliko število vsebinskih modulov vam omogoča, da ustvarite dobesedno vse vrste spletnih strani, ki jih resnično želite. Njihov življenjski načrt ga tudi uvršča med najboljše ponudbe na trgu.

3. Elementor

Elementor WordPress vtičnik za vlečenje in spuščanje strani Builder

Elementor je še en močan vtičnik za ustvarjanje strani WordPress.

To je vtičnik za ustvarjanje strani v živo, kar pomeni, da boste lahko spremembe videli v živo, ko jih urejate z Elementorjem. Začnite z ustvarjanjem razdelkov in izberite število stolpcev za vsak razdelek.

Nato lahko pripomočke povlečete in spustite z leve plošče na svoj razdelek. Elementor ima na voljo množico pripomočkov, vključno z najpogosteje uporabljenimi elementi spletnega mesta.

Od osnovnih pripomočkov za sliko in besedilo do naprednih harmonik, drsnikov, pričevanj, ikon, socialnih medijev, zavihkov itd. Vsak pripomoček ima svoje nastavitve.

Elementor vam bo omogočil tudi dodajanje pripomočkov, ustvarjenih z drugimi vtičniki WordPress.

Ne želite ustvariti svoje postavitve?

Elementor ponuja številne predloge za uporabo, ki jih lahko enostavno vstavite na svoje strani. Lahko preprosto usmerite in kliknete, da uredite kateri koli element na strani, zamenjate vsebino in ste končali.

Cenitev: Od 49 dolarjev za licenco za eno spletno mesto.

Naš razred: A

Pregled: Elementor je priljubljen vtičnik za ustvarjanje strani za WordPress. Hiter je, enostaven za uporabo in vsebuje številne module / predloge, ki jih lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta po meri.

4. Visual Composer Builder spletnih strani

Vtičnik Visual Composer Website Builder

Visual Composer Website Builder je uporabniku prijazen urejevalnik spletnih strani WordPress, ki vam pomaga hitro ustvariti postavitve spletnih strani po meri.

Na voljo je s preprostim orodjem za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja, elementi vsebine, profesionalnimi predlogami in številnimi zmogljivimi funkcijami za izdelavo spletnega mesta.

Podobno kot Beaver Builder in Divi, tudi pri oblikovanju spletnega mesta zagotavlja resnično izkušnjo urejanja sočelja. Toda s tem vtičem lahko storite še veliko več. V nasprotju z drugimi vtičniki na seznamu vam Visual Composer Website Builder omogoča urejanje logotipa, menijev, glave, noge, stranske vrstice itd..

Zato se ekipa odloči, da jo bo imenovala ustvarjalec spletnih strani, namesto samo ustvarjalec strani.

Vtičnik vsebuje močne možnosti oblikovanja, da prilagodite videz katerega koli elementa na vaši strani. Na voljo imate enostavne možnosti za dodajanje elegantnih ozadij, vključno s paralakso, naklonom, diaprojekcijo, vrtiljakom, povečavo / pomanjšavo, video itd. Na voljo je tudi s prilagodljivimi vrsticami in stolpci za ustvarjanje postavitev mrež na vašem spletnem mestu.

Visual Composer dobro sodeluje z vsemi WordPress temami. To vam omogoča, da preklopite teme, ne da bi izgubili postavitve po meri, ki ste jih ustvarili z Visual Composer.

Vključuje tudi podporo za nov Gutenbergov urejevalnik, Google Fonts in Yoast SEO.

Visual Composer je zasnovan za profesionalce, kar se kaže po njihovi pozornosti do podrobnosti, kot je spominjanje na vaše barvne izbire, kar vam omogoča enostavno uporabo iste barvne palete za doslednost v celotnem oblikovanju.

Cenitev: 59 $ za eno spletno licenco

Naš razred: A-

Pregled: Visual Composer je odličen vtičnik za začetnike, da začnejo spletno stran. Ponuja močne funkcije za preprosto izdelavo spletnih strani. Urejanje spletnega mesta je s preprostim urejevalnikom povlečevanja in spusta zelo enostavno.

5. Themify Builder

Vtičnik Themify Page Builder za WordPress

Themify je priljubljena tematska trgovina WordPress, ki ponuja vgrajeno ustvarjalko Themify z vsemi svojimi WordPress temami. Za druge teme, ki niso teme Themify WordPress, lahko dobite vtičnik Themify Page Builder.

Ta preprost in zelo intuitiven ustvarjalec strani ima več pripravljenih modulov, ki jih lahko dodate na svoje strani ali objave. Mnogi od teh modulov običajno zahtevajo namestitev ločenih vtičnikov WordPress.

Vtičnik vključuje 40+ vnaprej zasnovanih postavitev za različne panoge, kot so telovadnica, restavracija, portfelj, glasba, fotografija in tudi spletne trgovine.

Postavitev lahko uvozite z enim klikom, spremenite njeno vsebino in v nekaj minutah sestavite čudovito ciljno stran.

