Hvordan velge det beste WordPress Hosting i 2020 (sammenlignet)

Ofte oversett er webhotell en av nøkkelkomponentene på hvert vellykket nettsted. Å velge den beste WordPress-hosting for dine behov kan forbedre SEO og øke salget. Det finnes forskjellige forskjellige typer WordPress-hostingalternativer som Gratis, Delt, VPS, Dedikert og administrert WordPress-hosting. I denne guiden vil vi hjelpe deg med å velge den beste WordPress-hosting for nettstedet ditt.

WPBeginner er største gratis WordPress ressursside som mottar millioner sidevisninger per måned. Etter å ha hjulpet over 200 000 brukere og mange års erfaring med WordPress-vertsfirmaer, vet vi viktigheten av å velge det beste WordPress-vertsfirmaet.

Vårt mål med denne guiden er å dele 12 år med erfaring og innsikt om ting du må tenke på når du velger et vertsfirma for din virksomhet.

For å hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen, har vi også gjort en side-ved-side-sammenligning av de beste WordPress-vertsfirmaene inkludert hastighetstester, oppetidstester og pålitelighetstest (bla for å se hele sammenligningen).

Hvis du har det travelt, kan du ganske enkelt se tabellen nedenfor med vår håndplukkede liste over de beste WordPress-vertsfirmaene. Disse selskapene er gjennomgående de beste WordPress-vertsfirmaene i bransjen når det gjelder kvalitet og service.

Hva er kravene til WordPress Hosting?

Du vil bli overrasket over å høre at WordPress er et veldig lite skript, og det er kompatibelt med nesten alle gode webhotellfirmaer. De enkle kravene som WordPress stiller er:

 • PHP versjon 7 eller nyere
 • MySQL versjon 5.6 eller nyere ELLER MariaDB versjon 10.1 eller nyere
 • HTTPS-støtte (SSL)

På grunn av populariteten til WordPress kommer alle beste webhotellfirmaer med enkle 1-klikk installasjonsalternativer for WordPress. Alle WordPress-vertsfirmaer som vi har listet opp i denne guiden, tilbyr full støtte for å drive et WordPress-nettsted.

Best administrerte WordPress Hosting

Ting du bør tenke på når du velger en WordPress Hosting Provider

Hastighet, sikkerhet og pålitelighet er alle viktige faktorer du må ta hensyn til når du velger WordPress-hosting. Imidlertid er den viktigste faktoren du bør vurdere “dine behov”. Å evaluere dine behov før du kjøper ditt WordPress-hosting kan spare deg for hundrevis av dollar.

Evaluering av dine behov for WordPress hosting

Som vi har nevnt ovenfor, er det forskjellige typer webhotell-tjenester tilgjengelig som gratis, delt, VPS, dedikert og administrert. La oss se på hvert av disse alternativene for å finne ut hvilken som er den beste løsningen for deg.

Gratis WordPress Hosting

Det er gratis webhotell tilgjengelig, men nesten alle av dem har en slags fangst. Vanligvis kan du finne gratis WordPress-hosting som blir tilbudt i nettfora eller små grupper. I de fleste tilfeller administreres disse av en person som selger en liten del av serverplassen sin for å dekke opp noen inntekter. Ofte er fangsten at du må plassere bannerannonsene deres på nettstedet. Noen kan be deg legge en tekstkobling i bunnteksten på nettstedet ditt. Disse menneskene vil selge den bannerannonsen eller tekstlenken for å dekke kostnadene for din ledige plass sammen med å putte fortjenesten. Den største ulempen med å ha en gratis vert bortsett fra annonsene er at de er upålitelige. Du vet aldri når denne personen vil slutte å tilby gratis tjenesten. De kan forlate deg hengende når som helst. Hvis du ser alvorlig på nettstedet eller virksomheten din, bør du unngå gratis WordPress-hosting for enhver pris.

Delt WordPress Hosting

Delt hosting er den klart mest populære typen WordPress-hosting brukt av nybegynnere. Det er det rimeligste og helt ærlig et godt utgangspunkt for nye brukere. Delt hosting er der du deler en stor server med mange nettsteder. Ved å ha flere nettsteder på samme server, kan hostingleverandører tilby tjenesten til en rimeligere pris. Den største fangsten vi ser med delt hosting på tvers av alle leverandører (inkludert de vi anbefaler nedenfor) er de ubegrensede ressursene. Det er ikke noe som heter ubegrenset. Selv om det står ubegrenset, har du fortsatt bruksbegrensninger. Hvis nettstedet ditt begynner å ta betydelig serverbelastning, vil de høflig tvinge deg til å oppgradere kontoen din. Hvis de ikke tar denne handlingen, kan det ha en negativ innvirkning på den generelle ytelsen til andre nettsteder som er vert på samme server. Det kommer tilbake til konvensjonell visdom. Når bedriften vokser, vil kostnadene også koste.

