Како изабрати најбољи ВордПресс хостинг у 2020. години (у поређењу)

Веб хостинг је често превидјен, једна од кључних компоненти сваке успешне веб странице. Избор најбољег хостинга за ВордПресс за ваше потребе може побољшати ваш СЕО и повећати продају. Доступне су различите врсте ВордПресс хостинг хостинг опција као што су Бесплатно, Схаред, ВПС, Дедицатед анд Манагед ВордПресс хостинг. У овом водичу помоћи ћемо вам да одаберете најбољи ВордПресс хостинг за своју веб локацију.

ВПБегиннер је највећа бесплатна страница за ВордПресс ресурсе која месечно прима милионе прегледа страница. Помажући 200.000+ корисника и вишегодишњем искуству са ВордПресс хостинг компанијама, знамо важност избора најбоље ВордПресс хостинг компаније.

Наш циљ са овим водичем је да поделимо наше 12+ година искуства и увида у ствари које требате узети у обзир при избору хостинг компаније за ваше пословање..

Да бисмо вам помогли да донесете исправну одлуку, такође смо урадили упоредну упоредбу најбољих ВордПресс компанија које се баве хостингом, укључујући тестове брзине, време рада и тест поузданости (померите да бисте видели потпуну поређење).

Ако сте у журби, једноставно можете видети доњу табелу са нашом ручно изабраном листом најбољих компанија за ВордПресс хостинг. Ове компаније су доследно водеће ВордПресс хостинг компаније у индустрији када је у питању квалитет и услуга.

Који су услови за ВордПресс хостинг?

Изненадит ћете се када чујете да је ВордПресс сценариј врло мале тежине, а компатибилан је са готово свим добрим веб хостинг компанијама. Једноставни захтеви које ВордПресс поставља су:

 • ПХП верзија 7 или новија
 • МиСКЛ верзија 5.6 или новија ИЛИ МариаДБ верзија 10.1 или новија
 • ХТТПС подршка (ССЛ)

Због популарности ВордПресса, све најбоље компаније за веб хостинг долазе са једноставним опцијама за инсталацију за ВордПресс од 1 клика. Све ВордПресс хостинг компаније које смо навели у овом водичу нуде потпуну подршку за покретање ВордПресс веб локације.

Најбоље управљани ВордПресс хостинг

Ствари које треба узети у обзир при избору ВордПресс хостинг провајдера

Брзина, сигурност и поузданост су важни фактори које морате узети у обзир при избору свог ВордПресс хостинга. Међутим, најважнији фактор који бисте требали узети у обзир су “Ваше потребе”. Процјеном ваших потреба прије куповине вашег ВордПресс хостинга можете уштедети стотине долара.

Процена ваших потреба за ВордПресс хостингом

Као што смо горе споменули, доступне су различите врсте веб хостинг услуга као што су Фрее, Схаред, ВПС, Дедицатед анд Манагед. Погледајмо сваку од ових опција да бисмо утврдили које је најбоље решење за вас.

Бесплатан ВордПресс хостинг

На располагању су бесплатни веб хостинги, али готово сви имају неку врсту улова. Обично можете пронаћи бесплатни ВордПресс хостинг који се нуди на интернетским форумима или малим групама. У већини случајева њима управља појединац који препродаје мали део свог простора на серверу како би прикрио одређени приход. Често је ухватити то што на сајту морате постављати њихове банер огласе. Неки ће можда тражити да ставите текстуалну везу у подножје странице. Ови људи ће продати оглас са натписом или текстуалном везом како би покрили трошкове свог слободног простора, заједно са зарадом зараде. Највећа страна недостатка бесплатног домаћина поред огласа је та што су непоуздани. Никад не знате када ће та особа престати да нуди бесплатну услугу. Могу вас оставити да висите у било које вријеме. Ако се озбиљно бавите веб страницом или послом, избегавајте бесплатно ВордПресс хостинг по сваку цену.

Дељени ВордПресс хостинг

Заједнички хостинг је далеко најпопуларнија врста ВордПресс хостинга који користе почетници. То је најприступачније и, искрено, добро полазиште за нове кориснике. Заједнички хостинг је место где делите велики сервер са пуно веб локација. Имајући више локација на истом серверу, хостинг провајдери могу понудити услугу по повољнијој цени. Највећи улов који видимо код дељеног хостинга код свих провајдера (укључујући и оне које препоручујемо у наставку) су неограничени ресурси. Не постоји неограничено. Иако пише неограничено, и даље имате ограничења употребе. Ако ваша веб локација почне да преузима велико оптерећење сервера, уљудно ће вас приморати да надоградите свој налог. Ако не предузму ову акцију, то може негативно утицати на укупне перформансе осталих веб локација које се налазе на истом серверу. Враћа се конвенционалној мудрости. Како ваше предузеће расте, тако ће се повећати и режијски трошкови.

