Kako najti brezplačne slike za vaše objave v spletnem dnevniku WordPress

Slika je vredna tisoč besed. Zato vsi najboljši blogerji uporabljajo slike, da pritegnejo pozornost in učinkovito prenesejo svoje sporočilo. Pogosto nas zastavlja vprašanje, kako najti dobre brezplačne slike? Kateri so najboljši kraji za iskanje brezplačnih slik za vaše WordPress spletno mesto? V tem članku bomo delili nekaj naših najboljših virov, da bi našli brezplačne slike za vaše objave v spletnem dnevniku WordPress, tako da lahko vaša vsebina izstopa..


Iskanje brezplačnih slik za objave v spletnem dnevniku WordPress

1. zaloga.xchng

stock-xchng brezplačno spletno mesto s fotografijo

Stock.xchng nam je všeč zaradi velike zbirke fotografij, ki so lepo razvrščene in označene. Iskanje fotografije na zalogi.xchng je enostavno. Sliko lahko brskate po kategorijah ali uporabite funkcijo iskanja.

Večina slik je tukaj dokaj kakovostna, zato jih lahko uporabljate na svojem spletnem mestu in v svojih predstavitvah. Morda boste naleteli na slike, ki se pogosto uporabljajo in jih je enostavno prepoznati.

Kot na primer, če iščete podjetje, se bo prikazalo veliko slik, ki ste jih videli na drugih spletnih mestih. Če pa iščete iskalni izraz, specifičen za nišo, bi našli slike, ki niso preveč uporabljene.

2. Pixabay

Pixabay

Pixabay je priljubljena destinacija za iskanje brezplačnih slik z licenco CC-0. Spletno mesto ponuja veliko zbirko slik, razvrščenih v kategorije in oznake.

Spletno mesto ima funkcijo naprednega iskanja, ki vam omogoča, da svoje iskanje zožite. V slikah lahko iščete po vidnih barvah.

3. Odpnite

Razpnite

Znana destinacija za kakovostne fotografije avtorskih pravic, licenc CC-0 in javne domene. Unsplash objavi 10 fotografij vsakih 10 dni.

Unsplash ima dovolj dobro funkcijo iskanja, s katero lahko najdete slike, ki ustrezajo določenim temam, kot so narava, pisarna, delo itd..

Spletno mesto ponuja tudi razširitev za Google Chrome, ki prikazuje naključno sliko v ozadju, ko odprete nov zavihek. Nato lahko sliko naložite v računalnik.

4. Foto pin

Photopin s pomočjo flickr API-ja pomaga bloggerjem pri iskanju fotografij z licenco ustvarjalnih oseb

Photo Pin pomaga blogerjem pri iskanju fotografij v svojih objavah in člankih. Uporablja Flickr API za iskanje fotografij z licenco kreativnih publikacij. Tako kot Creative Commons Search tudi večina fotografij, ki jih najdete tukaj, zahteva, da jim dodelite avtorstvo.

5. Slike v javni domeni

Slike javne domene

Public Domain Pictures ima veliko zbirko brezplačnih slik in fotografij. Slike lahko najdete s funkcijo iskanja ali brskate po kategorijah.

6. Nova stara zaloga

Nova stara zaloga

Na tem lepo kuharskem spletnem mestu so stare fotografije, ki so zdaj v javni domeni. Fotografije so unikatno zanimive, saj omogočajo pogled v preteklost.

7. Pickup Image

Slika Pickup

Pickup Image ponuja veliko zbirko brezplačnih fotografij, slik in izrezkov. Spletno mesto ponuja funkcijo iskanja, ki je enostavna za uporabo. Slike so razvrščene tudi v kategorije in oznake za lažje brskanje.

8. Arhiv javnih domen

Arhiv javnih domen

Public Domain Archive ponuja visoko kakovostne fotografije. Spletno mesto ponuja kombinacijo sodobnih in vintage fotografij. Po slikah lahko brskate po kategorijah ali uporabite funkcijo iskanja.

9. SplitShire

SplitShire

SplitShire je zbirka fotografij Daniela Nanescuja, izdana pod licenco CC0. Po spletnem mestu lahko brskate s pomočjo filtra oznak ali si ogledate slike v mozaičnem pogledu. Nove fotografije se redno nalagajo na spletno mesto.

10. LibreShot

LibreShot

11. Skitterphoto

Skitterphoto

Skitterphoto ponuja brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo. Vse slike na spletnem mestu so licencirane pod javno domeno CC-0. Na spletnem mestu so dela lastnih fotografov, zato boste našli manj uporabljene in edinstvene fotografije.

12. Stocksnap.io

Stocksnap.io

Čudovito kuharsko in enostavno za uporabo spletno mesto za brezplačne fotografije in slike z licenco CC0. Stocksnap.io omogoča brskanje po slikah v kategorijah in oznakah. Uporabite lahko tudi funkcijo iskanja.

13. WikiMedia Commons

Projekt fundacije Wikimedia, WikiMedia Commons, je velika knjižnica slik, zvočnih in video datotek, ki jih je mogoče prosto uporabljati. Knjižnico lahko brskate po vrstah medijev, kot so slike, fotografije, risbe, ilustracije ali po vrsti datoteke, kot so avdio, video, slike itd. Slike lahko brskate tudi na podlagi licence. Veliko število slik na Wikimedia Commons je javno dostopnih, kar pomeni, da jih lahko brez uporabe pripišete. Nekatere slike lahko imajo licenco Creative Commons, za katero je potrebno pripisovanje. Pod vsako sliko preverite podatke o licenci.

14. PDPics

PDPics

PDPics ponuja veliko zbirko tisoč slik v javni domeni. Na prvi pogled je mesto morda videti zelo osnovno, vendar ima slike, ki so lepo zbrane v kategorije in oznake.

15. ShutterStock

Shutterstock

Shutterstock ni brezplačen, vendar ga je tukaj vsekakor treba omeniti. Njihova knjižnica fotografij, vektorjev in ilustracij je samo fenomenalna.

Smo plačni kupec Shutterstocka in lahko jamčimo za kakovost slik.

Ko najdete želeno sliko, jih lahko obrezujete in urejate s svojim najljubšim programom za urejanje slik. Ne pozabite shraniti slik, optimiziranih za splet, ker bo to pospešilo vaše spletno mesto.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti brezplačne slike za vaš blog WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naš članek, kako ustvariti odzivne galerije slik v WordPressu z Enviro.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map