Delt webhotell er den beste løsningen for små bedrifter og bloggere som starter.

WordPress VPS Hosting

Virtual Private Server (VPS) refererer til en virtuell maskin. Det er en metode for å partisjonere en fysisk serverdatamaskin i flere servere med hensyn til den enkelte kundes behov. Selv om du deler serveren med en håndfull andre, gir dette deg nesten like mye kontroll som en dedikert server. Den har også personvernet til en egen fysisk datamaskin og kan konfigureres til å kjøre spesifikke serverprogramvare. Ofte bruker utviklere, mellomliggende brukere og mellomstore bloggere VPS for å skalere nettstedene sine. Hvis du IKKE har noen tekniske kunnskaper, må du sørge for at du kjøper en administrert VPS. Dette betyr at WordPress-hostingleverandøren administrerer alle systemoppgraderinger, og de er tilgjengelige for å hjelpe deg om nødvendig.

VPS-hosting er best for mellomstore bedrifter, blogger med høy trafikk og håpefulle designere / utviklere.

WordPress dedikert serververt

Dedikert server er en fysisk server som du kan leie fra hostingleverandøren. Dette lar deg ha full kontroll over serveren inkludert valg av operativsystem, maskinvare osv. Du trenger IKKE en dedikert server hvis du bare er i gang. Når nettstedet ditt mottar en betydelig mengde trafikk, bør du bare vurdere å oppgradere til en dedikert server. WPBeginner kjører på en dedikert server av HostGator. Hvis du ikke ansetter en systemadministrator eller ikke har erfaring med servere, anbefaler vi at du får en administrert dedikert server. WordPress-hostingleverandører som tilbyr administrerte dedikerte servere, ansetter systemadministratorer på heltid som vedlikeholder serverne dine. Sammen med programvareoppdateringer gjør de også serverovervåking, tilbyr telefonstøtte osv. De fleste toppnettsteder bruker klynger av dedikerte servere.

WordPress dedikerte servere er best for ekstremt høye trafikkblogger.

Administrert WordPress Hosting

På grunn av det store antallet brukere som bruker WordPress, har flere webhotellleverandører valgt å tilby administrert WordPress-hosting. En konto hos en av disse leverandørene lar deg bare være vert for WordPress-baserte nettsteder og ingenting annet. Fordelen med administrert WordPress-hosting er at du ikke trenger å bekymre deg for NOE. De optimaliserer nettstedet ditt for ytelse, sørger for at nettstedet ditt er sikkert og holder jevnlige sikkerhetskopier. På toppen av det anbefaler de deg om en spesifikk plugin har en negativ innvirkning.

Hovedpoeng, administrert WordPress-hosting er problemfri rask WordPress-hosting med støtte av høy kvalitet fra ansatte med mye WordPress-erfaring. Selv om alt dette høres fantastisk ut, er planene for administrert WordPress-hosting vanligvis i den øvre enden av skalaen. For eksempel koster en personlig konto hos en populær administrert WordPress-vertsleverandør $ 29 / måned hvor du bare kan være vert for et nettsted (maksimalt 25 000 besøkende per måned). Neste nivå høyere der du har flere domener vil koste deg $ 99 / måned. En person som starter en blogg har ikke råd til dette.

Administrert WordPress-hosting er flott for etablerte bloggere som kan rettferdiggjøre utgiftene med inntektene sine. Det er for folk som ikke har ferdigheter / tid til å takle den tekniske siden av ting. Vi anbefaler WP Engine for administrert WordPress-hosting.

Nå som du kjenner til alle alternativene for WordPress-hosting, er det på tide at du tar en beslutning. Vi driver flere nettsteder som får millioner av sidevisninger per måned. Vi har testet og samarbeidet med alle topp webhotellfirmaer i bransjen. Etter å ha hjulpet over 200 000 brukere og mange års erfaring, har grunnleggeren Syed Balkhi personlig plukket ut noen av de mest anerkjente WordPress-hostingleverandørene for deg. Hvert av disse WordPress-vertsfirmaene gir utmerket service og støtte. Vi gir hver av dem en perfekt 5 av 5-stjerners rangering. Sjekk ut listen over beste webhotellleverandører.

Beste WordPress webhotellleverandører

Bluehost-logo

299 anmeldelser

BluehostSavings

En av de eldste webvertene startet i 1996, Bluehost har blitt det største merkenavnet når det kommer til WordPress hosting. De er en offisiell “WordPress” anbefalt vertsleverandør. Med Bluehost trenger du aldri å bekymre deg for at nettstedet ditt går tregt selv når det er mye trafikk. Deres 24/7 ekspertsupport er alltid der for å hjelpe når du trenger det via telefon, e-post eller live chat. De er rangert som nr. 1 i webhotell for små bedrifter. På toppen av det tilbyr de WPBeginner-brukere en eksklusiv 63% rabatt, et gratis domene, gratis SSL og en gratis nettstedbygger med maler.