Заједнички веб хостинг најбоље је решење за мала предузећа и почетнике блогере.

ВордПресс ВПС хостинг

Виртуелни приватни сервер (ВПС) односи се на виртуелну машину. То је метода поделе физичког рачунарског сервера на више сервера у односу на индивидуалне потребе клијента. Иако сервер делите са прегршт других, то вам даје готово исто толико контроле колико и наменски сервер. Такође има приватност засебног физичког рачунара и може се конфигурирати за покретање одређеног софтверског софтвера. Често програмери, средњи корисници и блогери средње величине користе ВПС за скалирање својих веб локација. Ако немате никакво техничко знање, онда морате бити сигурни да сте купили управљани ВПС. То значи да ВордПресс хостинг провајдер управља свим надоградњама система, а они су на располагању да вам помогну ако је потребно.

ВПС хостинг је најбољи за средња предузећа, блогове са великим прометом и перспективне дизајнере / програмере.

ВордПресс наменски хостинг сервер

Намјенски сервер је физички сервер који можете изнајмити од пружатеља услуга хостинга. То вам омогућава потпуну контролу над сервером, укључујући избор оперативног система, хардвера итд. НИЈЕ вам потребан наменски сервер ако тек почињете. Након што ваша веб локација прими значајну количину саобраћаја, тек тада бисте требали размотрити надоградњу на наменски сервер. ВПБегиннер покреће ХостГатор на наменском серверу. Ако немате администратора система или немате искуства са серверима, препоручујемо вам да набавите управљани наменски сервер. ВордПресс хостинг провајдери који нуде управљане наменске сервере запошљавају системске администраторе са сталним радним временом који одржавају ваше сервере. Упоредо са ажурирањем софтвера, они такође врше надгледање сервера, нуде телефонску подршку итд. Већина врхунских веб локација користи кластере наменских сервера.

ВордПресс наменски сервери су најбољи за блогове са изузетно великим прометом.

Управљани ВордПресс хостинг

Због великог броја корисника који користе ВордПресс, неколико пружалаца услуга веб хостинга одлучило је понудити управљани ВордПресс хостинг. Налог код једног од ових провајдера омогућава вам само хостирање веб локација заснованих на ВордПресс-у и ништа друго. Предност управљаног ВордПресс хостинга је та што не морате бринути ни о чему. Они оптимизирају вашу веб локацију ради перформанси, осигуравају да је ваша веб локација сигурна и одржавају редовне сигурносне копије. Поврх тога саветују вас да ли одређени додатак има негативан утицај.

У основи, управљани ВордПресс хостинг је бесплатан брзи ВордПресс хостинг са висококвалитетном подршком особља са пуно ВордПресс искуства. Иако све ово звучи невероватно, планови за управљање ВордПресс хостингом обично су на вишем крају лествице. На пример, лични налог код популарно управљаног провајдера за ВордПресс хостинг кошта 29 долара месечно, где можете угостити само 1 веб локацију (добијате највише 25 000 посетилаца месечно). Следећи ниво виши где вам је дозвољено више домена коштат ће вас 99 УСД месечно. Особа која започиње блог не може то да приушти.

Управљани ВордПресс хостинг одличан је за етаблиране блогере који могу оправдати трошак својим приходима. То је за људе који немају вештине / време да се баве техничком страном ствари. Препоручујемо ВП Енгине за управљање ВордПресс хостингом.

Сада када знате све могућности ВордПресс хостинга, време је да донесете одлуку. Водимо неколико веб локација које месечно добијају милионе прегледа страница. Тестирали смо и сарађивали са свим врхунским веб хостинг компанијама у индустрији. Након што је помогао 200.000+ корисника и вишегодишњем искуству, наш оснивач Сиед Балкхи лично је изабрао неке од најпопуларнијих ВордПресс хостинг хостинг провајдера за вас. Свака од ових ВордПресс хостинг компанија пружа одличну услугу и подршку. Сваком од њих дајемо савршених 5 од 5 звездица. Погледајте листу најбољих веб хостинг провајдера.

Најбољи провајдери веб хостинга за ВордПресс

Блуехост Лого

299 критике

БлуехостСавингс

Један од најстаријих веб хостинга започео је 1996. године, Блуехост је постао највећи бренд када је у питању ВордПресс хостинг. Они су званично „ВордПресс“ препоручено од пружатеља услуга хостинга. С Блуехост-ом никада не морате бринути да ће ваша веб локација бити успорена чак и када постоји много саобраћаја. Њихова 24/7 стручна подршка увек је ту да вам помогне када вам затреба телефоном, е-поштом или четом уживо. Они су оцењени као број 1 у веб хостингу за мала предузећа. Поврх тога, они нуде ВПБегиннер корисницима ексклузивни попуст од 63%, бесплатни домен, бесплатни ССЛ и бесплатни градитељ сајтова са предлошцима.

