5 најбољих популарних додатака за ВордПресс

Док прегледавате веб, вероватно сте наишли на веб локације са одељком о популарним чланцима. Приказивање популарних постова помаже посетиоцима веб локације да пронађу ваш најбољи садржај и повећају број приказа странице. Ако желите да додате одељак о популарним постовима на вашу веб локацију, онда сте на правом месту. У овом чланку ћемо вам показати најбоље популарне додатке за ВордПресс.


Најбољи популарни додаци за ВордПресс

Приказивање популарних постова на вашем ВордПресс сајту

Пре него што одаберете додатак за приказивање најпопуларнијег садржаја, можда ћете желети да погледате око себе и видите како то раде друге успешне веб локације.

На пример, неки власници сајтова држе се најпопуларнијих чланака свих времена. Други популарни блогови приказују чланке који су у тренду тог дана, недеље или месеца. То им омогућава да прескоче своје старе популарне чланке и добију више прегледа страница за своје недавне чланке у тренду.

Популарни постови на листи25

Неколико веб локација комбинује популарне, најновије и најчешће дискутиране чланке у виџету са картицама или истакнутим клизачем садржаја.

Пример трендских чланака

Такође морате одлучити где желите да прикажете популарне постове на својој веб локацији. Можете је приказати на насловној страници, појединачним чланцима или на свакој страници вашег вебсајта. Тестирање различитих положаја ће вам помоћи да сазнате шта најбоље функционише на вашој веб локацији.

Уз то, погледајмо неке од најпопуларнијих додатака за ВордПресс.

1. ВордПресс Популар Постс

ВордПресс Популар Постс Видгет

Са преко 200.000 активних инсталација, ВордПресс Популар Постс додатак је један од најчитанијих додатака популарних постова на тржишту. Омогућује вам приказивање популарних постова са много различитих услова. Недавно трендиране чланке можете приказати одабиром распона датума. Можете и да покажете чланке са највише коментара или најгледаније чланке.

Могуће је више видгета што значи да можете додати исти видгет више пута у исту или другу бочну траку. Можете применити сопствени прилагођени ЦСС, показати сличице, изводе, аутора, број коментара, број прегледа и још много тога.

Прос: ВордПресс популарни постови су моћан додатак са свим опцијама које би вам требале да бисте приказали своје популарне постове. Подршка за прилагођене типове постова и могућност додавања виџета више пута омогућава вам стварање различитих скупа популарних приказа, нпр. Популарне поруке, популарне критике итд.

Против: Додатак ствара две додатне табеле у бази података за смештање података о популарним постовима и кеш меморије. Иако неки људи могу тврдити да је бољи приступ да се ти подаци сачувају од задатих ВордПресс табела, други ће можда сматрати да је база података интензивна.

2. Топ 10 – Додатак за популарне постове за ВордПресс

Топ 10 - Додатак за популарне постове за ВордПресс

Додатак за 10 најпопуларнијих постова за ВордПресс још је један јак кандидат на нашој листи најбољих популарних додатака за постове. Што се карактеристика тиче, оне се подударају са ВордПресс Популар Постс и чак додају још неке функције. Топ 10 такође долази са јако подесивим видгетом и пречицама.

Упркос имену, додатак вам заправо омогућава да прикажете било који број популарних постова. Омогућава вам да одаберете датумски распон који желите да одаберете. На листи популарних постова можете приказати приказе постова, аутора, сажетак или одломак постова и умањене сличице.

Топ 10 долази са уграђеним системом за кеширање да би се омогућило мање ресурса. Такође се лепо слаже са ВордПресс предмеморирањем за кеширање попут В3 Тотал Цацхе и ВП Супер Цацхе.

Прос: Топ 10 популарних додатака је богат, флексибилан и једноставан за подешавање. Поседује агресивно кеширање за смањење оптерећења сервера и лепо делује са ВордПресс предмеморијама за кеширање.

Против: Страница са подешавањима додатака има превише могућности и почетници ће то можда учинити мало компликованим.

3. Релевантно

Релевантно

Да ли желите да додатак за ваше популарне постове такође приказује ваше истакнуте чланке, повезани садржај и најновије постове? Релевантно вам то омогућава. Долази са више видгета, укључујући један за популарне постове и уредну страницу са подешавањима.

Популарне постове можете приказати према коментарима или приказима страница. Омогућава вам и приказ сличица, аутора, извода и датума објаве.

Не желите да користите виџет? Релевантно такође долази са кратким кодовима и ознакама шаблона које можете користити за приказивање популарних постова било где на веб локацији. Такође можете да омогућите поштанске блокове пре или после садржаја поста.

Прос: Комбинује истакнуте, најновије и повезане функције у један погодан пакет.

Против: Функција популарних постова не дозвољава вам да прикажете популарне постове у одређеном датумском распону.

4. ВП-ПостРатингс

ВП-ПостРатингс

Желите да прикажете најцењеније постове на својој веб локацији? ВП-ПостРатингс вам помаже да то учините. Омогућује вашим корисницима да оцењују чланке на вашој веб локацији.

Можете одабрати иконе за оцењивање и ко може да гласа о чланцима (сви корисници вс пријављени само корисници). Подржава богате исјечке и врло је прилагодљив помоћу филтера и ознака предложака.

Најбољи део додатка је додатак за оцену који приказује најбоље оцењене постове на вашој веб локацији. Ово вам омогућава да прикажете популарне поруке корисничким гласовима. Додатак такође ради са додатком за популарне поруке за ВордПресс.

Детаљна упутства потражите у нашем водичу о томе како додати Ворд Ратинг систем у ВордПресс-у

Прос: Можете да прикажете популарне постове на основу корисничке оцене уместо прегледа страница или коментара.

Против: Да бисте имплементирали додатак, морате да додате ознаке шаблона у датотеке са темама ВордПресс-а. Ако то већ нисте учинили, погледајте наш водич о томе како копирати и залепити код у ВордПрессу.

5. Тренди / популарни клизач и виџет пошта

Популарни клизач постова

Као што име сугерира, овај додатак омогућава вам да прикажете популарне постове у клизачу, блоку решетки или као обична листа. На овај начин можете приказати свој најбољи садржај на занимљивији начин него само листу веза на вашој бочној траци.

Долази са једноставном страницом поставки на којој можете одабрати временски распон. Ово вам омогућава да прикажете постове који се крећу током одређене године, месеца или недеље.

Додатак се испоручује са кратким кодовима једноставних за употребу које можете додати у своје постове или странице. Такође можете да користите и кратки код у модулима додатака за изградњу странице.

Ако га желите директно имплементирати у своју тему, за то можете користити ознаке шаблона.

Прос: Могућност додавања популарних клизача за постове, вртиља и блокова решетки и приказати их било где на вашој веб локацији.

Против: Ограничене функције од других популарних додатака за постове. Клизачи, клизачи и мрежни блокови раде само са кратким кодом. Видгет је у основи листа веза са умањеним сличицама, изватком и неким мета подацима.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље популарне додатке за ВордПресс. Такође бисте желели да видите нашу листу најкориснијих ВордПресс виџета за своју веб локацију.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me