Siteground

4 091 anmeldelser

SiteGroundSavings

SiteGround er en av de mest populære og høyest rangerte hostingleverandørene i WordPress-samfunnet. De tilbyr unike interne WordPress-hastighets- og sikkerhetsløsninger for å gjøre nettstedet ditt så raskt og sikkert som mulig. De er kjent for den beste 24/7 supporten i bransjen, og det er grunnen til at de er en offisiell “WordPress” anbefalt hostingleverandør. Dette er også grunnen til at vi bruker SiteGround for hosting av WPBeginner-nettstedet. SiteGround-funksjoner inkluderer automatiske oppgraderinger, innebygd WP-hurtigbufring, CDN, iscenesettelse med ett klikk og GIT-versjonskontroll. De er også et av få selskaper som tilbyr stedsspesifikk hosting med 3 datasentre i USA, Europa og Asia. På toppen av alt dette har de en spesiell 70% rabatt for WPBeginner-lesere.

HostGator

80 anmeldelser

HostGatorSavings

HostGator er vertskap for over 8 millioner domener og er en av de mest populære webvertene i bransjen. Med 1-klikks WordPress-installasjon, 99,9% opp garanti på tid, og 24/7 support, er det et smart valg for enhver websideeier. Vi anser dem som en av de beste webhotellene for bedrifter. De tilbyr leserne våre eksklusiv rabatt på 62%, et gratis domenenavn og gratis SSL-sertifikat.

Dreamhost

573 anmeldelser

DreamHostSavings

DreamHost har eksistert i 18 år, og er kjent for å gjøre webhotell enkelt. Du får tilpasset dashbord, 1-klikk WordPress-installasjon, automatiske WordPress-oppdateringer, ubegrenset plass, ubegrenset båndbredde og gratis SSD-er som gjør nettstedet ditt 200% raskere. DreamHost driver mer enn 600 000 WordPress-blogger og nettsteder. Det er ingen installasjonsgebyr, og du får også et gratis domene.

GreenGeeks

397 anmeldelser

GreenGeeksSavings

GreenGeeks har blitt et kjent merke i WordPress-vertsindustrien med deres raske hurtige nettstedytelse, 24/7 amerikansk support, og en miljøansvarlig plattform. De tilbyr automatisk 1-klikk WordPress-installasjon, administrerte oppdateringer, forbedret sikkerhet, gratis CDN, gratis migrering av nettsteder, og valget mellom over 5 forskjellige datasentersteder. GreenGeeks driver over 500 000 nettsteder og kunder elsker dem. På toppen av alt dette har de en spesiell 60% rabatt for WPBeginner-lesere kombinert med gratis SSL og et gratis domenenavn.

Beste WordPress-sammenligning (2020)

Nå etter å ha bla gjennom de beste WordPress-vertsfirmaene som er oppført over, lurer du kanskje fortsatt på hvilken som er best for bedriften din?

For å hjelpe deg med å velge den beste WordPress-hosting, har vi laget noen ekstra ressurser for deg:

  Målet vårt er å hjelpe deg med å ta den riktige beslutningen, fordi å velge feil leverandør kan ha en negativ innvirkning på nettstedet ditt, hastighet og salg.

  WordPress Hosting Quiz

  Det er ganske enkelt å bli overveldet med all informasjonsoverbelastning. Ofte leser brukere denne veiledningen, og sender oss en e-postmelding med en personlig anbefaling om hvilken WordPress-hosting som er best for deres behov.

  For å bidra til å fremskynde dette, har vi laget en WordPress-hostinganbefalingsmotor som kan hjelpe deg med å bestemme hvilken som er den beste WordPress-hosting for deg basert på dine behov.

  Alt du trenger å gjøre er å svare nøyaktig på spørsmålene i widgeten nedenfor:

  Hvis du fremdeles ønsker personlig hjelp til å velge den beste leverandøren av WordPress, kan du sende oss en melding ved å bruke kontaktskjemaet vårt. Et av våre teammedlemmer vil svare innen 24 timer.

  Detaljert sammenligning av WordPress Hosting Performance

  En av grunnene til at WPBeginner er det mest pålitelige ressursnettstedet for WordPress er fordi våre anmeldelser er basert på faktiske data og erfaringer.

  I motsetning til andre WordPress-vertsvurderingssider som bare stjeler ord rett fra pressemeldinger fra respektive hostingfirma, registrerer vi oss faktisk hos hver enkelt WordPress-vertsleverandør og tester deres tjenester grundig.

