Hoe u de beste WordPress-hosting kiest in 2020 (vergeleken)

Vaak over het hoofd gezien, is webhosting een van de belangrijkste componenten van elke succesvolle website. Het kiezen van de beste WordPress-hosting voor uw behoeften kan uw SEO verbeteren en de verkoop verhogen. Er zijn verschillende soorten WordPress-hostingopties beschikbaar, zoals gratis, gedeeld, VPS, dedicated en beheerde WordPress-hosting. In deze gids helpen we u bij het kiezen van de beste WordPress-hosting voor uw website.


WPBeginner is de grootste gratis WordPress-resourcesite die maandelijks miljoenen paginaweergaven ontvangt. Na meer dan 200.000 gebruikers en jarenlange ervaring met WordPress-hostingbedrijven te hebben geholpen, weten we hoe belangrijk het is om het beste WordPress-hostingbedrijf te kiezen.

Ons doel met deze gids is om onze 12+ jaar ervaring en inzichten te delen over dingen die u moet overwegen bij het kiezen van een hostingbedrijf voor uw bedrijf.

Om u te helpen de juiste beslissing te nemen, hebben we ook een zij-aan-zij vergelijking gemaakt van de beste WordPress-hostingbedrijven, waaronder snelheidstests, uptime-tests en betrouwbaarheidstest (scroll om de volledige vergelijking te zien).

Als je haast hebt, kun je eenvoudig de onderstaande tabel bekijken met onze zorgvuldig geselecteerde lijst met de beste WordPress-hostingbedrijven. Deze bedrijven zijn altijd de beste WordPress-hostingbedrijven in de branche als het gaat om kwaliteit en service.

Wat zijn de WordPress-hostingvereisten?

Het zal u verbazen dat WordPress een zeer lichtgewicht script is en dat het compatibel is met bijna alle goede webhostingbedrijven. De simpele vereisten die WordPress naar voren brengt zijn:

 • PHP versie 7 of hoger
 • MySQL versie 5.6 of hoger OF MariaDB versie 10.1 of hoger
 • HTTPS-ondersteuning (SSL)

Vanwege de populariteit van WordPress worden alle beste webhostingbedrijven geleverd met eenvoudige installatieopties met één klik voor WordPress. Alle WordPress-hostingbedrijven die we in deze handleiding hebben vermeld, bieden volledige ondersteuning voor het uitvoeren van een WordPress-site.

Best beheerde WordPress-hosting

Dingen om te overwegen bij het kiezen van een WordPress-hostingprovider

Snelheid, beveiliging en betrouwbaarheid zijn allemaal belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw WordPress-hosting. De belangrijkste factor waarmee u rekening moet houden, is ‘uw behoeften’. Het evalueren van uw behoeften voordat u uw WordPress-hosting aanschaft, kan u honderden dollars besparen.

Evalueren van uw WordPress hostingbehoeften

Zoals we hierboven hebben vermeld, zijn er verschillende soorten webhostingservices beschikbaar, zoals gratis, gedeeld, VPS, toegewijd en beheerd. Laten we eens naar elk van deze opties kijken om te bepalen welke de beste oplossing voor u is.

Gratis WordPress-hosting

Er zijn gratis webhosting beschikbaar, maar bijna allemaal hebben ze een soort vangst. Meestal vindt u gratis WordPress-hosting die wordt aangeboden in online forums of kleine groepen. In de meeste gevallen worden deze beheerd door een persoon die een klein deel van zijn serverruimte doorverkoopt om wat inkomsten te verdoezelen. De vangst is vaak dat je hun banneradvertenties op de site moet plaatsen. Sommigen vragen u misschien om een ​​tekstlink in de voettekst van uw site te plaatsen. Deze mensen zullen die banneradvertentie of tekstlink verkopen om de kosten van uw vrije ruimte te dekken, samen met het binnenhalen van de winst. Het grootste nadeel van een gratis host naast de advertenties is dat ze onbetrouwbaar zijn. Je weet nooit wanneer deze persoon stopt met het aanbieden van de gratis service. Ze kunnen je op elk moment laten hangen. Als u uw website of bedrijf serieus neemt, vermijd dan ten koste van alles gratis WordPress-hosting.

Gedeelde WordPress-hosting

Shared hosting is verreweg het meest populaire type WordPress-hosting dat door beginners wordt gebruikt. Het is het meest betaalbare en eerlijk gezegd een goed startpunt voor nieuwe gebruikers. Gedeelde hosting is waar u een grote server deelt met veel sites. Door meerdere sites op dezelfde server te hebben, kunnen hostingproviders de service tegen een goedkoper tarief aanbieden. De grootste vangst die we zien bij shared hosting bij alle providers (inclusief degene die we hieronder aanbevelen) zijn de onbeperkte bronnen. Er bestaat niet zoiets als onbeperkt. Hoewel er onbeperkt staat, heb je nog steeds gebruiksbeperkingen. Als uw site aanzienlijke serverbelasting begint op te nemen, zullen ze u beleefd dwingen uw account te upgraden. Als ze deze actie niet ondernemen, kan dit een negatief effect hebben op de algehele prestaties van andere sites die op dezelfde server worden gehost. Het keert terug naar conventionele wijsheid. Naarmate uw bedrijf groeit, zullen ook uw overheadkosten toenemen.

