6 најбољих ВордПресс ЛМС додатака у поређењу (предности и недостаци)

Да ли тражите ЛМС додатак за своју ВордПресс локацију? Додаци система за управљање учењем (ЛМС) омогућавају вам да креирате и покрећете онлине курсеве попут Удеми-а са ВордПресс-ом.


Савршени ВордПресс ЛМС додатак садржи функције за управљање садржајем курса на мрежи, руковање претплатама, покретање и оцењивање квизова, прихватање плаћања итд..

У овом ћемо чланку упоредити најбоље ВордПресс ЛМС додатке са предностима и недостацима да бисмо вам помогли да одаберете савршено решење за веб локацију на мрежи за учење..

Најбољи ВордПресс ЛМС додаци - у поређењу

Упознавање са веб локацијама за учење

Да бисте направили веб страницу за обуку са ВордПресс-ом, прво ћете се морати пријавити за ВордПресс хостинг налог. То ће бити дом ваше веб странице на интернету.

Требаће вам и име домена. Ово ће бити адреса ваше веб локације на Интернету (нпр. Впбегиннер.цом)

Препоручујемо употребу Блуехоста или СитеГроунд-а. Оне су међу највећим хостинг компанијама на свету, а обе их ВордПресс званично препоручује.

Затим ћете морати да инсталирате ВордПресс на своју веб локацију. Можете да следите упутства из нашег корак по корак водича о томе како инсталирати ВордПресс, а ви ћете бити спремни и за неколико минута.

Једном када инсталирате ВордПресс, бићете спремни да одаберете ВордПресс ЛМС додатак за своју веб локацију.

Погледајмо неке од најбољих ВордПресс ЛМС додатака упоредо, тако да можете одабрати онај који најбоље функционира за ваше потребе.

1. ЛеарнДасх

ЛеарнДасх - најбољи ВордПресс ЛМС додатак

ЛеарнДасх је најпопуларнији ВордПресс ЛМС додатак на тржишту. Такође је најлакши за употребу ЛМС додатка са мноштвом функција.

ЛеарнДасх долази са једноставним алатом за прављење курсева који омогућава једноставно креирање вишеслојних курсева са лекцијама, темама, квизовима и категоријама. Можете предавати све своје лекције одједном или их заказати за цело време трајања курса, помоћу функције садржаја за капање.

Користећи ЛеарнДасх, можете дати корисничке задатке, а затим их одобрити или коментарисати. Такође долази са алаткама за испитивање и тестирање са више типова питања. Можете лако поставити предуслове за ученике, као што је прво завршавање предавања пре преласка на следећу лекцију.

Нуди обиље могућности за монетизацију, укључујући претплате, једнократну куповину, чланарину, корпу за куповину итд. За ваш онлине течај обуке. Можете примати плаћања коришћењем више гатеваи-ова плаћања, укључујући ПаиПал, Стрипе и 2Цхецкоут.

Такође се лепо интегрише са ббПресс, ВордПресс додацима за е-трговину и ВордПресс додатцима за чланство као што је МемберПресс.

Сјајна функција ЛеарнДасх су динамични форуме који вам омогућавају да креирате форуме за специфичне курсеве на којима ће ваши студенти моћи да комуницирају и помажу једни другима.

Цена: Почевши од 159 УСД за лиценцу за једну локацију са 1 годину подршке и ажурирања.

Оцена: А+

Преглед: ЛеарнДасх је најприкладнији и најфлексибилнији ЛМС додатак за ВордПресс кориснике. Долази са опсежним сетом функција за управљање вашим онлине курсевима.

ЛеарнДасх има интеграцију са многим додацима и алатима треће стране који је чине још снажнијом. То је савршени ЛМС алат погодан за школе, тренажне организације, предузетнике и све који желе са лакоћом да креирају и продају онлине курсеве.

Детаљни преглед ЛеарнДасх-а и подешавање упутстава потражите у нашем водичу о томе како да лако креирате онлајн курс помоћу ВордПресс-а користећи ЛеарнДасх

2. ЛифтерЛМС

ЛифтерЛМС - Топ ЛМС додатак за ВордПресс

ЛифтерЛМС је још један моћан ВордПресс ЛМС додатак с пуно уредних функција. Омогућава вам да креирате занимљиве онлине курсеве и понудите својим ученицима предивна искуства у учењу. Подесити је лако, чак и на постојећим ВордПресс веб локацијама.