  Vi bruker uavhengige tredjepartsverktøy som Pingdom, LoadImpact og Bitcatcha for å teste ytelsen og påliteligheten til hvert selskap, slik at vi kan hjelpe deg med å velge den beste WordPress-hosting for bedriften din.

  For å måle ytelsen nøyaktig i alle WordPress-vertsfirmaer, oppretter vi et eksempel på WordPress-nettsted på hver hostingleverandør og installerer standard Twenty Seventeen-tema. Deretter importerer vi dummyinnhold inkludert bilder og medier slik at testen vår ligner et gjennomsnittlig brukernettsted.

  Etter det bruker vi Pingdom, en bransjeledende hastighetstesttjeneste for nettsted, for å måle vår eksempelsidehastighet på tvers av flere vertsselskaper.

  Vi bruker også Load Impact-tjenesten for å sende virtuelle brukere (VU) til hvert nettsted for å se hvordan hosting-serveren vil håndtere økte forespørsler fra flere tilkoblinger samtidig. Dette hjelper oss med å se hvordan det enkelte WordPress-vertsfirma ville prestere i høye trafikktider.

  Sist, men ikke minst, bruker vi Bitcatcha-tjenesten til å teste serverens responstid på en rekke geografiske steder, inkludert USA, London, Singapore, Sao Paulo, India, Sydney og Japan. Dette hjelper oss med å bestemme hvilket hostingfirma som er best for hvilken geografisk beliggenhet.

  Nå som du kjenner til testprosessen vår, la oss sammenligne ytelsen til de beste WordPress-vertsfirmaene for å se hvilket som er det raskeste WordPress-vertsfirmaet i markedet.

  Bluehost WordPress Hosting

  Bluehost er et av de største vertsfirmaene på planeten, og de er en offisiell WordPress-anbefalt hostingleverandør. Hostingpakkene deres er forhåndsinstallert med WordPress.

  Her er resultatene fra våre Bluehost ytelsestester:

  Bluehost hastighetstestresultater

  Som du kan se, lastet testområdet vårt på mindre enn to sekunder. Det er raskere enn 85% av alle testede nettsteder. Tatt i betraktning det faktum at vårt eksempel nettsted ikke brukte noen hurtigbufring plugins eller tips om hastighetsoptimalisering, er dette resultatet veldig bra.

  Etter hastighetstesten kjørte vi Load Impact-testen på Bluehost-servere. Vi bygde gradvis opp til 100 unike besøkende samtidig for å se hvordan serveren ville håndtere økte forespørsler fra flere tilkoblinger samtidig.

  Her er resultatskjermbildet:

  Testing av Bluehost belastning

  Den blå linjen er antall aktive virtuelle brukere på nettstedet, og den grønne linjen er serverens lastetid. Som du kan se, var serverbelastningen stabil gjennom hele testen selv ved topptrafikk.

  Etter lastpåvirkningstesten brukte vi Bitcatcha til å teste mer nøyaktig serverresponsstid fra forskjellige geografiske steder.

  Bluehost-serverens responstid

  Bluehost-serveren presterte eksepsjonelt bra i USA og lastet inn under en brøkdel av et sekund. Andre steder var responsen litt høyere, men fortsatt under mindre enn et sekund.

  Hvis målgruppen din er i USA, vil dette være til stor nytte for nettstedet ditt.

  I vår detaljerte Bluehost-gjennomgang evaluerte vi også deres kundesupportteam, funksjoner og priser. Etter vår analyse vurderer vi Bluehost som den ledende leverandøren av WordPress for små bedrifter for å lage et nettsted.

  • PROS: 63% avslag på hosting + gratis domene + gratis SSL (https: //) inkludert
  • PROS: Offisielt anbefalt av WordPress
  • PROS: Gratis iscenesettingsside
  • ULEMPER: Noen ganger kan støtten være treg

  Kom i gang med Bluehost

  SiteGround WordPress Hosting

  SiteGround er en av de mest populære og høyest rangerte hostingleverandørene i WordPress-samfunnet. De tilbyr planer som er spesielt optimalisert for WordPress med unike interne hastighets- og sikkerhetsløsninger. Derfor er de en offisiell WordPress-anbefalt vertsleverandør.

  Merk: WPBeginner nettsted er også vert på SiteGround Enterprise servere, og vi elsker deres støtte.

  Her er resultatene fra våre SiteGround ytelsestester:

  SiteGround hastighetstest

  Som du kan se, lastet vårt teststed på mindre enn et sekund (649 ms for å være nøyaktig) for en server i Dallas, Texas. Det betyr at nettstedet vårt er raskere enn 95% av testede nettsteder.

  Deretter kjørte vi Load Impact-testen på SiteGround-servere der vi gradvis bygde opp til 100 unike besøkende samtidig for å se hvordan serveren deres ville håndtere økte forespørsler fra flere tilkoblinger på en gang.