Gedeelde webhosting is de beste oplossing voor kleine bedrijven en beginnende bloggers.

WordPress VPS-hosting

Virtual Private Server (VPS) verwijst naar een virtuele machine. Het is een methode om een ​​fysieke servercomputer in meerdere servers te verdelen met het oog op de individuele behoefte van de klant. Ook al deel je de server met een handvol anderen, dit geeft je bijna net zoveel controle als een dedicated server. Het heeft ook de privacy van een afzonderlijke fysieke computer en kan worden geconfigureerd om specifieke serversoftware uit te voeren. Vaak gebruiken ontwikkelaars, intermediaire gebruikers en middelgrote bloggers VPS om hun websites te schalen. Als je GEEN technische kennis hebt, moet je ervoor zorgen dat je een beheerde VPS aanschaft. Dit betekent dat de WordPress-hostingprovider alle systeemupgrades beheert en dat ze beschikbaar zijn om u te helpen indien nodig.

VPS-hosting is het beste voor middelgrote bedrijven, blogs met veel bezoekers en aspirant-ontwerpers / -ontwikkelaars.

WordPress Dedicated Server Hosting

Dedicated server is een fysieke server die u kunt leasen bij de hostingprovider. Hierdoor heeft u volledige controle over de server inclusief de keuze van besturingssysteem, hardware etc. U heeft GEEN dedicated server nodig als u net begint. Zodra uw site veel verkeer ontvangt, kunt u alleen overwegen om te upgraden naar een speciale server. WPBeginner draait op een dedicated server van HostGator. Als u geen systeembeheerder in dienst heeft of geen ervaring heeft met servers, raden we u aan een beheerde dedicated server aan te schaffen. WordPress-hostingproviders die beheerde dedicated servers aanbieden, hebben fulltime systeembeheerders in dienst die uw servers onderhouden. Naast het doen van software-updates, doen ze ook serverbewaking, bieden telefonische ondersteuning etc. De meeste topwebsites gebruiken clusters van toegewijde servers.

WordPress Dedicated Servers zijn het beste voor blogs met extreem veel bezoekers.

Beheerde WordPress-hosting

Vanwege het grote aantal gebruikers dat WordPress gebruikt, hebben verschillende webhostingproviders ervoor gekozen om managed WordPress-hosting aan te bieden. Met een account bij een van deze providers kunt u alleen op WordPress gebaseerde sites hosten en niets anders. Het voordeel van managed WordPress hosting is dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Ze optimaliseren uw site voor prestaties, zorgen ervoor dat uw site veilig is en houden regelmatig back-ups. Bovendien adviseren ze je of een specifieke plug-in een negatieve impact heeft.

Kortom, managed WordPress-hosting is probleemloze snelle WordPress-hosting met hoogwaardige ondersteuning van personeel met veel WordPress-ervaring. Hoewel dit allemaal geweldig klinkt, zijn de plannen voor beheerde WordPress-hosting meestal aan de hogere kant van de schaal. Een persoonlijk account bij een populaire beheerde WordPress-hostingprovider kost bijvoorbeeld $ 29 / maand, waar je maar 1 site kunt hosten (met een maximum van 25.000 bezoekers per maand). Het volgende niveau hoger waar u meerdere domeinen mag gebruiken, kost u $ 99 / maand. Een persoon die een blog begint, kan dit niet betalen.

Managed WordPress-hosting is geweldig voor gevestigde bloggers die de kosten kunnen verantwoorden met hun inkomsten. Het is voor mensen die niet de vaardigheden / tijd hebben om met de technische kant van de zaak om te gaan. We raden WP Engine aan voor beheerde WordPress-hosting.

Nu u al uw WordPress-hostingopties kent, is het tijd om een ​​beslissing te nemen. We hebben verschillende sites die miljoenen paginaweergaven per maand ontvangen. We hebben getest en gewerkt met alle top webhostingbedrijven in de branche. Na 200.000 gebruikers en jarenlange ervaring te hebben geholpen, heeft onze oprichter Syed Balkhi persoonlijk enkele van de meest gerenommeerde WordPress-hostingproviders voor u uitgekozen. Elk van deze WordPress-hostingbedrijven biedt uitstekende service en ondersteuning. We geven ze allemaal een perfecte 5 van de 5 sterren. Bekijk de lijst met beste webhostingproviders.

Beste WordPress-webhostingproviders

Bluehost-logo

299 beoordelingen

BluehostSavings

Een van de oudste webhosts die in 1996 is gestart, Bluehost is de grootste merknaam geworden als het gaat om WordPress-hosting. Ze zijn een officiële door WordPress aanbevolen hostingprovider. Met Bluehost hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw website traag is, zelfs niet als er veel verkeer is. Hun 24/7 deskundige ondersteuning is er altijd om te helpen wanneer je het nodig hebt via telefoon, e-mail of live chat. Ze zijn beoordeeld als # 1 in webhosting voor kleine bedrijven. Bovendien bieden ze WPBeginner-gebruikers een exclusieve korting van 63%, een gratis domein, gratis SSL en een gratis Site Builder met sjablonen.

