9 најбољих ИоуТубе додатака за видео галерију за ВордПресс

Додавање ИоуТубе видео снимака у постове на блогу ВордПресс врло је лако. Али ако желите да додате ИоуТубе видео галерију у ВордПресс, тада ће вам бити потребан додатак за то. Ови додаци не само да приказују ИоуТубе видео снимке у галерији, већ оптимизују и учитавање видео записа за брзину и СЕО. У овом чланку смо ручно одабрали неке од најбољих ИоуТубе додатака за видео галерију за ВордПресс.


Сваки од ових ИоуТубе додатака за ВордПресс долази са својим скупом функција и све су доступне бесплатно.

1. Галерија Енвира

Галерија Енвира

Енвира Галлери је најбољи додатак ВордПресс галерије и долази са додатком за видео записе.

Енвира вам омогућава да креирате галерије од ИоуТубе видео снимака, Вимео-а, Вистиа-е, па чак и ВордПресс видео записа са властитим домаћинима.

Можете да прикажете своје галерије, странице са страницама, отворите видео записе у фасцикли и још много тога.

Такође долази са виџетом који је једноставан за употребу. Можете да је превучете и испустите на бочну траку и да прикажете видео галерију у било којем простору који је спреман за видгете.

2. ИоуТубе једноставна галерија

ИоуТубе једноставна галерија

ИоуТубе Симпле Галлери је веома једноставан и једноставан за употребу ИоуТубе додатак за галерију. За додавање видео записа користи прилагођене врсте постова, а можете чак и категорисати своје видео записе. Додатак долази са кратким кодом који можете да убаците са екрана уређивача порука. Након активирања, аутоматски креира страницу видео галерије која садржи кратки код. Ову страницу и кратки код можете да уредите према сопственим потребама.

Додатак отвара видео записе у лепом прозору светлосног оквира. Можете да контролишете величину видео записа и сличица на страници са подешавањима додатка. Једна од недостатака додатка је та што приказује видео записе у обичном формату листе. Међутим, ако знате мало ЦСС-а, лако га можете претворити у респонзивну мрежу.

3. ИоуТубе Сховцасе

ИоуТубе Сховцасе

ИоуТубе Сховцасе је још један једноставан за употребу ИоуТубе додатак за ВордПресс. Користи прилагођене типове постова за видео записе. Можете додати категорије и ознаке у своје видео записе и додати видео записе како су представљени. Након активирања, додатак може аутоматски да постави страницу са галеријом видео записа. Такође садржи два виџета који се једноставно користе за истакнуте видео снимке и недавне видео записе.

Задани изглед галерије је изван оквира. Омогућава вашим корисницима да прегледају све видео снимке, а да не напусте страницу.

4. ИоурЦханнел: ИоуТубе канал на вашој веб локацији

ИоурЦханнел

Ако управљате сопственим ИоуТубе каналом или волите видео записе, онда ваш канал нуди најлакши начин за брзо приказивање видео записа. Једноставно унесите корисника или ИД канала и он ће преузети видео записе за вас. И не само то, већ ће преузети слику натписа канала, претплатника и прегледати бројеве, отпремати, спискове за репродукцију итд..

Можете једноставно додати излог свог канала на било који ВордПресс пост или страницу користећи једноставан кратки код. Такође вам омогућава да одаберете величину сличице, приказ мета података, поставке дугмета за репродукцију итд.

5. ВордПресс Видео Галерија

ВордПресс Видео Галерија

ВордПресс Видео Галлери додатак је моћан и прилагодљив додатак ИоуТубе галерије за ВордПресс. Долази са уграђеним ХД флв плејером и може да приказује ваше видео записе у прилагођеним скин-има са ХД квалитетом. Подразумевана подешавања требало би да раде на већини веб локација, али ако их желите променити, наћи ћете пуно опција да урадите готово све што желите.

Додатак се испоручује са неким примерима видео записа и аутоматски креира страницу са галеријом видео записа. Можете једноставно отићи на страницу и видети како ће ваша галерија изгледати. Након што задовољите можете додати задате видео записе и додати своје.

6. Видео радни оквир компаније Вимео & Иоутубе додатак

ИоуТубе видео додатак за Воркбок

Воркбок Видео додатак ради са ИоуТубе-ом, Вимеом и Вистиа-ом. Омогућава вам да лако креирате своје видео галерије једноставним додавањем видео УРЛ адреса. Додатак долази са опсежном страницом поставки, која вам омогућава контролу и прилагођавање ваше видео галерије. Видео галерију можете додати у било који ВордПресс пост или страницу користећи кратке кодове.

Најбољи део је што можете да створите више галерија са различитим видео записима. Ово вам омогућава да своје видео записе сврстате у категорије, теме или канале.

7. уТубеВидео Галлери

уТубе Видео Галлери

уТубеВидео Галерија додатак је богат значајкама додатака за видео-галерију за ВордПресс. Омогућава вам да креирате више галерија и додате их у ВордПресс пост и странице. уТубеВидео галерија аутоматски преузима умањене сличице за ваше видео записе и чува их на вашој ВордПресс веб локацији што резултира бржим учитавањем странице.

8. ВПГ Цоол Галлери

ВПГ Цоол Галлери

ВПГ Цоол Галлери једноставан је додатак галерије за ИоуТубе и Вимео. Приказује видео у лијепом распореду мреже. Видео снимци се приказују у лијепој попуп листи. Можете додати галерију у постове и странице ВордПресс-а користећи кратке кодове. Додатак такође учитава видео записе са ајак позивима који омогућавају вашим корисницима да виде све видео записе на истој страници.

9. Ултимате Видео Галлери

Ултимате Видео Галлери

Ултимате Видео Галлери пружа брз и лакши начин управљања ИоуТубе видео записима у ВордПресс-у. Једноставно залепите УРЛ-ове видео записа и они ће аутоматски преузети детаље о видео снимку са ИоуТубе-а. Можете да креирате неограничене галерије и лако додате те галерије у своје ВордПресс постове или странице помоћу кратког кода.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбољи бесплатни додатак ИоуТубе галерије за своју ВордПресс локацију. Такође бисте желели да проверите ове корисне савете за ИоуТубе како бисте запленили своју ВордПресс локацију видеозаписима.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me