  Resultatresultater fra SiteGround loadimpact

  Den blå linjen er antall aktive virtuelle brukere på nettstedet, og den grønne linjen er serverens lastetid. SiteGround opptrådte nesten konsekvent bortsett fra en pigg da det var 50 brukere på nettstedet. Det kom seg raskt og lastetiden for siden forble jevnlig selv med flere brukere.

  Etter lastpåvirkningstesten brukte vi Bitcatcha til å teste mer nøyaktig serverresponsstid fra forskjellige geografiske steder.

  SiteGround-serverens responstid fra flere steder

  SiteGround-testnettstedserveren vår fungerte veldig bra i USA og alle andre lokasjoner, med unntak av Japan.

  Hvis publikummet ditt er i Asia, kan du be SiteGround flytte deg til deres Asia-Pacific servere for å avhjelpe dette.

  I vår detaljerte SiteGround-gjennomgang evaluerte vi også deres kundestøtte, funksjoner og priser. Etter analysen vår synes vi SiteGround er et flott alternativ for nybegynnere fordi deres støtte er utrolig nyttig.

  • PROS: Beste WordPress-støtte, god oppetid, rask hastighet og gratis SSL.
  • PROS: Flere datasentre over hele verden
  • PROS: Gratis nettstedmigrering
  • ULEMPER: Ingen gratis domener og GoGeek Plan er dyre

  Kom i gang med SiteGround

  HostGator WordPress Hosting

  HostGator er et populært webhotellfirma som er vert for over 8 millioner domener. I likhet med Bluehost tilbyr de spesialiserte WordPress-hosting-tjenester.

  Her er resultatene fra våre HostGator ytelsestester:

  Hastighetstestresultater for HostGator

  Som du kan se, testet vårt nettsted lastet inn i underkant av et sekund for en server i Dallas, Texas. Det er raskere enn 94% av alle testede nettsteder. Tatt i betraktning det faktum at vårt eksempel nettsted ikke brukte noen cache-plugins eller tips om hastighetsoptimalisering, er lastehastigheten fantastisk.

  Men hvordan klarer HostGator når du har mye trafikk?

  Vi kjørte Load Impact-testen på HostGator-servere der vi gradvis bygde opp til 100 unike besøkende samtidig for å se hvordan serveren ville håndtere økte forespørsler fra flere tilkoblinger samtidig.

  LoadImpact-tester for HostGator

  Den grønne linjen representerer lastetid for side, og den blå linjen representerer antall brukere på nettstedet. Som du kan se, presterte testnettstedet vårt veldig bra opptil 80 brukere, etter det begynte det å avta.

  Disse resultatene er normale for delte hostingkontoer fordi du deler serverressurser med andre nettsteder som er vert på den samme serveren. Når nettstedet vokser, må du gå opp til VPS-hosting eller til og med administrert WordPress-hosting.

  Etter lastpåvirkningstesten brukte vi Bitcatcha til å teste mer nøyaktig serverresponsstid fra forskjellige geografiske steder.

  Resultater av HosGator-serverens responstid

  HostGator-vurderingsnettstedets server fungerte veldig bra. Serverens responstid var mindre enn et sekund. I USA var det bare 37 ms.

  I vår detaljerte HostGator-gjennomgang evaluerte vi også deres kundestøtte, funksjoner og priser. Etter analysen vår synes vi HostGator er et flott alternativ for voksende virksomheter fordi de tilbyr planer som vokser med din virksomhet.

  • PROS: Rask og pålitelig hosting med god 24/7 support
  • PROS: WPBeginner nettstedet er vert med HostGator
  • PROS: Billige intropriser og gratis migrering av nettsteder
  • ULEMPER: Fornyelsesgebyrene er høyere

  Kom i gang med HostGator

  Bruk HostGator-kupongen: “wpbeginner” når du sjekker ut, så får du den beste HostGator-prisen.

  DreamHost WordPress Hosting

  DreamHost har eksistert i 18 år og er kjent for sin pålitelige webhotell. De tilbyr ett klikk installasjon for WordPress, og de er også en offisiell hosting-leverandør av WordPress.org-anbefalte.

  Her er resultatene fra våre DreamHost ytelsestester:

  Hastighetstestresultater for DreamHost

  Som du kan se teststedet vårt lastet inn i underkant av et sekund for en server i New York City. Det er raskere enn 93% av alle testede nettsteder.

  Etter hastighetstesten kjørte vi Load Impact-testen på DreamHost-serverne for å se hvordan den ville fungere i høysesongen. Vi bygde gradvis opp til 100 unike besøkende samtidig for å se hvordan serveren ville håndtere økte forespørsler fra flere tilkoblinger samtidig.