SiteGround

4.091 beoordelingen

SiteGroundSavings

SiteGround is een van de meest populaire en best beoordeelde hostingproviders in de WordPress-community. Ze bieden unieke interne WordPress-snelheids- en beveiligingsoplossingen om uw site zo snel en veilig mogelijk te maken. Ze staan ​​bekend om de beste 24/7 ondersteuning in de branche en daarom zijn ze een officiële ‘WordPress’ aanbevolen hostingprovider. Dit is ook waarom we SiteGround gebruiken voor het hosten van de WPBeginner-website. SiteGround-functies omvatten automatische upgrades, ingebouwde WP-caching, CDN, staging met één klik en GIT-versiebeheer. Ze zijn ook een van de weinige bedrijven die locatiespecifieke hosting aanbieden met 3 datacenters in de VS, Europa en Azië. Bovendien hebben ze een speciale 70% korting voor WPBeginner-lezers.

HostGator

80 beoordelingen

HostGatorSavings

HostGator host meer dan 8 miljoen domeinen en is een van de meest populaire webhosts in de branche. Met 1-klik WordPress-installatie, 99,9% up-time garantie en 24/7 ondersteuning is het een slimme keuze voor elke website-eigenaar. We beschouwen ze als een van de beste webhosting voor bedrijven. Ze bieden onze lezers een exclusieve korting van 62%, een gratis domeinnaam en een gratis SSL-certificaat.

Dreamhost

573 beoordelingen

DreamHostSavings

DreamHost bestaat al 18 jaar en staat bekend om het gemakkelijk maken van webhosting. U krijgt een aangepast dashboard, 1-klik WordPress-installatie, automatische WordPress-updates, onbeperkte ruimte, onbeperkte bandbreedte en gratis SSD’s waardoor uw site 200% sneller wordt. DreamHost ondersteunt meer dan 600.000 WordPress-blogs en -websites. Er zijn geen opstartkosten en u krijgt ook een gratis domein.

GreenGeeks

397 beoordelingen

GreenGeeksSavings

GreenGeeks is een bekend merk geworden in de WordPress-hostingbranche met hun razendsnelle website-prestaties, 24/7 Amerikaanse ondersteuning en een milieuvriendelijk platform. Ze bieden automatische WordPress-installatie met één klik, beheerde updates, verbeterde beveiliging, gratis CDN, gratis sitemigratie en de keuze uit meer dan 5 verschillende datacenterlocaties. GreenGeeks heeft meer dan 500.000 websites en klanten zijn er dol op. Bovendien hebben ze een speciale korting van 60% voor WPBeginner-lezers in combinatie met gratis SSL en een gratis domeinnaam.

Beste vergelijking van WordPress-hosting (2020)

Nu u door de hierboven genoemde top WordPress-hostingbedrijven bladert, vraagt ​​u zich misschien nog steeds af welke het beste is voor uw bedrijf?

Om u te helpen bij het kiezen van de beste WordPress-hosting, hebben we enkele extra bronnen voor u gemaakt:

  Ons doel is om u te helpen de juiste beslissing te nemen, omdat het kiezen van de verkeerde provider een negatieve impact kan hebben op uw website SEO, snelheid en verkoop.

  WordPress Hosting Quiz

  Het is vrij eenvoudig om overweldigd te raken door alle informatie-overload. Vaak lezen gebruikers deze handleiding en e-mailen ze ons om een ​​persoonlijke aanbeveling te vragen over welke WordPress-hosting het beste is voor hun behoeften.

  Om dit te versnellen, hebben we een WordPress-hostingaanbevelingsengine gemaakt die u kan helpen beslissen welke de beste WordPress-hosting voor u is op basis van uw behoeften.

  Het enige dat u hoeft te doen, is de vragen in de onderstaande widget nauwkeurig beantwoorden:

  Als je toch persoonlijke hulp wilt bij het kiezen van de beste WordPress hostingprovider, stuur ons dan een bericht via ons contactformulier. Een van onze teamleden reageert binnen 24 uur.

  Gedetailleerde vergelijking van WordPress-hostingprestaties

  Een van de redenen waarom WPBeginner de meest vertrouwde WordPress-bronsite is, is omdat onze beoordelingen zijn gebaseerd op werkelijke gegevens en ervaring.

  In tegenstelling tot andere WordPress hosting-beoordelingssites die woorden rechtstreeks uit persberichten van respectievelijke hostingbedrijven stelen, melden we ons aan bij elke individuele WordPress-hostingprovider en testen we hun diensten grondig.

  We gebruiken onafhankelijke tools van derden zoals Pingdom, LoadImpact en Bitcatcha om de prestaties en betrouwbaarheid van elk bedrijf te testen, zodat we u kunnen helpen bij het kiezen van de beste WordPress-hosting voor uw bedrijf.