СитеГроунд

4.091 рецензије

СитеГроундСавингс

СитеГроунд је један од најпопуларнијих и највише оцењених хостинг провајдера у ВордПресс заједници. Они пружају јединствена интерна решења за брзину и сигурност ВордПресс-а како би ваш веб сајт био што бржи и безбеднији. Познати су по најбољој подршци која ради 24 сата у току, због чега су званични хостинг провајдер који препоручује ВордПресс. То је разлог зашто користимо СитеГроунд за хостинг веб локације ВПБегиннер. Карактеристике СитеГроунд укључују аутоматске надоградње, уграђени ВП кеширање, ЦДН, инсценацију једним кликом и контролу верзије ГИТ-а. Такође су једна од ретких компанија која нуди хостинг за 3 локације у САД-у, Европи и Азији. Поврх свега, они имају посебан попуст од 70% за читатеље ВПБегиннер-а.

ХостГатор

80 коментара

ХостГаторСавингс

ХостГатор домаћин је преко 8 милиона домена и један је од најпопуларнијих веб хостова у индустрији. Са инсталацијом ВордПресса једним кликом, гаранцијом трајања од 99,9% и подршком 24/7, то је паметан избор за сваког власника веб локација. Сматрамо их једним од најбољих веб хостинга за предузећа. Нашим читаоцима нуде ексклузивни попуст од 62%, бесплатни назив домена и бесплатан ССЛ сертификат.

Дреамхост

573 критике

ДреамХостСавингс

ДреамХост постоји већ 18 година, а познат је по томе што олакшава веб хостинг. Добијате прилагођену командну таблу, инсталирате ВордПресс од 1 клика, аутоматски ажурирате ВордПресс, неограничен простор, неограничен пропусни опсег и бесплатне ССД дискове што вашу веб страницу чини 200% бржом. ДреамХост користи преко 600.000 ВордПресс блогова и веб локација. Нема накнада за подешавање, а такође добијате и бесплатан домен.

ГреенГеекс

397 критике

ГреенГеексСавингс

ГреенГеекс је постао познати бренд у индустрији хостинга ВордПресс-а својим блиставим брзим перформансама на веб страницама, подршком заснованом на 24 часа у САД и еколошком одговорном платформом. Они нуде аутоматску инсталацију ВордПресса једним кликом, управљане исправке, унапређену сигурност, бесплатан ЦДН, бесплатну миграцију веб локација и избор преко 5 различитих локација података центра. ГреенГеекс напаја преко 500 000 веб локација и купци их воле. Поврх свега, они имају посебан попуст од 60% за ВПБегиннер читаче у комбинацији са бесплатним ССЛ-ом и бесплатним именом домена.

Најбоље упоређивање ВордПресс хостинга (2020)

Након прегледавања горе наведених компанија за ВордПресс хостинг хостинг, можда се још увек питате која је најбоља за ваше пословање?

Да бисмо вам помогли да одаберете најбољи ВордПресс хостинг, направили смо неколико додатних ресурса за вас:

  Наш циљ је да вам помогнемо да донесете праву одлуку јер бирање погрешног провајдера може негативно утицати на вашу веб локацију СЕО, брзину и продају.

  ВордПресс квиз за хостинг

  Прилично је лако бити преоптерећен свим преоптерећењима информацијама. Корисници често читају овај водич и шаљу нам се е-поштом тражећи персонализовану препоруку о томе који је ВордПресс хостинг најбољи за њихове потребе.

  Да бисмо вам то убрзали, направили смо ВордПресс хостинг хостинг енгине препоруку која вам може помоћи да одлучите који је најбољи ВордПресс хостинг за вас на основу ваших потреба.

  Све што требате да урадите је да тачно одговорите на питања у виџету испод:

  Ако и даље желите персонализовану помоћ у избору најбољег пружатеља услуга ВордПресс хостинга, онда нам пошаљите поруку помоћу нашег контакт обрасца. Један од чланова нашег тима одговориће у року од 24 сата.

  Детаљно упоређивање перформанси хостинга за ВордПресс

  Један од разлога зашто је ВПБегиннер најпоузданије веб место за ВордПресс је тај што су наши прегледи базирани на стварним подацима и искуству.

  За разлику од других ВордПресс хостинг сајтова који само краду речи директно из саопштења одговарајућих хостинг компанија, ми се заправо пријављујемо код сваког појединачног ВордПресс хостинг провајдера и темељно тестирамо њихове услуге.