  Her er resultatskjermbildet:

  LoadImpact-resultater for Dreamhost

  Den blå linjen er antall aktive virtuelle brukere på nettstedet, og den grønne linjen er serverens lastetid. Som du kan se, var serverbelastningen stabil gjennom hele testen selv ved topptrafikk.

  Etter lastpåvirkningstesten brukte vi Bitcatcha til å teste mer nøyaktig serverresponsstid fra forskjellige geografiske steder.

  Server responstid for Dreamhost

  DreamHost-serveren presterte bra i USAs lasting under et brøkdel av et sekund, men andre steder var det litt tregere.

  Totalt sett er DreamHost en flott vert for nettsteder hvor som helst geografisk beliggenhet.

  I vår detaljerte DreamHost-gjennomgang evaluerte vi også deres kundestøtte, funksjoner og priser. Etter analysen vår synes vi DreamHost er et flott alternativ for bedrifter som verdsetter personvern. De tilbyr gratis domene-personvern med hvert av sine domener. De har også nylig kjempet mot den amerikanske justisdepartementet for å beskytte personvernet til en av kundens nettsider.

  • PROS: God hastighetsfri SSL, gratis domene med personvern og 1-klikk WordPress installasjon.
  • PROS: Offisielt anbefalt av WordPress
  • PROS: Gratis webapplikasjonsbrannmur inkludert
  • ULEMPER: Hosting-kontrollpanelet er litt utdatert.

  Kom i gang med DreamHost

  GreenGeeks WordPress Hosting

  GreenGeeks har blitt et kjent merke i WordPress-vertsindustrien med høy ytelse og miljøansvarlig plattform. De tilbyr prisbelønt 24/7 support via live chat, e-post eller telefon.

  Her er resultatene fra GreenGeeks-vertskapets ytelsestester:

  GreenGeeks hastighetstestresultat

  Teststedet vårt lastet på mindre enn et sekund for en server som ligger i San Jose, California, og var raskere enn 94% av alle testede nettsteder. Dette resultatet er veldig bra.

  Siden testen ovenfor bare måler belastningstiden med en bruker på nettstedet, brukte vi Load Impact til å teste hvordan GreenGeeks hosting-servere ville fungere i høysesongen.

  Vi bygde gradvis opp til 100 unike besøkende samtidig for å se hvordan serveren deres ville håndtere økte forespørsler fra flere tilkoblinger samtidig.

  GreenGeeks Load Impact-test

  Som du kan se at teststedet vårt fungerte veldig bra gjennom hele testen. Nettstedets hastighet holdt jevn da trafikken fortsatte å øke, noe som er utmerket fordi det viser deg at GreenGeeks kan skalere etter hvert som nettstedet ditt vokser.

  Etter lastpåvirkningstesten brukte vi Bitcatcha til å teste mer nøyaktig serverresponsstid fra forskjellige geografiske steder.

  GreenGeeks-svartidstester

  For alle lokasjoner svarte GreenGeeks Hosting under et sekund. Responstiden var litt høyere for lokasjoner i India og Stillehavet Asia.

  Dette er fornuftig fordi GreenGeeks tilbyr fem forskjellige datasentre å velge mellom i forskjellige deler av USA og Europa.

  Hvis flertallet av målgruppen jeg er lokalisert i Nord-Amerika, Europa og Sør-Amerika, er GreenGeeks ekstremt rask og pålitelig. Hvis målgruppen din befinner seg utenfor disse regionene, kan du ha fordel av å finne en serverplassering i nærheten av disse regionene.

  I vår detaljerte GreenGeeks Hosting-evaluering evaluerte vi også deres kundeservice, funksjoner og priser. Etter analysen vår synes vi GreenGeeks Hosting er et flott alternativ for bedrifter som verdsetter støtte av høy kvalitet og foretrekker et miljøvennlig selskap. Planene deres vokser etter hvert som bedriften din vokser.

  • PROS: Rask hastighet, god pris, gratis domene og gratis SSL.
  • PROS: 30 dagers pengene tilbake-garanti
  • PROS: Gratis nettstedmigrering
  • ULEMPER: Fornyelsesgebyrene er høyere.

  Kom i gang med GreenGeeks Hosting

  Beste WordPress Hosting (Quick Recap)

  Nå som du har sett resultat sammenligningen av de beste WordPress-vertsfirmaene, er det på tide å bestemme hvilken som er best for bedriften din.

  For enkelhets skyld har vi laget en tabell med en side-ved-side-funksjonsliste, slik at du enkelt kan sammenligne de beste WordPress-hostingfirmaene.