  Om de prestaties van alle WordPress-hostingbedrijven nauwkeurig te meten, maken we een voorbeeld-WordPress-site voor elke hostingprovider en installeren we het standaard Twenty Seventeen-thema. Vervolgens importeren we dummy-inhoud inclusief afbeeldingen en media, zodat onze test lijkt op een gemiddelde gebruikerswebsite.

  Daarna gebruiken we Pingdom, een toonaangevende service voor het testen van de snelheid van websites, om de snelheid van onze voorbeeldwebsites over meerdere hostingbedrijven te meten.

  We gebruiken ook de Load Impact-service om virtuele gebruikers (VU) naar elke website te sturen om te zien hoe de hostingserver meer verzoeken van meerdere verbindingen tegelijk zou afhandelen. Dit helpt ons te zien hoe het individuele WordPress-hostingbedrijf zou presteren tijdens piekuren.

  Last but not least gebruiken we de Bitcatcha-service om de reactietijden van servers te testen in tal van geografische locaties, waaronder de Verenigde Staten, Londen, Singapore, Sao Paulo, India, Sydney en Japan. Dit helpt ons om te beslissen welk hostingbedrijf het beste is voor welke geografische locatie.

  Nu u ons testproces kent, laten we de prestaties van de beste WordPress-hostingbedrijven vergelijken om te zien welke het snelste WordPress-hostingbedrijf op de markt is.

  Bluehost WordPress Hosting

  Bluehost is een van de grootste hostingbedrijven ter wereld en ze zijn een officiële door WordPress aanbevolen hostingprovider. Hun hostingpakketten zijn standaard vooraf geïnstalleerd met WordPress.

  Dit zijn de resultaten van onze Bluehost-prestatietests:

  Bluehost snelheidstestresultaten

  Zoals u kunt zien, is onze testsite in minder dan twee seconden geladen. Dat is sneller dan 85% van alle geteste websites. Gezien het feit dat onze voorbeeldwebsite geen caching-plug-ins of tips voor snelheidsoptimalisatie gebruikte, is dit resultaat zeer goed.

  Na de snelheidstest hebben we de Load Impact-test uitgevoerd op Bluehost-servers. We hebben geleidelijk tot 100 unieke bezoekers tegelijk opgebouwd om te zien hoe de server meer verzoeken van meerdere verbindingen tegelijk zou behandelen.

  Hier is het resultaat screenshot:

  Het testen van de impact van Bluehost-belasting

  De blauwe lijn is het aantal actieve virtuele gebruikers op de site en de groene lijn is de laadtijd van de server. Zoals u kunt zien, bleef de serverbelasting stabiel tijdens de test, zelfs bij piekverkeer.

  Na de belastingsimpacttest hebben we Bitcatcha gebruikt om de nauwkeurigere reactietijd van de server vanuit verschillende geografische locaties te testen.

  Reactietijd van Bluehost-server

  De Bluehost-server presteerde uitzonderlijk goed in de Verenigde Staten en laadde minder dan een fractie van een seconde. Op andere locaties was de respons iets hoger, maar nog steeds minder dan een seconde.

  Als uw doelgroep zich in de Verenigde Staten bevindt, zou dit uw website enorm ten goede komen.

  In onze gedetailleerde Bluehost-beoordeling hebben we ook hun klantenserviceteam, functies en prijzen geëvalueerd. Na onze analyse beoordelen we Bluehost als de # 1 WordPress-hostingprovider voor kleine bedrijven om een ​​website te maken.

  • VOORDELEN: 63% korting op hosting + gratis domein + gratis SSL (https: //) inbegrepen
  • VOORDELEN: Officieel aanbevolen door WordPress
  • VOORDELEN: Gratis staging-site
  • Nadelen: Soms kan de ondersteuning traag zijn

  Ga aan de slag met Bluehost

  SiteGround WordPress Hosting

  SiteGround is een van de meest populaire en best beoordeelde hostingproviders in de WordPress-community. Ze bieden plannen die specifiek zijn geoptimaliseerd voor WordPress met unieke interne snelheids- en beveiligingsoplossingen. Daarom zijn ze een officiële door WordPress aanbevolen hostingprovider.

  Notitie: De WPBeginner-website wordt ook gehost op SiteGround Enterprise-servers en we zijn dol op hun ondersteuning.

  Dit zijn de resultaten van onze SiteGround-prestatietests:

  SiteGround snelheidstest

  Zoals u kunt zien, laadde onze testsite in minder dan een seconde (649 ms om precies te zijn) voor een server in Dallas, Texas. Dat betekent dat onze site sneller is dan 95% van de geteste sites.

  Vervolgens hebben we de Load Impact-test uitgevoerd op SiteGround-servers, waar we geleidelijk tot 100 unieke bezoekers tegelijk hebben opgebouwd om te zien hoe hun server meer verzoeken van meerdere verbindingen tegelijk zou afhandelen..