ЛифтерЛМС подржава вишеслојне течајеве са модулима за обуку, предавањима, категоријама итд. Додатак вам даје флексибилност за креирање мањих курсева или програма потпуног образовања. Можете додати мултимедијалне часове, укључујући видео, аудио, текст, слике и још много тога, како би течајеве учинили привлачнијим.

Садржи капање садржаја, предуслове за курсеве и чланство у групама које нуде још већу контролу током целог трајања курса.

Да бисте повећали ангажман корисника, на располагању су му моћне функције попут аутоматизоване е-поште, гамификације значкама, па чак и потврда по завршетку курса. Има уграђено ограничење садржаја које вам омогућава да било коју ВордПресс страницу на својој веб страници ограничите само на чланове.

ЛифтерЛМС има корисну колекцију додатака, које можете користити за управљање подружницама, интеграцију додатака за еЦоммерце, повезивање са услугом маркетинга е-поште, итд..

ЛифтерЛМС додатак омогућава вам да лако продајете онлине течајеве помоћу ВордПресс-а. Можете брзо да подесите плаћање кредитном картицом, једнократне или понављајуће уплате, пакете курсева, купони итд. Могуће је прихватање плаћања путем ПаиПал-а, Стрипе-а или ручно путем чека.

Цене: Појединачни додаци за 99 УСД по комаду (појединачни сајтови) или Универзални план за 299 УСД за појединачни сајт.

Оцена: А

Преглед: ЛифтерЛМС је моћан и флексибилан избор за ВордПресс ЛМС додатак. Једноставан је за употребу, а чаробњак за подешавање чак инсталира демо курс за вас. Користан је за стручњаке који се баве фитнесом, музичаре, тренере за вођство, предузетнике у образовању и све који желе да зараде продајом лекција на мрежи.

Оно је мало скупље, а цене ће се збројити ако одлучите да купите појединачне додатке.

3. Предучиви

Подесиво

Теацхабле је моћан градитељ курса на мрежи. То није ВордПресс додатак, али можете га користити на поддомени, прилагођеном имену домена или једноставно додавање везе на страницу ваше школе.

Настављиви домаћин је вашег курса и пружа вам комплетан сет алата потребних за изградњу високо интерактивних мрежних курсева. Такође долази са уграђеном интеграцијом маркетинга путем е-поште, аналитиком и другим маркетиншким алатима.

За уплате, подесиви ће управљати вашим накнадама за курс и биће вам исплаћено користећи ПаиПал или Стрипе. Периоди плаћања могу варирати у зависности од вашег плана цена.

Цене Већ од 29 УСД месечно

Оцена: Б+

Преглед: Теацхабле нуди комплетан сет алата који су потребни за креирање, управљање и продаја курсева на мрежи. Може да поднесе било који број студената и курсева. Будући да је то самостална платформа, не бисте били одговорни за ажурирања и резервне копије. Лоша страна је да је скупљи од осталих ВордПресс ЛМС додатака. Ако сте на њиховом Основном плану, биће вам наплаћено 5% накнаде за сваку трансакцију.

4. ЛеарнПресс

Бесплатни ВордПресс додатни систем за управљање учењем ВордПресс-а

ЛеарнПресс је бесплатни ВордПресс ЛМС додатак са моћним функцијама. За разлику од других ЛМС додатака на овој листи, који долазе са чаробњаком за подешавање, ЛеарнПресс вам омогућава да самостално извршите подешавање.

Стварање курсева је лако уз помоћ лекција, квизова и питања. Можете да користите лекције и квизове из једног курса у други. Омогућује вам и извоз садржаја, тако да га можете користити на другим ВордПресс веб локацијама помоћу ЛеарнПресс-а.

На располагању су и бесплатни и плаћени додаци, који вам омогућавају да проширите функције. Подржава заказани садржај (капање садржаја), квизове, задатке, оцењивање итд. Такође подржава интеграцију са ббПресс, ВооЦоммерце и ВордПресс додацима за чланство.

Постоје и неке ВордПресс ЛМС теме креиране овим додатком. Ако не можете да одлучите коју ћете ВордПресс тему одабрати за веб локацију, онда можете да користите једну од тих тема. На тај начин се спречава пропадање ваше веб странице због грешке у компатибилности тема и додатака.