  HostingCostFree DomainFree SSL1-Click WP
  Bluehost$ 2.75 / moJaJaJa
  Siteground$ 3.95 / moNeiJaJa
  HostGator$ 2.78 / moJaJaJa
  Dreamhost$ 2.59 / moJaJaJa
  GreenGeeks$ 2.95 / moJaJaJa

  I vår grundige gjennomgang av WordPress-hosting, kom vi frem til at hvis du ønsker å starte en blogg, så kan du ikke gå galt med Bluehost. At de tilbyr deg et gratis domene og gratis SSL til en pris av $ 2,75 per måned, er det veldig vanskelig å slå.

  Men du kan ikke gå galt med noen av de beste WordPress-vertsselskapene som vi har nevnt ovenfor. De tilbyr alle god oppetid, raske servere, kvalitetsstøtte og ekstremt lave priser.

  Vanlige spørsmål om WordPress Hosting

  Etter å ha hjulpet over 100 000 brukere å starte hjemmesiden deres, har vi svart ganske mange spørsmål. Nedenfor er noen av svarene på de mest stilte spørsmålene om WordPress hosting.

  Trenger jeg WordPress-hosting for å starte et nettsted?

  Hvis du vil bygge et WordPress-nettsted, trenger du webhotell. Hosting-serveren din er der nettstedsfilene dine er lagret. Hver nettside du ser på nettet bruker en webhotellleverandør.

  Er det noen gratis leverandører av WordPress-hosting?

  Ja, det er flere gratis webhotellvirksomheter der ute, men vi anbefaler at du holder deg unna dem. I de fleste tilfeller legger gratis leverandører av WordPress-hosting annonser på nettstedet ditt. De kan til og med distribuere skadelig programvare til brukerne dine. Sist, men ikke minst, kan de stenge av nettstedet ditt når som helst uten varsel. Unngå alle som tilbyr å gi deg gratis WordPress-hosting, spesielt hvis du ser alvorlig på nettstedet ditt. Her er 36 grunner til at det er en dårlig ide å ha et “gratis nettsted”.

  Hvor mye koster det å bygge et WordPress-nettsted?

  Kostnadene for å bygge et WordPress-nettsted varierer ut fra dine behov. Det kan variere fra $ 100 til så høyt som $ 30.000. Vi har laget en detaljert guide som forklarer hvor mye det koster å bygge et WordPress-nettsted.

  Må jeg ha mitt domene og WordPress-hosting fra samme leverandør?

  Nei. Du kan kjøpe domenet ditt fra en domenenavnregistrator som Domain.com, GoDaddy osv. Og bruke en av WordPress-hostingleverandørene som er oppført ovenfor. Hvis du ikke allerede har et domene allerede, er det enklere å bruke den samme leverandøren (spesielt siden mange tilbyr et gratis domene med hosting).

  Kan jeg bruke disse WordPress-vertsleverandørene for et e-handelssted?

  Ja, det kan du absolutt. Alle WordPress-vertsfirmaer som vi anbefaler ovenfor tilbyr SSL-sertifikater, som er det du trenger for å drive et e-handelsnettsted. Hvis du leter etter spesialisert eCommerce-webhotell, kan det være lurt å se på vår sammenligning av de beste WooCommerce-hostingene.

  Slik sikrer jeg meg WordPress-hostingkonto?

  Webhotellkontoen din er der nettstedsfilene dine er lagret. Så det er veldig viktig at du sikrer det. Den beste måten å sikre WordPress-hostingkontoen din er å bruke et sterkt passord og unngå å logge inn fra offentlige steder (med mindre du bruker en VPN). Vi anbefaler også at du følger vår ultimate WordPress sikkerhetsguide for å beskytte nettstedet ditt.

  Hvordan installerer jeg WordPress på min WordPress hosting-konto?

  Hver WordPress-hostingleverandør som vi anbefaler kommer med 1-klikk WordPress-installasjon. Du kan følge vår trinnvise guide for hvordan du installerer WordPress på verten din.

  Trenger jeg et cPanel WordPress-hosting?

  cPanel er en type kontrollpanel som mange WordPress-vertsfirmaer bruker. Nei, du trenger ikke cPanel, men det gjør ting enklere når det gjelder installasjon, administrering av e-postkontoer osv.

  Hvor mye trafikk kan disse WordPress-vertsfirmaene håndtere?

  Disse WordPress-vertsfirmaene håndterer milliarder av visninger i måneden.

  Hvor mye trafikk nettstedet ditt kan takle, avhenger virkelig av WordPress-hostingplanen du er på. De fleste delte hostingplaner kan håndtere 1000 til 2000 besøkende per dag så lenge nettstedet ditt er optimalisert for ytelse.

  Når nettstedet ditt vokser, kan WordPress-hostingleverandøren din be deg om å oppgradere til enten VPS-hosting eller administrerte WordPress-hostingplaner.

  Kan jeg bytte WordPress-leverandør senere?