  SiteGround loadimpact testresultaten

  De blauwe lijn is het aantal actieve virtuele gebruikers op de site en de groene lijn is de laadtijd van de server. SiteGround presteerde bijna consistent, behalve een piek toen er 50 gebruikers op de site waren. Het herstelde snel en de laadtijd van de pagina bleef gestaag laag, zelfs met meer gebruikers.

  Na de belastingsimpacttest hebben we Bitcatcha gebruikt om de nauwkeurigere reactietijd van de server vanuit verschillende geografische locaties te testen.

  SiteGround server reactietijd vanaf meerdere locaties

  Onze SiteGround-testsiteserver presteerde heel goed in de Verenigde Staten en alle andere locaties, met uitzondering van Japan.

  Als uw publiek zich in Azië bevindt, kunt u SiteGround vragen om u naar hun Azië-Pacific-servers te verplaatsen om dit te verhelpen.

  In onze gedetailleerde SiteGround-beoordeling hebben we ook hun klantenondersteuning, functies en prijzen geëvalueerd. Na onze analyse vinden we SiteGround een geweldige optie voor beginners omdat hun ondersteuning ongelooflijk nuttig is.

  • VOORDELEN: Beste WordPress-ondersteuning, goede uptime, hoge snelheid en gratis SSL.
  • VOORDELEN: Meerdere datacenters over de hele wereld
  • VOORDELEN: Gratis sitemigratie
  • Nadelen: Geen gratis domein en GoGeek Plan is duur

  Ga aan de slag met SiteGround

  HostGator WordPress Hosting

  HostGator is een populair webhostingbedrijf dat meer dan 8 miljoen domeinen host. Net als Bluehost bieden ze gespecialiseerde WordPress-hostingservices.

  Dit zijn de resultaten van onze HostGator-prestatietests:

  Snelheidstestresultaten voor HostGator

  Zoals u kunt zien, is onze testsite in minder dan een seconde geladen voor een server in Dallas, Texas. Dat is sneller dan 94% van alle geteste sites. Gezien het feit dat onze voorbeeldwebsite geen caching-plug-ins of tips voor snelheidsoptimalisatie gebruikte, is de laadsnelheid verbazingwekkend.

  Maar hoe presteert HostGator als u veel verkeer heeft?

  We hebben de Load Impact-test uitgevoerd op HostGator-servers, waar we geleidelijk tot 100 unieke bezoekers tegelijk hebben opgebouwd om te zien hoe de server meer verzoeken van meerdere verbindingen tegelijk zou afhandelen..

  LoadImpact-tests voor HostGator

  De groene lijn geeft de laadtijd van de pagina weer en de blauwe lijn het aantal gebruikers op de site. Zoals je kunt zien, presteerde onze testsite erg goed tot 80 gebruikers, daarna begon het te vertragen.

  Deze resultaten zijn normaal voor gedeelde hostingaccounts omdat u serverbronnen deelt met andere sites die op dezelfde server worden gehost. Naarmate uw site groeit, moet u overstappen op VPS-hosting of zelfs beheerde WordPress-hosting.

  Na de belastingsimpacttest hebben we Bitcatcha gebruikt om de nauwkeurigere reactietijd van de server vanuit verschillende geografische locaties te testen.

  Resultaten van de HosGator-serverreactietijd

  De HostGator-beoordelingssiteserver presteerde heel goed. De reactietijd van de server bleef minder dan een seconde. In de Verenigde Staten was het slechts 37 ms.

  In onze gedetailleerde HostGator-beoordeling hebben we ook hun klantenondersteuning, functies en prijzen geëvalueerd. Na onze analyse vinden we HostGator een geweldige optie voor groeiende bedrijven omdat ze plannen bieden die meegroeien met uw bedrijf.

  • VOORDELEN: Snelle en betrouwbare hosting met goede 24/7 ondersteuning
  • VOORDELEN: De WPBeginner-website wordt gehost bij HostGator
  • VOORDELEN: Goedkope introductieprijzen en gratis sitemigratie
  • Nadelen: Verlengingskosten zijn hoger

  Ga aan de slag met HostGator

  Gebruik de HostGator-coupon: “wpbeginner” bij het uitchecken en u krijgt de beste HostGator-prijs.

  DreamHost WordPress Hosting

  DreamHost bestaat al 18 jaar en staat bekend om hun betrouwbare webhosting. Ze bieden installatie met één klik voor WordPress en ze zijn ook een officiële WordPress.org aanbevolen hostingprovider.

  Dit zijn de resultaten van onze DreamHost-prestatietests:

  Snelheidstestresultaten voor DreamHost

  Zoals u kunt zien, is onze testsite in iets minder dan een seconde geladen voor een server in New York City. Dat is sneller dan 93% van alle geteste sites.

  Na de snelheidstest hebben we de Load Impact-test op DreamHost-servers uitgevoerd om te zien hoe deze zou presteren tijdens piekuren. We hebben geleidelijk tot 100 unieke bezoekers tegelijk opgebouwd om te zien hoe de server meer verzoeken van meerdere verbindingen tegelijk zou behandelen.