  Користимо независне алате треће стране као што су Пингдом, ЛоадИмпацт и Битцатцха за тестирање перформанси и поузданости сваке компаније, тако да вам можемо помоћи да одаберете најбољи ВордПресс хостинг за ваше пословање.

  Да тачно измеримо перформансе у свим ВордПресс хостинг компанијама, креирамо огледни ВордПресс сајт на сваком хостинг провајдеру и инсталирамо задану тему Твенти Севентеен. Затим увозимо лажни садржај укључујући слике и медије, тако да наш тест наликује веб локацији просечног корисника.

  Након тога користимо Пингдом, водећу индустријску службу за тестирање брзине вежбања, за мерење наше узорке брзине веб локације у више компанија које се баве хостингом.

  Користимо и услугу Лоад Импацт за слање виртуелних корисника (ВУ) на сваку веб локацију да видимо како би хостинг сервер обрадио повећане захтеве од више веза истовремено. Ово нам помаже да видимо како би појединачна ВордПресс хостинг компанија функционисала у вријеме највећег промета.

  На крају, али не најмање битно, користимо услугу Битцатцха за тестирање времена реакције сервера на бројним географским локацијама, укључујући Сједињене Државе, Лондон, Сингапур, Сао Пауло, Индију, Сиднеј и Јапан. Ово нам помаже да одлучимо која је хостинг компанија најбоља за који географски положај.

  Сада када знате наш тестни поступак, упоредимо перформансе најбољих ВордПресс хостинг компанија да видимо која је најбржа ВордПресс хостинг компанија на тржишту.

  Блуехост ВордПресс хостинг

  Блуехост је једна од највећих хостинг компанија на планети, и они су званичан хостинг провајдер који препоручује ВордПресс. Њихови хостинг пакети подразумевано су унапред инсталирани са ВордПрессом.

  Ево резултата наших тестова перформанси Блуехост:

  Резултати испитивања Блуехост-ове брзине

  Као што видите, наша пробна локација се учитала за мање од две секунде. То је брже од 85% свих тестираних веб локација. С обзиром на чињеницу да наша веб локација није користила додатке за кеширање или савете за оптимизацију брзине, овај резултат је веома добар.

  Након теста брзине, извршили смо тест Лоад Импацт на Блуехост серверима. Постепено смо изградили до 100 јединствених посетилаца одједном да видимо како ће сервер обрадити повећане захтеве од више веза истовремено.

  Ево снимка резултата:

  Тестирање Блуехост утицаја на оптерећење

  Плава линија је број активних виртуелних корисника на веб локацији, а зелена линија време учитавања сервера. Као што можете видети, учитавање сервера је остало стабилно кроз тест чак и при максималном промету.

  Након теста утицаја оптерећења, користили смо Битцатцха да тестирамо тачније време одзива сервера из различитих географских локација.

  Време одзива сервера Блуехост

  Блуехост сервер је изузетно добро функционисао у Сједињеним Државама, учитавајући се у делићу секунде. На другим локацијама одзив је био мало већи, али још увек испод мање од секунде.

  Ако је ваша циљна публика у Сједињеним Државама, то би увелико користило вашој веб локацији.

  У нашем детаљном прегледу Блуехост-а такође смо оценили њихов тим за корисничку подршку, карактеристике и цене. Након наше анализе, Блуехост оцењујемо као # 1 ВордПресс хостинг хостинг за мала предузећа која праве веб локацију.

  • ПРОС: Укључено је 63% хостинга + Бесплатни домен + Бесплатни ССЛ (хттпс: //)
  • ПРОС: Званично препоручује ВордПресс
  • ПРОС: Бесплатни сајт за инсценацију
  • ЦОНС: Понекад подршка може бити спора

  Започните с Блуехост-ом

  СитеГроунд ВордПресс хостинг

  СитеГроунд је један од најпопуларнијих и највише оцењених хостинг провајдера у ВордПресс заједници. Они нуде планове који су посебно оптимизовани за ВордПресс, уз јединствена интерна решења за брзину и безбедност. Зато су званични пружаоци хостинга који препоручује ВордПресс.

  Белешка: Веб локација ВПБегиннер такође је домаћин на серверима СитеГроунд Ентерприсе и волимо њихову подршку.

  Ево резултата наших тестова перформанси СитеГроунд:

  СитеГроунд тест брзине

  Као што видите, наша пробна страница учитана је за мање од секунде (тачно 649 мс) за сервер у Далласу, Текас. То значи да је наша веб локација бржа од 95% тестираних сајтова.

  Затим смо покренули тест Лоад Импацт на СитеГроунд серверима где смо постепено изградили до 100 јединствених посетилаца одједном како бисмо видели како ће њихов сервер обрадити повећане захтеве из вишеструких веза одједном.