Цене: Бесплатно + плаћени додаци и подршка

Оцена: Б+

Преглед: Открили смо да је ЛеарнПресс богат значајкама и флексибилан. Почетно подешавање почетницима може бити мало тешко. Подразумевано подржава ПаиПал, а остали приступници плаћања су доступни као плаћени додаци.

Подршка је доступна на званичним форумима за плаћене претплатнике, а ограничена подршка нуди се бесплатним корисницима. Бесплатна верзија је ограничена и морат ћете купити додатке да бисте је максимално искористили.

5. ВП курсеви

ВП Цоурсеваре Плугин за креирање курсева на мрежи

ВП Цоурсеваре популаран је ЛМС додатак за ВордПресс. То је алат за креирање курсева за пребацивање и пуштање за лако креирање веб странице на мрежи.

Стварање курсева у ВП-у Курсевни софтвер је моћан и садржи мноштво функција за прављење великих или малих онлине курсева. Сваки курс може имати више модула, јединица и квизова. Подржава предуслове за курс и функције капања садржаја. Погледајте наш водич како да додате ЛМС у ВордПресс помоћу ВП Цоурсеваре-а.

Подржава профиле инструктора, књигу са оценама инструктора, књиге о ученицима, прилагођене е-поруке и многе друге функције које помажу у стварању занимљивог искуства за кориснике.

Такође долази са банком питања тако да можете брзо да креирате квизове за различите курсеве и модуле.

ВП Цоурсеваре садржи моћне могућности монетизације за продају курсева на вашој веб локацији. Има уграђену опцију за куповину у коју можете директно повезати ПаиПал или Стрипе и започети продају својих курсева.

Такође можете да креирате бесплатне курсеве и да корисницима понудите неки драгоцени садржај. Понекад бесплатни садржај инспирише кориснике да купују целокупни курс. Можете продати премиум садржај за једнократну куповину или понављајућу претплату.

Цене: Почевши од 129 УСД за 2 локације са 1 годину подршке и ажурирања.

Оцена: Б

Преглед: ВП Цоурсеваре је добар избор за израду ваших онлине курсева. Једноставан је за употребу и нуди флексибилне опције које вам дају слободу да створите привлачно окружење за учење. Најбоље од свега је што ради са било којом ВордПресс темом без икакве противречности.

6. Сенсеи

Сенсеи ЛМС додатак

Сенсеи је моћан ВордПресс ЛМС додатак који су створили људи иза ВооЦоммерцеа. Флексибилан је и једноставан за употребу и следи исте најбоље праксе као ВордПресс и ВооЦоммерце.

Стварање курса помоћу Сенсеи-а је лако, али није тако моћно као са другим решењима. Можете покренути квизове, задатке, оценити их аутоматски или ручно, па чак и понудити значке и потврде студентима.

Да бисте продали своје курсеве и прихватали плаћања, морат ћете користити ВооЦоммерце. За сваки курс који желите да продате, мораћете да креирате производ, а затим га повежете са својим курсом.

Није доступно много интеграција трећих страна. Сенсеи можете интегрисати помоћу додатка за чланство, али за то нема додатка.

Цене: Почевши од 129 УСД за лиценцу за једну локацију са 1 годину подршке и ажурирања.

Оцена: Б

Преглед: Сенсеи је добро решење за нуде онлине курсеве. Ако већ имате интернетску трговину помоћу ВооЦоммерце-а, онда ће се то савршено интегрирати с вашом продаваоницом. Међутим, сматрамо да је интеграција ВооЦоммерце-а тешким за почетнике. На Списку је такође мање функција и додатака за Сенсеи од осталих ЛМС додатака на овој листи.

Закључак

Поређујући првих 5 ВордПресс ЛМС додатака, закључујемо да је ЛеарнДасх очигледно најбоља опција за већину корисника. Лако је користити са мноштвом функција и пуно згодних интеграција за кориснике који им требају.

ЛифтерЛМС је блиски секунда са интуитивним корисничким интерфејсом и сјајним сетом функција. То је савршена ЛеарДасх алтернатива коју можете да користите.

Надамо се да ће вам овај чланак помоћи да упоредите најбоље ВордПресс ЛМС додатке са њиховим предностима и недостацима. Такође бисте желели да видите нашу листу од 24 морају имати ВордПресс додатке за пословне веб странице.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map