  Ja, du kan absolutt bytte hvis du ikke er fornøyd med ditt WordPress-vertsfirma. De fleste WordPress-vertsfirmaer tilbyr gratis migrasjonstjenester som gjør prosessen ganske jevn. Imidlertid, hvis du ønsker å gjøre migreringen selv, kan du følge vår trinnvise guide for hvordan du flytter WordPress til en ny vert uten driftsstans.

  Har min WordPress hosting datacenter plassering noe?

  Noen av WordPress-vertsfirmaene som vi anbefaler gir deg et alternativ å velge datasenter. Plasseringen av datasenteret ditt gjør en forskjell i nettstedets ytelse for en bestemt geografisk plassering.

  Hvis flertallet av publikummet ditt er i USA, vil du velge et datasenter i USA. Hvis en stor del av publikummet ditt er i Europa, bør du velge et datasenter i Europa.

  Hvis du ikke er sikker, velger du bare USA for nå. Du kan alltid bruke en WordPress CDN for å få fart på nettstedet ditt for forskjellige geografiske steder.

  Bør jeg kjøpe månedlige WordPress-hostingplaner eller forplikte langsiktig?

  Du vil merke at nesten alle WordPress-vertsfirmaer tilbyr enorm rabatt for valg av langsiktige planer. Hvis du ser alvorlig på nettstedet ditt, vil du sannsynligvis beholde det i mer enn en måned.

  Vi anbefaler alltid å velge månedlige WordPress-hostingplaner fordi de koster nesten dobbelt så mye. Det er en bedre avtale hvis du velger 12 eller 24 måneders plan.

  Trenger jeg noen WordPress-hostingtillegg??

  Ofte vil WordPress-vertsfirmaer prøve å selge deg på et bredt spekter av tjenester. Du trenger virkelig ikke disse tjenestene når du begynner.

  Vi anbefaler at du fjerner merket for alt i ordreprosessen og bare kjøper det du virkelig trenger: WordPress hosting.

  Du kan kjøpe WordPress-hostingtillegg hvis du trenger dem i fremtiden.

  Har WordPress-vertsfirmaer profesjonell merkevaren e-postadresse?

  Ja, de fleste WordPress-vertsfirmaer vil gi deg muligheten til å opprette en gratis e-postadresse for virksomheten. Vi anbefaler imidlertid at du bruker Google Apps (også kjent som GSuite) fordi det er mer pålitelig. Se vår trinnvise guide for hvordan du konfigurerer en profesjonell e-postadresse med Google-apper.

  Tilbyr disse WordPress-vertsselskapene sikkerhetskopier av nettsteder?

  Ja, hvert WordPress-vertsfirma hevder å ha daglige sikkerhetskopier av nettstedet ditt. Imidlertid, fra vår erfaring, anbefaler vi brukerne våre å installere en WordPress backup-plugin for å beholde sine egne sikkerhetskopier fordi du aldri kan være for sikker.

  Er det andre WordPress-hostingleverandører som ikke er oppført her?

  Ja, det er bokstavelig talt tusenvis av WordPress-vertsselskaper der ute, og vi kan rett og slett ikke liste dem alle sammen her, fordi det vil skape mer forvirring og føre til valg av lammelse for ikke-teknologiske lesere..

  Vi har prøvd alle viktige WordPress-vertsfirmaer i markedet, inkludert mange som ikke er på listen ovenfor, for eksempel: WP Engine, Svinghjul, Kinsta, Cloudways, GoDaddy, LiquidWeb, InMotion Hosting A2 hosting, iPage, Site5, Arvixe, Pantheon, Hostinger , JustHost, HostPapa, NameCheap og mer.

  De beste WordPress-vertsfirmaene som vi har valgt å inkludere i listen vår gir de beste funksjonene for den beste prisen.

  Hvilke er de beste WordPress-vertsfirmaene etter din mening?

  Våre 3 beste valg for de beste WordPress-vertsselskapene er:

  1. Bluehost – Beste generelle WordPress-hosting.
  2. Siteground – Beste WordPress-støtte i bransjen.
  3. HostGator – Beste WordPress-hosting for små bedrifter.

  Nei dette siste spørsmålet er ikke en vits. Vi får alvorlig dette spørsmålet selv etter å ha henvist folk til denne guiden.

  Vi håper at denne guiden hjalp deg med å velge den beste WordPress-hosting for nettstedet ditt. Hvis du har et spørsmål om WordPress-hosting som vi ikke dekket, kan du sende oss en melding ved å bruke kontaktskjemaet vårt. Et av våre teammedlemmer vil svare innen 24 timer.

  Trenger du hjelp til å starte WordPress-bloggen din? Dra nytte av vår gratis WordPress-bloggoppsetttjeneste.

  Om redaksjonen

  Redaksjonell stab hos WPBeginner er et team av WordPress-eksperter ledet av Syed Balkhi. Pålitelig av over 1,3 millioner lesere over hele verden.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me