Themify Builder vam omogoča urejanje strani s skrbniškega področja in s spletnega mesta v živo. Z urejanjem v živo lahko natančno vidite, kako se bodo vaše spremembe pojavile na spletnem mestu.

Poleg tega Themify Builder prihaja s pripravljenimi postavitvami, ki jih lahko hitro uporabite na svoji strani.

Cenitev: 39 $ za paket Builder Addon (jedrni vtičnik je brezplačen)

Naš razred: B

Pregled: Themify Builder je zanesljiv vtičnik za ustvarjanje strani za WordPress. Medtem ko graditelj ponuja obetavne funkcije, obstaja krivulja učenja, ki lahko novega uporabnika zmede.

6. Graditelj strani s strani SiteOrigin

Vtičnik za ustvarjanje strani za strani SiteOrigin

Z več kot milijonom aktivnih namestitev je Site Origin’s Page Builder priljubljen brezplačni ustvarjalec strani WordPress na trgu. Eden glavnih razlogov za njegovo priljubljenost je cena (brezplačno). Na voljo je kot popolnoma funkcionalen brezplačni vtičnik.

Site Origin Page Builder je malo zapleteno uporabljati, novi uporabniki pa se pogosto borijo, da bi ga seznanili. Vendar smo ga morali uvrstiti na naš seznam zaradi njegove priljubljenosti.

Za sestavne dele vam Site Origin Page Builder omogoča uporabo WordPress gradnikov. Na voljo je več lastnih pripomočkov in lahko prenesete in namestite katerikoli pripomoček.

Oglejte si naš seznam 25 najbolj uporabnih pripomočkov WordPress, ker jih lahko uporabite pri ustvarjanju strani.

Priloženo je tudi orodje za zgodovino, ki vam omogoča, da preklapljate naprej in nazaj, da razveljavite / ponovite spremembe, ki ste jih naredili. To je velik prihranek časa in vam omogoča umirjenost, saj veste, da lahko spremembe vrnete in razveljavite.

Vtičnik SiteOrigin in vsi njegovi pripomočki so popolnoma združljivi s Gutenbergom. Obstaja tudi nov blok postavitve SiteOrigin, ki ga lahko uporabite kot Gutenbergov blok.

Cenitev: prost

Naš razred: C

Pregled: Site Origin Page Builder je dober brezplačen vtičnik z vmesnikom povleci in spusti za ustvarjanje in prilagajanje postavitev. Čeprav urejanje v živo ni primerljivo z drugimi rešitvami, omenjenimi v tej primerjavi.

Končne misli: Najboljši vtičnik za oblikovanje strani WordPress

Ko smo primerjali različne ustvarjalce strani WordPress, povleci in spusti, je ena stvar postala zelo jasna. Beaver Builder in Divi sta očitno najboljša izbira.

Visual Composer je tesna tretja možnost, ki ponuja popolno povleko & spustite WordPress page builder.

Če nimate nič proti denarju, da bi dobili najboljšo rešitev na trgu skupaj z zajamčeno podporo, pojdite na katerega koli od teh treh in vam ne bo žal..

Ali še vedno potrebujem urejevalnik strani, če uporabljam nov urejevalnik blokov WordPress?

V zadnjem času nam je veliko uporabnikov postavilo to vprašanje.

WordPress urejevalnik blokov, znan tudi kot Gutenberg, je bil uradno predstavljen kot novi privzeti urejevalnik WordPress. Novi urejevalnik uporablja bloke, ki so elementi vsebine za ustvarjanje strani in objav.

Na videz je urejevalnik blokov podoben nekaterim zgoraj ustvarjalcem strani WordPress.

Gutenberški bloki se najpogosteje uporabljajo

Zato se v WordPressu odvijajo vroče razprave o Gutenbergu in ustvarjalcih strani.

Ali je Gutenberg ustvarjalec strani? Ali urejevalnik blokov Gutenberg nadomešča graditelje strani WordPress? Ali še potrebujem ustvarjalec strani, če uporabljam nov urejevalnik blokov WordPress?

No, odgovor na prvi dve vprašanji je “Ne, še ne.”

In, da, potrebovali boste ustvarjalec strani, če želite preprost način za ustvarjanje povsem prilagojenih modelov WordPress.

Gutenberg se v svoji trenutni obliki ne ujema z močnimi funkcijami, ki jih ti »pravi« vtičniki WordPress strani za ustvarjalce strani ponujajo.

Glede na to lahko z Gutenbergom uporabite vtičnik, kot je CSS Hero in se verjetno oddalite, ne da bi uporabili pravega ustvarjalca strani, vendar je povsem odvisno od vaših potreb.

Veliko naših bralcev zelo rad uporablja CSS Hero za hitro in enostavno prilagajanje spletnih strani. Preberite celoten pregled CSS Hero, da preverite, ali je to primerna rešitev za vaše potrebe.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše vtičnike za vgradnjo strani WordPress za povleci in spusti za vaše spletno mesto. Morda boste želeli videti tudi našo primerjavo in poiskati najboljše vtičnike za obrazec za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me