  Резултати теста СитеГроунд лоадимпацт

  Плава линија је број активних виртуелних корисника на веб локацији, а зелена линија време учитавања сервера. СитеГроунд се изводи готово доследно, осим шиљка када је на њему било 50 корисника. Брзо се опоравио и вријеме учитавања страница остало је стабилно мало чак и код више корисника.

  Након теста утицаја оптерећења, користили смо Битцатцха да тестирамо тачније време одзива сервера из различитих географских локација.

  Време одговора СитеГроунд сервера са више локација

  Наш послужитељ тестног сајта СитеГроунд се у САД-у и на свим другим локацијама, с изузетком Јапана, показао врло добро.

  Ако је ваша публика у Азији, онда можете тражити од СитеГроунд-а да вас пребаци на њихове азијско-пацифичке сервере да то исправе.

  У нашем детаљном прегледу СитеГроунд оценили смо и њихову корисничку подршку, карактеристике и цене. Након наше анализе, пронашли смо да је СитеГроунд одлична опција за почетнике јер је њихова подршка невероватно корисна.

  • ПРОС: Најбоља подршка за ВордПресс, добро време рада, брза брзина и бесплатни ССЛ.
  • ПРОС: Многобројни датацентри широм света
  • ПРОС: Бесплатна миграција сајта
  • ЦОНС: Нема бесплатног домена и ГоГеек план је скуп

  Крените са СитеГроунд

  ХостГатор ВордПресс хостинг

  ХостГатор је популарна веб хостинг компанија која угошћује преко 8 милиона домена. Слично као и Блуехост, они нуде специјализоване услуге ВордПресс хостинга.

  Ево резултата наших тестова перформанси ХостГатор:

  Резултати испитивања брзине за ХостГатор

  Као што видите, наша пробна страница учитала се за само један секунд за сервер у Далласу, Текас. То је брже од 94% свих тестираних сајтова. С обзиром на чињеницу да наша веб локација није користила додатке за кеширање или савете за оптимизацију брзине, брзина учитавања је невероватна.

  Али како функционише ХостГатор када имате пуно промета?

  Провели смо тест Лоад Импацт на ХостГатор серверима где смо постепено изградили до 100 јединствених посетилаца одједном како бисмо видели како ће сервер обрадити повећане захтеве из више веза истовремено.

  ЛоадИмпацт тестови за ХостГатор

  Зелена линија представља време учитавања странице, а плава линија број корисника на веб локацији. Као што видите, наша пробна страница је стварно добро функционисала до 80 корисника, након чега је почела да успорава.

  Ови резултати су нормални за рачуне за дељено гостовање јер делате ресурсе сервера са другим веб локацијама на истом серверу. Како ваша веб локација расте, морате се пребацити на ВПС хостинг или чак и управљање ВордПресс хостингом.

  Након теста утицаја оптерећења, користили смо Битцатцха да тестирамо тачније време одзива сервера из различитих географских локација.

  Резултати времена одзива ХосГатор сервера

  Послужитељ страница ХостГатор прегледа је урадио врло добро. Вријеме одговора сервера остало је мање од секунде. У Сједињеним Државама је било свега 37 мс.

  У нашем детаљном прегледу ХостГатор-а такође смо оценили њихову корисничку подршку, карактеристике и цене. Након наше анализе, пронашли смо да је ХостГатор одлична опција за раст предузећа, јер нуде планове који расту са вашим послом.

  • ПРОС: Брз и поуздан хостинг са добром подршком 24/7
  • ПРОС: Веб локација ВПБегиннер је домаћин ХостГатор
  • ПРОС: Јефтине уводне цене и бесплатна миграција сајтова
  • ЦОНС: Накнаде за обнављање су веће

  Започните с ХостГатор-ом

  Користите купон ХостГатор: “впбегиннер” приликом одјављивања, и добићете најбољу ХостГатор цену.

  ДреамХост ВордПресс хостинг

  ДреамХост постоји већ 18 година и познат је по свом поузданом веб хостингу. Они нуде ВордПресс инсталацију за један клик, а они су такође званични хостинг провајдери које препоручује ВордПресс.орг.

  Ево резултата наших ДреамХост тестова перформанси:

  Резултати испитивања брзине за ДреамХост

  Као што можете видети да је наша тестна локација учитана за нешто мање од секунде за сервер у Њујорку. То је брже од 93% свих тестираних сајтова.

  Након теста брзине, извршили смо тест Лоад Импацт на ДреамХост серверима да бисмо видели како ће то радити током сате врха промета. Постепено смо изградили до 100 јединствених посетилаца одједном да видимо како ће сервер обрадити повећане захтеве од више веза истовремено.