  Hier is het resultaat screenshot:

  LoadImpact-resultaten voor Dreamhost

  De blauwe lijn is het aantal actieve virtuele gebruikers op de site en de groene lijn is de laadtijd van de server. Zoals u kunt zien, bleef de serverbelasting stabiel tijdens de test, zelfs bij piekverkeer.

  Na de belastingsimpacttest hebben we Bitcatcha gebruikt om de nauwkeurigere reactietijd van de server vanuit verschillende geografische locaties te testen.

  Serverreactietijd voor Dreamhost

  De DreamHost-server presteerde goed in het laden van de VS onder een fractie van een seconde, maar op andere locaties was het iets langzamer.

  Over het algemeen is DreamHost een geweldige host voor websites op elke geografische locatie.

  In onze gedetailleerde DreamHost-beoordeling hebben we ook hun klantenondersteuning, functies en prijzen geëvalueerd. Na onze analyse vinden we DreamHost een geweldige optie voor bedrijven die privacy op prijs stellen. Ze bieden gratis domeinprivacy bij elk van hun domeinen. Ze vochten onlangs ook tegen het Amerikaanse ministerie van Justitie om de privacy van een van de websites van hun klanten te beschermen.

  • VOORDELEN: Goede snelheid gratis SSL, gratis domein met privacybescherming en 1-klik WordPress-installatie.
  • VOORDELEN: Officieel aanbevolen door WordPress
  • VOORDELEN: Gratis webapplicatie Firewall inbegrepen
  • Nadelen: Hosting controlepaneel is een beetje verouderd.

  Ga aan de slag met DreamHost

  GreenGeeks WordPress Hosting

  GreenGeeks is een bekend merk geworden in de WordPress-hostingbranche met een krachtig en milieuvriendelijk platform. Ze bieden bekroonde 24/7 ondersteuning via livechat, e-mail of telefoon.

  Dit zijn de resultaten van onze GreenGeeks-prestatietests voor hosting:

  GreenGeeks snelheidstestresultaat

  Onze testsite werd in minder dan een seconde geladen voor een server in San Jose, Californië en was sneller dan 94% van alle geteste websites. Dit resultaat is erg goed.

  Omdat de bovenstaande test alleen de laadtijd meet met één gebruiker op de site, hebben we Load Impact gebruikt om te testen hoe GreenGeeks-hostingservers zouden presteren tijdens piekuren.

  We hebben geleidelijk tot 100 unieke bezoekers tegelijk opgebouwd om te zien hoe hun server meer verzoeken van meerdere verbindingen tegelijk zou behandelen.

  GreenGeeks Load Impact-test

  Zoals u kunt zien, presteerde onze testsite de hele test heel goed. De snelheid van de website bleef stabiel terwijl het verkeer bleef toenemen, wat uitstekend is omdat het je laat zien dat GreenGeeks kan schalen naarmate je website groeit.

  Na de belastingsimpacttest hebben we Bitcatcha gebruikt om de nauwkeurigere reactietijd van de server vanuit verschillende geografische locaties te testen.

  GreenGeeks reactietests

  Voor alle locaties reageerde GreenGeeks Hosting binnen een seconde. De reactietijd was iets hoger voor locaties in India en Azië-Pacific.

  Dit is logisch omdat GreenGeeks vijf verschillende datacenters biedt om uit te kiezen in verschillende delen van de Verenigde Staten en Europa.

  Als de meerderheid van uw doelgroep zich in Noord-Amerika, Europa en Zuid-Amerika bevindt, is GreenGeeks extreem snel en betrouwbaar. Als uw doelgroep zich buiten deze regio’s bevindt, heeft u wellicht baat bij het vinden van een serverlocatie in de buurt van die regio’s.

  In onze gedetailleerde GreenGeeks Hosting-beoordeling hebben we ook hun klantenservice, functies en prijzen geëvalueerd. Na onze analyse vinden we dat GreenGeeks Hosting een geweldige optie is voor bedrijven die hoogwaardige ondersteuning waarderen en de voorkeur geven aan een bedrijf dat milieuvriendelijk is. Hun plannen groeien mee naarmate uw bedrijf groeit.

  • VOORDELEN: Hoge snelheid, geweldige prijs, gratis domein en gratis SSL.
  • VOORDELEN: 30-dagen geld terug garantie
  • VOORDELEN: Gratis sitemigratie
  • Nadelen: Verlengingskosten zijn hoger.

  Ga aan de slag met GreenGeeks Hosting

  Beste WordPress-hosting (snelle samenvatting)

  Nu u de prestatievergelijking van de beste WordPress-hostingbedrijven hebt gezien, is het tijd om te beslissen welke het beste is voor uw bedrijf.

  Voor uw gemak hebben we een tabel gemaakt met een zij-aan-zij lijst met functies, zodat u eenvoudig de beste WordPress-hostingbedrijven kunt vergelijken.

