10 najboljših vtičnikov WordPress za podcastere

Iščete najboljše WordPress vtičnike za podcasterje? WordPress je zaradi svoje fleksibilnosti, ki je na voljo z različnimi vtičniki podcasting, priljubljena izbira platforme za bloganje med vrhunskimi podcasterji. V tem članku smo izbrali nekaj najboljših vtičnikov za WordPress podcasting.


Najboljši vtičniki WordPress za podcastere

Kako začeti Podcasting z WordPressom?

Kot smo že omenili, je WordPress priljubljen med vodilnimi podcasterji, kot so Tim Ferris, Lewis Howes, Michael Hyatt, itd. To je predvsem zato, ker je WordPress enostaven za uporabo in zelo prilagodljiv z množico odličnih predlog in več tisoč WordPress vtičnikov.

Če želite ustvariti svoje spletno mesto in zagnati podcast, najprej morate pridobiti ime domene in gostovanje WordPressa.

Priporočamo, da uporabite Bluehost, ker so eno največjih gostiteljskih podjetij na svetu in uradni ponudnik gostovanja, ki ga priporoča WordPress. Poleg tega omogočajo našim uporabnikom 60% popusta + brezplačno domeno.

Ko se prijavite za gostovanje, je naslednji korak namestitev WordPress-a. Sledite navodilom v našem zagonu spletnega dnevnika o WordPressu in takoj boste začeli delovati.

Zdaj je na voljo del, kjer boste nastavili svoj podcast. Da bi vam pomagali pri tem delu, smo ustvarili navodila po korakih, kako zagnati svoj podcast.

Po tem si oglejte naš ročno izbran seznam najboljših vtičnikov WordPress za Podcasters.

1. PowerPress

PowerPress

PowerPress je močan vtičnik za podcasting za WordPress, ki vam pomaga upravljati datoteke podcast v WordPressu.

Ustvari iTunes in podprte vire RSS za vaš podcast. Na voljo je tudi enostaven vmesnik, kamor lahko v iTunes dodate vse informacije, potrebne za predložitev podcasta.

S čudovitim predvajalnikom HTML5 lahko dodate epizode podcasta na svoje mesto WordPress. Vključuje tudi integrirana orodja za naročanje, s katerimi lahko povečate svoje naročnike podcast. Najpomembneje je, da ima koristno podporo skupnosti na tisoče poddajnikov, ki jo že uporabljajo.

Najboljše od vsega je, da deluje z najboljšo storitev gostovanja zvočnih datotek podcast, Blubrry.

2. Smart Podcast Player

Smart Podcast Player

Smart Podcast Player ponuja čudovito oblikovano izkušnjo poslušanja za vaše poslušalce podcast.

Za razliko od drugih vtičnikov za podcast predvajalnik ponuja boljšo uporabniško izkušnjo s čudovito oblikovanim predvajalnikom HTML5. Lahko dodate mega predvajalnik, ki se vrti skozi vse epizode, ali pa lahko dodate predvajalnik z eno epizodo.

Izgleda in deluje odlično v vseh napravah (mobilnih, tabličnih in namiznih). Izberete lahko svoje barve s svetlo ali temno temo. Ima vgrajene funkcije za skupno rabo v družabnih omrežjih, gumb za prenos, nadzor hitrosti, časovne žige in drugo.

3. Resno preprost podcasting

Resno preprost podcasting

Veliko začetnikov želi le začeti svoj podcast, ne da bi kupili namensko podcast gostovanje ali medijski predvajalnik. Pri tem vam lahko pomaga resno preprost igralec Podcast. Omogoča vam upravljanje in nalaganje podcast epizod neposredno na vaše WordPress spletno mesto.

Ustvari vaš podcast vir, ki je združljiv z iTunes, Google Play in številnimi drugimi storitvami. Vtičnik ima tudi kratke kode in pripomočke za enostavno prikazovanje epizod podcasta na vašem spletnem mestu.

4. Založnik Podlove Podcast

Podlove

Podlove Podcast Publisher je ustvaril Podlove, spletna skupnost uporabnikov, ki želijo izboljšati standarde podcastinga. Cilj vtičnika je ponuditi vrhunske rešitve za vprašanja podcastinga, ki jih druge razpoložljive platforme niso odpravile.

Podlove Podcast Založnik vam olajša upravljanje podcasta z mesta WordPress. Ponuja zelo združljive podcastne vire s finim nadzorom zrn nad vašimi viri. Ponuja večvrstne vire, podporo za različne avdio in video kodeke, izboljšan predvajalnik HTML5, podporo za poglavja, statistiko prenosa in prilagodljive predloge.

Najboljše je, da boste del aktivne skupnosti. Imajo svoje forume, na katerih lahko postavite vprašanja in poiščete pomoč razvijalcev in drugih uporabnikov.

