Како креирати каталог производа у ВордПресс-у (без корпе за куповину)

Да ли желите да креирате каталог производа у ВордПресс-у без додавања потпуно попуњене корпе за куповину? Понекад компаније желе да наруче телефоном док још увек на каталогу производа приказују свој каталог производа. У овом чланку показаћемо вам како лако креирати каталог производа у ВордПресс-у без корпе за куповину.


Како створити ВордПресс каталог производа без корпе за куповину

Зашто додати каталог производа без корпе за куповину

Нека предузећа имају производе које не могу да продају на мрежи, јер имају неодређену цену. То им онемогућује употребу додатка за кошарицу, али они и даље желе да направе веб страницу, како би могли да представе те производе и привуку потенцијалне купце.

Обично људи асоцирају платформе е-трговине са куповином путем интернета. Међутим, и даље их можете користити за приказивање производа без употребе функције за куповину.

Уз то, погледајмо како лако креирати каталог производа у ВордПресс-у без употребе функције колица.

Увод у каталог производа у ВордПресс-у

Најбољи начин за креирање каталога производа у програму ВордПресс је коришћење ВооЦоммерце-а. Не брините, нећете користити ниједну од његових карактеристика за куповину.

Ако већ имате веб локацију ВордПресс, тада можете наставити и инсталирати и активирати ВооЦоммерце додатак. За више детаља погледајте наш корак по корак водич за инсталирање ВордПресс додатка.

Ако немате подешавање веб локације за ВордПресс, погледајте наш водич о томе како да направите интернетску продавницу за брзу подешавање ВордПресс-а уз ВооЦоммерце.

Након што инсталирате ВооЦоммерце, можете кренути на креирање каталога производа у ВордПресс-у.

Креирање каталога производа у ВордПресс-у без корпе за куповину

ВооЦоммерце подразумевано приказује дугме за додавање у корпу или куповину поред свих ваших производа. То отежава креирање каталога производа без функције кошарице.

Срећом, постоји лако решење које решава овај проблем.

Прво морате инсталирати и активирати додатак ИИТХ ВооЦоммерце Цаталог Моде. За више детаља погледајте наш корак по корак водич за инсталирање ВордПресс додатка.

Након активације потребно је посетити ИИТХ Плугинс »Каталошки режим страницу за подешавање поставки додатка.

Режим каталога

Прво морате да потврдите оквир поред опције „Омогући режим ИИТХ ВооЦоммерце Каталог“ да бисте омогућили додатак. Након тога морате одабрати где желите да сакријете дугме „Додај у корпу“.

Можете да га сакријете на страницама продавница или на страницама с подацима о производу.

Али у овом случају, требало би да кренете са последњом опцијом која вам омогућава да свугде онемогућите функцију продавнице онемогућавањем странице за одлазак, страницу кошарице и уклањањем свих тастера за додавање у корпу.

Не заборавите да кликнете на дугме „Сачувај промене“ да бисте спремили подешавања.

Додавање производа у ваш ВордПресс каталог производа

Сада можете да наставите и почнете да додајете производе на своју веб локацију. Једноставно посетите Производи »Додај ново страници за унос података о вашем производу.

Додајте нови производ

На екрану производа можете навести назив производа, опис, кратак опис, слику производа и галерију производа. У одељку „Подаци“ производа наћи ћете опције цена. Можете их оставити празнима ако не желите да прикажете цене производа.

Опције цена за производ

Након што завршите, наставите и објавите свој производ. Поновите поступак да бисте додали онолико производа колико је потребно за израду каталога.

Преглед каталога производа ВордПресс

Можете посетити страницу ВооЦоммерце продавнице да бисте видели активан задани каталог. Страница ваше продавнице се обично налази на следећој УРЛ адреси:

хттп://екампле.цом/схоп/

Замените екампле.цом са сопственом УРЛ адресом да бисте видели своју ВооЦоммерце страницу продавнице у каталошком режиму.

Продавница у каталошком режиму

Ако не желите да користите страницу продавнице, можете своје производе приказати и на било којој ВордПресс страници и користити их као каталог производа.

Све што треба да урадите је да направите нову ВордПресс страницу или уредите постојећу и додате следећи кратки код у област садржаја:

[колумни производа ="4" лимит ="8" пагинате ="истинито"]

Слободно промените број ступаца и ограничења ставки на страници према сопственим захтевима. Након што сте прилагодили кратки код, наставите да сачувате или објавите страницу да бисте је прегледали.

Преглед странице каталога производа

Примјетићете да на страницама производа неће бити додато дугме за куповину или куповину. Можете да кликнете на било који појединачни производ да бисте видели страницу са подацима о производу.

Страница са подацима о производу

Приказаће све слике о производу, опис, галерију, без додавања у корпу или дугме за куповину.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да научите како лако креирати каталог производа у ВордПресс-у без функције кошарице. Такође бисте желели да видите нашу листу најбољих тема ВооЦоммерце-а које можете користити за веб локацију каталога производа.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me