  HostingCostFree DomainFree SSL1-Click WP
  Bluehost$ 2,75 / maandJaJaJa
  SiteGround$ 3,95 / maandNeeJaJa
  HostGator$ 2,78 / maandJaJaJa
  DreamHost$ 2,59 / maandJaJaJa
  GreenGeeks$ 2,95 / maandJaJaJa

  In onze diepgaande WordPress hosting review kwamen we tot de conclusie dat als je op zoek bent naar een blog, je niet fout kunt gaan met Bluehost. Het feit dat ze je een gratis domein en gratis SSL aanbieden voor de prijs van $ 2,75 per maand, is moeilijk te verslaan.

  Maar echt, je kunt niet fout gaan met een van de beste WordPress-hostingbedrijven die we hierboven hebben genoemd. Ze bieden allemaal geweldige uptime, snelle servers, kwaliteitsondersteuning en extreem lage prijzen.

  Veelgestelde vragen over WordPress Hosting

  Nadat we meer dan 100.000 gebruikers hebben geholpen hun website te starten, hebben we heel wat vragen beantwoord. Hieronder staan ​​enkele van de antwoorden op de meest gestelde vragen over WordPress-hosting.

  Heb ik WordPress-hosting nodig om een ​​website te starten?

  Als je een WordPress-website wilt bouwen, dan heb je webhosting nodig. Uw hostingserver is waar uw websitebestanden worden opgeslagen. Elke website die u online ziet, maakt gebruik van een webhostingprovider.

  Zijn er gratis WordPress-hostingproviders?

  Ja, er zijn verschillende gratis website-hostingbedrijven, maar we raden u ten zeerste aan om bij hen weg te blijven. In de meeste gevallen plaatsen gratis WordPress-hostingproviders advertenties op uw website. Ze kunnen zelfs malware onder uw gebruikers verspreiden. Last but not least, ze kunnen uw website op elk moment afsluiten zonder enige kennisgeving. Vermijd iedereen die aanbiedt om u gratis WordPress-hosting te geven, vooral als u uw site serieus neemt. Hier zijn 36 redenen waarom het hebben van een “gratis website” een slecht idee is.

  Hoeveel kost het om een ​​WordPress-site te bouwen?

  De kosten voor het bouwen van een WordPress-website zijn afhankelijk van uw behoeften. Het kan variëren van $ 100 tot wel $ 30.000. We hebben een gedetailleerde handleiding gemaakt waarin wordt uitgelegd hoeveel het echt kost om een ​​WordPress-website te bouwen.

  Moet ik mijn domein en WordPress-hosting van dezelfde provider hebben?

  Nee. U kunt uw domein kopen bij een domeinnaamregistrar zoals Domain.com, GoDaddy, enz. En een van de hierboven genoemde WordPress-hostingproviders gebruiken. Als u echter nog geen domein heeft, is het gemakkelijker om dezelfde provider te gebruiken (vooral omdat velen een gratis domein met hosting aanbieden).

  Kan ik deze WordPress-hostingproviders gebruiken voor een eCommerce-site?

  Ja dat kan absoluut. Alle WordPress-hostingbedrijven die we hierboven aanbevelen, bieden SSL-certificaten, wat u nodig heeft voor het runnen van een eCommerce-website. Als u op zoek bent naar gespecialiseerde eCommerce-webhosting, dan wilt u misschien onze vergelijking van de beste WooCommerce-hosting bekijken.

  Hoe kan ik mijn WordPress-hostingaccount beveiligen??

  Uw webhostingaccount is waar uw websitebestanden worden opgeslagen. Het is dus erg belangrijk dat je het beveiligt. De beste manier om uw WordPress-hostingaccount te beveiligen, is door een sterk wachtwoord te gebruiken en niet in te loggen vanaf openbare locaties (tenzij u een VPN gebruikt). We raden u ook aan onze ultieme WordPress-beveiligingsgids te volgen om uw site te beschermen.

  Hoe installeer ik WordPress op mijn WordPress-hostingaccount?

  Elke WordPress-hostingprovider die we aanbevelen, wordt geleverd met WordPress-installatie met één klik. U kunt onze stapsgewijze handleiding volgen voor het installeren van WordPress op uw host.

  Heb ik een cPanel WordPress-hosting nodig?

  cPanel is een type configuratiescherm dat door veel WordPress-hostingbedrijven wordt gebruikt. Nee, u hebt cPanel niet nodig, maar het maakt de zaken wel eenvoudiger in termen van installatie, het beheren van e-mailaccounts, enz.

  Hoeveel verkeer kunnen deze WordPress-hostingbedrijven aan?

  Deze WordPress-hostingbedrijven verwerken maandelijks miljarden vertoningen.

  De hoeveelheid verkeer die uw website kan verwerken, hangt echt af van het WordPress-hostingplan dat u gebruikt. De meeste gedeelde hostingplannen kunnen gemakkelijk 1000 tot 2000 bezoekers per dag verwerken, zolang uw website is geoptimaliseerd voor prestaties.

  Naarmate uw website groeit, kan uw WordPress-hostingprovider u vragen om te upgraden naar VPS-hosting of beheerde WordPress-hostingplannen.