  Ево снимка резултата:

  ЛоадИмпацт резултати за Дреамхост

  Плава линија је број активних виртуелних корисника на веб локацији, а зелена линија време учитавања сервера. Као што можете видети, учитавање сервера је остало стабилно кроз тест чак и при максималном промету.

  Након теста утицаја оптерећења, користили смо Битцатцха да тестирамо тачније време одзива сервера из различитих географских локација.

  Време одзива сервера за Дреамхост

  ДреамХост сервер је добро радио у У.С учитавању у делићу секунде, али на другим локацијама је био нешто спорији.

  Генерално, ДреамХост је одличан домаћин за веб странице на било којој географској локацији.

  У нашој детаљној рецензији ДреамХост-а такође смо оценили њихову корисничку подршку, карактеристике и цене. Након наше анализе, откривамо да је ДреамХост одлична опција за компаније које цене приватност. Они нуде бесплатну приватност домена са сваким својим доменом. Такође су се недавно борили против америчког Министарства правде да би заштитили приватност веб локације свог купца.

  • ПРОС: ССЛ са добром брзином, бесплатни домен са заштитом приватности и инсталирање ВордПресса једним кликом.
  • ПРОС: Званично препоручује ВордПресс
  • ПРОС: Укључен бесплатни заштитни зид веб апликација
  • ЦОНС: Управљачка плоча хостинга је мало застарела.

  Започните с ДреамХост-ом

  ГреенГеекс ВордПресс хостинг

  ГреенГеекс је постао познати бренд у ВордПресс хостинг индустрији са високом перформансом и еколошком одговорном платформом. Они нуде награђивану подршку 24 часа дневно путем ливе цхат-а, е-поште или телефона.

  Ево резултата наших ГреенГеекс хостинг тестова перформанси:

  Резултат тестирања брзине ГреенГеекса

  Наш тестни сајт учитао се за мање од секунде за сервер који се налази у Сан Хозеу у Калифорнији и био је бржи од 94% свих тестираних веб локација. Овај резултат је заиста добар.

  Пошто горњи тест мери само време учитавања код појединог корисника на веб локацији, користили смо Учитавање утицаја како бисмо тестирали како би ГреенГеекс хостинг сервери радили у вријеме највећег саобраћајног сата.

  Постепено смо изградили до 100 јединствених посетилаца одједном како бисмо видели како ће њихов сервер обрадити повећане захтеве од више веза истовремено.

  ГреенГеекс тест оптерећења

  Као што можете видети да је наша пробна локација успешно реализовала читав тест. Брзина веб странице задржавала се стабилно, док се промет стално повећава, што је одлично, јер вам показује да ГреенГеекс може да се повећава како веб локација расте..

  Након теста утицаја оптерећења, користили смо Битцатцха да тестирамо тачније време одзива сервера из различитих географских локација.

  ГреенГеекс тестови времена одзива

  За све локације ГреенГеекс хостинг одговорио је у секунди. Време одзива било је нешто веће за локације у Индији и Азијско-пацифичком региону.

  То има смисла јер ГреенГеекс нуди пет различитих дата центара за избор из различитих делова Сједињених Држава и Европе.

  Ако се већина ваше циљне публике налази у Северној Америци, Европи и Јужној Америци, ГреенГеекс је изузетно брз и поуздан. Ако се ваша циљна публика налази изван ових региона, можда бисте имали користи од проналаска локације сервера у близини тих региона.

  У нашој детаљној рецензији ГреенГеекс хостинга такође смо оценили њихову корисничку услугу, карактеристике и цене. Након наше анализе, открили смо да је ГреенГеекс хостинг одличан избор за предузећа која цене висококвалитетну подршку и преферирају компанију која је еколошка. Њихови планови расту како расте и ваш посао.

  • ПРОС: Велика брзина, одлична цена, бесплатни домен и бесплатни ССЛ.
  • ПРОС: 30 дана гаранције поврата новца
  • ПРОС: Бесплатна миграција сајта
  • ЦОНС: Накнаде за обнављање су веће.

  Започните са ГреенГеекс хостингом

  Најбољи ВордПресс хостинг (Куицк Рецап)

  Сада када сте видели поређење перформанси најбољих ВордПресс хостинг компанија, време је да одлучите која је најбоља за ваше пословање.

  Ради ваше удобности, направили смо табелу са списком функција уз другу, тако да лако можете да упоредите најбоље ВордПресс хостинг компаније.