5. Preprost tisk Podcast

Preprost tisk Podcast

Preprost podcast Press vam omogoča lepo prikazovanje vaših podcast epsiod v WordPressu. Deluje z vsemi priljubljenimi storitvami podcast gostovanja. Dodati morate le URL iTunes vira za vaš podcast, ki bo samodejno prejel epizode in jih prikazal v čudovitem predvajalniku HTML5.

Omogoča vam prikaz posameznih epizod s časovnimi žigi, tako da lahko uporabnikom omogočite skok na ključne teme v epizodi. Ima tudi vgrajene funkcije za skupno rabo v družabnih omrežjih, vključno s citatnim poljem “klikni na tvit”.

6. Vtičnik za podcasting Libsyn

Libsyn

Libsyn je priljubljena podcast storitev gostovanja in ta vtičnik pomaga povezati vaše WordPress spletno mesto s svojim računom Libsyn. Omogoča vam enostavno ustvarjanje epizod, jih shranite kot osnutek in jih razporedite v WordPressu.

Datoteke podcast boste lahko neposredno prenesli v Libsyn iz WordPressa, kar pomeni, da podcastni mediji ne bodo zavzeli prostora na vašem strežniku WordPress gostovanje. Datoteke lahko dodate tudi iz svoje medijske knjižnice WordPress.

Vsi vaši mediji in podcast bodo na strežnikih Libsyn. Tudi če se vaše spletno mesto zmanjša, bodo vaši naročniki podcast še vedno lahko naložili epizode neposredno v svoje podcast aplikacije in bralnike krmil.

7. Predstavljen pripomoček Podcast

Pripomoček podcast

Predstavljeni pripomoček Podcast vam omogoča, da epizodo podcasta vključite v svojo stransko vrstico WordPress. Je dodatek za PowerPress, zato ga lahko uporabljate samo, če uporabljate PowerPress by Blubrry.

Po aktivaciji morate obiskati Videz »gradniki stran in dodajte pripomoček »Predstavljeni podcast« na svojo stransko vrstico WordPress. Lahko prikažete zadnjo epizodo, izberete kategorijo ali ročno vnesete ID epizode, ki jo želite prikazati.

Za predvajanje epizode bo uporabil predstavljeno sliko in izvleček s privzetim predvajalnikom PowerPress.

8. Kot je slišal

Kot je slišal

Ker Heard On omogoča prikaz različnih podcastov, kjer ste bili opravljeni z intervjuji. To vam pomaga, da na svojem spletnem mestu predstavite druge podcastere, izkoristite socialni dokaz in se predstavite v več podcastovih. Vtičnik olajša dodajanje podcastov, ki jih želite prikazati. Dodate lahko ime podcasta, ime gostitelja, sličico, URL epizode, opis itd.

Za podcaste, ki jih želite prikazati, in ročno naložiti slike, boste morali najti album albuma. Ko dodate nekaj podcastov, jih lahko prikažete v pripomočku za stransko vrstico, objavi spletnega dnevnika ali kateri koli strani na svojem spletnem mestu.

Bonusni vtičniki

Ti vtičniki niso značilni za podcasting, vendar bi bili zelo koristni za vse podcasterje, ki uporabljajo WordPress.

9. MonsterInsights

MonsterInsights

Želite vedeti, kako ljudje odkrivajo vaše spletno mesto podcast? MonsterInsights je najboljši vtičnik Google Analytics za uporabnike WordPressa. Pomaga vam ugotoviti, od kod prihajajo vaši uporabniki, kaj počnejo in koliko časa porabijo na vašem spletnem mestu.

MonsterInsights ponuja tudi funkcijo sledenja povezav, s pomočjo katere lahko ugotovite, katere epizode se največ prenašajo. Priložen je tudi dodatek za Google Optimize, ki je orodje za lažje preizkušanje vsebine, kot je A / B testiranje, da ugotovite, kaj najbolje deluje na vašem spletnem mestu.

10. WPForms

WPForms

Uporabniška interakcija vam pomaga pretvoriti več obiskovalcev in zgraditi močnejšo skupnost. WPForms je najboljši vtičnik za oblikovanje kontaktnih obrazcev za WordPress, ki vam omogoča, da ustvarite čudovite obrazce za svoje spletno mesto brez pisanja nobene kode.

Z njim lahko dodate kontaktni obrazec, sestavite obrazce za ankete, sprejemate plačila, ustvarjate naročninske obrazce in še več. Zaradi enostavne uporabe in močnih funkcij je to obvezno pri vseh orodjih podcasterja.

Za uporabnike WPBeginner je na voljo tudi brezplačna različica obrazcev WPForms. Pridobite WPForms Lite še danes.

To je vse za zdaj.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše WordPress vtičnike za podcastere. Morda boste želeli videti tudi naš vrhunski WordPress varnostni vodnik za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map