  Kan ik later van WordPress-hostingprovider wisselen??

  Ja, u kunt absoluut schakelen als u niet tevreden bent met uw WordPress-hostingbedrijf. De meeste WordPress-hostingbedrijven bieden gratis migratiediensten aan, waardoor het proces redelijk soepel verloopt. Als u de migratie echter zelf wilt uitvoeren, kunt u onze stapsgewijze handleiding volgen over hoe u WordPress zonder downtime naar een nieuwe host kunt verplaatsen.

  Maakt mijn WordPress hosting datacenter locatie uit??

  Sommige van de WordPress-hostingbedrijven die we aanbevelen, bieden u een optie om uw datacenter te kiezen. De locatie van uw datacenter maakt een verschil voor de prestaties van uw website voor een specifieke geografische locatie.

  Als de meerderheid van uw publiek zich in de Verenigde Staten bevindt, wilt u een datacenter in de VS kiezen. Als een groot deel van uw publiek zich in Europa bevindt, moet u een datacenter in Europa kiezen.

  Als je het niet zeker weet, kies dan nu voor de VS. U kunt altijd een WordPress CDN gebruiken om uw site te versnellen voor verschillende geografische locaties.

  Moet ik maandelijkse WordPress-hostingplannen kopen of op lange termijn vastleggen?

  U zult merken dat bijna elk WordPress-hostingbedrijf enorme kortingen biedt voor het kiezen van langetermijnplannen. Als u uw website serieus neemt, zult u deze waarschijnlijk langer dan een maand bewaren.

  We raden altijd af om maandelijkse WordPress-hostingplannen te kiezen, omdat ze bijna twee keer zoveel kosten. Het is een betere deal als u kiest voor een abonnement van 12 maanden of 24 maanden.

  Heb ik WordPress-hosting-add-ons nodig?

  Vaak zullen WordPress-hostingbedrijven u proberen te verkopen aan een breed scala aan services. Je hebt deze services echt niet nodig als je begint.

  We raden je aan om alles in het bestelproces uit te vinken en alleen te kopen wat je echt nodig hebt: WordPress hosting.

  Je kunt WordPress-hosting-add-ons kopen als je ze in de toekomst nodig hebt.

  Bieden WordPress-hostingbedrijven een professioneel merke-mailadres aan?

  Ja, de meeste WordPress-hostingbedrijven bieden u de mogelijkheid om een ​​gratis zakelijk e-mailadres te maken. We raden u echter aan Google Apps (ook bekend als GSuite) te gebruiken omdat dit betrouwbaarder is. Bekijk onze stapsgewijze handleiding voor het instellen van een professioneel e-mailadres met Google-apps.

  Bieden deze WordPress-hostingbedrijven back-ups van websites aan?

  Ja, elk WordPress-hostingbedrijf beweert dagelijkse back-ups van uw website te maken. Uit onze ervaring raden we onze gebruikers echter aan om een ​​WordPress-back-upplug-in te installeren om hun eigen back-ups te bewaren, omdat u nooit te veilig kunt zijn.

  Zijn er andere WordPress-hostingproviders die hier niet worden vermeld?

  Ja, er zijn letterlijk duizenden WordPress-hostingbedrijven die er zijn, en we kunnen ze hier niet allemaal opsommen, omdat dat meer verwarring zou veroorzaken en verlamming zou veroorzaken bij niet-technische lezers.

  We hebben elk groot WordPress-hostingbedrijf op de markt geprobeerd, waaronder veel die niet in onze bovenstaande lijst staan, zoals: WP Engine, Flywheel, Kinsta, Cloudways, GoDaddy, LiquidWeb, InMotion Hosting A2-hosting, iPage, Site5, Arvixe, Pantheon, Hostinger , JustHost, HostPapa, NameCheap en meer.

  De beste WordPress-hostingbedrijven die we in onze lijst hebben opgenomen, bieden de beste functies voor de beste prijs.

  Wat zijn de beste WordPress-hostingbedrijven naar jouw mening?

  Onze top 3-keuzes voor de beste WordPress-hostingbedrijven zijn:

  1. Bluehost – Beste algehele WordPress-hosting.
  2. SiteGround – Beste WordPress-ondersteuning in de branche.
  3. HostGator – Beste WordPress-hosting voor kleine bedrijven.

  Nee, deze laatste vraag is geen grap. We krijgen deze vraag serieus, zelfs nadat we mensen naar deze gids hebben verwezen.

  We hopen dat deze gids u heeft geholpen bij het kiezen van de beste WordPress-hosting voor uw website. Als u een WordPress-hostingvraag heeft die we niet hebben behandeld, stuur ons dan een bericht via ons contactformulier. Een van onze teamleden reageert binnen 24 uur.

  Hulp nodig bij het starten van uw WordPress-blog? Profiteer van onze gratis WordPress-blogconfiguratieservice.

  Over de redactie

  Redactie bij WPBeginner is een team van WordPress-experts onder leiding van Syed Balkhi. Vertrouwd door meer dan 1,3 miljoen lezers wereldwijd.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me