  ХостингЦостФрее ДомаинФрее ССЛ1-кликните ВП
  Блуехост$ 2,75 / месечнодадада
  СитеГроунд$ 3,95 / месечноНедада
  ХостГатор$ 2,78 / месечнодадада
  ДреамХост2,59 УСД / месецдадада
  ГреенГеекс$ 2,95 / месечнодадада

  У нашем детаљном прегледу ВордПресс хостинга, дошли смо до закључка да ако желите да покренете блог, не можете погријешити са Блуехост-ом. Чињеница да вам нуде бесплатан домен и бесплатни ССЛ по цени од 2,75 долара месечно, веома је тешко победити.

  Али заиста, не можете погријешити ни с једном од најбољих ВордПресс хостинг компанија које смо горе споменули. Сви они нуде сјајне перформансе, брзе сервере, квалитетну подршку и изузетно ниске цене.

  Најчешћа питања о ВордПресс хостингу

  Помогли више од 100.000+ корисника да покрену своју веб страницу, одговорили смо на доста питања. Испод је неколико одговора на најчешће постављана питања о ВордПресс хостингу.

  Да ли ми треба ВордПресс хостинг за покретање веб странице?

  Ако желите да направите веб страницу ВордПресс, потребан вам је веб хостинг. Ваш хостинг сервер је место где се чувају датотеке ваше веб локације. Свака веб локација коју видите на мрежи користи провајдера за веб хостинг.

  Постоје ли бесплатни провајдери хостинга за ВордПресс?

  Да, постоји неколико бесплатних компанија за хостинг веб локација, али топло препоручујемо да се држите подаље од њих. У већини случајева, бесплатни ВордПресс хостинг провајдери постављају рекламе на вашу веб локацију. Они чак могу дистрибуирати злонамјерни софтвер вашим корисницима. И последње, али не најмање битно, они могу искључити вашу веб локацију у било које време без икаквог обавештења. Избегавајте све оне који вам нуде да вам омогући бесплатно ВордПресс хостинг, посебно ако се озбиљно бавите својом веб страницом. Ево 36 разлога због којих је „бесплатна веб локација“ лоша идеја.

  Колико кошта изградња ВордПресс странице?

  Трошкови за израду веб локације ВордПресс варирају у зависности од ваших потреба. Може се кретати од 100 до највише 30 000 долара. Направили смо детаљан водич који објашњава колико заиста кошта израда веб локације ВордПресс.

  Да ли морам да имам хостинг домена и ВордПресс од истог провајдера?

  Не. Ваш домен можете купити од регистрара имена домена, као што су Домаин.цом, ГоДадди, итд. И користити једног од горе наведених провајдера ВордПресс хостинга. Међутим, ако већ немате домен, лакше је користити истог провајдера (посебно јер многи нуде бесплатан домен са хостингом).

  Могу ли да користим ове ВордПресс хостинг хостингере за веб локацију е-трговине?

  Да, апсолутно можете. Све ВордПресс хостинг компаније које препоручујемо горе нуде ССЛ сертификате што је потребно за покретање веб локације за е-трговину. Ако тражите специјализовани веб хостинг за еЦоммерце, можда ћете желети да погледате нашу поређење најбољег ВооЦоммерце хостинга.

  Како осигурати свој ВордПресс хостинг рачун?

  На вашем веб хостинг налогу се чувају датотеке вашег вебсајта. Зато је веома важно да то осигурате. Најбољи начин да осигурате свој ВордПресс хостинг налог је употреба јаке лозинке и избегавање пријаве са јавних локација (осим ако не користите ВПН). Такође препоручујемо да следите наш крајњи водич за ВордПресс да бисте заштитили своју веб локацију.

  Како да инсталирам ВордПресс на свој ВордПресс хостинг налог?

  Сваки добављач услуга ВордПресс хостинга који препоручујемо долази с инсталацијом ВордПресса једним кликом. Можете да пратите наш корак по корак водич о томе како инсталирати ВордПресс на свој хост.

  Да ли ми треба цПанел ВордПресс хостинг?

  цПанел је врста контролне табле коју користи много ВордПресс хостинг компанија. Не, не треба вам цПанел, али он чини ствари лакшим у погледу инсталације, управљања е-маил налогима итд.

  Колики промет могу да обраде ове ВордПресс хостинг компаније?

  Ове ВордПресс хостинг компаније месечно обрађују милијарде појављивања.

  Количина саобраћаја коју веб страница може да преузме заиста зависи од ВордПресс плана хостинга на којем се налазите. Већина планова за дељење хостинга може удобно руковати од 1000 до 2000 посетилаца дневно све док је ваша веб локација оптимизована за перформансе.

  Како ваша веб локација расте, ваш ВордПресс хостинг провајдер може од вас тражити да надоградите на ВПС хостинг или управљане ВордПресс планове за хостинг.

  Могу ли касније заменити свог ВордПресс хостинг провајдера?

