10 WordPress PayPal vtičniki za enostavno sprejemanje plačil

Ali želite sprejeti plačila na svojem spletnem mestu WordPress? PayPal lastnikom spletnih strani olajša sprejemanje plačil prek spleta brez trgovskega računa. V tem članku vam bomo pokazali 10 vtičnikov WordPress PayPal za sprejem plačil.


PayPal in WordPress

Preden začnemo, če želite, da na svoje spletno mesto hitro dodate gumb za donacijo PayPal, potem si oglejte našo vadnico o tem, kako v WordPressu dodati gumb za donacijo PayPal..

Za vse ostale, ki želite sprejeti plačila s PayPal-om za prodajo izdelkov in storitev, prosimo, nadaljujte z branjem.

1. Hitra plačila s PayPal-om

Hitra plačila s PayPal-om

Ta preprost, a močan vtičnik vam omogoča enostavno sprejemanje plačil s PayPalom. Vse, kar morate storiti, je, da nastavite plačilni obrazec in ga dodate na katero koli stran na svojem spletnem mestu s pomočjo kratke kode. Vtičnik omogoča tudi enostaven uporabniški vmesnik za prilagoditev videza vašega plačilnega obrazca.

2. PayPal Responder

PayPal Responder

PayPal Responder vam omogoča prodajo posameznih izdelkov na vašem spletnem mestu s pomočjo PayPal. Vaši uporabniki lahko plačajo izdelek s PayPalom, nastavite pa lahko samodejni odzivnik, ki uporabnikom pošlje povezavo od kod, kjer lahko prenesejo ali dobijo izdelek, ki ga ponujate. Resnično je preprost in še posebej uporaben za spletna mesta z enim izdelkom, saj odpravlja potrebo po dodajanju nakupovalnega vozička.

3. Donacije PayPal

Donacije PayPal

PayPal donacije je preprost vtičnik, ki je priložen kratki kodi in je pripravljen za uporabo pripomočka PayPal WordPress, ki ga lahko dodate na svoje stranske vrstice. Vse, kar morate storiti, je namestiti in aktivirati vtičnik, nato pa obiskati Nastavitve »Donacije PayPal za konfiguracijo vtičnika. Izberete lahko stran z zahvalo, kamor bodo uporabniki po donaciji preusmerjeni.

4. Koda za plačilo PayPal

Koda za plačilo PayPal

Kot pove že ime, vam ta vtičnik omogoča dodajanje gumba PayPal s pomočjo kode kode WordPress. Vse možnosti vtičnika lahko konfigurirate znotraj kratke kode, kar nekoliko oteži. Stran z vtičniki vsebuje vse možne parametre in navodila, kako ga uporabljati.

5. WordPress Enostavna nakupovalna košarica

WordPress Enostavna nakupovalna košarica

Nakupovalna košarica WordPress Simple PayPal ponuja preprost način za prodajo izdelkov / storitev na vašem spletnem mestu in sprejemanje plačil s PayPal. Doda sistem nakupovalnih košaric in uporabnikom omogoča, da v košarico dodajo izdelke (fizične in digitalne). Ob plačilu lahko uporabniki plačujejo s PayPalom.

6. Enostavna nakupovalna košarica PayPal

Košarica Easy PayPal je še ena nakupovalna košarica programa WordPress za PayPal, ki omogoča prodajo na vašem spletnem mestu. Gumb za dodajanje v košarico lahko preprosto vstavite na katero koli stran WordPressa. Uporabnike popelje na PayPal, kjer lahko opravijo plačilo. Ta vtičnik omogoča tudi nastavitev strani za preusmeritev za potrditev in zahvale.

Enostavna nakupovalna košarica PayPal

7. PayPal za WooCommerce

WooCommerce je najbolj priljubljen vtičnik za e-trgovino WordPress in ima vgrajeno podporo za standardne račune PayPal. PayPal za WooCommerce ponuja podporo za ekspresno plačilo PayPal in podporo za PayPal Pro API za vsa spletna mesta WooCommerce. V nastavitve blagajne v WordPressu doda zavihek PayPal Payments Pro, kjer lahko konfigurirate vtičnik.

PayPal za WooCommerce

8. Plačilo preko PayPal-a

PayPal Payment je relativno nov vtičnik, ki ponuja pripomoček PayPal WordPress in kratko kodo. Gumb PayPal lahko dodate v objave, strani in stranske vrstice. Vtičnik vzdržuje tudi seznam plačil in pošilja e-poštna sporočila o potrditvi plačila administratorju WordPressa kot tudi stranki.

Plačilo preko PayPal-a

9. PayPal Pro in PayPal Express za enostavno digitalno nalaganje

PayPal za EDD

Easy Digital Downloads je še en priljubljen vtičnik za e-trgovino WordPress, ki ima vgrajeno podporo za PayPal. Ta vtičnik doda plačilni prehod PayPal Express in PayPal Pro na vaše spletno mesto Easy Digital Downloads. Z uporabo API-ja PayPal Pro v WordPress-u lahko vaše stranke vnesejo podatke o svoji kreditni kartici, ne da bi zapustili vaše spletno mesto. Omogoča vam neopazno integracijo spletnega mesta WordPress s PayPal. Opomba: PayPal Pro je na voljo samo v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi in Avstraliji.

10. WPForms

WPForms

WPForms je najbolj uporabniku prijazen kontaktni vtičnik za WordPress. Ta povlek & kapljica spletnega oblikovalca obrazcev vam omogoča enostavno ustvarjanje kontaktnih obrazcev, e-poštnih naročnin, naročilnic, plačilnih obrazcev in druge vrste spletnih obrazcev z le nekaj kliki.

Dodatek PayPal omogoča sprejemanje plačil v WPForms. Ustvarite lahko svoje obrazce, kot so obrazci za naročilo, obrazci za donacijo ali obrazci za nakup izdelka. Uporablja se lahko za plačila, plačilo sponzoriranih objav, donacije itd.

WPForms uporabljamo na WPBeginner in vseh drugih spletnih mestih.

Uporabite ta kupon WPForms, da pridobite 10% popusta.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti vtičnik PayPal WordPress za sprejem plačil na vašem spletnem mestu. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o 5 alternativah PayPal za zbiranje plačil v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map