  Да, можете се апсолутно пребацити ако нисте задовољни компанијом ВордПресс хостинг компанија. Већина ВордПресс хостинг компанија нуди бесплатне услуге миграције што процес чини прилично несметаним. Међутим, ако желите да сами урадите миграцију, онда можете да пратите наш корак по корак водич о томе како да преместите ВордПресс на нови домаћин без застоја..

  Да ли је моја локација за ВордПресс хостинг центар података битна?

  Неке од ВордПресс хостинг компанија које препоручујемо да вам дају могућност избора свог дата центра. Локација вашег податковног центра значајно утиче на перформансе ваше веб локације за одређену географску локацију.

  Ако је већина ваше публике у Сједињеним Државама, онда желите да одаберете дата центар у Сједињеним Државама. Ако је велики део ваше публике у Европи, тада бисте требали да изаберете дата центар у Европи.

  Ако нисте сигурни, за сада једноставно одаберите САД. Увек можете да користите ВордПресс ЦДН да бисте убрзали веб локацију за различите географске локације.

  Да ли треба да купујем месечне ВордПресс планове за хостинг или да почнем дугорочно?

  Приметићете да скоро свака компанија за ВордПресс хостинг пружа огроман попуст за одабир дугорочних планова. Ако озбиљно говорите о својој веб локацији, вероватно ћете је чувати дуже од месец дана.

  Увек препоручујемо да не бирате месечне ВордПресс планове за хостинг јер коштају готово двоструко више. Боље је ако одаберете план од 12 месеци или 24 месеца.

  Треба ли ми ВордПресс додатака за хостинг?

  ВордПресс хостинг компаније често ће вас покушати продати на најразличитијим услугама. Стварно вам нису потребне ове услуге док почињете.

  Препоручујемо да опозовете све у поступку наручивања и купите само оно што вам је заиста потребно: ВордПресс хостинг.

  Можете купити ВордПресс хостинг додатке ако вам буду потребни у будућности.

  Да ли хостинг компаније ВордПресс нуде професионалне брендиране адресе е-поште?

  Да, већина ВордПресс хостинг компанија пружит ће вам могућност креирања бесплатне пословне адресе е-поште. Међутим, препоручујемо вам да користите Гоогле Аппс (такође познат као ГСуите) јер је поузданији. Погледајте наш корак по корак водич за постављање професионалне адресе е-поште помоћу Гоогле апликација.

  Да ли ове ВордПресс хостинг компаније нуде резервне копије веб локација?

  Да, свака ВордПресс хостинг компанија тврди да одржава дневне сигурносне копије ваше веб странице. Међутим, из нашег искуства, саветујемо нашим корисницима да инсталирају ВордПресс резервни додатак како би задржали своје резервне копије, јер никада не можете бити превише сигурни.

  Постоје ли други ВордПресс хостинг провајдери који нису овде наведени?

  Да, дословно има на хиљаде ВордПресс хостинг компанија, а ми их овде једноставно не можемо навести, јер би то створило више збрке и изазвало парализу избора за не-технике читатеље.

  Испробали смо све велике ВордПресс хостинг компаније на тржишту, укључујући многе које нису на нашој листи изнад: ВП Енгине, Фливхеел, Кинста, Цлоудваис, ГоДадди, ЛикуидВеб, ИнМотион Хостинг А2 хостинг, иПаге, Сите5, Арвике, Пантхеон, Хостингер , ЈустХост, ХостПапа, НамеЦхеап и још много тога.

  Најбоље ВордПресс хостинг компаније које смо изабрали да уврстимо на нашу листу пружају најбоље функције за најбољу цену.

  Које су по вашем мишљењу најбоље ВордПресс хостинг компаније?

  Наша најбоља 3 избора за најбоље ВордПресс хостинг компаније су:

  1. Блуехост – Најбољи општи ВордПресс хостинг.
  2. СитеГроунд – Најбоља подршка за ВордПресс у индустрији.
  3. ХостГатор – Најбољи ВордПресс хостинг за мала предузећа.

  Није ово последње питање није шала. Озбиљно се постављамо ово питање чак и након упућивања људи на овај водич.

  Надамо се да вам је овај водич помогао да одаберете најбољи ВордПресс хостинг за своју веб локацију. Ако имате ВордПресс питање о хостингу које нисмо покрили, пошаљите нам поруку путем контакт обрасца. Један од чланова нашег тима одговориће у року од 24 сата.

  Потребна вам је помоћ да покренете свој ВордПресс блог? Искористите нашу бесплатну услугу подешавања блога ВордПресс.

  О редакцији

  Уредништво ВПБегиннер-а је тим стручњака за ВордПресс који води Сиед Балкхи. Поуздано више од 1,3 милиона читалаца широм света.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me